Látom, mindenkinél zajlik az élet. Persze nálunk is
Reggel a férjem elindult a vonathoz, hogy melózik. Én még ágyban, a gyerek még alszik. 10 perc múlva hallom, hogy nyílik az ajtó: apa biztos elkésett! De nem, hanem felsővezetékszakadás volt, visszajött a kocsikulcsért. Összeszedte a bandát, és irány Pest. Erre 10-kor felhívom Momo-t, hogy ugyan jöjjenek már át! A férje szabin, éppen csavarognak. Na bumm, ma is kettesben leszünk Orsival. Pár perc múlva hív Momo, hogy itt vannak tesco-znak, és menjek el velük hozzájuk. Mondom, okés, de nincs kocsim! Nem gond, elvisznek és utána haza is hoznak. Oké, heppi pakol, Momoék megjönnek, kocsiba be, irány Irsa. Momoéknak gyönyörű házuk van, és igazi jáccótér a nappali. Orsi nem is aludt, annyira lekötötte minden. Eccercsak csörög a telcsóm, hogy hozzák a kajámat, de senki nem nyit ajtót. ÓÓÓÓ én szőke nő! Kérem, hogy ha a lépcsőházba be tud jutni, akkor ott tegye le (bizti ellopják mire hazaérek) és bocsi-bocsi, elfelejtettem. Délután Orsi már eléggé nyávog, megyünk haza. Gyerek kocsiban elalszik, lépcsőházban lerakva a kajám, sőt a Momo férje még sütött nekem egy kenyeret is. Éljen-éljen, milyen jó nap is ez a mai
Gyerek alszik, nekem ezer tennivalóm lenne, ehelyett itt netezek! heppi

Mennyibe is kerül az a csacsi?