A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

no, ez jó zavaros lett, remélem azért érted. :oops: :roll:

Kép
Kép
h@jni

Halihó!

Már megint jó sokáig nem voltam, van némi lemaradásom: :oops: :oops: :oops: :oops:

Isten éltesse a szülinaposokat: Nektarint, Silkát
a névnapos Emesét,
a hófordulós: Ádót, Emmát, Mátét, Lizót, Zitát és Dorkát!
dmaggie

Először is megdícsérném az összes kismanót. Imáááááádtam az összes képet, azokra azért hagytam időt magamnak. Virankáék közös képén nagyon meghatódtam.

Sajnos leginkább csak olvasgatni tudok, néha még azt sem. De látom, hogy szinte mindenkinek uazok a problémái: nem alvás, nyüszi és társai. Nálunk is ez van. Annyira harcol Bercó az altatások ellen, hogy a macskák menekülnek a környékről. Így tegnap már nem is erőltettem. Ennek az volt az eredménye, hogy reggel 7-től, majdnem este 9-ig tartott a napja. Mindeközben egyszer aludt csak 1,5 órát. Ezt délig le is tudta, majd a legközelebbi alvás a 9 órás volt. Persze az éjszaka hozta a formáját.

Most hirtelen ennyit.
Jut eszembe, lehet, hogy holnap elvisszük lovagolni a legkisebbet. Momó most fejezi be a gyógylovagoltatást, és kíváncsi, hogy mit csinál a kisember a lovon. :lol:
dmaggie

Emmának szívből gratulálok!!!! Kaqk, minden úgy sikerüljön, ahogyan szertnétek, ahogyan Nektek a legjobb!
dmaggie

Hello Lányok,

köszönjük a köszöntést, hasonlóan jókat kívánunk Zitának és Dorkának!

Kispocc, elképzelhető, bár mindig így szoktam becsomagolni Lizkómat. Azért nem csodálom, h rosszul lettél. Cuki-muki az a babakaki, de büdi, az biztos :lol:

Túró rudi, én nem merek venni, de leginkább azért, mert tutira fölfalnám szegény gyerek elől :oops:

Gremese, állat ez a sapka, Zsófi mehetne antilopra vadászni! :lol: Nem akarja letépni? Nálunk most egyetlenegy sapka/kendő sem marad a fejen 5 mp-n túl. Sőt, mikor már letépte a sapkáját, elkezdte a fülét tépni uazzal a mozdulattal :shock:

Regi, a kajához annyi, h egyszer régebben mondta a védőnőm, h volt egy babája, aki egyszer csak úgy döntött, h mindent csak úgy eszik meg, ha banán íze van. Esteleg kicsi banán a pépbe? :roll:

Timi, nagyon szuper hangja van a Zuradnak!

Tegnap este 20 percig morfondíroztunk, h menjünk-e az esti sétánkra. Végül úgy döntöttünk, h elindulunk. Azttán félúton elkezdett pötyögni, de fél perc múlva már úgy ömlött, h nem láttam az esőben. Lizi szerencsére nagyjából védve volt a kupolával, csak a lábszára lett vizes, de belőlünk szó szerint csavarni kellett a vizet. Gyógyótárba készültünk, a recept úgy elázott, h ma nem akarták elfogadni :shock:

silka
silka

Silka! Nagyon gusztákat sütöttél!
Szeli mostanában megtalálja a sütőporokat, és szeretettel játszik velük, már gondolkoztam is, hogy kéne valami finit sütni nekem is! :lol:
Szerintem hagyd Lizót, hogy a saját tempójában barátkozzon az új babataxijával, hagyd elől, aztán úgyis kíváncsi lesz rá!

Mi is rendeltünk járássegítőt, de nem olyat, mint amit mutogattok! Ha megjött, dobok képet! Én eredetileg nem akartam, de aztán Szeli elkezdte a konyhaszékeket tologatni, és úgy jár! :shock: És igazgatja jobbra-balra, ha neki megy valaminek, és nem tud továbbhaladni... besz.arás!!! :lol: Csak azt ugyebár a szőnyegen nem lehet húzni, a járólapon meg elég „kellemes” hangja van.

Én megkaptam a gyedet is meg a csp-t is időben! Mázlim volt!

Gyümölcs: Egyik nap beültünk Anyuval (meg Szelivel persze) egy gyümölcsös fagyikehelyre, és Szeli kapott belőle gyümölcsdarabkákat, azt elrágcsálta. Főleg almát és őszibarackot. Viszont a görögdinnye és a sárgadinnye nem ízlett neki. Én már darabkákat próbálok ezekből adni, mert meg tudja enni így is, feltéve ha ízlik neki. De azért az üveges a nyerő nálunk is! :)

Ágica! Édes vagy, hogy így aggódsz, de nyugodj meg, szerintem elég egyedi eset, hogy Szeli nem eszi a tápszert. Nézd meg mennyi baba közül csak Hajni Lillája és Szeli „mondta”, hogy köszöni, de nem ízlik neki...
Nagyon jó ez a huncut kép Petráról!!! :)

Szeli egyébként benyomta a tízórait simán! :D Aztán mikor ebédeltünk, belenyalt a töltött paprikába (ízlett neki :)), de kicsit kételkedve fogadta el a kanalat. :oops: Szerintem, ha most egy kicsit békénhagyom a tápszerrel, helyreáll a rend.

Irina! Na, majd ha Ádó is elkezd mászni, bepótol mindent! ;) Szerintem ez a gyógytorna jó lesz neki!!!

Szeli néhány napja nem sír, ha elálmosodott, csak látom rajta, hogy dörgöli a szemét, és búj oda hozzánk, meg nekimegy dolgoknak, elveszti az egyensúlyát stb. Ezekből látom csak hogy álmos... :roll:
Ja! És napok óta csak 2x alszik! De nem többet, ugyanúgy másfél órát, Heni!

Apropó mászás: A ti babáitoknak nincs kidörzsölődve a térde? Szelinek már kennem kell körömvirágkrémmel, mert kezd olyan lenni, mint a sarkon a bőrkeményedés, és kicsit pirosodott is :shock: Ma inkább adtam rá egy harisnyát, úgyis hűvösebb az idő...

Kispocc! Én sokszor elfelejtem a Vigantolt beadni Szelinek... :oops: Ilyenkor másnap 2 cseppet kap, többet nem merek egyszerre... :?
Éva! Ezt én is olvastam, hogy a kutacsnál ellenőrzik, kell-e még!

KÉRDÉS: Cumi: Van még, akinek a gyerkőce cumizik éjjel? Szelinek gyakorlatilag egész éjjel a szájában van a cumi... :oops: De nem tudok vele mit csinálni, viszont aggódom, hogy milyen fogai lesznek így... :roll: Ez azóta van, mióta volt az a 3 hét anno, és óránként kelt éjjel, és cumival aludt vissza. Előtte mindig kiköpte elalvás után, most csak ritkán látom, hogy nincs a szájában alvás közben.

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Köszi! Szeli egyáltalán nem veszi a szájába a cumisüveget, úgyhogy várok, aztán majd megpróbálom a vaníliás cukrot. De ha nem megy, hagyom az egészet! Igazad van, anlélkül is felnő! :)

Hajni! Köszi Neked is! Próbáltam félálomban (illetve álmában). Totál kiakadt, hogy mit akarok... :?
Egyébként Szeli valahogy sosincs félálomban. Látnotok kéne, hogy milyen hirtelen kipattannak a szemei! :shcok: :)

Kispocc! Köszi, várok egy hetet! :)

Hörcsög! Ezt a buborékfújást Szeli is csinálja! Csak lestem először! Tök vicces! Én fel is vettem, valahol megvan. Te is vedd fel!!!!!!!!!! :) Biztos máshogy csinálják!

Maggie! Hát erre kivi vagyok, hogy lovagol Bercó!!!

Silka! Köszi az infót, banánért nincs annyira oda Szeli, megeszi, de a vanília szerintem jobb lesz...
Minket is majdnem elkapott tegnap a zuhi, de még időben beálltunk az eső elől. Apa is odajött kocsival, együtt megvártuk, míg eláll, mert a kocsiig is sz.rrá áztunk volna... :roll:

Felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Lizinek és Zitusnak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kaqk: örülök, hogy összejött nektek az élet, és így apát sem kell hiányolnotok olyan sokat!!! :D Aztán vigyázzatok magatokra odakinnt és minél előbb szerváld be az internetet!!!

Regi: szerintem semmi nem lesz a fogaival, főleg ha fogszabályozóst használtok. VikDan is sokat cumizik éjjel-nappal, Rebeka meg aztán cumikirálynő volt! Csak úgy volt hajlandó elaludni, hogy mindkét kezében 2-2 cumi volt + 1 a szájában... :oops:

Horcsog, Silka: köfi... :oops:, étadom apának az üziket! :D

Kép
Kép
timi26

étadom=átadom

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Nagyon régóta nem voltam, nem is nagyon hiányolt senki :( (Máté köszöntését azért nagyon köszönjük :wink: )… egy kicsit antiszociális voltam. Különösebb oka nem volt, csak úgy…

Először is sok boldogságot kívánok minden Szülinapját, Névnapját és Hófordulóját a közelmúltban/ma ünneplő Édesanyának és Gyerkőcnek!

A képeket mindet végignéztem, és csodálatosak egytől egyig!!!

Reagálni nem hiszem, hogy fogok tudni, nagyon sok lemaradásom van. Mindenesetre Kaqk gratulálok Emma elindulásához és a költözéshez, ez nagyon izgalmas lesz! És persze Emesééknek is Gergőhöz (bár ezt elintéztük más médiumon keresztül, de azért itt is hadd írjam le)!

Anitja: szuperek a videók és jó, hogy írtál!

Heni, Irina, Juba: kitartás, minden jönni fog a maga idejében! Már én is túlvagyok a parákon, Máté-Fiam úgyis olyan kis öntörvényű, hiába erőltetnénk bármit is. Aztán hirtelen mindig meglep valamivel.

Fogyókúrás Lányok! Minden tiszteletem a Tiétek!!!

Regi: nagyon nem irigyellek emiatt a tápszer-ügy miatt. Nekem is az ízesítés ugrott be megoldásként. Mi kakaót már próbáltunk, és jó volt. Viszont banánt NE turmixolj a tápszerbe. Undorító lila színe lesz (nem vicc!), és Máté pl. fintorogva tolta el magától. Asszem a Bebának vagy a Milupának van vaníliás tápija, a Humanának banános és almás van. Cumizás: le fogja tenni Szeli a cumit ha majd akarja. Sőt, olyat is hallottam (bár kicsit meredek), hogy egy doki azt mondta, hogy egy adott gyerek csak annak köszönhette, hogy nem lett mélyharapása, hogy cumizott. Most légy okos, Domokos!

KÉRDÉS: mi még reggel és este tápszerezünk, de szeretném kiváltani az egyiket. Szerintetek melyiket érdemes előbb elhagyni? És mivel érdemes kezdeni? Tejpéppel?

Velünk annyi van, hogy Máté hol egy mosolygós bohóc, hol egy anyánlógó-kiscsimpánz. Mozgásfejlődésileg úgy állunk, hogy a kezdeti hűbelebalázs-hozzáállásból egy hihetetlen óvatos, mindent mérlegelő Fiúcska lett. Még a bébitaxira se mer felkapaszkodni, csak ülve tologatja, nyitogatja a dobozát, tologatni kell, stb. Elindulástól még messze vagyunk, egyelőre azzal próbálkozik, hogy elengedi a kapaszkodást, és azonnal dől, mint a liszteszsák. Viszont végre ül (igaz, a sarkán, mint Fleur Lillája), térdel, táncol, és olyan gyorsan mászik, hogy nem tudja a lábait követni a kezével, és kiterül, mint a béka.

Szellemileg viszont rengeteget fejlődött (önmagához képest legalábbis). Iszonyú sok mindent megért, strukturáltabban „beszélget” (még nem tudatosan), és nagy pontossággal BErakja a formákat a formadobozba (persze nem szabályosan, hanem a nagy lyukon), de legalább rájött, hogy nem csak KIFELÉ lehet pakolni. Meg rárak dolgokat másokra (pl. szitát a kisvödörre, bébiételes-üvegre a tetőt, aztán leveszi és megint ráteszi), és ezekkel elvan elég hosszú ideig.

Étkezés: nagyon bejött a kalács joghurttal, illetve a nem turmixolt, hanem csak villával összenyomkodott dolgok. Ja, és egy újabb dili: őszibarackot összenyomkodva kizárólag villával hajlandó enni, kanállal nem. :shock: :lol:
Ivás: csőröspohár és cumisüveg, mikor mi. Poharazni is szeret, de azt csak játékból, és csak akkor, ha kinézheti a szülei kezéből. Nagyon szeretném, ha már ügyesen poharazna, de nem akarom siettetni.

Rohanok, Kisember felébredt és hiányol… Puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi!

Megnéztem Apátokat:), nagyon jó a zenekar:), tök jó hangja van :D !!
kispocc

Szép napot :)

Liza,Zita,Dorka!
boldogságosat :)

Kolbi!
no idefigyi :) azért mert nem írtuk igenis hiányzol nekünk :wink:
ne légy antiszoci,az az én tisztem,Te mosolyogj, és néha egy kicsit dógozz úgysincs már sok hátra :wink: és írj többet,különben Máténagyin keresztül utolérünk :wink: és akkor jajjjjjj lesz Neked :wink:
Szerintem a reggeli tápit váltsd ki az talán egyszerűbb :)
ügyi Mátékoma különben :)

Timi!
meghallgattam és egész de. csókot csenni járt a fülemben :) jó a hnagja apjuknak :wink:

Regi!
nekem ismerős ovitárs anyuka mondta,h. a dokijuk azt javasolta pl. nyaralás előtti napon adják be a távoltöltött napok számának megfelelő Vigantol cseppet(max.10) és nem lesz semmi gond :) eztet jólmegaszondtam :wink: no én van úgy h. 5-6 cseppet adok lelkemnek,mert elfelejtem :)
Görögdinnye Bálintnak ízlik :) de az anyja is zabálja :)
Szeli meg egy csudacsajszi :wink: még forgatom agyam kerekeit hátha eszembe jut vmi ötlet 8)

Silka!
s ha Lizi kezébe adsz vmi csörgőt,míg sapit ráadod és közben meg folyamatoasn nyomod neki a dumát? Bálint ritkán veszi le,előszerettetl rágcsálja a megkötőjét viszont :)

Hörcsög!
szájpenészetek volt :shock: írtad is(lehet h. lemaradtam róla :oops: ) hagy dumáljon igazi csajszi :)

képdicsiket köszönjük,nekem is nagy kedvenc most épp ez a közös :) 8)

vmit még akartam,de nem tom mi volt pusz :)

KépKép
viranka

Dorka boldog hófordulót!! :oops:

Petra mászik!!!!!!!!!!! :lol:

Maggie: Momó féle módszer? Bár nem tudom hogy azért e mert nem nagyon sikerült úgy csinálnom :)

Ági

Kép

Kép
agica1126

Dorkának is boldogságost!!!! :lol: (fentebb Őt nem írtam :oops: )

Petrus hajrááááá!!!!Ágica kellemes futkorászást a gyermek után! :wink: :lol:

Kolbi!Eszedbe ne jusson antiszociskodni! :wink: Mátéd milyen ügyi! Az én Botóm még butácska a bepakoláshoz :lol: :lol: :lol: ! És vicces lehet, ahogy villával eszi a barackot! Ezek a férfiemberek már pár hónaposan rigolyásak! :wink:

Uram megbeszélésen,Boti durmol. Rendeltem egy pizzát és bedőlök a tv elé...irány a lazulás :lol: :lol: :lol: Csóóók
kispocc

Sziasztok,

Regi biztosan átáll már Szeli akkor a 2x alvásra. Én is örülnék már n neki nagyon. Egész nap csak altatok :shock:
Milyen járássegitőt vettél? én is agyalok rajta, hogy lehet jó volna.
Nálunk bébiétel strájk van!

Kispocc a pizzát én is megenném!

Kiskolbi ügyi Máté! Gyere gyakran, jó olvasni rólatok.

Pár kép:
Zongorázok
Kép Kép Anya megvan a mobilod
Kép Mászok
Kép Az új papucsom:
Kép Vagány vagyok:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Nézd: ugyanolyan járművük van a fiúknak! :lol:
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Újra itt :lol: :lol:

Lányok lesz babanetes tali!!!!Mi lenne ha ott találkoznánk? A legutóbbin olyan kevesen voltunk, hátha erre többen el tudnátok jönni!!!!

Csak nagy vonalakban:

Viranka a páros kép csodás :lol:

Heni Péterke cuki nagyon

Hófordulósoknak, szülinaposoknak, névnaposoknak hatalmas gratula

kaja cica egész ügyesen eszi.
Vasárnap megevett 1 barackot, harapdálva. Igaz, hogy utána fürdetni kellett de olyan édi volt :lol: :lol: Imádja a dinnyét is.
Az új ízeket már nem pépesítem neki annyira 8)
Kiflit is elmajszolja. Gyakorlatilag már mindenevő :lol: :lol:

Kolbi szerintem a reggelit váltsd ki előbb.
tejpép + apró pici zsemle vagy kiflifalatok sonkával vagy májassal (én így csinálnám :roll: ) hagy rágódjon rajta.
de ebben Mesi tud neked segíteni

Ágica nagyon ügyes Petrus :lol: :lol: Hajrá csak így tovább :lol: :lol:

Lányok balaton melyik részére érdemes menni 1 vagy 2 napra?

Rólunk a lagzi nagyon jó volt. Grétike fél 11-ig bírta :lol: Minden érdekelte.
Táncolt, tapsolt, ment (volna) a többi kisgyerek után.
Aztán kidőlt mint akit fejbe vágtak :lol: :lol: :lol:
Az éjszakák viszont még rosszabbak :( Valamelyik este itt nagy vihar volt, 5 percenként sírva ébredt! Aztán csak úgy tudott aludni, hogy szorosan hozzánk bújt. De így is éberen aludt, ha mi mozdultunk akkor Ő is.
Az én jó alvó kislányom teljesen "elromlott" :( és nem tudok rájönni, hogy mi a gond. Fél valamitől de nem tudom mitől.
Már gondoltam arra, hogy átrendezzük a szobáját. Hátha............ :roll: :roll:

Na mennem kell.
Megcsinálom neki az ebédet.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Minden ünneplőnek sok boldogságot.

Nálunk a helyzet az nagyon jó.
Ádi jól alszik max egyszer kell mert szomjas adok neki vízet és már alszik is tovább. Persze néha kiharcol egy kis ringatást de az is max 5 perc és szundizik tovább.
Az evéssel sincs gondunk. Mindent megeszik de még mindig az üveges kaja a nyerő nála.

lmóni : mi balatonon a Reneszánsz Panzióba voltunk. Mi is csak 3 napot de nagyon jól éreztük magunkat és nagyon szép a panzió. Van saját medencéje . Ez Balatonvilágoson van Aliga után és Siófok elött. Közel van mi kb 1 óra alatt lent voltunk. Igaz nem egy olcsó hely de mi nagyon jól érezztük magunkat.

És akkor pár kép az én angyal arcú ördögömről.

Kép Sétára készen
Kép Ilyen szöszi vagyok már.
Kép Ezt nagyon élvezem a játszótéren.
Kép És persze a hinta is nagyon szuper.
Kép Azt hiszem ez a kép mindent elárúl , hogy miért is hívom angyal arcú ördögnek.
Kép És a kedvenc labdájával.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Sziasztok!

Rólunk: Domi csak egyszer alszik nappal,éjjel meg durmol ezerrel.Enni most nem akar valamiért,de nem erőltetem,mert ez nem vált be,csak rontottam vele.Tápszert nem isza meg,szopit már nem kap a gyógyi miatt,de nem is kéri.Tejpépet eszik helyette,de már azt is kezdi unni sz.tem. :? Állandóan menni kell vele,az én derekam meg már kivan.Múlthéten pénteken be is csípődött így pihenés ezerrel,de még mindig fáj néha :( .

Köszönöm a köszöntést! Jólesett.. :)

Juba: 28-at :oops: :) Te?

Kép:

Kép

Kép

Kép
varga tünde

Igen, lesz Babanetes tali:
[quote]N írta:yári
Babanet - Kölöknet
találkozó
2008. július 26. 9.00 - 18.00-ig

Idén immár nyolcadik alkalommal is megrendezzük
a Nyári Babanet-Kölöknet találkozót. Mindenkit szeretettel várunk!

HELYSZÍN:

Millenáris - a Fény utca és a Kis Rókus utca határolta sarok területén

CÍM: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

ÉN MENNÉK!!!!!!!!!!!! :D

Tápszer: Lehet, hogy Szeli megunta? :roll: Mi - miután elhagytuk a szopit, megkérdeztem a gyerekorvosunkat, hogy mit adjak szopi helyett. Ő azt mondta, eldönthetem, hogy adok-e tápszert (a Humana 3-ast ajánlotta), vagy több tejterméket adok. Ő inkább a kefírt, joghurtot, és az egyéb tejes (nem bolti tej) dolgokat javasolta, így mi ezeket esszük.

Babataxi: A legnagyobb találmány - szerintem.
Apjától kapta. Először érdekelte, megpróbált rá felállni, de az olyan instabil volt - szerencsére -, hogy inkább hagyta, mert állandóan orra esett. De itt volt a szobában szem előtt.
Nem hagyta nyugodni, próbálgatta. Először csak térden tolta, majd állva. Nagyon sokat esett, de megtanulta fékezni, irányítani. Ha megütközik, átmegy a másik oldalára, és újból tolja. Már nagyon profin kezeli. Ha eldől, felállítja.
Borzasztóan segítette a járásban, az egyensúlyérzékelésben, és abban, hogy óvatos legyen.
Én nagyon örülök, hogy van neki.

Amúgy Regi, Zsozsó is tologat kisszéket, és ha akadályba ütközik, eltolja onnan, és folytatja az útját.

Nem reagáltátok le a videót, amit a g-mail-re küldtem (nem is kellett), csak szerettem volna, ha látjátok, Zsozsó hogy jár. :D

Hófordulós Csöppségeknek millió puszika!

Kiskolbi! Zsófinak én már mindenfélét kutyulok.
Pl.:
tejpép,
őszibari-meggy-joghurt/kefír-rizspehely/babapiskóta
gyerekjoghurtok
danonino magában vagy kefírrel/joghurttal higítva
gyümiket összepépesítek, hozzákeverek egy kis rizspelyhet, hogy ne legyen olyan folyós.
a tejpépbe néha teszek gyümit (akár üvegeset)
túró gyümivel, kefírrel/joghurttal higítva

a biokefír nagyon finom, activiát már adtam, meg sima danon kefírt is.

Szerencsére mindent megeszik - ha a foga engedi.
Volt már olyan, hogy megcsináltam vacsira a tejpépet, de nem ette - gondolom mert nem esett jól a meleg -, viszont a hideg tejterméket abszolút megette.

Ez tényleg csak az ember fantáziáján múlik.

Ja, a DM-ben vettem HIPP babatejet, abból is csináltam már turmixot, és rizspehellyel sűrítettem neki.
Azt hiszem fél literes kiszerelés - ami elég gáz, mert 48 órán belül fel kell használni.

Ágica! Éljen, éljen a mászó Petra!!!! És az a Huncutmanci kép igazán szuper!

Jaj, most mennem kell, most néztem, mennyi az idő.
Vasárnap kitört a fél fogam, megyek fogorvoshoz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotty, régen már írtam, csak aztán nem bírtam követni a tempótokat!

Kismamáknak gratula, Mesi, Neked külön gratula Gergőhöz!

Móni: Grétitől nem kapott véletlenül az én Zsófi lányom a szombati lagziban egy rózsaszín vízilovat? :wink:
Vendég

Hello Lányok,

kicsi mágnesem rábukkant a távirányítóra, úgyhogy most van kb. 3 percem. Jaj, tegnap olyan szörnyű napunk volt. Azonnal mászott a lábam után, felállt és nyüszítve hisztizett, h vegyem föl. Ha nem vettem föl, akkor meg úgy zokogott, mintha a karját téptem volna. Délutánra nagyon kipurcantam, hívtam apát, h siessen mert nem bírom. És még a délutáni alvás is kimaradt, úgyhogy besokalltam. Tiszta ideg voltam… Meddig tart vajon ez az időszak? :roll:

Szünet, idemászott és a pólómat tépi hisztizve... :shock:

Folyt.
Áááááááááá, totális képtelenség bármit is csinálni, míg ébren van. Most végre alszik. Szóval van napi másfél órám munkára és szórakozásra!

Vigantol: nem is tudtam, h így egyben is lehet. Elképzelhető, h alkalmazni fogom, vmiért Lizi egyre rosszabbul tolerálja a reggeli kanalas macerát. Hétfőn megkapja a heti adagját, aztán slussz! :wink:

Viranka, nem a felvételnél van a gond a sapival, hanem utána. Már próbáltam, h folyamatosan adok vmit a kezébe, de elhajítja, aztán a sapit is. Mindegy milyen kötő van rajta…

Nagy gratula Petra mászásához!

Kiskolbi, nagyon ügyes Máté a berámolással. Nálunk ez még biztos lesz vagy fél év. Nem köti le semmi…

Móni, a Balatonnal kapcsolatos kérdésedre: én az északi partra szavazok. De nem is tehetnék mást, hiszen ott születtem, nőttem fel. Ez olyan, mint Buda v Pest kérdése. Egy vérbeli budai biztos nem szavazna Pestre. Igaz, Gremese? :wink: A siófokiak meg biztos a déli partra esküsznek. Nem tudom strandolást v kirándulást terveztek, de északon rengeteg a látnivaló!
Nem lehet, h fél Gréti a dörgéstől? Nálunk abszolút ez a helyzet, úgy bújt hozzám a dörgéseknél, mint egy kiscica.
Dobsz képeket az esküvőről?

Ktimi, teljesen érthető a jelződ! Tényleg olyan!!!

Kicsi Domi meg olyan mint egy kis angyal. Ez a kisfiú szerintem nem is tud rossz lenni… :lol:

Babatali, de jó lenne megint ott összefutni! Vajon van a környéken játszótér?

silka
silka

Viranka, boldog névnapot!!! Bár nálam Lukrécia és Marina van a naptárban... :shock:

Grétinek pedig boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Sziasztok Lányok!
Bejelentkezem. :lol:
Milyen összevissza betűtípusok vannak most. Kíváncsi vagyok egyáltalán elküdi-e az üzenetet.
Kipróbálom. :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Elment. :wink:

Először is minden köszöntésbeli lemaradásomat szeretném egy nagy közös cuppanóssal pótolni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép

ezzel.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Olvaslak benneteket rendszeresen, de nem nagyon van energiám reagálni.
A nappalok többnyire nálunk is "anyamax10centiremehet távol" telnek. :shock: Ráadásul jó sokat szeretne az én kis Ördögöm ölben lenni. Csakhát elég nehez bírom el. Nem azért mert olyan nehéz (8,5 kg), hanem mert amikor felveszem, akkor ő még mindig menne felfele, mondjuk a fejem tetejére. :shock:
Éjszakák továbbra is gázosak. Azt hiszem nem hat ez a sedativ pc cucc. Éjjel kettő körül már szzinte mindig a nagyágybn köt ki Botond, mert megunom, hogy 40 percenként ugráljak a kiságyhoz. Jó lenne, ha vége lenne ennek a nem alvós időszaknak.
Nappal továbbra is 3x alszik. Van, hogy másfél órát (mint most is).

Én javulok. Már nincs egész nap hányingerem, de aludni bármikor tudnék bármennyit még mindig.
Pénteken megyünk dokihoz. Már tűkön ülök, annyira várom, mit mond. De mivel nagyon bizakodom, most csinálok is egy vonalzót. :wink:

Vigantol: Hát én ebben a kérdésben elég felelőtlen vagyok. Már régen heti egyszer kap Botond 7 cseppet. De ezt is van, hogy elfelejtem. Pl. hétfő helyett ma adtam be a heti adagot. :oops:

Babatali:
Sztem jó ötlet. Én szívesen mennék, és tök jó lenne találkozni veletek.

Medence kiásva az udvaron. :wink: Tegnap egy markoló megcsinálta a nagyját, majd Balázs formára igazította röpke 4 órás lapátolássl és ásással. :shock: Kicsit én is segítettem. :oops: Akkor jól esett, hogy csinálhatom, (hiába mondta, hogy húzzak be! :shock: ) de most eléggé fáj a hátam...
Már csak össze kell rakni és füvesíteni mellette. (csak...)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nem tudok vonalzót készíteni, mert azt mondja, hogy túl hosszú az aláírás.
Emese!
Mit csiáljak?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Nagyon gyors leszek, nincs sok időm, megjöttünk a lovaglásból, nagyon élvezte a betyárom. Simizte a pónit, stb.

Taliról! Tegnap én is megtaláltam ezt a felhívást, nekem is eszembe jutott, hogy lehetne találkozni, annál is inkább, mert akkor indulunk a Balatonhoz nyaralni, megpihenhetnénk egy kicsit. :wink: :lol: Apával majd lezsírozom. :lol: Szerintem nem lesz kifogása, a szállást úis csak du. 2 után foglalhatjuk el. Egy csobbanás még akkor is belefér.

Viranka! Isten éltessen! Boldog névnapot kívánok Neked!

Gréti cica! Eseménydús, felfedezős hónapot kívánok Neked!

Du-án dokibához megyek. :(

Éljen Petra!!!!!!!!! Nagggyon örülök!!!!!

Booooongyiiiii!!!!!!!!
dmaggie

Sense, ezt még Dettyk írta és jól elmentettem magamnak :D :

[quote]A írta: vonalzót úgy tudod lerövidíteni, hogy a kód elejéről és végéről kitörlöd a [url=http://www.noivonal.hu/]-t és []-ben lévő /url-t, és a []-ben lévő img-vel kezdődjön és végződjön a kód. Nőivonalasnál a fénykép és a vonalzók elől is ki kell töröld, így el fog férni egy kép és két vonalzó . Remélem, érthető voltam .

KépKépKépKép
meryke

Panndi :lol: :lol: :lol: milyen kicsi a világ :lol: :lol: :lol:
De. Gréta cica adta Zsófikának :lol: :lol:
Kicsi lány nálatok miként bírta a másnapot?
Grétike végigaludta az utat hazáig :lol: :lol:

Sense végre :lol:
Sokat gondoltam rád.
Pénteken doki után feltétlen jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiváncsi ám rád mindenki, de addig is mennek a tesótapasztók :lol: :lol:

Silka de eddig sosem félt a vihartól :?
Gyönyörű helyen nőttél fel, nem hiányzik?

Mesi én még nem tudtam időt szakítani arra, hogy megnézzem :roll: :oops:
de majd pótolom 8)

K.Timi Ádi nagyon édes ördög :lol: :lol: :lol:
Köszi a tanácsot. Valami olcsóbb kellene mert ugye idén még házat is szeretnénk venni és arra kell a pénz :roll:
Na, majdcsak találok valamit.

Tündi tüneményesek a gyerekek.
Hogy Domi milyen sokat nőtt :shock: Igazi kislegény :lol: :lol:

Köszönöm szépen Gréta cica nevében a hófordulós köszöntéseket :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A babtali:

2008. július 26. 9.00 - 18.00-ig

Idén immár nyolcadik alkalommal is megrendezzük
a Nyári Babanet-Kölöknet találkozót. Mindenkit szeretettel várunk!

HELYSZÍN:

Millenáris - a Fény utca és a Kis Rókus utca határolta sarok területén

CÍM: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris új játszótere, a Barátságos Park körüli részen lesz a találkozó. A gyönyörűen parkosított kertben biztonságos játszóterek, mászókák, homokozók várják a gyerekeket. A fák és napernyők árnyékában lesznek székek és asztalok, de a finom pázsiton tökéletes plédes pikniket is lehet rendezni. Az egészen kicsiknek berendezünk egy sátorral fedett babajátszót, a nagyobbak rajzolhatnak, festhetnek, csocsózhatnak.
Lesz lehetőség gyermekszemészeti vizsgálatra, babateszt kitöltésre, és a Kölöknet nevelési szakértői is rendelkezésetekre állnak.
A Pozsonyi Pagony és a Jaffa Kiadó gazdag kínálatából megtalálhatjátok majd azokat a könyveket, amiket valóban érdemes kézbe venni.
Érkezéskor mindenki kap egy kitűzőt, amire ráírhatja a nevét.
A netest, az igazit, vagy a munkásmozgalmit... :)

A részvétel ingyenes, minden babanetest és nem-babanetest is szeretettel várunk.

ÉTEL - ITAL: hagyományosan batyu-bál jelleggel, mindenki hozzon magával legalább annyit, amennyi neki kell, vagy talán még többet is, hogy másokat is megkínálhasson.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok akkor ki jönne?
Hánykor találkozzunk?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Húúúúúúúúúúúúú mennem kell cica tombol.
pedig még valamit akartam :roll:

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi: Megnéztem a videjót, eddig elfelejtettem :oops: Zsófi nem is jár, hanem szalad :shock: :lol: Nagyon ügyes! Gondolom napról napra többet megy már :)

l.Móni: Szerintem mi is mennénk, apák is jöhetnek, ugye? Bár lehet, hogy megint dolgozni fog :?

KépKépKépKép
meryke

Viranka boldog névnapot! :D

Kép

Gréti boldog hófordulót! :D

Kép

KépKépKépKép
meryke

Gyorsan néhány kép:
Kép
Kép
Kép Kép
dmaggie

Móni: ő bírta, mert ő már 10-kor kidőlt, de mi Apával hajnalig mulattunk, és engem megviselt, hogy Zsófi ötkor riadót fújt :shock: Tényleg kicsi a világ :lol: Boldog hófordulót Grétinek :)
Vendég

Meryke!
Köszi :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lányok, nagyon köszi a tanácsokat, majd jövök érdemben, ha Máté alszik, de ezt meg kell osszam Veletek!!!! Párom küldte a linket az imént. Jó bömbizést!

http://www.youtube.com/watch?v=8gm7XwtI ... re=related

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok !

Csak gyors bekukk.
Ma vettem egy nagyon jó dolgot és gondoltam megosztom veletek is.

http://www.babavedo.hu/

Nagyon szuper már ki is próbáltuk.

Szép napot.
20200310173350

Én is jövök néhány képpel...
Melyik könyvet olvassam ki?
Kép
Imádom a bébitaxit.
Kép
Ne is mondd! Tudom milyen cuki vagyok, amikor így nevetek.
Kép
Egy ideje tudok bepakolni is, nem csak kipakolni...
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kiskolbi!
Köszi! Felemelő volt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Isten éltesse Virankát, és Gréti cicát!!!!!!!

Talira jelentkezünk: Mesi - Zsófi (Gergő :wink: )

Sense! De jó, hogy tettél fel vonalzót!!!!! Én számon tartom a pénteket, hogy akkor mész! És kötelező aznap jelentkezned!!! +++++

KTimi! Angyalarcú ördögöd nem semmi, csudapofa!

Dmaggie! Betyárod csudahelyes Pasika, és Nektek (is) kötelező megjelenni a talin! :wink:

Meryke! Biza, Zsófi úgy megy, mint atom. Megáll, elfordul, kanyarodik. Átmegy lazán a szobán... Félelmetes. Persze vannak zakók, de már nagyon ügyes.

(Voltam fogdokinál, nincs lukas fogam, de ami letört, azt Gergő születése után csinálja meg). Huhh! :D

Egyébként hihetetlen, hogy a terhesség hogy kicsinálja a fogakat.

Botondnak a babataxis képét imádoooooooom!!!!!!!!!!

Sense! Látom, Meryke segített vonalzó ügyben. Én meg megkértem Apát, hogy csináljon olyan vonikat, ahol mindegyiknél van kép. :twisted:
És Kistesónál látszik a fütyi is. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fütyi: Elfelejtettem, hogy ide nem kellene feltennem fütyis képet.
most már mindegy. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

TALIRA ÉN IS JELENTKEZEM

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Viranka! Boldog névnapot!
:D

Grétinek boldog hófordulót! :D

Most már ott tartunk, hogy Szeli a főzeléket se ette meg :shock:, pedig tegnap benyomott egy egész üveggel, bár az húsos volt, a mai anélküli.
Mindegy, én nem kínlódok, éheztetni nem fogom, adtam neki joghurtot, azt megette. A főzeléket próbáltam egyébként melegen is és szobahőmérsékleten is. Holnap megpróbálom a húsosat, hátha az a baja.
Mindenesetre remélem, hogy csak átmeneti, és nem csak az édes dolgokat fogja megenni... :roll:
Különben az egyik felső fogacskája mintha áttört volna, a másiknak se kell sok.
Éjjel egyszer keservesen felsírt :cry:, gyorsan bekentem neki Dentinox-szal, de nem is az ínyét, hanem a cumit felül, és úgy be a szájába! :lol: El is aludt hamar. :)

Igyekszem visszaolvasni, de egész délelőtt csavarogtunk, délután meg aludtam vele egyet! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

köszönöm szépen :)

Grétinek boldogságosat :)

most L fürdetni :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Boldog névnapot Viranka!

Boldog hófordulót Gréta cica!

Ági