ezzel én is pont igy vagyok
ulállom a túrót, de a túrós tésztát sok tejföllel megeszem
és a vaniliás vagy banános krémtúrót kiflivel.
ilyet melóba kaptunk reggelire, elöször meg se akartam enni, mert túrós, aztán megkóstoltam és izlett.
de csak a sima fajta. a darabosat tényleg nem eszem meg.
Közben olvasom az nlc-n az egyik topicot...
Augusztusi babáknál megvan az elsőszülött kisfiúú!!!!
32+5-re született,2 kiló és 47 centi... A csaj azt irja, hogy olyan fájdalommentes és gyors volt a szülése, hogy ha éjjel nem kel fel arra hogy elfolyt a magzatviz, akkor az ágyban szüli meg álmában....
Na én is igy akarok szülni!!!!!!!!!!!!....csak nem 32 hétre....
Megjöttem a dolgozóból.Kicsit hamarabb befejeztük, megcsináltunk mindent, elfogyott a munka. Holnap talán nem is kell menni,mert nem lesz mit csinálni. Meglátjuk. De nem is bánnám. Nagyon fájnak a lábaim. Elfáradtam.
Nos, amit a SAMSUNG elrontott,azt hoztuk helyre. Nyomtatókat. A becsomagolt nyomtatókat,mivel nem működtek,kicsomagoltuk a dobozukból meg a nejlonból. leszereletük az ajtóját,kivettük a tónert, Kinyírtunk belülről két szál drótot, aztán próbanyomtatás, vissza a tóner,ajtó, becsomagolni,leragasztani,palettázni...
Persze a csomagokat elég messziről kellett cipelni, meg az sem volt könnyű, hogy fel az asztalra a dobozt,kirázni belőle a nyomtatót,...
Szegény Peti,délelőtt ő nyírta ki a drótokat. A fogótól hólyagos lett az ujja. Délután nem engedtem őt azt csinálni, aztán ugyanazt csinálta,amit én. Ő is kicsit félt,hogy mi lesz a kezével, holnap megy Rubikkocka versenyre, írtam már, ugye? És félt,hogy nem fogja tudni olyan jól tekerni az ujja miatt. Remélem holnapig meggyógyul neki. Nem volt veszélyes.
Ó, szegény Peti! Kend be neki valamivel. Holnap megy, igen, írtad. Akkor pihenjen, hogy formában legyen. Lesz majd a tévében? Mi van a filmmel, amit mondtál? A nyaralóssal?
Küldöm majd a filmet, csak ki kell keresnem a címeiteket,mert este vettem észre,hogy mivel a gépújra lett installálva eltűntek a címek. Most nem tudom senkiét sem. De majd visszakeresem, vagy iwiwen megnézem.
5 perc múlva itt a Gy., megyünk a fürdőszobába rácsot venni, hogy ne a szivacsot vagy mit (tudod, az a kilépő) lássa a Szilzi és az Attila holnap.
Jó leszek piros-fehér szoknyában és piros felsőben szerinted? Mert akkor azt a szoknyát kivasalom ma.
Megyek. Majd jövök.