A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem az igaziak azok az idézetek, amiket találtam, de már kitaláltam, mi lenne a teendő. Pénteken úgyis megyünk könyvtárba a Szilzivel és a Vivikével, akkor nézünk valami képeskönyvet (jó régies szó, nem?), hátha van valami ajándékkönyvszerűség, abban vannak biztosan jó idézetek.

KépKép
benó

Egyelőre csak két napot fogok dolgozni.Vállaltam szezonmunkát. Termékellenőrzésről van szóegy itteni cégnél. Talán Samsung termékeket fogunk ellenőrizni,de pontosan nem tudom,miket.

Kép
flóra 11

Bocsi! :oops: :lol:

KépKép
benó

Tehát csüt., péntek? És mi az termékellenőrzés? Mit kell csinálnod? És ez után is adóznod kell? (Ezt csak titokban írd meg, nehogy lebukjunk. :roll: ) Ha vannak sárgabaracktolvajok, akkor én már félek (majdnem) mindenkitől.

KépKép
benó

Tancsunak ma van szülésfelkészítő tanfolyama.

KépKép
benó

KépKép
benó

Bocsánat, nem! Várjál!

KépKép
benó

KépKép
benó

Na, ne kopjatok le!

KépKép
benó

Jól van, addig rendesen, figyelmesen visszaolvasok.

KépKép
benó

Én vagyok! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Az nem árt! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Végre megnéztem a medvelányos és a humoros, nem tudom a címét pps, köszi, Zsuzsi. Én is medvelány szeretnék lenni! :D :D :D Ti is?

KépKép
benó

Te, gondolom, nem fogod elmesélni, hogy mi volt az uh-on, olyan vagy, mint egy szigorú tanárnéni. :D

KépKép
benó

Igen én is! Persze ha kihalnak a vadászok!

Kép
muzsuzska

Csakis úgy. :D

KépKép
benó

Én nem voltam uh-án! :oops:

Kép
muzsuzska

Leléptem, leesek a labdámról! Megyek hajat mosni (tegnap elmaradt) utána szundi! :wink:

Kép
muzsuzska

Tudom. De közben én rájöttem, hogy én totál hülye vagyok, mert én tudom, hogy mi volt az uh-on, hiszen olvastam, és reagáltam is rá, de bennem az uh mindig úgy jelenik meg, mint fényképek, videó stb., és mindig azokat várom. :roll:

KépKép
benó

Jó szundit! Várj, teszek neked valami jó képet! Kép

KépKép
benó

Na, most elolvasom, mit írt a Szilzi pontosan. Zárjátok ki, ha tovább hülyülök.

KépKép
benó

Megjött a párom. Adtam neki vacsit. Nemsokára jövök.

Kép
flóra 11

Köszönöm az oldalt Benó. :D

Kép
flóra 11

Puszillak, és látom, az előző oldalon leírtad, hogy Péter fiaddal mentek holnap. Hányra? Azt nem írtad, ugye? És ott van, Galántán?

KépKép
benó

Szegény Tancsu, hülye rokonok. :evil:
Én igazából azt szeretném, ha mindannyian találkoznánk, úgy lenne az igazi. De majd ideülünk a Szilzivel a géphez, jó? :D :D :D :D Hánykor jöjjünk?
És én is szeretnék majd elmenni Miskolcra, megnézni Gergőt. Sőt, el is megyek, ha szabad. Nem biztos, hogy a Szilzivel, nem akaszkodom ám rá, nehogy azt gondoljátok, lehet, hogy csak úgy magam! :D :D :D :D Vonatval. :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu, kedves:
http://www.nagyonbaba.hu/terhes-ticker
Innen is le lehet írni néhány szép idézetet.
Kép

KépKép
benó

Gyurika a vadásztanfolyamon van.
Mi nem voltunk végül (én) bábszínházban, mert - mint kiderült - délelőtt volt, amikor én a suliban tevékenykedtem, de senki egy szóval se mondta, hogy de. lesz. Úgyhogy így jártak, elmentek szépen hárman (tesóm és a gyerekek). :D
Aztán a Vivikével átmentünk a Libribe, mert megrendeltük a Bogáncsot, és utána ittunk egy koktélt, nagyon jól elvoltunk. Ja, és olyanokat csináltunk, hogy én pl. majdnem a gyerek fejére ejtettem a kést (de nem), meg azt, hogy elmentünk vásárolni, visszatérve pedig be akartunk rakni cuccokat a mélyhűtőbe, és a Vivike nyomta, nyomta, és akartam neki segíteni, erre berakta a kezét a mélyhűtőbe, és úgy nyomta, és én is, utána pedig fetrengtünk a röhögéstől, hogy a saját kezére nyomta rá a szekrényt, meg én is persze! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ezek még jobbak, Tancsu:
http://www.nagyonbaba.hu/baby-ticker

KépKép
benó

Reggel nyolcra megyünk. Fél ötig.

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

Jó munkát nektek holnap. Akkor egyedül maradok naplopó.
Van próbababánk, látod? :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Na Csajok, ma is ennyit hagytak veletek lenni! :evil:

Kép
szilzi

Kép

KépKép
benó

Kép

Puszi, Szilzi! Nézd a próbabát, majd lesz nekünk is ilyen szép vonalzónk, oké?

KépKép
benó

De olvasgattalak Titeket! :D Szépek ezek a próbababás( :lol: :lol: :lol: :lol: ) idézetek! Flóra jó ellenőrzést holnapra, remélem jól megfizetnek! :wink: Zsuzska én csodállak, hogy nem aludtál el! :shock: 5 óra alvással :shock:

Kép
szilzi

Próbababát, na

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Szia Szilzi!

Hát sajna,de legalább ennyit itt voltál.

Kép
flóra 11

Kép

Tesóm mondta, hogy hozzál fürdőruhát!

KépKép
benó

Most lassan elmegyek haza. Holnap főzök és készülünk a vizsgálatra! :lol: Pénteken érkezem a Benóhoz, aki ha nem lesz ott időben az állomáson, később már ne is jöjjön, mert elindulok gyalog haza! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó,jókat küldesz.

Kép
flóra 11

Jól van, majd ha eljön az ideje, akkor nekünk is lesz, Tancsu meg most már tud honnan idézeteket gyűjteni, és klassz lesz az ajándék apa napjára! :D

KépKép
benó

9.12-kor ott a helyem. :D

KépKép
benó

Egy gyerek az ablakunk alatt ordítja idióta hangon, hogy mama, mama, le szabad ütni? :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Ja,még akartam írni, hogy este,remélem,küldök mindenkinek egy filmet a fiúk nyaralásáról. Végre elkészült,én már láttam. Csak nem tudom most küldeni,mert elmentek nagymamához, exanyóshoz és vitték megmutatni.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?