A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

gyorsan pár kép

Kép

Kép

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hogy el ne felejtsetek :D

Anna anyanapokat tart (már harmadik napja), úgyhogy nagyjából semmire sincs időm... Folyamatosan azt játsszuk, hogy kézben elalszik, leteszem, max 20 perc múlva már ébred... Mondjuk most csak egyszer felsírt, szerintem visszaaludt volna, de persze pont akkor csöngetett be a postás :evil:

Aprooka, kitartás a konyhafelújításhoz!! Remélem simán megy minden... Aztán pihenj egy nagyot!!

Emano, nagggyon jók a képek!!!!

Flórkának és Tündének nagyon boldog szülinapot!!!

Visszaolvastam ám a többit is, csak hát lyukas az agyam :oops:

Gyorsan egy tegnapi kép, amin épp azon gondolkodunk, hogy mivel szórakoztassuk még anyát - annyira unatkozik szegény :D

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kép

Egy kép a vigyori fiamról.

Kép

Kép
zill

Aprooka, drukk a konyhához!
Mi holnap megyünk megrendelni, hogy meglegyen szeptemberig. Mi akkor költözünk elvileg... Ha nem akkor csak babóval januárban...

Kép
Kép
gabi82

Flórka Boldog Szülinapot nagylány!!!! (és dicsérd megy anya fürdőruciját... ;) )

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok Lányok!

Annyira aranyosak vagytok, köszönöm a vigasztalást.
Voltunk ma kötés cserén és nagyon rosszul viselte, hogy lefogták :oops: Csütörtökön folyt. köv. lesz. :oops:

Steffi: igen megnyirta a szomszédom, mert neki három gyereke van és tudja ezt a masínát használni :lol: Én még csak meg se mertem neki kisérelni hogy levágjam a haját.
Anyós még csak most vette észre, hogy rövidebb lett a haja :?

Most rohannom kell mert Viktor felébredt és valamit kéne ebédelnie.
Még megpróbálok jönni.
V

valentina

Sziasztok Szájbercsajok!

Köszönjük a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok. Hoztam néhány képet, tegnap volt a buli.
Nem haragszotok, ha megragadom az alkalmat,és ezúton mondok még egyszer köszönetet Mészi doktor bácsinak a terhesgondozásért, Várnai Gabinak a beöntésért,imádtam-na jó, ez poén volt, szóval hogy anyukám helyett anyukám, Tóth Hájsz doktor Úrnak a vidám hangulatú szülésért,a feszes öltésekért és bár csak, mint ügyelő, mégis rendkivül figyelmes, lelkiismeretes volt-szóval minannyiuknak ezer hála, hogy itt lehet velünk ez a szupernő.

Na, képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pusz mindenkinek:
Dejákokék

Kép
Kép
paklincs

Flórkának és Tündének boldi szülinapot!!!

Kép
tikó

Kriszta!
Tudod!? Olyan műtős zöld színű!! Nekem mind a két lánynál rám húzták a kitolási szakaszban. Mondanám, hogy küldök róla képet, de csak olyan van ahol már a lábam között ott a maszatos, üvöltő Szofi baba. Szóval nem akarlak riogatni! :D:D:D:D:D:D

Emano-Andi!
Nagyon édes!!! :D

TÜNDÉNEK!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!

Szjudy77!
Anna :lol: ez tetszik! :lol:

Zill!

Zéno nagy kópé ahogy látom. :D:D:D

Emese!
Jaj! Nagyon édes a két kis szöszkéd!!! És milyen piszok csinos volt Flórka!!!!! :D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon édes képeket tettetek fel!

Isten éltesse mégegyszer az ünneplőket, de jó nekik!

Nálunk elvonult a had, maradt a háborús övezet..... :?

Gabi, sajna nem új konyha, nagyon régi, csak az előttünk lakó fia, kedvtelésből csinálta és hát, olyan is lett. Eddig bírta (5 év), de annyira szétrohadt a vizesedéstől a munkalap, hogy amikor leszedték, kettétört. :shock:
Szóval alatta a bútor is gáz, kicsit ázott, de most erre futja, új konyhalap és mosogató. Egy ideig kihúzzuk ezzel is. Csak használni lehessen. Kicsit meggyorsítottam a folyamatot, mert nem volt biztos, hogy cseréljük babó előtt, de véletlenül bennfelejtettem a kutyakaját, amíg locsoltam a kertet. Aztán mire bejöttem, olyan füst volt, hogy éjfélkor lehetett legközelebb a lakásba jutni, persze párom ügyelt, szóval tök egyedül dühöngtem. És a konyhapultra sikerült rávágnom az "1000 fokos" edényt. :oops:
Képzelhetitek, hogy milyen szépeket ropogott, szóval a szétázás mellé még jól meg is repedt, szét is égett.
Hát ennyi, közveszélyességem ezzel bizonyítást nyert. Csak állapotosan vagyok ám ilyen, alapban nem! :oops:

Na, lassan megyek is, úgy tűnik még csempézni is kell ma, utána jöhet a romeltakarítás.

Vica, sikerült mellszívót venned?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
na az első kemo kezelés nehezén túlvagyunk
péntek és a szombat volt gázosabb!előjöttek a mellékhatások anyánál: nem nagyon tud a napra menni, fárdt volt, aludt állandóan, kisebesedett a szája belül és baromira viszket a bőre :cry: de a kedve és a hangulata már jobb

édesek a képek nagyon..........

Vica
mellszívót akarsz venni??miet???nekem van egy avent isis-em odaadom szívesen :lol:

többiek hogy vagytok???

ja Balázs már lépeget magától 3-4 lépést :lol:

tündének soksok boldog szülit

emano/Andi
KépKép
emano

Aprooka, képzeld, én ma alkottam hasonlót... Feltettem 3 deci vizet forrni, majd leültem a gép elé. Apósom szólt, hogy a vízből lassan már semmi nem lesz, és beledobta a filtert... Miután kb 2 kortynyi víz maradt felöntöttem újabb három decivel, és visszaraktam.. Apósom jött, hogy ezt egy nap alatt hányszor tudom eljátszani??? Végül kb 6 deci vízből sikerült másfél deci teát gyártanom :oops: Pedig régebben nem voltam szenilis :oops: Úgy látszik öregszem :twisted:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

na, szjudy, orulok, h nem vagyunk egyedul, mostanaban zsofi is folyton kezben akar aludni, ha letesszuk, egybol balhezik, ugyhogy felvaltva hordozzuk korbe-korbe... eleg faraszto...
meg hasfajos is mostanaban, vkinek vmi trukk, ami bevalt erre? szivszaggatoan tud orditani...

banana

Florkanak es Tundenek boldog szulinapot!
Veronikusz, en gyakran megittam estenkent 1-1 pohar vorosbort, nem is gorcsoltem sosem...:) a Teleki cabernet sauvignon a kedvencem... bar miota szoptatok attertem az alkoholmentes sorre...:)

banana

Készen vagyunk!!! Úgy tűnik sikerült összeeszkábálni annyira a konyhát, hogy most amíg még itt tanyázunk, nem lesz vele gond. Akkor kő esett le rólam, hogy szerintem fél Halásztelek hallotta.
Végre kicsit lehet szusszanni.
Szjudy, nálam valahogy ezzel az állapottal együtt jár a teljes figyelmetlenség. Már pár hete nem is nagyon szeretnék vezetni, de hát sajnos elkerülhetetlen. De annyival jobban oda kell figyelnem, hogy totál lefáraszt a dolog.

Banana, persze nem tapasztalat :oops: , de a csecsemősök ilyenkor a repülőpózra esküsznek. Nekem is ez lesz az egyetlen mentsváram, de lehet, hogy semmit sem ér. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Gyors bekukk...

A lényeg, Flóra, Tündérke, nagyon sok boldogságosságot kívánunk szülinapotok alkalmából!
A képek szuperek, még, még, még... :D

Bocs, h nem reagálok, de rohanás van, majd mesélek... Ádi kezd rendeződni, szalmonellás volt a lelkem, azért a sok széklet és a sok alvás. :shock: Sajnos Őt a kicsi dózis is leveszi a lábáról, nem tudom hol kaphatta be, nekünk semmi bajunk nem volt.

Andi, ++++++++++++++++++++++++++++++ anyudnak és nektek!!!!!!

Megyek is, kicsit zápormentesebb napot kívánok holnapra!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Tünde!
ha valamikor erre jársz, nem tennél fel egy friss táblázatot?! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Emano, sok ++++++ anyukádnak és nektek, és kitartás a kemo-hoz...

Banana, nekem a csecsemősök a repülőpózt ajánlották, meg hogy masszírozgassam a hasát az óra járásával egyező irányban, illetve még azt, hogy bicikliztessem, vagy mindkét lábát húzzam fel a hasára, és azzal masszírozgassam kicsit. Amikor a csecsemős csinálta akkor segített... Nekem nem mindig sikerül, de próbálkozunk...
Szerintem nálunk a vihar volt most a gond, mert reggel a hülye időben nyűgösködött, délután nem volt vele semmi gond, és este megint... Úgyhogy az éjszaka is úgy telt, hogy az elején velünk aludt, aztán az első etetés után az ágyában, a következő után megint velünk... Kellemes éjszakám volt :twisted:

Aprooka, nálam is akkor kezdődött, remélem már elmúlik végre :D Nekem is muszáj volt végig vezetnem, engem is lefárasztott...

Paklincs, nagyon jók a képek!!! Flórka tündéri :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

lányok!
gyors kérdés,nincs valakinek ajtórácsa, amit nem használ és eladná????érdekelne :lol:
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Upsz, Tünde, kértél adatot a táblázathoz... Szóval június 20-án született a csajszi... Kértél mást is??? Bocs, teljesen szita az agyam :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt!

Vali!
Szalmonella? Atyaég! És ez hogy derült ki?! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj...

Andi!
Én sajna nem tudok! :? Mekkora lett Balázs! Cuki! Ez a városligetben készült kép?!

Aprooka!
Most már aztán pihenjél!!!

MSE!
De cuki ez a csaj! Nagyon édes gyerköceid vannak! Alig várom, hogy az enyéimről legyenek ilyen képek!

Zill!
Nagyon édi Zénó! Nem mondod, hogy 10hós?! :roll:

Gabi82!
Aug-ban vagy szept-ben mész szülőszoba meg együttszülés látogatásra?

KRISZTA?!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Emano, aznagyon jó, ha mamád hangulata nem romlott le, próbáljátok fenntartani, mert ez már félsiker!!!

Vali, szalmonella? Sajnálom, de legalább kiderült, hogy nem valami hosszabb távú érzékenység vagy egyéb pocsékabb dolog.

Az éjszaka első fele kissé fájdalmasan telt. Tudom, hogy mindenki azt mondja, meg lehet érezni, ha már nemcsak jóslók vannak, de én már kétszer majdnem elindultam. 2 napja 5 perces fájásaim volt, tegnap este 10 perces, egymás után 5-6 alkalommal, a térdkalácsomig lesugárzott. Ajaj, és ez még csak jósló. :oops:
Pedig még azért jócskán lenne időm, nagyon nem örülnék, ha enyivel előbb kellene mennem, főleg, hogy a Kútvölgyi nem is fogad a 36. hét előtt, ha jól tudom. :cry:

Szerencsére aztán nagyobb volt a kimerültség, így viszont jó sokáig alukáltam.
Ma összeszereljük a bölcsőt, mert jön anyósom is megnézni. Így előkerülhet mögüle az elásott babakocsi is.
Igaz, a nagyszekrény fogantyúi még 1 hét, mire kicserélődnek, de ettől függetlenül ma már remélem tudok feltenni képeket is! :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
A barátnőm Adri (masni néven írogatott ide, de kb. 1éve már nem, pedig mondom neki, hogy írjon nyugodtan :D ) 2 éve a kútvölgyiben szült a 34. héten. Mivel a kisfia Máté 2300 gramm volt és egyébként jól volt, nem vitték át más kórházba, de úgy tudom, hogyha koraszülés van akkor át viszik másik kórházba a bébit, de ugye koraszülésről akkor beszélünk,ha a 36. hét előtt történik ill. ha a baba 2500 gramm alatt van, náluk ugyan mindkettő megvolt, de Máté tök jól volt így nem kellett máshova átvinni. Ne aggódj ezen is, ezek a jóslok eltarthatnak akár 2-3 hétig, ha úgy érzed inkább hívd fel a szülésznőd és menj be 1x feleslegesen, mint inkább egyáltalán nem...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Okoskodás nélkül írtam, amit írtam! Lehet, hogy már másképp van a kórházban, mondjuk ez engem is érdekelne...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
a képek itt nálunk készültek a kis jácccón :lol: :lol:
nálatok minden oké??Mikor lesz eredmény??

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Megvagyok, bár az éjszakám nagyon pocsék volt. 3-4 körül ébredtem, mindent gondoltam, aztán rejtvényt fejtettem 5-ig, aztán beájultam, és 7-kor keltett a csajszi, hogy keljünk fel. Nincs már bölcsi... tegnap CTG alatt szétszedte a kórházat.
De most is kemény a hasam. Petyával már nagyon nyomjuk egymást, remélem sikerül még Vidával megszülnöm. Most már nem is koraszülött... Bár tegnap a CTG nem mutatott semmit. De én úgy emlékszem, hogy Pankával sem mutatott az utolsó előtti napig.
Pankát se vitték sehova pedig 2250 gramm volt, igaz, hogy betöltött 39. héten, de nem volt semmi baja, attól eltekintve, hogy nem volt hajlandó cicizni.
Mi van a rákszűrés eredménnyel?

Emano! Anyukádnak kitartást, és sok puszi. Nekd meg sok erőt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

FLÓRKÁNK ÉS TÜNDÉRKÉNEK NAGYON BOLDOG BOLDOGAT!!!!!

Aprooka,
ezt nem tudtam, de engem is érdekelne (36. hét előtt nem fogadnak), ezt a felkészítőn mondták?
Kitartást a jóslófájásokhoz, nekem a homeos bogyók segítettek, ott kaptam így sajna nem tudom a nevét (de vannak itt szakértők), olyannyira, hogy először a fájásoktól az ágyról se mertem leszállni, majd miután bevettem őket, még több kört is sétáltam az ötödiken.
Persze, lehet, hogy csak a tudat, hogy bevettem valamit.. :wink:

Mi hétvégén balcsin anyósékkal, nem volt olyan vészes mint vártam. Bogi egy tündér volt, de az is igaz, hogy kizárólag rá figyeltem 3 napig, szerintem emiatt olyan jól összerázódtunk, hogy mindig egyből értettem mit szeretne vagy mi a baja. Itthon aztán újra nyűglődés...

:oops: Én még mindig depizek. Volt valaki hasonló cipőben? Mi vált be?
Vendég

Judy
jó a gondolkodós kép :)

Flórka képek is nagyon édik, nekem a fagyis jön be leginkább!! :lol:

Kriszta,
nálam se mutatott a ctg semmi külit, még akkor se mikor éreztem, hogy tuti van valami.. Most akkro azért drukkolsz, hogy előbb jöjjön? Mikor? (Vida szabira megy? Bocs ez nekem kimaradt?) Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

Rólunk:
[img]édes álom

"hová lett a kiskádam?" (nem vittük..útközben akartunk venni egy másikat a nyaralóba, nem volt, csak "kincsesláda")

[img] "miért bámul mindenki engem?" (itt az egész szomszédság fölé hajolt és mindenki más hangon gügyögött neki - a végére kicsit kikészült idegileg...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 09:59-kor.
Vendég

sziasztok,
lenne egy kérdésem: mikor a legoptimálisabb egy babát könnycsatorna mosásra vinni? hogy ne legyen se túl fiatal, se túl idős.
minkét gyerek átesett ilyenen, de idősebbek voltak, mert a gyerekdoki mindig azt mondta, hogy kinövik. aztán egyszer csak azt, hogy bocs mégsem.
szóval apai ágon örökölték a szűk könnycsatornát nálunk és Dórának is kezd csipásodni és könnyezni a bal szeme. most még nem rohanok sehova, várok, hátha elmúlik. de nagy esélye van annak, hogy nem.

1 hete játszunk a szobatisztasággal, de eddig nem nagyon hatotta meg a dolog Ricsit. A pisilés még csak-csak, néha még szól is, de ha bizonyos időközönként elviszem WC-re akkor oké, de a kakilás az nem megy, azt még le is tagadja és nyugodtan elvan kakis fenékkel. :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Bevallom őszintén, már nem tudom hol hallottam, de tuti nem álmodtam. :oops: Mármint, hogy nem fogadnak vagy továbbküldenek. Sztem nem előadáson, hanem általánosságban, hogy a legtöbb kórház, ahol nincs megfelelő felszereltség ennyire koraszülött babákhoz, inkább továbbküld a SOTE 1-re ha jól tudom. Ez a protokoll, de persze lehetnek kivételek.
Mi múlt héten voltunk 2225gr, és egyenlőre minden rendben, csak azért a 34. hét még mindig nem az igazi.

Steffi, már voltam benn múlt előtti csüt. és múlt héten is volt méhszáj ellenőrzés. Teljesen zárt, Prücsi még le sem szállt, bár sokan riogatnak vele, de a védőnéni mondta, hogy azt érezném.
Így nem sokat tudnának tenni velem benn a kórházba. Vannak bogyóim, igaz homeós pont erre nincs, de elvagyok a nospával, az legalább hat. Mondjuk csak akkor veszem be, ha már tényleg nagyon fáj.

Borsika, nagyon helyes képeket tettél fel, itt olvadozom, párom meg a háttérben éhenhal. :oops: Rohanok is, megsürgetem a fasírtot.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Steffi, tök jól vagyunk, minden rendben, de mostanában olyan olvasós kedvem van. Lelkesen végigolvasom a hozzászólásokat, aztán nagyon nem vagyok közlékeny kedvemben, és magunkról már nem akarok írni! :)

Veronikusz
, ígérem, összeszedem magam, és teszek fel táblát! :)

mtunde

Kép

Kép

Kép

[b]Manóka, emlékezetből írtam be Ricsi születési dátumát. Jó?
Eperke,[/b] add meg a táblázatban lévő adatokat, és téged is beleírunk! :)

mtunde

Vali,
ti sosem unatkoztok. Gyors jobbulást Ádámnak.

Borsika,
nekem is! Bogi meg a zöld törölközőben tök jó fej. Ment privko.

Steffi csaj,
lesznek, türelem...

Mi tanácsadáson ütöttük el a délelőttöt. Flóra asszony 9530 g és 75 cm a mérések szerint. A doktor néni továbbra sem hajlandó hajszeszt felírni... :roll:

Kép
Kép
paklincs

Nem is 75, hanem 78 cm!

Kép
Kép
paklincs

Tünde!
oh! de rendes vagy! :D ilyen gyorsan! :D elmentettem :D

Paklincs!
válaszoltam :?

Kriszta!
remélem babuci igyekezni fog és még Vidánál kibújik!!! (csak halkan kérdezem! van vészforgatókönyv??? :oops: kinek ad át ha mégis kivárná a 40. hetet??? :shock: vagy nem akarsz szülést beindító koltélt inni? :D bár én poénkodom itt vele, de azt hiszem én se merném meginni. :shock: )
[/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka, en hallottam a tanacsadason a Ritatol, h 36. het elott altalaban nem fogadnak, ill fugg a baba sulyatol is, meg h vannak-e sulyosabb komplikaciok...
mi jol vagyunk, ez az ido elegge lenyomja Zsofit, ugyhogy ma csak eszik meg alszik...ill sir, ha faj a hasa, vhogy ez megint ma hajnalban bukkant elo, mi is szoktuk a repulo pozt alkalmazni nala, meg simogatjuk a hasat, stb, de ez sajnos sokszor nem eleg, rossz nezni, ahogy erolkodik szegenykem...meg persze szeretnenk visszaaludni is gyorsan, de igy nem megy...
a szopizas jol megy mar nekunk bar most meg annyira erosen sziv, h gyakran csillagokat latok, meg erzekeny is nagyon a cicim, remelem, ez hamar elmulik...hulye kerdes: honnan tudom, ha az eppen aktualisbol mellbol mar kiszivta az osszeset? Zsofi eleg gyakran beajul szopizas kozben, utana meg tudok fejni, ugyhogy gondolom, ez nem azt jelenti... viszont aggodok, h lehet, h azert is sir neha, mert meg ehes, es keves a tejem neki?!
borsika, edes ez a zold torulkozos kep...:)

banana

Kriszta!
mikor jön vissza Vida??? hátha megvárja! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Vészforgatókönyv egyenlőre nincs, bízunk a legjobbakban. Azt nem tudom, mikor jön vissza... :shock: Erzsikét faggattam, hogy mi van ilyenkor, de majd gondolom, a doki mond valamit. Vasárnap bazi melegfront lesz, abban bízom, hátha...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde: ez igen!!! remek a memóriád, telibe találtad a dátumot.

Kép
Kép
Kép
manóka28

FLÓRA, TÜNDÉRKE: BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Tünde, nagyon köszönöm, hogy betettél a táblázatba! :D

Banana, olyan jó hogy erre rákérdeztél. Azt már olvastam, hogy előbb egy cicit kell kiüríteni, mert a végén van a tápanyagdús tejcsi, de hogy honnan érezhető az üresség? Ez engem is érdekelne.

A másik, meg amit már a listánál írtam, hogy akkor elég 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi? Mert a Kútvölgyis tájékoztatóban ezt írják, de Erzsike azt is mondta, hgy vannak olyan adminisztrátotok, akik csak a 30 napnál nem régebbit fogadják el. Nálunk kész horror az önkoris ügyintézés, és a 300 napnál nem régebbit már végigültem, nem szívesen mennék mégegyszer. Meg ez kiszámolhatatlan is sztem.....

Ma persze egyszer nem néztem a honlapjukat, és persze pont ma maradt el a kismamauszi. :cry: Majd csütörtökön újra próbálkozom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
elég a 300 napnál nem régebbi, nekem mind a két gyereknél 30 napnál jóval régebbi volt!

Kép
Kép
paklincs

Aprooka, a törvény úgy szól, hogy 300 nap. Mivel akkor garantált szerintük az apa :) mármint hogy a férjed az apja. Vicces amúgy, mert amikor én mentem kérni az anyakönyvi kivonatot, csak elővette a nagy anyakönyvet, kinézte, kitöltötte az újat. Ennyi erővel már simán elválhattunk volna, tuti, nem ért volna még össze az infó :)

Mellürítés szerintem nagyon nehéz kérdés. Én fejem, és ha nem nézek oda, fogalmam sincs, hogy jön-e belőle. Az elején érzem, ahogyan több sugárból jön, amikor belövell, aztán néha van még egy belövellés, azt is érzem, de a végét nem. Szerintem nem lehet mást csinálni, mint bízni a gyerkőben, hogy csak megeszi, amit kell. Meg ha még éhes lenne, akkor hamar megébredne, nem? Vagy mániákusan mérni lehetne, de azt mindenki mondja, hogy csak őrületbe kergeti az anyukákat.

Hasfájásra és éjszakai kínlódásra ajánlanám a szélcsövet. Megkönnyebbülnek, néha kakilnak is tőle, és tudnak aludni. Aztán ahogyan erősödnek, már kidolgozzák maguktól is dolgokat. Nekünk nagyon bejött. Villőnek nagy kakikgondjai voltak, őt hőmérőzni kellett.

Borsika, elvileg még belefér a depi. :( Mennyire vagy lehangolt és magad alatt? Írj privit, hátha tudok segíteni. Védőnőd milyen? lehetne vele erről beszélni?

mtunde

Köszi az infot, a törvény szerinti szabályt én is ismerem, de azt nem mindenki követi. Rengeteg kórház utasítja vissza a 30 napon túlit.
De végülis kezemben a tájékoztató, csak nem lesz gond.

Mi az a szélcső? :oops:
Képzem magam minden eshetőségre.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka: mi itt lakunk a keruletben, itt volt az eskuvonk is 2 evvel ezelott, ugyhogy elfogadtak a 2 evvel ezelotti anyakonyvi kivonatot..a 30 napnal nem regebbi felreertes lehet, a 300 nap az igazi, az apa szemelye miatt fontos nekik..
a szelcso engem is erdekel, mi ez, hogyan mukodik, es hol lehet beszerezni?

banana

Jó estét, bár lassan jó hajnalt lesz... :? !

Steffi, a széklete és az aluszékonysága miatt gasztroenterológushoz küldte volna dokinéni, de előtte kell egy negatív széklet eredmény. No, ez mutatta ki a szalmonellát végül. Nem volt vészes, mert tényleg megúsztuk a több heti híg és gyakori széklettel. Semmi láz, hányás stb. S még örülök is (kicsit őrült anyuci), hogy ez volt a baja, nem pedig valami ételallergia... :shock:
ERedményed nincs még?

Kriszta, amikor Ádi született, nekem a CTG SEMMIT nem mutatott a fájások KÖZBEN. Még jóslókat sem. Már majdnem hazaküldtek, hogy itt bizony semmi nincs, mert az ügyeletes orvos felvett zárt méhszájjal, CTG semmi. Az volt a szerencsém, hogy a Gabi megvizsgált búcsúzóul, de akkor már 2 ujjnyira ki voltam tágulva... 40 perc múlva kezemben volt Ádám. :shock:

Emese, Flóra avatara nagyon jóóó! Szép méretei vannak! Lassacskán Ádám pályázik a kegyeire. :lol: Bár ilyen problémás szőke herceg nem tudom kinek fog kelleni. :lol: :lol:

Tünde, magatokról is írhatsz, abból sosem elég! :D

Bori, Bogi is nagyon szép baba, hihetetlen, hogy a jövő héten már 2 hónapos lesz. :)

halihó

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt Lányok!!!

nekem megint elég pocsék éjszakám volt. hajnali 2-4-ig fent voltam. Még a fejem is megfájdult + Hármaska is beindult. :shock: :D Majd mikor végre elájultam fáradtságtól, férjem ébresztett 5.30-kor. :D :D :D

Voltam tegnap Mészárosnál a privátban. Nem volt semmi különös. Majd még egyszer látni akar a magánrendelésén. :? (papám meg kiakadt, hogy milyen gyorsan végeztem :roll: )

Ja! úgy néz ki, hogy alakul a névválasztás :D bár biztos csak a szülőágyon lesz :lol: szóval most úgy néz ki, hogy Király Panni Fruzsina. Még nekem is szoknom kell. :D bár nem nemzetközi, de ki tudják mondani, lágy hangzású és rövid mint a két másik lányé. A Panni elég biztosnak látszik, de a Fruzsina még változhat.

és akkor had panaszkodjak egy kicsit. :D Férjem kitalálta, hogy földigilisztákat akart tenyészteni terráriumban a gyíkunknak.
:shock: :shock: :shock: Mintha nem volna elég, hogy átlátszó üvegben berakta nekem szem magasságba a tücsköket (amiből mellesleg egy elszökött a lakásban). Ja! egy másik üvegben meg csigák vannak a kertből. :shock: :? Mondtam is neki, hogy ha elszökik a gyík a lakásban akkor futhat. :lol: :lol: :lol: Az még so-so hogy van egy gyíkunk, na de hogy ízeltlábuakkal és gyűrűs férgekkel lakjak együtt????? :oops: :oops: :evil:
Szerintetek van ennek köze ahhoz, hogy holnap mexikói vacsi estre akar vinni az Intercontinentálba???? :D :D :D :D :D (ha lesz aki vigyázzon a lányokra!!!!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

CSak egy gyors bekukk.....
Sajna folyton rohanok, sok a meló.......hiányoztok!!!

Először is Flórkánk(képek szupercukik) meg Tündérkének nagyon boldog szülinapot kívánok....így utólag is

Andi!
NAgyon nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++energiát küldök Nektek és kívánok a sok sok türelmet mert szerintem az is nagyon fontos ilyenkor

Veonikusz!
Szóval tuti hogy kislány lakik odabent?????lemaradtam valamiről????én még ott tartok hogyazt mondta Mészi hogyha mondania kell valamit akkor lányt mond de nem tuti......
Ami a neveket illeti már felmerült sok minden nálunk is.....ismét..képzeld még a Szofin is gondolkozunk :lol: :lol: :lol:
Egyébként még mindig úgy érzem, hogy nem fordult irányba a kisasszony :twisted: :oops: :( :twisted: :( pedig annyira jó lenne...nagyon nem szeretnék császárral szülni........de ez nem szerelem kérdése tudom....
Mizujs a légszomjaddal?????

Képzeljétek tegnap elvittem a Berkét a Gekkoba....jár valaki egyébként???
Szerintem hasznos volt ...felmérték a gyerek képességeit és azt mondták, hogy egy 3 évest megszégyenítő inteligenciája van ,nagyon ügyes mind a mozgásban mind a dolgok színek tárgyak felismerésében is a kortársai előtt jár bőven ...DE nem tud koncentrálni egy dologra sokáig ...amit én nagyon jól tudok...nagyon csapongó és ebből később komoly bajok lehetnek a suliban....sejtettem én, hogy van valami mert egyfolytában megállás nélkül megy és folyton 10mp-ként más érdekli......nagyon nehéz elterlni a figyelmét.....szóval hordani kell hetente egyszer foglakozásra.Állítólag egy év keméyny munkával teljesen visszafordítható a folyamat..... Meglátjuk...azt semmiképpen nem szeretném ha a suliban csak kudarc érné.......
Üdv mindenkinek:dorka

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Elmúlt a szél, elmúltak a jóslók.... :cry: :)

Dorka!
Nem korai ez még, nem természetes, hogy egy kétévest minden érdekel?

Borsika! Mi a baj? Nekem is volt, de úgy emlékszem "csak" 3-4 hétig. De az is elég volt. :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!

Nekem is elmúltak, bár én nagyon örülök neki!
Végre viszonylag jól aludtam, bár örületesen zsibbadnak a kezeim. Először még csak éjszaka, fekve, de most már fennvagyok jó régen, és a bal kezem még mindig le akar szakadni. Ezt csak nem foghatom Prücsire, vagy igen? Írtó kellemetlen.

Hoztam ide is pár képet:

Bölcső:

[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/babacucc/blcs2008028-1.jpg[/img][/img]

Bababútor:

[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/babacucc/bababtor2008030.jpg[/img][/img]
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/babacucc/bababtor2008029.jpg[/img][/img]

Babakocsi:

[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/babacucc/babakocsi2008025.jpg[/img][/img]

[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/babacucc/babakocsi2008023.jpg[/img][/img]

Ti hány fokon mertétek mosni a babakocsi huzatot? Illetve milyen programon? Mert bár nem látszik a kocsin, de használtan sikerült beszerezni, sztem kb 2x volt utcán, még csak nem is bolyhos, koszos a huzat, de azért átmosnám....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?