Steffi!
Megy a drukk!
Nekem azt mondta Vida is és a védőnő is, hogy ezeken a genitális visszereken, csak a szülés fog tudni segíteni.

Vissza is húzódhatnak. Talán a Venorutont megpróbálhatod. Majd én is vegyek. Még ha el nem is mulasztja, de talán megelőzheti az újabbak kialakulását.
Ha sikerült a szülésznőddel beszélni, akkor MEGSÚGOD

hogy milyen homeos bogyót mondott a visszérre????

Keszegh Évi szabin van 21.-ig.
Aprooka!
Akár így, akár úgy vetted, NAGYON JÓL CSINÁLTAD!!!

:D:D
Én azért vettem giga méretű Tennát, mert féltem, hogy valahol útközben jön a Niagara. És Katánál így is volt. Pont mentünk CTG-re. Nem is lett semmi OLYAN!!! Én az utolsó 2-3 hétben csak abban mentem el itthonról. Igaz szinte csak CTG-re jártam akkor már.
Ja! Ezek szerint te megbeszélted Prücsökkel, hogy ne nőjön nagyra!?

bár tény hogy ekkora babát nehéz volt a végén cipelni a pociba, de a 2. nyomásra kint volt. Ezért hittem azt, hogy a férjem hülyéskedik mikor megmérve visszahozta. Piszok gyorsan kint volt. És tudod milyen megnyugtató volt, hogy ilyen kis vasgyúró??? Mindenki ott görcsölt, hogy a babája ”Evett eleget???” én meg legyintettem, hogy majd legközelebb többet eszik, ha akar
Milyen hígításúak a bogyóid???
Vica!
Megírnád, hogy pontosan melyik homeos mire jó??? Én nem ilyet szedtem, hanem valamilyen CAULOPHYLLUM-ot.
Hogy hol fért el Szofi??? Hát mindenhol.

nekem már nem is maradt bent hely

ezért még a belső aranyereim is kikéredzkedtek.
Hiszti: úgy látszik valami van a levegőben: front, napkitörés stb, mert 3-4 napja Kata tiszta hiszti és még Szofi is csatlakozott hozzá. A fürdetésnél csak úgy lestünk, hogy most mi van????
Alvásra ha találsz megoldást akkor az engem is érdekelne. Vagy már 5 előtt fent vagyok, vagy 2 órákat nézem a palafont.
Adri!
Felmondás: Hát! Azt hiszem én még így is össze tehetem a két kezem. Férjem nem iszik (még bort és sört se SOHA), nem dohányzik, tudtommal nem nőzik

, most néz nekem egy nagy kocsit a mostani helyett, de addig is már hetek óta én járok a céges nagy kocsival, a lányokat meg úgy imádja, hogy azt mindenki szóvá is teszi.

Istenem! Kicsit bogaras.

Szerintem most éli ki gyerekkorát. Nem volt könnyű gyerekkora. Szülei hamar otthagyták őket a nagymamára, mert ők feljöttek Pestre dolgozni, a gyerekek meg lent maradtak Nyíregyháza mellett a nagyival. Hamar fel kellett nőnie. Most bepótolja!

Persze azért meghúzom a határokat!!!

:D:D:D
Kriszta!
Jelentkezz! Vagy inkább ne??? Mert akkor már bent vagy és babázol!
Paklincs!
WOW! Dagadhat is!

micsoda segítséged van.
Zill!
Akkor én vagyok az élő ellenpélda.

én kb 5-8 éves koromig Athénban éltem és hol a görög gyerekkel játszottam, hogy meg az amerikai iskolába jártam. Folyékonyan beszéltem mind a két nyelven. Görögül már simán eladnának egy kecskéjért, de az angolt is újra kellett tanulnom.

Mikor hazajöttünk max. oroszul tanulhattam. Semmi nem jött elő, pedig nem érzem magam egy érzéketlennek a nyelvek iránt. Most is beszélek hanyatló szinten angolul, franciául és németül. Ez csak akkor jó, ha utána folyamatosan SZÍNVONALAS nyelvgyakorlásban részesül. (speciel ált. iskolai koromban a Petőfi gimibe jártam, hogy ne felejtsem el az angolt, de a tanár tanult tőlem. Főleg kiejtést

)