Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Andreat: akkor ha nem változott azóta semmi, akkor csak popsitörlőt kell vinni a manóknak. Amúgy egyetértek veled ami a dokiválasztást illeti. Én az elsőnél végig ugyanahoz jártam, perkáltam rendesen a magánrendelésén és szándékomban állt adni is neki szülés után, de mindezek ellenére a szülésnél egyáltalán nem sok empátiával állt hozzám, sőt... na ekkor megfogadtam, hogy soha többé nem fogok felfogadni orvost.
Hétvégén el is kezdtem összekészíteni a kórházi csomagot, még pár apróság hiányzik a táskából és kész is.
Igaz, hogy ez már a második szülésem lesz, de mivel az elsőt indították, ergo tudtam, hogy na ma szülni fogunk, így kimaradtak az utolsó hetek-napok izgalmai, hogy hogyan fog beindulni a szülés. Úgyhogy most izgulok rendesen, hogy felismerjem majd a jósló fájások is az igazi fájások közti különbséget, ill. ha a magzatvíz fog elfolyni akkor lehetőleg itthon történjen. Tényleg nálatok az elsőnél hogy indult el a szülés?
Verka: melyik nap mész CTG-re? Én jövőhéten még csak a dokihoz megyek, de nem a kórházba, de az azutáni héten szerintem már én is CTG-re a kórházba megyek. Ki tudja, lehet hogy összefutunk valamikor?
[/b]

Ádi a babakocsiban
Szeret elmászni =)
És persze Hannust se hagyjuk ki, Ő a kis Manöken....

Ádi a babakocsiban
Szeret elmászni =)

[/url]