Jó reggelt!
Most gyorsan word-be próbálok egy kisregényt írni, el ne szálljon

!
Esélytelen, hogy visszaolvassak :S, de legalább az utolsó két oldallal próbálkozom

.
Arra emlékszem, hogy
Aniko80 kérdezett Update-ről: Anikó, ha rákeresel, nagyon sok anyagot találsz róla, a kódtáblázat is fent van. 1-es kód mehet egész nap, 2-es du. 3-ig, 3-as 12-ig, de én, hogy hatásosabb legyen, az elején szinte csak 1-es kódot ettem, és sokat mozogtam (fontos a torna, de én ezzel a módszerrel torna nélkül is fogyok!). Egyáltalán nem drágább, max. ha az ebédet kiszállítatod (nálunk lehet hozatni Update menüt, az annyira nem occsó), sőt, keveset eszel, olcsóbb. Jól írta Viranka, csak oda kell figyelni, mikor mit eszel. Én a kenyeret, péksütit elfelejtettem 4 hónapja, puffasztott búzát eszem napi 2-3 szeletet, tojást bármilyen formában, kefírt, virslit, sovány felvágottat, salátát stb., de lagzi után pl. tortát reggeliztem

. Sok sikert!
Sense, jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy már jobban vagy

.
Medence miatt nagyon irigyellek, mi is elhoztuk apuéktól a 4,5 méteres alumínium falút, örültem, mint majom a farkának, erre kiderült, hogy a fólia megadta magát, megkeményedett, betöredezett

. Hiába, ez már egy 7-8 éves medence, de nagyon rosszul esett, készültem rá, elterveztem a helyét…
Botondova nevetős képe tényleg csúcs cuki!!!
Maggie, a képek fantasztikusak!! Nagyon vártam ám, hogyan fog viselkedni Betyár Bercid a pacin, mert Pankám egyfolytában „pacizik”. Apa mondta is, ha nem focista lesz, zsoké

. Gondoltam rá, de nem is gondoltam, hogy ilyen picúrokat is lehet lóra ültetni. Ahogy elnézem a képeket, tökéletes az összhang

!
Gyönyörűűűűűűűűű ez a kislegény!!!!!
Balaton: kisgyerekkel én is a déli partot ajánlom, ettől függetlenül mi északra megyünk, mert így jött össze…az északi part viszont gyönyörű, és én is tudok hódolni kedvenc elfoglaltságomnak, a hegymászásnak!!
Kispocc, Botónak boldog hófordulót!!
Tejfogyasztás: én
Bongyihoz csatlakozom ezügyben, szerintem én is inkább később fogom bevezetni, de Panka még szopizik, addig minek is? A mi dokink csak két éves kor után javasolja.
Bongyi, édes lehet Zitus közlekedése! Tudom, miről beszélsz, amikor azt írod: „mennyit segít nekem a két tesó egyszerűen azzal, hogy vannak”! Nekem is óriási segítség Bence, már előre félek attól, amikor egy hetet a mamánál fog tölteni.
Irina, Ádi tündér kispasi!! A furcika arc a kis gödrökkel zabálnivaló!! Nyűgösség nálunk is van- időnként. Van, amikor csak kézben érzi jól magát, arra viszont én sem szeretném rászoktatni…nem egyszerű…
Sense, Jesszusom!! Még olvasni is ijesztő! Ezektől a kivédhetetlen balesetektől tartok én is…
Viranka, hát tényleg nem tagadhatnák le egymást!!! Hihetetlen, hogy két különböző gyerek!!
Léda, üdv itt!! Fiam nagyon fellelkesült Alaszka hallatán! Elhiszem, hogy nem könnyű megszokni az időjárást, de milyen szép telek lehetnek arra!
Heni, Péterke nagyon vagány!!!! Jól látom, hogy sóskát eszik?!?!
Mesi, Zsófi tényleg szalad!! Nagyon ügyes, és milyen nagy lány!!!!
Panka „szaladva” kúszik, már olyan, mint a villám. Néha mászik is, de mert az lassan megy, inkább hasravágja magát, és kúszik…bármilyen pózból képes felülni, és –hála
Szeli szemléltetésének- már az elindulással sincs gondja. Kapaszkodik fel, térdel kapaszkodás nélkül, próbálkozik a felállással, de még csak 1-2x sikerült neki…és hol?! Van a Tescoban egy autó, ami előre-hátra mozog egy százasért. Beleültettem, míg vártuk apát: imádta!! Úgy kormányozott, mint a nagyok, nyomkodta a gombokat, felállt, leült. Bedobtuk a pénzt, kormányozott, kacagott!! Megállt az autó, visított!!!! Ennek a szélvédőjében tudott szuperül megkapaszkodni, és felállt, pipiskedve nézett kibelőle

!!
Bence játékait szelektáltam, kicsiket elraktam, fakockákat elővettem, favasutat elővettem, primo legókat elővettem, imádja őket dobozokból kipakolni, megrágcsálni

!
Mindenhová bemászik, szekrényeket nyitogat, még mindig mindent a szájába vesz, valamelyik nap a szegő alól kikandikáló, laminált alatti fóliát szedtem ki a szájából…
Kaja: egyedül akar enni…egy darabig tűri, hogy kanalazzam, aztán kiveszi a kanalat a kezemből, és ő rakja a szájába! Aztán visszaadja a kanalat, vagy beletúr a kajába, és be a szájba…néha kalimpál vele kicsit, itt-ott landolnak a papik, a falon, a földön, rajtam…mindent eszik szerencsére, inkább a darabossal próbálkozom mostmár. A banánt először villával törtem neki, aztán már csak karikáztam, mostmár a kezébe adok egy fél banánt. Tegnapelőtt fagyiztunk, törögettem neki a tölcsérből, majd a kezébe adtam egyet, hát benyomta az egészet, úgy harapdálta, mint a nagyok!
Az ő hisztije is sokszor abból fakad, hogy nem tudja leküzdeni a korlátait: már menne. Ez főleg az udvaron és a kertben okoz gondot, ahol hasra nem tudom letenni…
Tegnap 7 foga volt, a 8. is bármelyik pillanatban várható.
Holnap megyünk strandra, asszem’ imádni fogja (remélem).
Múlt szombaton nagyon jó volt a lagzi, pörögtem ezerrel, hatalmas kikapcsolódás volt, és Panka is szuperül elvolt apával és a mamával. Este hazaugrottam megszoptatni, édesen kacagott, sóhajtozott, és a vállamra hajtotta a fejét…tündéri volt…aztán apával aludt nagy ágyon, de aludt!
Minden kép szuper!!
Mindenkinek, aki az elmúlt héten ünnepelt, nagy-nagy puszi!!
Talira nem tudom, el tudunk e menni, azon a héten lesz Bence táborban, de csak péntekig…próbálok, nagyon jó lenne!!