A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Bari olyan aranyos Dávid a válladon.Ott csendben van?Le ne essen! :lol:

Tegnap este egy különleges előadást produkált Máté.Fél 11kor még sírt.Elaltattam nagy nehezen és mellettem aludt egész éjszaka. :oops:
Fél5kor kelt először enni!!!

Kép
melike

Lassan átlehetne nevezni a topikot Bari aggodalmai topikra... :wink:
Vendég

:D :D :D :D
bszilvi25

de akár Csiri-biri képnézegetőre is... :roll:
Vendég

Akkor rakjátok a képeket...mert lassan azt is csak én rakok :x
Vendég

Tessék Bari:
Kép
Vendég

Nagyon szépek vagytok... :lol:
Anyuka is szép de Zoé mégszebb :wink:
"képeket" tudod a többesszám :lol:
Vendég

PIRONYA MIÉRT NEM ÍR???
Óriás bébike elveszi az összes idejét??
Vendég

Gigi!

Írtam Neked pü-t! Remélem megkapod!!
bszilvi25

Nem akar aludni a fiam!
Hihetetlen,hogy majdnem annyit alszik,mint én!
20 percig altatom és 15öt alszik!
Szinte csak a séták alatt alszik a babakocsiban.

Kép
melike

strandszerkónk: 8)
Kép
Vendég

Csiri ezt nem hiszem el!
És még nekem mondja a párom,hogy ráerőszakolom a gyerekre a hülyeségeimet meg,hogy majmot csinálok belőle.Már bocs. :oops:

Kép
melike

Csinálj divatbemutatót.Olvasni jobban tudok,mint írni.Ölemben van Máté.

Kép
melike

Édes a strandszerkó!!!!! Zoéval együtt!! :) :) :) :)
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:24-kor.
Vendég

Kép

Most nincs több új kép,de gondolom a hétre ennyi elég is volt :lol: :wink: :oops:
Vendég

Zéti egy erőművész :lol:

Remélem a többiek nem sértődnek meg ha ismét kikiáltom Zoét a topik sőt eger leg csinibb babájának
Vendég

Kriszta!!!!
valami elképesztő,hogy milyen ügyes Zéti!!! :shock: nekem nemhogy a fejét nem emeli,de hason is üvölt.... :?
Vendég

Na majd megmutatom milyen katicabogár szerkója van dávidnak :wink:
Vendég

Én még nézegetnék...
Egyértelműen ő a csini baba.

Kép
melike

Kriszta nagyon ügyes Zéti.Ez igen.

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:24-kor.
Vendég

[quote="melike"]C írta:melikesiri ezt nem hiszem el!
És még nekem mondja a párom,hogy ráerőszakolom a gyerekre a hülyeségeimet meg,hogy majmot csinálok belőle.Már bocs. :oops:

:lol: Semmi gond! :wink:

Nem gondolod,hogy naponta 5ször,6szor öltöztetgetem kényem kedvem szerint???Csak a kalapot adtam rá most,amúgy így volt reggel óta,a fariruhás meg tegnapi... :wink:
Vendég

Ma megyünk UH.ra 18ra.Hogyan csinálják ezt egy pici babánál?

Csiri te a nagylányoknál is ilyen ruha mániás voltál?

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:25-kor.
Vendég

Nem gondoltam csak eleve meglepődtem,hogy van ilyen picinek fürdő ruci.

Kép
melike

Melike!
A lányaim a mai napig melgítőben,sportcipőben és rövidnaciban érzik legjobban magukat!ha szoknyát kell felvenni,kisebb családi gyilok van itthon miatta!!!!!

Zoéval most így alakult...de ez nem csak az én hibám,anyós heti szinten minimum 2 szer 1 szatyor ruhát hoz ide... :shock:
A szekrényét már le sem merem fotózni a tartalmával :oops: .. :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:25-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon csini Zoé, Zéti meg nagyon ügyes!

Szilveszter is nagyon jóképű gyerkőc ám!

Csiri: hogy a lányaid hogy hasonlítanak rád!!! :) Küldheted hozzám is anyósodat, ha már nem tudod hova tenni a rucikat! :lol: :lol: :D
Nekem is be kéne szereznem egy pár cuccot. Mert kifogyóban vagyunk. :cry:

Brigi: mi újság Marcellal?

Betti: Bencével minden ok?

tényleg hol lehet Dana, Pironya, Móni, Mia, Csipisz, Szilva?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

RETRÓ-A MÚLT :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

:idea:
Vendég

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:26-kor.
Vendég

Andóca!
Köszi a dicséretet!De hol látod a lányaimat??? :shock: :shock:
(iwiw?)

Bari!
Köszi! :wink:

Melike!
Ez a fürdőruci 68-as,de volt 50/56-osban is... :wink:
kisfiuknak is van ilyen pici "fecske fürdőnaci"
kínaiban 900 forintért vettem!

Kriszta!
Nem értem,hogy a 2. képeken miért sötétebb és több Zéti haja? :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:06-kor.
hékás

Hékás!
Ti is édesek vagytok a fotón! :wink:

Jó neked,hogy lesz sétapartnered!!!Én egyedül csatangolgatok vagy valamelyik csajszimat húzom magammal,mertakik szóba jöhetnének "sétálós anyucik" azok olyan néma leventék....csendben meg magamba is tudok lenni... :roll: :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:06-kor.
hékás

Nekem is van sétálós társam.Itt lakik egy utcával arrébb és az ő kisfia már 3és fél hónapos.Nagyon jó beszélgetni esténként,séta közben.Sok hasznos dolgot tudok meg tőle.

Kép
melike

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:26-kor.
Vendég

Na ezt már szeretem!!!Ennyi kép :P

Séta:nekem 3 hét múlva lesz partnerem(akkor szül a barinőm,a másik utcából)

Egyenlőre,csak ivó,és bulizópartnereim lennének,de az még odébb van,hogy el is megyek :?

Dávidot vagy megcsípkedték a szúnyogok szám szerint 4 vagy valami kiütése van,csak,hogy nehogy jól érezzem magam :x

katicabogárkámat imádom:
Kép
Kép
Vendég

Bari ez nagyon cuki!Kapta vagy vetted?

Kép
melike

Bari neked a hordozó tetejét le lehet hajtani vagy csak patentolni?

Kép
melike

Tegnap turtam alig vártam,hogy megszáradjon :lol:

Hordi:nem lehet lepatentolni csak ugy fölhajtani mint a babakocsin
Vendég

xxx
hékás

bari!!!!!!

EZ OLTÁRI CUKI SZERKÓ!!!!A SAPKA MEG EGYENESEN SZUPER!ÉS MILYEN JÓL ÁLL DÁVIDNAK! :wink:

Ha így folytatod addig amíg Dávid megért majd pár dolgot,tuti hipohondert nevelsz belőle :wink: :wink:
Vendég

Csiri: iwiwen is láttam a lányzóidat, meg ide is töltötted már fel! Le sem agadhatod őket (gondolom eszedbe sincsen, amit megértek)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:27-kor.
Vendég

Csemeték gyönyörűek!

Bari
Én nagyon boldog lennék, ha Tomin 4 pötty lenne... :wink:

Én ilyen babakocsi tologatós sétát nem szoktam csinálni... :oops:
Vendég

Sziasztok! :lol:

Ritkán jövök, mert igazából semmi különös nem történik nálunk. Azt meg nem akarom állandóan ragozni, hogy Marcus jó baba, jól eszik, van elég tejem, stb. :wink: Azért minden nap elolvasom amiket írtatok.

Kedden voltunk tanácsadáson, Marcus 5470 gr, a hosszát nem mérték, de már 62-es ruhákat hord. Jövő héten kapja az első oltást. :?

Amire emlékszem az elmúlt hozzászólásokból:

Én még mindig nem kaptam egy fillért sem, pedig már öt hete feladtam postán a papírokat. :shock: :evil: Visszajelzés sem jött, hogy hiányozna valami. Jövő héten szerintem felhívom őket.

Bari! Abbahagytad már teljesen a szoptatást? Jobb lett azóta Dávid pocija? Az én kisfiam naponta hétszer kap nem tudom mennyit a jó kis "szalonnás" tejcimből, és én is szabadon eszem mindent, tejterméket, gyümit és mégis minden rendben. Édes nagyon a csíkos szerkó. :lol:

Marcusnak is annyi ruhája van, teljesen felesleges, hogy ennyi legyen, de nem bírom otthagyni a boltban az aranyosakat. Pedig mindig direkt pénz nélkül indulok el nézelődni, de hát a bankkártyát azért ugye csak nem lehet otthon hagyni! :roll: :oops: Van olyan, amit egyszer-kétszer tudtam ráadni, mert mire újra sorrakerült, már kinőtte. :?

Kriszta! Marcusnak is van pont olyan bodyja, mint Zétinek. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:42-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én örülök, hogy nem csak nálunk van nyugalom....
Vendég

montana!

nagyon jók a képek a kommentekkel...főleg az utsó tetszik,olyan mintha az állára könyökölve hallagtná amit mondassz :lol: és azok a hurkák a kiskezén....imádni valóak...(ugyanilyen a mi kombidresszünk is... :wink: )

Nálunk is nyugi van,a nyögéseket és a nyáladzást leszámítva...ahogy folyik a nyála szegénykémnek,teljesen kipirosodott az álla és a kisszája alatti rész,most délutánra...vajon mivel kenjem be??? :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?