Sziasztok!
Visszaolvasni sajnos nincs időm, de Felíciát láttam, Gratulálok, és örülök, hogy mindketten jól vannak.
Én most éppen szökésben vagyok, olyan nagy csend volt a kórházban így vasárnap délután, hogy úgy ítéltem meg, senkinek fel sem tűnik majd, hogy eljöttem 1-2 órára
Szóval a kórházba bejutni könnyű, de kiszabadulni, nem lehet
Igazából fogalmuk sincs, hogy a magzatvíz szivárog-e belőlem vagy sem

Minden nap csinálnak nst és két naponta uh-ot, de nem látszik, hogy fogyna a magzatvíz, a babával minden tökéletesen rendben van, valamiért mégsem engednek hivatalosan haza. Már azt is megemlítettem, hogy akár saját felelőségre is, de mindenképpen haza akarok jönni, de azt mondták szó sem lehet róla, az egyetlen indokuk az, hogy még van egy két vizsgálat (vérvétel, és kenet) aminek nem jött az eredménye, és ha megvan, akkor visszatérhetünk rá, hogy haza engednek-e vagy sem, elméletileg ez holnap lesz...de már nincsenek illúzióim, innen nem lehet kiszabadulni, szerintem csak akkor engednek ki, amikor meglesz a baba
Ráadásul annyit stresszeltem magam az elmúlt néhány napban, hogy az idegeskedéstől elkezdtem kinyílni, 1 nap alatt 1 ujjnyit, azóta nem néztek...egy újabb indok nekik arra, hogy miért nem jöhetek haza...
Summázva: ha egyszer kijutok, akkor már csak 2 perces fájásokkal vagyok hajlandó visszaindulni a kórházba, és még egyszer nem indulnék el

Semmivel nem vagyok okosabb, mint szerdán voltam, amikor elindultunk, és úgy érzem magam, mintha börtönbe zártak volna... Jobb lett volna ettől mindkettőnket megkímélni.
Remélem mindenki jól van, Binyek: a jó társaság elkelne

Szerintem jövő hétfőn találkozunk, addig talán meg is szül a szobatársam
Kellemes hetet nektek, ha van valami fejlemény, akkor Laci jelentkezik majd helyettem
Nagyon vigyázzatok magatokra!