Sense! Jaj, nagyon örülök! Akkor ez Balázsnak (is) nagy (névnapi) ajándék lesz! Szívből gratulálok! Most már lassan jobban leszel, és újra energikusan rohangálsz Botó után!
Dettyk! Ha az avatart a nőivonalra töltöd fel, akkor a fényképnek egy hosszú nevet ad, egy számsort, és ez - két kép esetén - nem fér bele a 255 karakteres aláírásba.
Apa a saját weblapjának háttértárára töltötte fel a képet (a nevük 1 és 2), és a képek onnan töltődnek.
Kicsit bonyi, és remélem nem írtam nagy hülyeséget.
Kiskolbi-videó: Ha jól vettem ki, sérült gyerek(ek) láthatóak rajta. Ha nem haragszotok, én most babonából nem nézem meg!
lmóni videót még nem láttam, de pótolni fogom!
Hajrá fogyókúra!!!!!!!! ++++++++++++ Kérünk majd részeredményeket!
Irina! Ez az Ádó..... Meg kell zabálni a huncut pofiját, a gödröcskéit, az őszibarack fejét! No, majd 26-án nem menekül (Ő sem) előlem!!!
Viranka! Mutattam a fotókat Apának. Ő is el volt ájulva... Csodálatos, hogy ennyire hasonlítanak egymásra! Olyan jó, hogy vannak ilyen képeitek, ahol össze lehet hasonlítani Őket.
Hné Éva! Nem tudom, milyen rázkódásra gondolsz, de a babák alvás közben csinálnak olyat, hogy megrázkódnak, és látod a karoló reflexüket is, hirtelen kitárják a karjukat, majd alszanak tovább. Ez teljesen normális, amikor a mély alvás határához kerülnek, ilyen elő szokott fordulni. Ugyan úgy, mint felnőttnél. Nálam ez úgy szokott (ritkán előfordulni), hogy mintha élmomban leesnék valahonnan, és megrándulnak a végtagjaim. Pillanatra képben vagyok, majd alszom tovább.
Vindolanda! Üdv a csapatban!
Rugód nagyon cuki! (Az én uöcsém is Bendegúz).
Sense! Akartam még kérdezni, hogy mi az az integrált tesz?
Fleur-ék elutaztak.
Kiságy: Hú.... Nekünk az elhelyezéssel lesznek gondok.
A mi kiságyunk átalakítható, a rácsok levehetők, és így ovis korában is jó lesz. Valószínűleg egy ugyan olyat veszünk majd.
Alvás: Ne is mondjátok...
Nappal sikerült már bent hagynom, és elaludt egyedül, kb. 2 hétig. Ugye már egyre nehezebb ölben altani, és úgy felállni vele.
De miután megindultak a fogai, sajnos üvölt - és elég kitartóan -, hogy Anya altassa el.
Este az ágyába teszem le, éjjel/hajnalban már mellettem köt ki.
Éjjel 2-3x felkel, sír, és megiszik egy csomó vizet. Én csak odaadom a cumisüveget, és Ő iszik.
Éjjel legalább 1x pelenkáznom kell, mert csurom pisi a pelusa, és emiatt is ébredni szokott. Ilyenkor olyan hisztizős-lábdobálós.
Eszméletlen mennyit
iszik, naponta 800-900 mili vizet.
Most a
fogaival küzdünk ezerrel, a Dentinox állandóan kéznél van. Már a 7. is kint van, de szerintem már a 8. is.
És
extra anyás. Jaj, nagyon. Alig lehet tőle bármit is csinálni. Ha 10 centinél távolabb megyek, akkor jön a bömbi.
Bongyi! Jaj, de sajnálom, hogy nem tudtok jönni!

De majd bepótoljuk!!!
Panndi! Édes a Kislányod!
Regi! Jaj, ne is mondd! Nálunk is van olyan, hogy nem tudom kitalálni - csak Apa segítségével, vagy nagy sokára -, hogy mi a baja.
Zsófi szerencsére nem válogatós, viszont előfordul, hogy kimarad a tízórai, mert sokáig ébren van, majd az evés közeli időben elalszik, és ebédidőben kel.
De előfordul, hogy nem marad ki, csak csúszik. Pl. 7 körül eszik, majd f12-kor tízóraizik.
Nekem meg kellene valami kikapcsolódás, mert napok óta bőgök mindenen, kezdek besokallni...
Tök jó volt tegnap a Tropicáriumban, de du. már szenvedtem...
Kiskolbi! Talán jövő héten el kellene hoznunk a kiskanalunkat...