A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, és nálunk is ugyanakkor van. :D

KépKép
benó

Hát nem, sajna.Most a Norbi fiam is mehetett volna BP-re, felvették őt az ELTÉre,de végül nem oda ment.

Kép
flóra 11

Na,most meg ledobott az oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Laptető, de most higgadtan örülök. :D Rájöttem, hogy csak egyetlen árva tojás van itthon, pedig direkt az előbb voltam boltban, a citromos muffin miatt. Annyira gáz, A kastély c. könyvben érzem magam. :evil:

KépKép
benó

Miért csak higgadtan?

Kép
flóra 11

sziasztok. jöttem panaszkodni.
ma voltam endokrinológnál. nem volt növérke és a doki vette le a vért, de úgy, hogy a kezemen folyt a vér és a gyüjtöbe alig ment. most meg annyira fáj a kezem, hogy alig birom mozgatni.
a nöi dokimnál meg kiderült, hogy a törpe lopja a vas tartalékomat és irt ki gyógyszert. méhnyakam változatlan. a strandon sikerült valamit össze szednem, amire kaptam kúpokat, úgyhogy idén a fürdést a medencében be is fejeztem.
most hulla fáradt vagyok, egy kicsit lepihenek, majd jövök.
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na, szegény, marha jó dolgok történnek veled is! :evil: Kitartás! Pihenj, aztán gyűjts erőt, vasat, és gyere!

KépKép
benó

Jaj, Timi! Nem jó hírek ezek, sajna. Hát igen,a fürdőzésről kifejtettük a véleményünket. Inkább szabad vizekben,mint strandon,de leginkább sehol. A vas miatt ne aggódj,kicsi korom óta vérszegény vagyok,terhesség alatt még lecsökkent, de a babának semmi baja nem lett. Egyél sok feketeribizlit, az segít,meg bodzát.

Kép
flóra 11

Endokrinológushoz miért kellett menned?

Kép
flóra 11

Kitaláltam, mi lesz velem mára:
fél 3-ig itt ülök, utána anyuék, bolt, és fél 4-re haza, mosogatás, muffin. :D

KépKép
benó

Közben Péter fiam is elaludt. Már ebéd előtt is szundított egyet. Nagyon kifáradtak szegények. Hiába, hajnalban keltek. Hatkor indult vissza a gép,két órával előtte már kint kell lenni, és még egy órával előtte keltek. Ez három óra, mi időnk szerint is 4.

Kép
flóra 11

A kezedet nem lehet jegelni? Lehet, hogy hülyeség, nem értek az ilyenekhez (sem).

KépKép
benó

Most már mindannyian alszanak? :D

KépKép
benó

Ez nem rossz. Akkor én is maradok, aztán mosogatok, megyek a bankba.

Kép
flóra 11

Na, ezt már szeretem, amikor nem egyedül kell itt ülni, és össze is tudunk hozni egy kis dumcsit! Mesélj valamit, mert magamat már legszívesebben kivágnám az ablakon, annyira unom.

KépKép
benó

A legnagyobb még nem. Az a számítógép előtt ül.

Kép
flóra 11

Kár, hogy a Timi elment. :cry:

KépKép
benó

Mit meséljek Benó,én ma annyi mindent összeolvastam erről a nyamvadt pajzsmirigyemről... hogy mi minden következménye lehet...

Kép
flóra 11

Írj valamit, hosszabbat. :D

KépKép
benó

Arról is mesélhetsz, de csak úgy, hogy megértsem. :D

KépKép
benó

Nem csodálom,hogy fáradt. Ez a vérszegénység egyik tünete.

Kép
flóra 11

Én úgy tudom, hogy a vashiány normális a terhesség alatt. Anyunak szöges almát kellett ennie, szögek nélkül, persze, de gondolom, vannak modernebb módszerek is. :D Pl. a vastabletta. Megint okosat mondtam, mi?

KépKép
benó

Én állandó fáradtsággal küzdök,évek óta és mindig azt hittem, a vérszegénységem miatt van. Állandóan próbáltam a vasat pótolni. Most kiderült ez a vacak pajzsmirigy és mindenütt azt olvasom,hogy elsősorban fáradtságot okoz. Én így fáradtan is sokat bírok csinálni,mi lesz , ha kikezelnek? :D

Kép
flóra 11

Barátom, akkor te leszel a superwoman! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Viszont amíg nincs gyógyim, megyek és veszek jódot magamnak. Azt olvastam,hogy azt pótolni kell,terhesség alatt pedig fokozott szükség van rá. Tehát nekem már előre pótolnom kell,mert semmi sem marad. :)

Kép
flóra 11

Jód? Nofene.

KépKép
benó

Egyébként nagyon remélem,hogy tényleg nem leszek fáradt,mert ez így nagyon megterhelő egyébként. Megcsinálok én mindent,amit bírok,de egyre kevesebb az,amit bírok. Sokszor belegondoltam,hogy pár évvel ezelőtt még mennyi mindent megcsináltam.

Kép
flóra 11

Már csak 2 percünk van, még írj valamit, és utána búcsúzzunk el egymástól.

KépKép
benó

Nagyon sokat akarsz bírni, Flóra. Én ennek az egytizedét se bírnám, ha ez megnyugtat. Nem nyugtat meg, gondolom.

KépKép
benó

Igen,jód.Mivel alaultermel a pajzsmirigyem, És a pajzsmirigy termeli a jódot. Most tehát jódhiányom van. Meg a jó ég tudja,milyen hormonhiányom,ami a jód hiánya miatt nem termelődik. Többekközt progeszteronom is kevés,ami kell a pé-hez,meg a méhnyálkahártya megvastagodásához,hogy a petesejt be tudjon ágyazódni. Na,tehát ezért nem lehetek most terhes.

Kép
flóra 11

Értelek, kedves Flóra. Gőzöm nem volt, hol van a jód és mit csinál.

KépKép
benó

Meg koncentrációs zavarokat is okoz ez a fránya pajzsmirigy és zavarokat az emlékezőtehetségben. Na, akkor pont jókor jártam egyetemre, nem? Két éve fejeztem be és egyedüli voltam az osztályban, aki színjelesre végzett. Azért mondom,mi lenne, ha nem lenne semmi bajom? :lol:

Kép
flóra 11

Na, remélem érthetően írtam.
De azt hiszem,letelt az időnk. Nem tudom megyek-e a bnkba,mert már megint nagyon borulnálunk. Tegnap is ilyenkor jött egy akkora zuhé,hogy na!

Kép
flóra 11

Veled nem lehet kiszúrni. :lol: Még a nyavalyás pajzsmirigynek se megy! :twisted: Ne is hagyd magad! :lol:

Na, csókolom, profi néni, fél 4-kor visszajövök, talizunk? :roll: :roll: :roll: :D

KépKép
benó

Még megvárom a válaszod.

KépKép
benó

Oksa, akkor legalább ez ösztökél,hogy siessek a dolgaimmal. :D

Kép
flóra 11

Pá,fél négykor.

Kép
flóra 11

Rendben, akkor sietek vissza, max. 10 percet kések, jó? Puszillak, húzok.

KépKép
benó

Itt vagyok Benó.

Kép
flóra 11

Tancsu,komolyan aggódom érted! Merre vagy? Egész napnem mutatkozol. :shock:

Kép
flóra 11

Bocsánat! :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Legközelebb mindig számíts rá fél órát. Megbízhatatlan is lettem. Ennyi. Borzasztó.

Elmesélem, mi volt. Ma már ki se teszem a lábam inkább.

Tancsu, tényleg, hun vagy? :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Kimentem fél 3-kor, mikor elváltunk egymástól, a kezemben egy doboz sárgabarack, anyuéknak szántam. A kocsinál rájöttem, hogy nincs kocsikulcsom. Vissza. A barackot ráraktam a kocsira, mert ennyi eszem van. Mire visszaértem (fél perc), addigra a barackot elvitték. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Marhára mérges voltam. És utána megláttam a parkolóban egy tök távoli kocsi csomagtartóján, de nem vettem le róla, persze, aztán meg szólaljon meg a riasztó, és még az én pofám égjen! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tudom, hogy rohadt béna vagyok, nem kell mondani! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Erre elmentem a boltba, mivel amúgy se vettem tojást, mint tudjuk :twisted: :twisted: :twisted: , és akartam venni barackot, azért is. :twisted: És nem vettem! :shock: A bolt előtt ácsorogva már azt hittem, hogy elbőgöm magam, hogy ennyire gyíkarc vagyok. Aztán bementem egy zöldségesbe, ott az egyik IDB-sem dolgozott nyári munkásként, és letegezett! Gondoltam, biztos véletlen, de mikor mentem el, megint! :shock: Hát, én biztos nem engedtem meg neki. :twisted: :twisted: Nem rivalltam rá, mert valószínűleg rettentő csúnyát mondtam volna, inkább eltakarodtam, mintha meg se hallottam volna.

KépKép
benó

Aztán lementem anyuékhoz, ők nagyon kedvesek, bájosak voltak, mint mindig, és sajnos, nem nálunk ment el az idő, hanem a fent leírt bénázásokkal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Úgyhogy lehet, hogy du. még visszamegyek bosszúból.

KépKép
benó

Na, Flóra, jössz majd? :D

KépKép
benó

Ja, és fel akartalak hívni, hogy késni fogok, de nem volt pénz a kártyámon. Ennyit rólam mára. :roll:

KépKép
benó

Kiabálj, ha itt vagy, kimegyek a konyhába. :D

KépKép
benó

Jaj,Benó! Ilyenek is csak veled történhetnek meg! Bocsi,de olyan aranyosan naiv tudsz lenni. :D

Kép
flóra 11

Mondd csak ki nyugodtan. :lol:

KépKép
benó

Akkor most kiabálok. Hahóóóóó, itt vagyok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hallottad?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X