úgy látszik Lőrinc átvette a stafétát, ugyanis Bence most ébredt.
Maci2,
apának jobbulást! Roninak jó szunyát.
Sajnos nekem most már dolog van(pelenkázás, ebéd, játszás
), de majd a talin dumcsizunk
. Addig is pusza,
Timici
2003.12.06 17:57
2003.12.06 18:37

Nagyon nyami volt!!! jól jönne karácsonyra, köszi.

2003.12.06 20:05
.
. 2003.12.06 21:22
), nagyok és ügyesek egytől egyig!
), Roni nagyon ragaszkodós kedvében volt
Marcipán azért áll keresztben, mert álló képet csináltál. A gépről viszont így töltödik le, neked kell elforgatnod. 2003.12.06 22:06
Es fantasztikus, ahogy keszultel, tok fincsik voltak a kajak.
Remelem, nem csinaltunk tul nagy rumlit...
En nem lattam ma rajtad a "nyomokat".
Most akkor nem csak a kepeket, hanem a karacsonyi keszulodesedet is megcsodalhatjuk...
AZ az utolso kep kulonosen tetszik, azokkal a gombocokkal..O
Viszont Elli, csucskoszonet a masik lakasban biztositott alvoszobaert! (BAr Apaja kicsit nehezen talalt igy rank.
) Es nagyon kedves a hugod! Kivancsiskodhatok, ki volt a masik lany? 2003.12.06 22:18
, Julcsi egészséges, mint a makk
, és a Mikiparty is jól sikerült
.
.
.
2003.12.06 23:42
Leveleidet is nézted? 2003.12.07 10:13
Hat igen, ilyen gyava vagyok
MIt eszik egyebkent Maca?
2003.12.07 12:24
Pedig nem is rossz, csak nagyon él, és nagyon fiú
de a nagy jövésmenésben nem rendeztem az anyagiakat Gombóccal. Ha járok a Moszkva tér felé, (szoktam néha) legfeljebb felugrok vele vmikor, de valszeg már nem idén...nem baj, ugye? Majd nézek valami mélcímet vagy telszámot a táblában, és egyeztetünk, jó?
de az elmúlt éjszakát ha lehet soha többet nem szeretném, visszatértünk a 2 óránkénti keléshez, pedig nappal sem alussza bucira magát Kevin
Namindegy.
)
bár az is klassz lenne, hanem hogy ahova megyünk, mi az, ami feltétlen kell, a szálláson/környéken hogy az ember jól -ellegyen egy 7-8 hós bébivel. Kirándulós, túrázós esetleg élményfürdős helyre mennénk, Ausztria. Gondolom az utazás minima 1 nap oda, meg vissza is... Mivel lehet megkönnyíteni az utat/ottlétet, amire esetleg az ember nem is gondol?
) annyira kialvatlan és égőszemű vagyok, hogy csak na. Apának meg rengeteg a melója karácsonyig, most is dolgozóba van
szal' egyedül nyomulok Kevinnel.
már megnéztem párat

2003.12.07 13:24
2003.12.07 13:26
Remelem, Bori is jot aludt!
, reggel zabalt egy jot, amikor felszendvicseztem kirandulni indulo apajat, delelott jot jatszottunk, aztan a 11 orasi szopinal hozzam bujva elaludt, es ugy ram jott az alom, hogy nekem is odakoppant a fejem
ilyen meg nem volt, valahogy pont jol helyezkedett, tok kenyelmes volt
kozben egyszer regisztraltam felalomban, hogy megint rarabolt a cicire
de fel 1kor masztam ki mellole, mert KIALUDTAM MAGAM!

2003.12.07 15:16
. Gyönyörű a lakásotok, a férjem is lehidalt, hogy panelból ilyet is ki lehet hozni.
, és kissé lefárasztottak
2003.12.07 20:14
2003.12.07 21:16
De majd holnap!
Karácsonyra kap hozzá egy kézzel festett selyem nyakkendőt. A lányok fogják festeni. 2003.12.07 21:32
2003.12.07 22:30
2003.12.07 22:42
2003.12.07 22:58
meg elhoztuk a digi gépet a holnapi miki bulira.
neki is levonás után olyan 37,1-37,2 volt (posiban 37,6-37,7) 2003.12.08 09:22
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Kicsit bővebben és ha lehet képeket magatokról, lécci. Remélem, jól fogod itt magad érezni
Csak oltás után, vagy ha beteg (vagy betegnek láccik) a gyerek, akkor mérek. Nála az az előírás, hogy popsiban mért 38,3 alatt nem kúpozunk! Ennyi láz megengedett, és jó is, hiszen a láz azt jelzi, hogy dolgozik a szervezete. Engedjük kicsit fejlődni az immunrendszerét. Ha viszont a fentebb említett esetekben lázat mérünk, akkor 4 óránként mérés és kúp (3 napnál tovább tartó láz esetén orvos hívni, popsiban mért 39 közeli mérés esetén MINDENKÉPPEN orvos, ha nem elérhető, mentő!) De ezt is mindenkinek magának kell eldönteni, nem én vagyok a nagykönyv
Még új telcsóm is van, annyira szupi! Orsi egyre inkább áll egyedül, néha annyira belefeledkezik, hogy talán már egy percig is csinálja. De ilyenkor meg sem merek mozdulni, persze fotógép nincs a közelben, és nem tudom megörökíteni, de az első esetet feljegyeztem
Most éppen a kinőtt ruháit rámolja le a polcról. Ezzel és az idegeimmel jáccik már napok óta! Hányszor kell még újra összehajtogatnom őket? 2003.12.08 09:52

Bocsi, hogy félreérthető voltam! Kialvadtság, hurrá! Tegnap én is aludtam Anyuéknál egyet, tökjóvót!
2003.12.08 10:15

De a szemem mozgott
Nincs valami jó kis Zulus-sztori?

Mi nagyon jól éreztük magunkat, Szandi is jól elvolt, hiszti csak tegnap este jött elő újra (és am hajnalban
) 
, ahogy megvan a kb. 5 , Sofkától elkérem a szükséges adatokat, és mehet az ügy (közben reménykedek, hogy van a cégnél, nem fogyott el)

2003.12.08 11:57
(anya már meg is ette
) 2003.12.08 12:46
. Vagy hónapokig hajtogathatsz...
. Abban játékok vannak, de őt a ruhák jobban érdeklik.
.
. Már mindent elraktam magasra a fürdőben (a WC is itt van), de valamire nem gondoltam. Mégpedig arra a fertőtlenítős tartályra, amiből minden öblítésnél jön a trutyi. Szóval a fürdőben álltam, amikor megszólalt a vonalas telefon. Kirohantam, felvettem, beszéltem pár szót, majd éktelen sírás a fürdőből, telefon lecsap, Virág rohan. Levi kivette a csészéből ezt a tartályt, szétkente a kádon és persze jutott a kezére és az arcára is
. Pánik indul, gyorsan kitöröltem a száját egy pelussal, utána vizzel is kimostam, aztán felhívtam a toxikológiát, hogy mi a teendő. Megnyugtattak, hogy ha nincs irritáció, nem hányt akkor valószínűleg nem nyelt belőle. Miközben beszéltem velük Levi leverte a klaviatúrát, szétszedte a távirányítót, felmászott a fotelba, szóval úgy láttam semmi baja. De azért összepakoltam, hogy ha bármi gond van azonnal rohanunk a kórházba. Mellékesen nekem hányingerem volt még utána sokáig.
! Persze csak ha kíváncsi valaki ránk
! 2003.12.08 13:28
nekem is csacsit!!! szín mindegy. Gondolkodtam rajta, hogy jut el, valszeg randizol majd Apával
jaj, de jó volt nektek! Olyan édesek beöltözött gyerekeid! Olyan jó képek, úúúúgy megkívántam a sízést, elhatároztam, hogy csakazértis elmegyünk Julkával, és ha naponta fél órát sízem, akkor is megérte!
jó, hogy nem történt semmi baj
máris kiveszem a tartályt, nem is gondoltam rá. 2003.12.08 15:13

Köszi
, de jó, hogy nem történt baj! 

Gyorsan-gyorsan
Lehet, hogy jó lett volna egy lepakoló segítség? Á, nem, csak egy kis helyet kell csinálnom a fonalaimnak. De jól elvagyok
2003.12.08 15:53
, remelem, nem baj, hogy olyan sokaig maradtunk.
Ez jo, csak hat kicsit felek, mert mivel nem volt delutani idopont, ezert 1-re megyek, amikor Apa dolgozik, szoval viszem magammal Petrat is... Hat, kivancsi vagyok, es aggodom is elegge. A fodraszseged (van ilyen?) csaj rabeszelt, hogy masok is viszik a babat, es o szokott vigyazni rajuk. Na igen, csak Petra meg nem all, viszont egyhelyben ulve sem marad meg, masznia meg nem kene a hajak kozott. Na majd csak lesz valahogy. (Lehet, hogy viszek egy lepedot, amin maszhat???)
Bar lehet, hogy ha ma nem, akkor csak szerdan, mert holnap lesz a furdoszoba szetveresenek napja.
2003.12.08 16:13

dolgokat kotyogtam, és enyémapa fejemrekoppint, ha ez elkezd keringeni a cégnél!
talikon az én két manómtól, szerintem csak azért csinálják, hogy ne legyen hiteles, hogy áradozom róluk. Hazafelé olyan csönd volt a kocsiban, mintha ott se lettek volna
2003.12.08 16:20
) A legmagasabb láza másnak. De a védőnő szerint az egész osztályt haza lehetett volna küldeni, olyan a torkuk (ja, a skarlát egyik legfontosabb tünete a skarlátvörös torok). Jó lenne még két-három vélemény, és akkor már teljesen elbizonytalanodnék. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|