A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Osszeszedtem egy rendes megfazast (nem volt eleg a tobbi gond),ugyhogy szigoru agynyugalombol titokban kisurranva nezem,hogy mi tortenik nalatok.Csak hogy tudjatok,hogy rajtatok tartom a szemem.Kép
A GittaKép esetehez csak annyit,hogy en is nehezen szedtem magam ossze minden mensi utan,Ti mar csak tudjatok.Aztan a ferjem es CatKép is azt tanacsolta egyszer,hogy probaljak pszihologushoz menni.Nem vagyunk egyformak es nem ugyanugy kezeljuk a dolgokat.Aztan erre mar nem kerult sor,de biztos vagyok benne,hogy nem a bantani akaras szolt beloluk,hanem hittek,hogy az esetleg segithet nekem.Es ugye annyi minden mas,ennel nagyobb hulyeseget is megtettunk itt,amiben remenykedtunk,miert pont ez derogalt volna...Ugyhogy GittaKép ne haragudj a lanyokra!Pihend ki magad,aztan gyere visszaKép

Sziszus!Kép
Sajnalom,hogy ujra itt vagy.Bar nem tudom mi volt a gond,de talan okosabbak lettetek most kicsit es legkozelebb biztosan rendben lesz...

Hianyolom RekacstKép!!!Mi lehet vele?

Mindenkinek DRUKK,most foleg a lombik-kozelieknek!
szoszi
szoszi

Szöszi drágaKép
Meleg mézes tea, és ágynyugalom!!!! Ne ugra-bugrálj itt ki az ágyból, még értünk sem!

Én is jártam pszichológushoz korábban, amikor egy hozzátartozóm meghalt, mert egyedül nem tudtam volna feldolgozni, mert annyira a padlón voltam. Mondjuk ettől még nem vagyok hülye (legalábbis nem érzemKép), csak vannak dolgok amikhez kell a segítség feldolgozni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok Kép
Csak egy kérés.
Nagyon-nagyon nagy drukkokat kérek kedd reggel 9 óra körül, mert akkor tudom meg a 3. napi FSH értékemet és ebből adódóan azt, hogy mehetünk-e lombikra vagy marad a sok kutya verzió.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

+SZÖszi+ tessék pihenniKép

... senki nem tudja mi volt a gond, kideríthetetlen. És nem lettem okosabb, csak megint meghallt egy részünk.
Én is járok pszichológushoz, bár én tényleg idegbeteg lettem.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

R. Edit!

Nagyon szurkolok Neked!

Orsi!

Maradj léci optimista, olyan jo volt olvasni a mult héten Téged. Megvan az akcioterv, ez a fontos! Nagyon szurkolok Nektek is!

Amugy olvaslak benneteket és nagyon drukkolok mindenkinek!

Sok-sok puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi Kép
Köszi.
Már pont arra gondoltam, milyen idióta vagyok, hogy ilyen szurkolós kéréssel fordulok felétek, de egy kicsit be vagyok tojva, mi lesz, ha annyira szar az eredményem, hogy azt mondják felejtsd el a lombikot is! Ezért könyörgök itt is támogatásért Kép
Mi van veled/veletek? Hogy viseled a kismamaságot? Hányadik hét is? Hányás meg ilyenek?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Rajtunk ne múljon az eredmény, drukkhegyek mennek! Kép++++++++++++++++
Jelentkezzél utána a jóhírrel (biztos az lesz)!

Puszi, Alena
alena

Alena Kép
Köszi, persze mindenképp jelentkezek, vagy így Kép Kép Kép vagy így Kép Kép Kép , de valahogy tuti.

A hétvégi anyós sztoridhoz annyit, hogy nálunk is mindenki tudja és tök jól állnak hozzá, csak nekem már az megy az idegeimre, hogy mindenki segíteni akar az okos biztatásokkal meg innét-onnét vett hírekkel.
Ilyenekkel például, hogy nektek úgyis lesz gyereketek, mert szépek és egészségesek vagytok Kép Vicces.
Meg, hogy most olvastam a Blikkben!!!!, hogy XY-nak sem volt jó a hormonszintje és mégis lett babája Kép
Meg, hogy így meg hogy úgy, meg az X kislánya meg a csoda a negyedik szomszédban blablabla...

Elég nevetséges, már anyukámat le is állítottam, hogy aranyos, meg jól esik, hogy segíteni akar, de profi orvos kezében vagyunk, bízunk benne meg a sikerben és nincs szükségünk ilyen hülye médiából vett részletektől mentes idióta félhírek alapján elhinni, hogy ha neki lett akkor nekünk is ugyanúgy lesz stb.

Szóval mindkét verziót tudni kell kezelni, ha nem mondjuk meg, meg ha megmonjuk azt is.

Most megyek haza, főzök vacsit apának.
Úgy félek, mert túl jó kedvem van, mi lesz ha holnap lesz nagy pofára esés.
Eldugulok.
Sziasztok, élvezzétek az estét!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Mivel egy darabig nincs szükségem rá, így összes drukkom, és pozitív energiám feléd fordítom. Kép Mennek a jó sugarak, hogy holnap jó híreket kapjatok.

Lányok Kép
köszönöm a kedves szavakat. Jobban vagyok, és próbálom racionálisan nézni a dolgokat. A baj, hogy nagyon beleéltem magam a lombikba, lehet, nem kellett volna.
De a gyógyszeres kúra után majd meglátjuk. Lehet, hogy 100 Mió lesz a párom eredménye, és akkor hipp-hopp spontán babánk lesz Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
Remélem, nem lesz mindenkinek valami hozzáfűzni valója, azt én is nehezen viselném. Tudom, nem olyan vicces, de azért jót mosolyogtam, ahogy elmesélted, milyen tanácsokat adnak.
Nekem anyukám és apuék (elvált szülők gyermeke vagyok Kép) eddig is tudták, ők szerencsére nem láttak el jó tanácsokkal. Anyu nem ilyen tipus szerencsére. Apu felesége néha próbálkozott, de őt leállítottam.
Mondjuk anyósom azért is ilyen megértő, mert ők 7 évet szenvedtek, mire a sógorom megszületett. Úgyhogy tudta, nem attól függ, hogy lesz-e gyereke valakinek, hogy szép és egészséges.

Jó vacsizást nektek.
Puszi, Alena
alena

Lányok:
Szerintetek mi lehet velem? Vasárnap kellett volna megjönnie, de már péntek estefelé elkezdődött valami vérezgetés, de azóta sem "teljesedett ki". A hőm ma 36,7 volt, és ez a hőgörbém, bár pénteken mértem utoljára.
Kép
Szerintetek miért nem jön meg a mensim rendesen? Pedig ebben a hónapban még clostit is szedtem... Kicsi a closti adag???
El vagyok kissé keseredve... Kép

Mandula
mandula

És még egy kérdésem lenne:
Akkor most elkezdjem szedni a clostit vagy ne? És mikortól? A harmadik naptól kéne...

Mandula
mandula

Mandula Kép
Ha szabályosan méred, akkor alacsonyak a hők... Az adagolást a dokiddal beszéld meg, hiszen mi nem vagyunk orvosok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csutka Kép
Szurkolok Neked nagyon innen a háttérből is! Kép
Noémi
noémi

Sziasztok!

Hasonló kérdésem lenne Hozzátok, mint Mandulának. Most volt az első Clostis ciklusom, a 27. napra jött meg, de nagyon minimálisan nekem is, szinte mondhatnám, hogy pecsételgetek. Évekkel ezelőtt már szedtem egyszer 3 hónapon keresztül ezt a gyógyszert (+UH, repi szuri, Utrogestan), de akkor nem tapasztaltam ilyet. Ma késő du. csináltam egy tesztet, de persze akkora negatív, mint a ház. Fel fogom hívni a dokimat, hogyan tovább, de addig van valami ötletetek, hogy mitől nem jön meg normálisan? (most csak repi szuri volt, Utrogestan nem, ha ez segít)

Köszönöm a segítséget!
Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

Orsi Kép
Én nem azt mondtam, hogy mondjátok meg, hogy mekkora adagot kellene szednem, hanem ugyanaz érdekelne mint Philissat, hogy vajon mitől van ez. Az orvosomat elérni nem egyszerű, de próbálkozom, köszi a tanácsot. Egyébként melyik hőt érzed alacsonynak? A 36.9-et vagy a 36,5-öt?

Mandula
mandula

Sziasztok!
A 3. Clostis ciklusban tartok, és nekem is ugyanaz a kérdésem, mint Philissának és Mandulának. Ma vagyok a 48(!). napon, mensi sehol, kezemben egy 0,15-ös Béta-Hcg eredménnyel... A gyogyót 5-9. napokon 2x1-t szedtem, többször éreztem, hogy több a váladék, mint szokott lenni, doki UH-n követte, 12. napon volt bal ov-ban 22 mm-es tüsző. Aztán múlt héten, meg előtte is UH, az utolsón vaskos nyálkahártyát állapított meg, és küldött bétára. Aminek az eredményét már leírtam. Holnap megyek vissza hozzá ezzel. Szerintetek mitől van ez? Mitől van ez? Megpróbálom feltenni a görbémet, hátha tudtok rá valami okosat mondani.
Kép
Előre is köszi.
Judy
Judy

Bocsi, lefagyott a gépem, újból megpróbálom a képet.
Kép
Judy

Mandula Kép
A 36,9-t érzem alacsonynak egy stimulált ciklusban. Elnézést, akkor félreértettem, amit írtál. Hol mérted ezeket a hőket?

Judy Kép
Ezeket szabályosan méred? (Popó/hüvely, minden nap ugyanabban az időben...stb?) Mert, ha szabályosan, akkor semmit nem mutatnak. A vastag nyálkahártya és min. betaHCG alapján elképzelhető, hogy megtermékenyült a petesejt, de nem tudott beágyazódni, és a ciklusod is emiatt húzódhat el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judy Kép
A closti mellé nem ad a dokid Ultrogestant vagy Duphastont? Mert általában szoktak progeszteront is adni a ciklus második felében.

Orsi
KépKépKép
icsilya

MandulaKép,PhilissaKép
Sajnos babásak nem vagytok, és ez a pecsételgetés a clostytól van. Picit felborítja a hormonrendszert. Nekem is volt korábban, volt, hogy 1,5 hétig is, és csak aztán jött meg rendesen, de kissebb mennyiségben, mint rendesen.(egy pici tisztasági betét/nap) Utrogestant szedtek ? Az kitolja azt az időt amíg megjön, főleg az első hónapban. Ja most látom, hogy Philissa Te nem szeded. Mandula! Csak akkor kezd el szedni a clostyt, ha rendesen megjött.

EditKép
Nagyon-nagyon drukkolok. Küldök FSH csökkentő mínuszokat --------------------------------------

LányokKép
Nekem ma megjött, így csütörtökön 3. napi mérés lesz, az alapján lövik be a gyógyszereket.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

JudyKép
Ez a hő hol van mérve ? Nagyon hektikus.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, Orsi!
Popóban mérem, minden áldott reggel 6.30-kor. Előtte tuti alvás min. 7 óra. Duphaston-t nem szedek. Még annyi, hogy már nov. 30 óta görcsölget a hasam, mint mensi előtt szokott, a mai napig is, de ez már 10. napja van így, és még mindig semmi, csupán, hogy megint sok hüvelyváladékot érzek.
Judy
Judy

R. Edit!
Nagyon drukkolok, várjuk a hireket!

Látom vannak újak, üdv mindenkinek!

Lányok én csütörtök reggel megyek UH-ra, akkor derül ki hogy minden ok-e. Addig azért még idetartozónak érzem magam. Kép Kép

Szöszi!
Remélem jól vagy, nálam a cicifeszülésen kivül SEMMI tünet, kicsit aggaszt is már...
Évici

Éva
Évici

Judy Kép
Nem megilyeszteni akarlak, de ez a hő, akkor nem valami fényes, különösen stimulált ciklusban. Tüzsőérésed van, mert az UH is kimutatta, de valami más nincs rendben. Hormonjaid milyenek? A clostis ciklus előtt mennyi volt, és mire változott?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Évici Kép
ne aggódj, nem kell mindenkinek rókakomával megismerkednie Kép Több ismerősömnek sem voltak tünetei Kép
Drukkolok az UHhoz.

Edit Kép
Csökkentő energiák mennek -----------------------

Orsi
KépKépKép
icsilya

Reditke!Kép
Remelem nagyitoval keresik az FSH-t a veredbenKép.Szoval szurkolok!Es majd visszajovok megnezni a hireket.
Cat!Kép
Szoval szep lassan befordultal a celegyenesbe,mi?Rendben lesz a dolog es mar pucolok is vissza az agyba,ne tolj leKép
Orsi!Kép
Tegnap Neked akartam meg irni,csak a szita agyam mostanaban...Szoval,hogy el voltal keseredve a 3 honap varakozas miatt.Teljesen ertheto,de talan most majd gyorsabban telik az unnepek alatt,mint a szurke hetkoznapokon...Es a doktornorol akihez kerultetek en is sok jot hallottam.Kitartas!

szoszi
szoszi

Judy!

A tüszö meg is repedt? Talált sárgatestet a doki a petefészkedben? Nem lehet, hogy megérett, de nem repedt meg, és van egy "túlélö tüszöd", ami miatt nem tud megjönni?
A görbéd érdekes, kicsit anovulációs...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

A laborpapírjaim most nincsenek itt, ha jól emlékszem, még minden a normál határokon belül volt, az LH volt kicsit magas.
Különben én is tudom, hogy ez a hő iszonyúan rossz, de hogy ilyen rosszul fogok reagálni a Clostira, azt nem gondoltam. Amúgy apával minden rendben. Azt még hozzá kell tennem, hogy 4 éve született egy kisfiúnk, akkor is csak gyógyszeres kezelés után, másfél év orvoshozjárással. Nálam nem műkszenek úgy a dolgok, ahogy kellenének. Most várom, hogy újból megjöjjön, aztán tutibiztos megint closti (remélem, magasabb adagban), aztán 3. napi vérvétel... Hát itt tartunk.
Különben régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat, csak még nem volt merszem ideírni. Reméltem, hogy ha egyszer már nagy nehezen összejött, akkor talán a második már könnyebb lesz. Egy fenét. Ugyanolyan nehéz. De kitartok, és nem görcsölök, megpróbálom mással elfoglalni magam, ne csak ezen járjon az agyam. És nem hiszitek el, de néha örülök, hogy legalább megjön, mert évek óta gyógyszer nélkül nem jött meg. És akkor újból van lehetőségünk. Én ezt így gondolom.
Még valami: nincs ötletetek arra, vagy esetleg nem fordult elő valakivel, hogy 10-11 napja görcsölget a hasa, és azt várja, hogy bármelyik pillanatban megjöhet neki? Mert ez már egy kicsit idegesítő számomra.
Judy
Judy

Sziasztok!

Ma már kicsit feljebb vagyok, mint a béka segge (már elnézéstKép), de még nem az igazi. Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat!
Tegnap este, otthon egyszercsak megszólal a párom:
- Én irigylem XY-ékat.
- Ugyan, nem szabad irigykedned rájuk! De ezt most komolyan mondod?
- Igen. Kicsit irigy vagyok! Mert ők egyszer nem védekeztek és X terhes, mi meg matyivizsgálatra járunk, meg gyógyszer, meg hőmérő és igazán szeretnénk, ők meg nem is annyira és nekünk mégsem sikerül. De most, hogy elmondtam, már jobban érzem magam.
Olyan aranyos volt. Én csak kavargattam a kaját és potyogtak a könnyeim (úgy fordultam, hogy inkább ne lássa) és próbáltam őt vigasztalni, holott én is legalább olyan depis voltam, mint ő. Dehát ő férfiból van...Kép Ő most borult ki először amiatt, hogy még nem sikerült a baba. Ezért is nagyon-nagyon szeretném, ha ez a hónap sikeres lenne. Elvégre én is és a tesóm is szeptemberiek vagyunk, tehát decemberben fogantunk...Kép Egyébként egész este bújt hozzám a párom.Kép Hiába na, a baj összehozza az embereket.KépKép

Redit!Kép Kezem lábam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Alena!Kép Jó volt olvasni, hogy pozitív volt a tapasztalatod az anyósoddal. Nálunk még nem tudják, bár azt sejthetik, hogy szeretnénk, de a gondjainkról semmit. Ha neadjistenkérlekszépen januárban mennem kellene hsg-re, akkor viszont (szerintem) csak el fogjuk mondani. Bár jobb lett volna egy karácsonyi unoka hír, dehát ez van.

+Szöszi+!Kép Jobbulást és pihizz sokat, ahogy Cat is írta, tea+nyugi! Meg egyél gyümiket is sokat!Kép

Évici!Kép Csütörtökre előjegyeztelek drukkra!Kép De jó lesz! De mit néz a doki uh-val? A petezsákot?

Judy, Mandula, Philissa!Kép Én sajnos nem értek ezekhez a görbékhez. Így tanácsot sem tudok adni.

Orsi!Kép Akkor most 3 hónap gyógyszerezés? Lehet, hogy lesznek még 100 millióan a kislegények.Kép Vagy legalábbis 20-30 millióan. De jó lenne! Érdekes dolog, hogy ugye kb. 3 hó, mire kifejlődnek a kis matykók, mire egy teljesen új "generáció" létrejön. De a férjemet is csak egy hónapig kezelték és már azután sem volt gomba, + gyorsabbak is lettek. Én meg azt hittem, hogy 3 hót, vagy többet kell majd várni az eredményre. Úgyhogy azért próbálkozzatok szorgalmasan, sohasem lehet tudni...Kép

A szombati Spektrumot láttátok? A férjem teljesen rosszul lett, mikor a hereműtétet mutatták.Kép Hiába mondtam neki, hogy nála nem lesz ilyen... Akkor is.Kép A múltkor azt hittem, hogy oroszok ezek a dokik, de most kiderült, hogy csehek. Bocsi, ha valakit ezzel félrevezettem, nem szándékos volt.KépKépKép

További kellemes napot!
Milli
milli

Sziasztok Kép Kép
Nagyon köszönöm a drukkokat és az FSH csökkentő energiákat Kép (ha már így kierőszakoltam Kép )
A jelekből láthatjátok, hogy nagyon jó kedvem van, meg apának is.
Na nem, az FSH nem csökkent egy tizedet sem, de legalább nem nőtt, így mehetünk lombikra. Még mindig 23, ami ugye baromi veszélyes, mert nagyon-nagy az esély, hogy stimulálásokkal sem fognak tudni normális petét találni a tüszőben, de legalább megpróbálhatjuk.
December végén megjön a mensim, utána 2x20 nap fogigátló (Rigevidon) és február közepén-végén lombik.
Megnézett a doki UH-val, ma vagyok a 6. napon és talált egy szépen növögető tüszőt (semmit nem szedek), de ugye ez az én esetemben semmit nem jelent, mert valószínű, hogy nincs benne semmi.
Szóval, köszönöm a drukkokat, örülünk, hogy mehetünk lombikra.
Puszi mindenkinek,
Edit
Ui: kicsit elvonulok dolgozni, de azért követem az eseményeket.
CatKép neked most végülis decemberben lesz aktuális, ha jók az eredmények a vérvételen?
VirágKép
Mi újság?
Évici Kép
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
Orsi Kép
Látom már jobban vagy, de tényleg arra gondolj, hogy ha a három hónap után sem lesz jobb az eredmény, akkor már egyenes út lesz a lombik. De ha mégis, akkor egy csomó testi-lelki fáradtságtól mentitek meg magatokat és spontán baba is összejöhet. de, tudod te ezt magadtól is.

Soraya Kép és Galuska Kép
Mi van veletek???!!! megfagytatok ott északon, hogy nem jöttök Kép ?

Edit
Kép

Kép
reditke

Cateye Kép
Es az egy pici tisztasagibetetnyi mennyiseg az mar megjottnek számit? Annyi azert van...
Huvelyben merem egyebkent a homet felhet és nyolc között, tehát nem mindig ugyanabban az időpontban, de rögtön ébredés után.
mandula

Sziasztok Lánykák!

Képzeljétek lányok a tegnapi lefagyásom utánKép ami 36,9 volt ma reggelre 37,2 lett nempiskóta ugrás volt mi? biztos ráijesztettemKép

ÉviciKép
Nem lessz semmi baj nagyon szorítok neked, ja és megyek sütizni tudodKép

+Szöszi+

Tessék pihizni Kép vigyázz magatokraKép

Alice
malice

Milli,
igen, petezsákot néz, azt mondta hogy most már szivverést is észlelni kell.........hát ha azt mondja nincs én megbolondulok!!! Kép
Ma kicsit pesszimista vagyok...
R. Edit!
Köszi, és örülök hogy léphettek tovább!
Alice,
hát reméljük, csütörtök reggel kiderül.
Évici

Éva
Évici

Cateye! Kép
Te mindig tudsz valami olyat mondani, amivel megnyugszom. Hogy lehet, hogy egyetlen könyvben nem találtam arra infót, hogy ha több tüsző is megreped, akkor valami csak van....
Úgyhogy köszönöm a bíztatást. Januárban megyünk inszemre, mert a december nemtom milyen lesz, szerintem nem megyek UH-ra sem. Pont Karácsonyra fog esni, hogy nézzük a repit...
Alice, drukk.... Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok lenne egy kérdésem. Elég "Mikulásos":Mi van akkor, ha csak két napig van mensim, az is olyan, mintha alvadt lenne a vér....Bocs, de sehol nem találok rá választ, dokihoz meg csak jövő héten megyek.
Szerintetek????

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

EditKép
Akkor fogott az FSH átok rajtadKépKépKép De jó, hogy elkezdhetitek !!!!! Én most december 29-én kezdem hasbaszúrni magam Decapeptyllel 14 napig, aztán mensi, majd stimuláció. Punkció január 23 körül.
Be is vagyok tojva rendesen. Pénteken megyek a bmc-be 3. napi vérvételre, és az alapján kapom a stimuláló gyógyszereket. Kérek én is egy kis FSH csökkentő energiát.KépKép

JudyKép
Besztivel értek egyet, hogy szerintem ez egy anovulációs görbe. Lehet, hogy nem repedt meg tüsző, és túlél, és termeli a hormonokat amitől vastagszik a nyálkahártya.Kép

AliceKép
Bemelegedtél ? Ez szuper hőKép

MilliKép
Örülök, hogy jobb kedved van!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

AnnaKép
Ha jól emlékszem akkor Te clostyt szedsz. Attól van sajnos ez a művér, és kevés mensi.Kép

A több tüsző kérdést nem értem igazán, de lehet, hogy én vagyok bamba ma. Ugyanúgy megtermékenyíthető mindkettő, abból lesz a kétpetéjű iker, mint DorisnálKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

AnnaKép
Ha jól emlékszem akkor Te clostyt szedsz. Attól van sajnos ez a művér, és kevés mensi.Kép

A több tüsző kérdést nem értem igazán, de lehet, hogy én vagyok bamba ma. Ugyanúgy megtermékenyíthető mindkettő, abból lesz a kétpetéjű iker, mint DorisnálKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

MandulaKép
Szerintem az már mensi, de fel kellene hívni a dokidat, mert én nem értek úgy hozzáKépKép

Cat
Kép
cateye

CatKép

Hú ccak úgy izzadok Kép
Csak ne esne már leKép, mensi előtt mindíg 37,2 szokott lenni,elég magass hőmérsékletü menyecske vagyok Kép

Alice
malice

Cat Kép
Akkor nálatok is elindultak a dolgok. Kép Lassan küldhetem arra a tüszőérlelő energiákat.

Edit Kép
Örülök, hogy jó híreket kaptál. Drukkolok a lombikhoz.
Nem szeretnék hülyeséget kérdezni, de ha érlelnek X tüszőt, és leszívják és egyikben sincs semmi... nem feltételezve, csak véviggondolva... akkor az is beleszámít az 5 próbálkozásba, vagy nem?
Krizsa doki hozta a formáját? Valamikor be kellene jelentkeznem, de annyi a dolog a munkahelyemen, itt meg nem tudok telefonálni, mert 5en hallják egyszerre... nem kötném az orrukra a dolgot.

Alice Kép
hanyadik napon vagy te ilyen hővel? lehet, hogy hatott a babóra a kibékülés?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi csajok a bíztatást.
CatKép
FSH csökkentő energia megy neked, bár az nálam sem jött be, csak a stagnáló verziója, de neked jó lesz, meglásd, te nem vagy olyan vészes magasságban mint én.
Képzeld nekem nem kell majd valószínűleg ilyen hosszú ideig szúrkálni magam.
Azt mondta a doki, hogy 2x20 nap fogigátló, 7 nap szünettel a kettő között.
2. 20 nap végétől kb. 8 nap gyogyi+szuri és utána eksön.
Biztos mindenkinél más Kép

Orsi Kép
Nagyon normális volt az orvos, meg most én is úgy mentem be, hogy a legeslegrosszabbra készültem (hogy a lombikot sem engedik) és mivel nem kaptunk ennyire rossz hírt, így most normálisan kérdezni is tudtam tőle, nem úgy mint múltkor, amikor csak a könnyeimet nyeldestem.

UH alatt jól kitárgyaltuk a ki merre szokott síelni kérdéskört (ez azért került szóba, mert a lombikhoz kell idén terveznünk a síutat, hogy ne essen egybe a kettő).
Hát látod ezt nem tudom, hogy beleszámít-e az ötbe, de szerintem igen. mégpedig azért, mert a leszívás megtörténik és csak a mikroszkóp után jönnek rá, hogy nincs benne használható pete. Gondolom a lombik, mint olyan, nemcsak magát a beültetést jelenti, hanem a komplett eljárást. Végülis a gyógyszereket-injekciókat a "beteg" fizeti, de a punkció és a tüszőkkel való ügyködés a laborban az már TB-s meló. Vagy nem? nem tudom ám, csak logikázom.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
sajna nekem is ez a logika jutott eszembe.... de valahol azt hallottam - már nem tudom, hol és kitől - hogy neki, mikor nem termékenyült meg egy pete sem, akkor az nem számított bele... szóval nem tudom. Persze máshol meg azt, hogy a fagyibaba visszültetés is beleszámít... Ezér nem tudom, hogy melyik logika van a törvényben.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
22 Kép

Alice
malice

Csajszik, ORSi, EDIT:ellep a meló de el kell mondanom, hogy NEM számít bele csak, amikor vissza is teszik. A fagyibaba a BMC-ben nem számít bele az ötbe úgyszintén!
Nagyon drukkolok a lombik előtt állóknak, reméljük februárban megdobjuk a statisztikát!
Orsi: ne siessétek el azt a lombikot, amíg van remény spontán babukára. Azér nem egy nagy élmény.
Vicus:az első inszem után nekem is görcsölgetett, ne izgasd magad!
Pusszancs mindenkinek, üdvözlet az újaknak - ne maradjatok ilyen sokáig, mint mi!
Virág
virag

Virág Kép
Köszi az infót.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép
Igen, Orsi Kép szavait tudom csak ismételni Kép Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

ÉviciKép
Addig örülj, amíg csak cicifeszülés van. Az egész napos hányinger nem egy sétagalopp, bár a cél érdekében el kell viselni.Szorítok,hogy minden ok legyen és utána gyere át a "nyári babákhoz"!Kép

EditKép
Örülök, hogy belevágtok, nagyon szorítok!Kép

CatKép
Akkor ez azt jelenti, hogy a szülinapom körül lesz a beültetés. Azt kérem az égiektől ajándékba, hogy sikerüljön neked, ok?Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi!
Ha egy napon nem fáj annyira a cici mint előtte, de nincs vérzés meg görcs, akkor az baj????????????? Ha jól emléxem egyszer neked is kevésbé fájt és akkor mentél el a dokihoz.
Évici

Éva
Évici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?