Nagyon édes képeket tettetek fel!
Isten éltesse mégegyszer az ünneplőket, de jó nekik!
Nálunk elvonult a had, maradt a háborús övezet.....
Gabi, sajna nem új konyha, nagyon régi, csak az előttünk lakó fia, kedvtelésből csinálta és hát, olyan is lett. Eddig bírta (5 év), de annyira szétrohadt a vizesedéstől a munkalap, hogy amikor leszedték, kettétört.
Szóval alatta a bútor is gáz, kicsit ázott, de most erre futja, új konyhalap és mosogató. Egy ideig kihúzzuk ezzel is. Csak használni lehessen. Kicsit meggyorsítottam a folyamatot, mert nem volt biztos, hogy cseréljük babó előtt, de véletlenül bennfelejtettem a kutyakaját, amíg locsoltam a kertet. Aztán mire bejöttem, olyan füst volt, hogy éjfélkor lehetett legközelebb a lakásba jutni, persze párom ügyelt, szóval tök egyedül dühöngtem. És a konyhapultra sikerült rávágnom az "1000 fokos" edényt.
Képzelhetitek, hogy milyen szépeket ropogott, szóval a szétázás mellé még jól meg is repedt, szét is égett.
Hát ennyi, közveszélyességem ezzel bizonyítást nyert. Csak állapotosan vagyok ám ilyen, alapban nem!
Na, lassan megyek is, úgy tűnik még csempézni is kell ma, utána jöhet a romeltakarítás.
Vica, sikerült mellszívót venned?