A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Veda!
Olyan szepek a kepek!Köszi!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Véda, és Te is gyönyörű vagy. :lol: Na meg kicsi királyfi is.

potyka

Véda ez annyira szép! Nagyon tetszenek a képek, és tényleg jó volt a szülőszobád. Gratulálok a picihez! :)

Kép
linda24

micsoda gyönyörű képek!!!!
és a szoba :shock: :shock: azt hiszem én örülhetek ha kapok egy ágyat ahol szülhetek :?

Kép

Kép
timi1982

erről jut eszembe, hogy a szülésznőm igérte hogy lemegyünk a szülőszobára... csütörtökön mondom is neki hogy nézzük meg ha nincs senki.

Kép

Kép
timi1982

Kép
tappancs28

Sziasztok ezek mi vagyunk :lol:
tappancs28

Kép
tappancs28

na ennyi 142 cm-er haskörfogi :lol: szerintetek biztos egy bérlője van?
tappancs28

VÉDA
gratula mégegyszer Csabikához szépséges gyönyörű kis manóca :wink: .

A szülőszoba se rossz , sokan csorgatják a gondolatuk utána szerintem :wink:
tappancs28

Lányok jól láttam a Táblit? Anyjukkal elvben mi vagyunk a sorosok, hát kiványcsi vagyok tartjuk -e a papírformát.
tappancs28

Véda nagyon szuper képek!!! Csabi tündéri!!! :lol: :lol:
Tappancs, hatalmas pocak!!! :shock:

Luca sem büfizik minden evés után, de mondjuk Ő általában hason alszik. Ha éppen mégsem, akkor figyelek egy darabig és ha nyűgösködik felveszem, és akkor általában kijön a büfi.
Csuklásnál nekünk a cici vált be, vagy az hogy hagyom sírni egy kicsit és akkor elmúlik. Bár elég sok türelme van hozzá, van hogy 10-15 percet csuklik. :shock: :D

Kép
sziszka82

tappancs hát szép nagy pocakod van! Nekem fele ekkora a pocim!
Bár neked fiad lesz, talán azért hegyesebb,nekem lánykám,ezért az én pocim elterül inkább! :lol:

Kép
linda24

Húúú Tappancs! Mekkora poci! Nagyon szép!

Véda! Irigykedem egy picit, hogy ilyen szép környezetben és kádban szültél, vagy legalábbis vajúdtál!

Na, ha már képek, teszek fel én is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na ok, ennyi. Nem szórom tovább!

Szép álmokat!

Ja, Hene! Jókor mentem el én is, mikor megjöttél. Na nem baj, majd máskor. Köszi, észben tartom a beszélteket. :lol:

sz.andi

Sziasztok!

Mára voltam kiírva, cseppet beelőztünk :? :wink: .

De szépek a képek.

Ma is egyedül voltam a csajokkal. Totál kész vagyok, tejcsivel sem állunk túl jól. Lassan már meg sem merem mérni. Mostanában 50-t eszik. Ennyit evett 4-5 naposan is :shock: :? .

Toncsival szobatisztálkodunk :wink: . Napi 4-5 garnitúra ruha. Szuper.

Megyek pihizni, amíg tudok.

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Képek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:47-kor.
Vendég

Kedves Apuka! Nagyson köszönjük a képeket Dórikáról, nagyon kis tünemény! Még egyszer GRATULÁLOK!

Kép
szly27

NAgyon nagyon szép kisbabák, már tisztára kedvet kaptam. :lol:

potyka

Andi: nagyon szépek vagytok. Sajnos nem tudtam megtalálni, hogy mi van veletek apával, de nagyon szorítok, hogy minden rendeződjön köztetek.

Dóri apuka: nagy nagy gratula ehez a gyönyörű csöpséghez és nagyon jó egészséget az egész családnak, na meg rengeteg tejcikét Dóri babának!!!!!!!!!!! Köszönjük a képeket!!!!!!!!!!!!

Levente evés után olyan nehezen alszik vissza, sokszor már tök kivagyok az altatástól. éjjel 1-kor evett és már 2 is elmúlt mire elaludt. aztán 5-kor kelt megint és fél 7-kor aludt el.

Hene: köszi a szopis oldalt!! Tegnap olvasgattam és találtam hasznos infókat.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dóri babucin látszik, hogy túlhordta Kata. Jól kiázott a bőröcskéje.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot mindenkinek!

Véda! Jó nagy pocid volt már! Hú, micsoda szülőszoba! Timivel kézenfogva, én is örülök, ha csak egy ágyat kapok.
Csaba nagyon édi!

Tappancs! Hát már a Te pocakod is óriási! :shock:

Viki baba is nagyon édes! :D A negyedik kép a legjobb! Ilyen mosolynak lehetetlen ellenállni!

Jaj de szép kisbaba Dórika! Köszönjük a képeket apuka!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Látom még mindig mi tartjuk a súlyrekordot. Még senkinek sem sikerült megközelíteni minket. Kíváncsi leszek ki fog túlszárnyalni minket. :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi! Viki nagyon aranyos és nekem is a 4.kép tetszik a legjobban.

Tappancs! Hatalmas hasad van! Jó kerek!

tit! Van mikor Jázmin is nehezebbenalszik el. Sőt minden nap a délutáni 5-6 órás etetés után meg van hogy nem is alszik este 9-10 ig. Nem sír, de azért néha nyöszörög, meg olyankor szoktunk elmenni sétálni és a babakocsiban szundít egy kicsit, amit nem neveznék alvásnak.

Kép
szly27

Úgy utálom, hogy nem tudom mikor jöna védőnő. Puccbavágom a lakást és várom. Persze Roli hamar "rendet" rak. Ráadásul most felvettek valami új védőnőt és persze hogy három év után én kapom az újat. REmélem fiatal, nem valami tudálékos nyanya.

Babások! Hozzátok kijár a gyerekorvos? Rolival még másik volt és ő négy hétig minden héten jött. Az új most eddig kétszer volt, nem tudom jön-e még. Jázminnak csipásodik az egyik szeme. Ezért várom a dokit is. Ha nem jön, azért rátelefonálok. Nem akarok úgy járni vele, mint anno Rolival. Kb 6-szor mosták át a könnycsatornáját. Aztán megelégeltem és elvittem Szolnokra, ott egy alkalommal helyrehozták mindkét szemét.

Kép
szly27

Tegnap a dokinál:
Először is, gondolatban már nyaralni volt, mert mindent kétszer kérdezett meg! :lol:
De legalább mindent elmondott. Azazhogy majdnem mindent, mert az utolsó vérvételről nem beszélt, nekem meg eszembe sem jutott ott, csak mikor eljöttem. Még jó, hogy előtte a védőnővel beszéltük, így tudom hogy jövő héten kell menni. De mi lenne ha nem tudnám, hiszen miért is kéne nekem mindent tudnom így első gyereknél? :roll:
Aztán persze én lennék lecseszerintve! :evil:
Nézett méhszájat, totál zárt. Ez nem baj, csak idővel nyíljon rendesen, mert nem vagyok én Harry Potter! Megsúgom, arra számítottam, hogy már nem lesz teljesen zárt!
UH-t is csinált, mondta, hogy nem lesz kicsi, hogy kívülről nem is látszik olyan nagynak! :shock: Oké, valahogy akkor is kijön!
Láttuk mindenét! :D Doki azt mondta, hogy annyira fiú, hogy más nem is lehetne! :D 8)
Beszéltük a nyaralását, hogy 21-én jön vissza. Kérdezte, ha addig szülök, akkor az ügyeletest választom, vagy adjon egy számot. Kértem ajánlást, max legfeljebb nem hívom fel. Egy olyan dokit adott meg, akiről annyit tudok, hogy él és mozog. :roll:
Mondta még, hogy jövő héttől NST, és ha addig nem szülök, akkor 30-án még tali vele!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly: nálunk egyszer volt kint a doki és nem is jön többször. Ráadásul most 2 hétig szabin is van és még mobilszámot sem adott. Olivérnél másik dokink volt, de nemrég váltottunk. Sajna nem a legjobbra, de ez van. Amúgy nemsokára átköltözünk a 13. kerületbe és ott fogok dokit keresni.
Levente is ugyanígy 5-6 körüli evése után már 2 napja nem tud visszaaludni és belecsúszunk a következő etetésbe. Csak az a baj, hogy ő sírdogál is és nagyon feszeng még az ölemben is. Délután elaludt rajtam a kendőben de este az sem volt jó neki. Lehet, hogy este nem mosogattam vele együtt és ezért nem tudott elaludni. Délután mosogatás közben aludt el. :lol: :lol: :lol:

Lassan kajaidő érzem kivételesen a cicimban. :lol: 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Majd friss képeket rakjál fel Leventéről! Egyébként nem becézitek? Mert azt már tudom, hogy Olivért nem szeretitek becézni. Leventét sem?

Kép
szly27

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Patr- gratulálok! Sok boldogságot Nektek!

Dóri apukája, köszönjük a képeket! Nagyon tündéri! :D

Szly- nálunk idágig már 3-szor volt a doki és fél éves korig ő jött, nem kellett menni! Szerintem most is igy lesz! Ennek nagyon örülök! :D

Titi, igen kérünk majd új képeket!

Nekünk tegnap nagyon rossz napunk volt, egész nap nyüglödött Szonja!

Na megyek mert már nyöszörög! Nem hagy netelni! 8)
bencuri

hali lányok!

micsoda fotók :D de jó, ha nyuszi apu hazajön lesz neki mit megmutogatni :D
már alig várja hogy nekünk is legyen és mi is dicsekedhessünk :D mindig megjegyzi, hogy majd mi is... :D :D :D
jah és ugy érzem egyre feszültebb. szegény beosztottjai :?
mindig ugy jön haza hogy már megint ezt és ezt nem ugy csinálták, elmond egy dolgot 5-ször és mégse ugy van megcsinálva, vagy nincs is kész. stbstbstb... már nagyon türelmetlen velük.

jah és már magamon is érzem :D szegény anyukámat tegnap ugy leteremtettm telefonban... vasárnap megbeszéltük hogy kedd vagy szerda este kimegyünk valószínű. hétfőn is beszéltünk mondtam hogy inkább szerdán megyünk... erre tegnap felhivott hogy akkor mikor megyünk??? :shock: :shock: nah hát már mikor láttam hgoy ő hiv kiakadtam... meg is ejgyeztem a telefonban hogy nem lehet megérteni hogy a szerda, az szerda?!?!?
szegény megszeppent a vonal másik végén.

ugyhogy azt hiszem már nekünk is közeleg a vége :D

jah egyébként ma védőnőhöz kellett volna mennem mult héten szerdán voltam, mára hivott vissza. de nem megyek. nincs semmi uj papirom amit megnézhessen , mert holnap lesz uh meg doki meg nst.
ugyhogy önszorgalomból ugy határoztam hogy nem megyek ma a védőnőhöz. főleg hogy szerintem még mindig nem a sajátom lesz, a másikhoz meg nincs is kedvem.

de megyek fodrászhoz :D :D ki tudja ezek után mikor jutok el hozzá megint. a fejem meg már kisoroszlán. :D

nah szerintem magamban monológoztam. nagyon el vannak tünve a kismamák. az anyukák meg látom nagyon aktívak :D
kérünk még képeket és élménybeszámolókat és történéseket és tanácsokat és panaszokat (azokat azért keveset!!!) meg minden féle irásokat!!!!
olyan jó titeket olvasni, nézegetni.

Kép

Kép
timi1982

hmm... még nagymamim is itt volt, hogy aggódott már miattam, hogy mi van velem. mondom még egyben. ugyis tudná ha nem :twisted:
nah mindegy...
jah és közölte hogy előbb fog jönni a kiirtnál. a fiuk előbb jönnek... :shock:
és egyébként is.. nekem tuti előbb jön.

nem mondtam már neki hogy mama nézd meg a statisztikánkat a babaneten :D nem jön az sokkal előbb! meg azért már ez a 15 nap... már nincs ez olyan nagyon "előbb"!!!
azt mondta ad még nekem egy hetet. hát köszönöm szépen...

még jó hogy nem maradt sokáig, és nem fárasztott ezzel a dologgal.

jah és megjegyezte, hogy jó sokat hiztam a terhességem alatt :shock: :shock:
hát tény hogy az a 13 kg nem kevés, nah de azért igy a vége felé nem kellene már a fejemhez vágni :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Akkor amint olvasom Patricianak gratulaalhatok!

Es minden babas mamanak! Gyonyoruek a babyk!

Engem doki tegnap megsem vizsgalt, gondolom kelloen ugy gondolta minek, a ctg rendben egy het alatt nem hitt a valtozasban....hat ez van. Penteken megyek megint. Es amennyire ragaszkodik ez a kiscsaj lehet meg az sem az utolso lesz. MAr azon torom az agyam hogy fogom kikonyorogni hogy ne kelljen befekudnom, hanem bemegyek naponta vizsgalatra...

Veda: az a vajudo nem semmi! Az Istvanban van? Eleinte en kotottem az ebet a karohoz hogy csak kadban csak ott, de aztan gyozott az epp esz, hogy tul messze van, nincs kocsink.....vegtere tan azt a tizen x orat kibirom a nem tul csini es nem egyszemlyes Uzsokiban is.....ha mar ott fogok tartani ugysem ez fog erdekelni:)

Mindenkinek szep napot!

En valtozatlanaul vagyok, szivesen fecsegek. Valamikor itt lesz egy ismerosom a kisfiaval, de amugy semmi de semmi teendom:(

Ja igen valaki akinek van angel care legzesfigyeloje, nem tudja bescannelni, lefotozni a magyar nyelvu hasznalati utasitast, vag ylegalabb az abrat hogy kell osszerakni?

Okos noverem papirok nelkul kuldte el....Jo ok, rendes hogy elkuldte de hat most latok ilyet eletemben eloszor.....

Koszonom ha valaki tud segiteni!
Vendég

Sziasztok!

Hát Dóri baba nagyon szép! Grarulálok nektek,és jó egészséget az egész családnak.

Én ma nem csinálok semmit, max főzök majd valamit!

Kép
linda24

timi: csak 13? az jo! Nem is sok. Nekem mult heten volt 15 es elszornyedtem de azt mondta a terhesgondozos neni, ezen ne aggodja az meg siman belefer:)
Egesz a 36ik hetig tok normalisan hiztam azota meg heti egy masfel :shock:
Na de most mar nem erdekel ez sem- meg akkor sem ha ferjem tegnap kifejtette milyen husis a popsim, stb.... :twisted: - majd csak lesz valami az ilyen apro reszletekkel is!
Inkabb jojjon ki a baby, es legyen egeszseges, es en legyek jol!

Sajna egeszsegugyis mar nincs raero most itt , de hatha valaki tud segiteni: az normalis, hogy mikor jon egy egy erosebb mehosszehuzodas, akkor majd kiugrik a szivem?
Olyan ijeszto ahogy kalapal.....Tegnap ejjel mar azt hittem vegen azert megyunk korhazba mert en annyira rosszul leszek, es nem fogja birni a szivem....
Ok a legelejen nvoltam belgyogyasznal es o mondta hogy neha ugrik a szivem, de elkepzelheto, hogy ennyire nem birna a "terhet"?
Vagy ez tiszta sor, es nem lesz ebbol baj vajudas alatt?
Vendég

linda: mit fozol? nekem valami teszta kaja kene, mert beleborult a teszta fozo vizbe az egesz uveg teszta :twisted: , es nem tuodm mivel talaljam...
Vendég

babakötvényről valaki valamit????? Nem akarok hinni a szememnek!!! http://www.babakotveny.info/?index.cgi
ha havi 10.000fotot befizetek, akkor lejáratkor 4905504ftot kapunk vissza???????????????
magdolnam

anyjuk!

milyen tészta?

Kép

Kép
timi1982

csiga teszta, es mara paradicsomos szosszal csomagoltam ferjemnek, de sajan holnapra is valami tesztat kap:)
Vendég

Most nézem milyen szép babucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

sziasztok.

nagy gratula minden babának és az anyuciknak is.

lassan elfogynak a kismamik :P :P :P és mindeki ketté válik

de a tpoik sem pörög ugy mint mikor egyben voltunk.
mi ma voltunk mérezkedni 3430g 10dkg-val több mint ammenyivel született.holnap megyünk szemészetre mert nagyon csippás az egyik szeme-a könnycsatorna el van dugulva át kell mosni.....
ugy sajnálom már most tudom hogy fog orditani mert nalunk mindegyik gyerekenk át kellett mosni......
mindegy tul lesz rajta..

a cicivel még mindig hadi lábon állunk én ugy érzem mindent megprobálok iszom a szopis teát a sört vettem urtica urens tegnap még nem tudom milyen hatása lesz.
habár 2napja van olyan eteés amikor elég a cici egy nap 2 szer meg éjjel se kell táp.
ugy szeretnék csak szoptatni .....
a táp is kurva drága 2040ft egy 600g-os dodoz ami ha csak tiszta tápot kap 1 hét
hát ennyi

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk, lehet, megijedsz és nem jól veszed közben a levegőt. Nyugodj meg, és lazíts.

potyka

megyek etetniiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

anyjuk!

tettem fel 2 receptet a másik topicba. tök jól hangzanak és jó a csigatészta hozzá :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

hat en sajna nem tudok semmit a kotvenyrol, csak hogy nehez elintezni.....meg nem astam bele magam a temaba
Vendég

Sziasztok!

Dóra baba gyönyörű, nagyon édes kis pofija van és az a kis ázott kezecske... zabálnivaló!!! :D Neki is szupernagy sérója van, bár Anyuját nézve nem is csoda! :wink: Gratulálok hozzá mégegyszer!

Tappancs - aztaaa mekkora pocak! :shock: De még így is milyen jó gömbi formája van! Irtó csini ám! :D :D Csoda hogy még elbírod! Kíváncsi leszek a babád arányos lesz-e ezzel az óriás pocmérettel! Mert akkor kösd fel a nacid rendesen... :twisted:

Én is úgy sejtem hogy hozzánk is beállít hamarosan a védőnő. Persze bejelentés nélkül. HOgy puccba vágtam-e a lakást? Napeheheheherszeeee! Másra se volt időm! :lol: :lol:

Nonó tegnap minden kaja után bukott. Mivel eddig egyáltalán nem volt ilyen, kicsit furcsállom, vagyis inkább nem igazán tudom mire vélni. Hát, remélhetőleg csak túlevésről van szó és nem másról. Lehet több lett a tejem... nemtom.
Ma lemértem reggel, 6 nap alatt 18 deka! Szupi!!! :D (Érzem is ám ahogy tartom!) :wink:

Timi - jó fodrászkodást! Irigyellek ám, rám is nagyon rámférne egy generál... :)

Véda - annyira jók a képek, tök megható!!! Csabika irtó cukimuki! Gratulálok nektek!!! :D

Lányok, a kilók miatt ne aggódjatok már! Én híztam vagy 19-et (azért nemtom pontosan mert az utsó 2 héten már nem mertem mérlegreállni :twisted: ) és már szinte semmi sem látszik!

Íme egy mai pocikép :lol: :
Kép

És végezetül egy tökkomoly Nóri-pofi :P :
Kép
Vendég

Ronix - miből állapították meg hogy el van dugulva a könnycsatorna?????????
Csak mert Nórinak is elképesztően csipás volt a szeme és én nem vittem el dokihoz csak velhívtam és írt szemcseppet, apa kiváltotta és 4 nap használat után meg is gyógyult, de aztán pár nap után újra eléggé elkezdett csipásodni. Most 1 napig megint csöpögtettem, meg 3 napja kamillázom neki és egyelőre úgy néz ki hogy elmúlt. Lehet h neki is a könnytartonával van a baj??????
Vendég

Sziasztok lányok!

Vissza kellett olvasnom pár oldalt, dehát boldogságos volt, az a sok csodálatos babafotó! Mindig ennyit szeretnék nézni, egyszerűen mindegyik babóca gyönyörű! Köszi anyukák és Dóri apuka!

Patr és Kata, nagyon sok boldogságot nektek, sok-sok tejcsit, jó egészséget!

Sly, volt dolgod az utsó két napban a táblikkal! :D
Magdolnam, ez a babakötvény dolog engem is érdekelne, hátha vki tapasztalt itt a kérdésben?

Tappancs, 142 cm?! Ez igen, szép nagy pocak, nem csoda, hogy kényelmesen érzi magát a lakója és nem akar kiköltözni.

Timi, a 13 kg sztem nagyon jó!

Mi tegnap voltunk NST-n, meg a szabira menő dokim által ajánlott pótdokinál, baromi szimpatikus hálisten, mert picit izgultam, meg alaposabbnak is tűnik, mint a sajátom, pl méhszáj számot az enyémtől még sose hallottam, de tegnap be lett írva, 3110, nézett olyan fundus bigyuszt is, és ami a legjobb, UH-t is csinált, amit a másik nem szokott, pedig ugyanabban a helyiségben vannak, a gép ott lenne.
És ki is derült, amit sejtettem, hogy korán örültünk a befordulásnak, a hétfő éjszakai vihar alatti őrület gyanús volt nekem és tényleg, 2. harántfekvésbe bírt fordulni a kis csöppünk. Ez tuti császár. Viszont ez a doki meg azt mondta, ha farosba bírna fordulni, cs 75 % a császár, mert nincs nagy buksija. Hát nem tudom, szeretném-e azt a 25 %-ot, főleg, h az eredeti doki 100 %mondta a császárt faros első gyereknél.
Jövő szerdán UH, majd kiderül, de asszem megint megérzem, ha a kb3és fél kilójával megindul vmerre.

Mi pont tegnap néztünk szülőszobát a férjemmel is, a Bajcsyban is szépek vannak, 3 is, labda, bordásfal, kád, minden van, mondjuk van kötél is, azt nem igazán tudom, mire jó.

Kép
teó

Sziasztok,
elég zűrös éjszakánk volt, úgyhogy csak most jelentkezem... nem is vagyok túl jókedvű :(

Tegnap nagyon szuper napunk volt a lányommal, a fáradtság ellenére. Este viszont megjött a férjem, és mondta, hogy ma nemcsak a szüleit viszi kórházba, hanem a Misi bácsit is, bár őt másik kórházba :shock: kérdeztem, ki az a Misi bácsi, ő valami rokon? Kiderült, hogy a Zoli papájának valami régi barátja, és hogy a Z. papája megígérte neki, hogy majd a fia őt is elfuvarozza. :shock:
Hát ettől beborult az agyam, és annyit mondtam, hogy akkor remélem, holnap (=ma) nem szülök, mert nem tudom, hogyan férnék bele a prgramjába... :? Miért kell még a szomszéd kutyáját is neki pátyolgatni, és velem meg a gyerekével alig foglalkozik????

Na, ezen ő is nyilván felhúzta magát, meg megkérdeztem, hogy mit szól a főnöke ezekhez a munkaidőben történő eljövetelekhez... hát azt már írtam nektek, hogy nem fogják teljes állásban megtartani - de a pénz az meg ugye eléggé kellene :shock:

Lényeg, hogy utána egy kis szirszar dolgon annyira elkezdett kiabálni velem, hogy nem bírtam tovább cérnával és bőgni kezdtem... persze Szonja is totál kiakadt, de nagyon édesen elkezdett nekem mesélni, hogy megvigasztaljon

de basszus, miért kell ezt csinálni? Az egész dolog annyi volt, hogy amikor jött a villanyszerelő, az egyik villanyt nem csinálta meg, és én voltam itthon, úgyhogy nekem kellett volna mondani, hogy csinálja meg azt is.

De az csak egy lámpa!!!!!! Én meg a terhes felesége vagyok, és itt van a kislányunk, akit nagyon megviselt az egész helyzet... reggelre be is pisilt az ágyába (soha nem volt még ilyen
:shock: )

Mondtam is akkor a Zolinak, hogy ez a bepisilés a tegnap estének köszönhető - nem is értette, hogy miről beszélek!
Aztán persze bocsánatot kért, de hogy eléggé fel tudja magát húzni ilyen dolgokon... Hát ne húzza fel magát, nem éri meg.

Én nagyon kiakadtam, mert minek költöztünk akkor házba, ha csak a gondot meg a bajt jelenti neki, miért nem bír egy kicsit nyugiban pihenni, és élvezni, ami van.

Az meg, hogy a szüleit (és egyebeket) hányszor vitte már kórházba, - és ezzel szemben engem hányszor kísért el a dokihoz, hát az annyira elképeszt, hogy tényleg mindjárt elsírom magam.

Persze magyarázom magmanak is, hogy neki pajzsmiriyg-betegsége volt, ami ezzel jár, és most szerintem újból kijött. De hát arról ismerjük fel ezeket, hogy ő nem érzi, hogy marhaságokon veszekszik, és kiakaszt mindenkit. Úgy érzi, ez jogos szemrehányás, és én vagyok a hülye, mert nem figyelek oda, mit kell a házon megcsináltatni.
(azonnal mondtam, hogy kihívom újra a szerelőt, és megcsináltatom!!!)

De hogy a gyerekünket is érzelmileg megzakkantja... hát ez annyira kiakaszt megint...

totál kivagyok.

Bocs, hogy rátok borítottam a bilit, de nem bírok most másról írni. Megpróbálok elmenni kicsit aludni.

KépKép
szkagi

Anyjuk - jobb lenne ha most megint megkérdeznéd ezt a szívugrálós dolgot a dokidtól, nehogy aztán tényleg baj legyen belőle! Egyébként meg próbálj meg egyáltalán nem idegeskedni. Bár tudom, nekem is mindenki ezt mondta a szülés alatt és már hülyét kaptam tőle, mert én egyáltalán nem éreztem magam idegesnek, mégis majd' kiugrott a szivem. De tudnak rá adni bogyót, szóval szerintem nem lesz gáz, csak mindenképp szólj, hogy van ilyen problémád!
Vendég

Teo - én tuti nem vállalnám be az első gyereket sima szüléssel ha faros! :? Elég rizikós... Bocsi hogy leírtam, nem ijesztgetni akarlak, de én inkább a biztosra mennék.

Ági - sajnálom ami tegnap este történt! :cry: Szonja milyen aranyos hogy mesélt neked! Tényleg biztos megviselhette a dolog, ha be is pisilt... Egyébként totál megértelek! Én semmit sem utálok jobban, mintha kiabálnak velem!! Főleg ha a férjem az, pedig sajna ő is hajlamos egy pillanat alatt felhúzni magát szarságokon. Aztán persze mindig bocsánatot kér, de hát addigra már engem is kiborított, úgyhogy szoktam neki mondani ezzel most már menjen ahová akar... :roll: Szóval fel a fejjel! Ilyenkor mindenki idegesebb a szokottnál, remélhetőleg Apa átgondolja a dolgot és nem csinál ilyet többet! :wink:
Vendég

Nah, szépen teleírtam a laptetejét! Gratulálok Vera! :twisted: :lol: :lol: Akkor most megyek is sóskafőzeléket enni, amit úúúútálok, de kell a vitamin! Hű, mire nem képes egy anya a gyerekéért! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?