A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Beszélgetek a katicabogár-párnának :D :

Kép
Vendég

Nóri baba tündérke
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:51-kor.
Vendég

Hú velem van tele az oldal! úgyis dolgom van eldugulok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Marcsi, gratulálok az ügyes kis Emmácskához, sok-sok tejcsit nektek!

Muffin, már megint megríkattál engem is, de ilyen jó hírekkel csak nyugodtan! Ezek szerint szerencse, h nem volt hely a Heim Pálban, mert itt akkor jó és emberi helyen vagytok!

Kata, a te történeted is oylan megható, jó, hogy ilyen nyugodt volt az egész!

Szegény kis Otti, jobbulást neki!

Babócák tündériek!

Dodó, Anyjukról semmi hír? Fura, h a családjánál se jelentkezik, mondjuk akkor még csak nem szül.

Sly, én a te telefonszámodat menteném el, ha lehet!

Teo [/b]- akkor jobb ha viszel olyan szemvédőt, de megnyugtatlak hogy ezentúl olyan fáradt leszel, hogy állva, nappal szemben nyitott szemmel is tudsz majd aludni... :lol: :lol: (tapasztalat...) :wink:
Hehe, megnyugtattál Wera! :D

Kép
teó

sziasztok!

Vidokata nagyon szép Dóri baba! Gratulálok nektek mégegyszer.

Muffin nagyon örülök nektek,olyan jó ezt hallani hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. Egyszer majd csak azt közlöd velünk, hogy csajok mehetünk haza Eliottal. :D

Én annyira unatkozok, férjecském dolgozik,nekem meg semmi dolgom. Már ideje lenne babázni!!!

Kép
linda24

Hát úgy látszik, idézni még nem tudok, Werától akartam ezt a szemvédőset.

Kép
teó

Kata - ez tényleg gyönyörű volt!! :cry: :lol: :lol: Tündéri a kislányod. Már most oyan kis okosan néz! :D
Várjuk Apa képeit is a kisasszonyról! :wink:

Andi - no para!!!! Nóri is renetegszer eszik fél óránként amiatt hogy bealszik. És mikor leteszem, 5-10 perc múlva kel... Viszont kidolgoztam egy jó módszert, ami általában bejön! Ha látod hogy már alszik a cicin, kicsit nyomkodd meg a cicidet hogy folyjon a szájába egy kis tejcsi és akkor nyelnie kell és valamennyire magához tér. Ha már nagyon alszik akkor meg elkezd fuldokolni :twisted: de azért azt nem szoktam megvárni :lol:.
A vérzés, hát szerintem se mensi, de nem vagyok nagy szakértő. Egyszer már én is azt hittem hogy elmúlt, egy napig nem volt semmi, aztán most megint kicsit vérezgetek. Bár ez már csak olyan "utolsó nap" jellegű, hogy szépen fejezzem ki magam :lol: .

Viki - sajna a csaszi után is ugyanúgy van vérzés. :?

Képzeljétek! Ma jön az anyukám!!!! Úgyhogy hétvégén nem sokat leszek! Megyek is, babácskával kimegyünk elé a hév-hez, meglepjük!

Cupppa
Vendég

Wera, VKata!
Nagyon helyes, hogy raktok fel képeket a Csajokról! Hogy mi fiús anyukák könnyebben tudjunk menyet választani! :wink:
20150601134430

Na, vagyok újra!

Csupán két órát vártam a nyomorult papírra! :evil:

Elküldték szabira a dokikat, és csak egy volt három helyen egyszerre. Naná, hogy elhívták közben egy császárhoz! :evil:

Jó a rosszban, pont az a doki volt, akit az enyém ajánlott, ha esetleg addig akarnék szülni, amíg ő nyaral.

Kedves doki, elmondott mindent, kaptam időpontot NST-re jövő csütörtökre, mondta, hogy őt kerestessem meg, ha megvagyok, és megnézi.
Kérdezte, hogy a dokim ajánlott-e valakit maga helyett vagy az ügyeletet választom. Mondtam neki, hogy pont Őt, aminek megörült. Mondta, hogy szólt neki a dokim, hogy valakinek megadta a számát. Hát én volnék! :D

VKata! Nagyon szép történet! Jól hangzik ez a mosolyogva szülés a végén! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!Megjöttünk,még elég felfordulás van,nagyon furcsa itthon mostmár hárommal.Még visszakell mennünk vásárolni,most Apa dencöli,amíg én eszek,meg írok!Már tagnap este,nagyobb volt a súja,mint amivel született,és be se sárgult,és a köldökcsonkja is leesett.Szóval ügyes Krapek. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nővérem mondta hogy járt itt,rakott fel nektek képet,én még sokat nem tudok lenni,mert nagyon sokat eszik,keveset alszik.

Köszönöm a gratulációkat.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!!

Hazajöttünk!
Visszaolvasni még nem tudtam, nem tudom, mikor lesz rá alkalom!
Azért próbálok kicsit tájékozódni.

Gratula mindenkinek, aki azóta szült!

Majd jövök.

Kép
Kép
patr

Patr: jaj, nektek még nem is gratuláltam! Szóval gyönyörű szép életet kívánok nektek!

ui: mentségemre szóljon mi is csak tegnap jöttünk haza, gondolom most megérted! :D )
Vendég

Szia Kike! Végül sikerült egynapon szülnünk ezeket a lustaságokat! (csak neked ha jól hallom kicsit gyorsabban ment! :D )
Vendég

Kike! Patr! De jóóó!!Hamar itthon vagytok! Gratulálok még egyszer !!

Vkata! Nagyon szép szülésed volt. Erre tényleg nagyon jó visszaemlékezni. Az enyém is szép volt így utólag, bár 1-2 részletet kihagytam volna.

sz.andi

Apa és lánya kidőltek. Olyan aranyosak! :oops:

Kép

sz.andi

Kike! Patr! Jó, hogy újra itthon! Még egyszer gratula mindkettőtöknek!

Megint hívott Apa, mondta, hogy este előbb hazaugrik a bankkártyáért, vesz le pénzt, hogy holnap bolt előtt ne kelljen még oda is kimenni.
De semmi esetleg jöhetnél velem...na majd ha hazajön, megpróbálok a lehető legbúsabb nagy bociszemeket mereszteni, hátha nem hagy itthon. Én is vágyom a társaságra!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi! Jaj de jó az a kép! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszönjük a babaképeket, olyan jó látni!!!

Patr, Kike, sziasztok, jó, hogy újra itt vagytok! Kike, nagyon ügyes a kicsi fiad, hogy már köldökcsonkon is túl vagytok, és ennyit gyarapodott!!!! Hamarosan ott futkos a másik kettővel!!!!

Csajok, mi volt ma a ctg-n... :shock:
Képzeljétek, elutazott a szülésznőm, és ő a dokim asszisztense is a magánrendelésen. Szóval valaki más volt most helyette, de ezt a gépet ő még nem kezelte sose, és nem tudta megcsinálni a ctg-t!!!! Vagy fél óráig próbálta, már lefordítottam neki az angol tájékoztatót, ami rá volt írva a gépre, megnyomta az összes gombot de csak nem rajzolt semmi csíkot a papírra a kis nyavalyás gép.
A végén már megsajnáltam szegény asszisztenst, mit összeszenvedett, és mennyire ciki lehet ez... na meg kihívta a dokit, és ő sem tudta, hogy kell kivarázsolni valami eredményt - úgyhogy volt egy fölösleges utam ma, de legalább jól befagyiztam.
Jövő csütörtöktől lesz a saját szülésznőm - már alig várom :roll:
pénteken megyek legközelebb ctg-re, ha addig nem lesz semmi esemény 8)

Azért nem semmi történeteink vannak, nem? Elég sok ilyen elrontott-összekevert-elfelejtett eset volt már - és az enyém még akár mulatságos is, de azért a többieké rosszul is végződhetett volna :shock:
Hát remélem, nálunk ez nem okoz galibát, hogy egy ctg kimaradt. A doki nem vizsgált meg, csak felírta, mikor menjek legközelebb.

Anyjuk!!!!! Hol vagy már????

KépKép
szkagi

Ma Szonjácska nagymamázik, úgyhogy megyek is egy kicsit szunyálni 8)

Ma ki szül nekünk? :D

KépKép
szkagi

Vkata, betettem. Lopjam le ezt a fotót, vagy majd küldesz másikat? Vagyis lelopom, és majd küldesz, ha úgy gondolod, jó?

potyka

És a többiek is küldhetik nyugodtan püben pl. :lol:

potyka

Teó! Nyugodtan küldheted nekem majd a hírt! MMS képet is tudok felrakni! :lol:

Vidokata! Nagyon szépen leírtad a kislánykád születését! Nagyon aranyos baba és várjuk a további képeket is!

Kike! Patr.! De jó hogy máris otthon vagytok! Ha majd ráértek, várjuk a képeket!

Agi! Nem semmi, hogy nem értenek a géphez! Pedig nem lehet olyan bonyolult. Van rajta kb 6 gomb, aztán kész!

Na megyek alszok egy kicsit, mert a lurkók is alszanak! Rám fér!

Kép
szly27

ááá csajok el sem hiszitek már megint mi van... benn voltunk ugye reggel a kórházban, és ott volt a doki is. Kicsit furcsa, de jófej. Aztán mondta, hogy szerinte a hétvégét töltsük benn, aztán hétfőn jöhetünk haza. Aztán nem tudom miért, mégis gondolt egyet és egyszercsak felvetette, hogy szerinte inkább kér nekünk időpontot a Margitba a fejlődésneurológiára, hogy kivizsgálják a bébit, ha gondoljuk. MOndtam, hogy lehet róla szó, de szeretném először hazavinni. Már annyira beleéltem magam, és úgy éreztem, hogy a lelkem nem bírja elviselni újra ezt az egészet. MOndta oké. Felhívta a Margit kórházat, ahol a nő kért engem a telefonhoz és 'meggyőzött' hogy hétfő... Kb. nem volt más választásom. Megint egy világ omlott össze bennem. Az azt jelenti, hogy még minimum egy hét plusz kórház. Én már totál kész vagyok. Úgy éreztem magam, mint akiből minden erőt kiszívtak és csak hadd bújjak be valami ládába és hagyjanak ott. Nem akarom, hogy most megint vizsgálatok ezrei jöjjenek, ahol úgyis találnak valamit (szerintem bárkit vizsgálnának egy hétig úgyis találnának valamit) és ettől előre kitör a frász. Úgy éreztem, hogy a hónapok óta tartó iszonyatos feszültségnek és aggodalomnak vége szakad hétfőn, amikor hazahozzuk, de nem! Most aggódhatok megint tovább hogy mit találnak. Oké, hogyha semmit nem fognak, akkor meg még nyugodtabb leszek, de úgy érzem, hogy erre most nincs energiám. És az senkit nem érdekel, és senki nem kérdezi, hogy az anya mit érez, vagy hogy bírja-e még... Mondjuk nem lesz más választásom... Azt azért hozzá kell tenni, hogy nagyon jó helyen van most és tényleg totál más a hozzáállás... És érdekes dolgot mondott nekünk a nővér. Eddig évi egy hasadékos gyerekük volt, most idén Eliot a 6. !!! Furcsa, mi?
Úgyhogy most megint várunk...................... Nem tud valaki egy kis türelmet meg erőt kölcsönadni???

nem szül valaki jövő héten a Margitban? Csak mert kezd viccesen alakulni a dolog. Múlt előtti héten ugye magdolnammal találkoztunk az I-es nőin. A héten andkatával, most tappanccsal találkozhatnék Kerepesen, jövő héten meg akkor már illene hogy valaki legyen a margitban is...

sz.andi, én azt hallottam, hogy a mensi tényleg lehet sokkal kevésbé problémás mint szülés előtt. Úgyhogy lehet, hogy így is marad... :) 40-et eszik Viki??? Eliotnak a kórházban be kell vágni 70-et, ráadásul egyszerre... szigorúan 4 óránként...

na most megyek ebédelni. Aztán este megint mehetünk vissza majd etetésre, de az még odébb lesz. Addig végre pihenek is egy kicsit...

KépKép
muffin

Ági! Hát ez marha jó, hogy nem tudják használni a gépet! :evil:

Pihiztem egy sort, jól esett. Szél is fújdogál kicsit, legalább légmozgás van.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Ez tényleg nem a legjobb hír. :(
Én küldöm az energiát! +++++++++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Megjöttünk mi is az ellenőrző vizsgálatról. Manóka már több kilo mint amivel született. 2785g volt. 2665g-al hoztuk haza, és ma 2858g-ot mértek! A mérlegen meg jól összepisilte magát! :) Ja, és a köldökcsonk épphogy tartja magát. Dokinéni szerint vagy holnap vagy holnapután lejön... már nincs is a helyén, csak egy "szál" tartja. De kaptunk rá valami lötyit, mert kicsit bebüdösödött neki. Utána mivel le vett vetkőztetve, és nagyon sírt, mondta a nő, hogy szoptassam meg, igy meg is nézte a szopási technikáját.... meg látta is mennyi tejem van, mert Laura az egyikből evett, és közben (hiába volt melltartó betétem) kezdett átázni a másik mellemnél a melltartó!

Sz.Andi!
Akartam már kérdezni, hogy sikerült -e pároddal kicsit beszélgetni arról ami bántott!!??

Muffin!
Sajnálom, hogy ujabb időt kell arra várni, hogy a kis Drágaságotok hazakerülhessen!!

Anyjuk még mindig nem irt! De még nem akarok ráirni sms-t..... ha szlni vannak, akkor ugysem ir közben..... ha meg nincs, akkor ugysem biztos hogy válaszol, mert ugye csak fizu után tudja a telefont feltölteni!

d.dodó

Hoztam pár Szabi fotót, hogy a csajok is tudjanak gyönyörködni! :D

Kép Jóllakott Szabi pofi

Kép Vigyori Szabi :D

Kép Anya vállán jó aludni! :wink:

Kép Alvó Szabi

Kép Szabi az erkélyen

Kép Nézelődök :D
Vendég

Olvasni még nem tudtam, csak letöltöttem a képeket, egyet hoztam nektek is!

Ági, köszönöm, hogy hoztad, vitted a híreket!!
Szly, köszi hogy feltetted a képet!

Kép

Kép
Kép
patr

Jaj, ezek a babócák gyönyörűek!
Andi, az apucis kép nagyon poén! Mintha egymás tükörképei lennének, szinte olyan pozícióban vannak!

Ági, sikertelen NST-nk asszem nekünk is volt a 7-en. Az asszisztens egész lent lent, szinte a szeméremdombnál találta meg szerinte a szívhangot, oda is lett téve a fej. Aztán mentünk át a dokihoz, aki csinálta az UH-t, mondtuk lent volt az NST-n a szívhang, mondta, az max köldökzsinór lehetett, merth látszik UH-n, hogy ugye haránt és a törzse és így a szíve is fönt van, a köldök felett. Szóval vszínű a köldökzsinór lett nézve szív helyett NST-n, persze elfelejtettem megkérdezni, ez nem gond-e.

Viki, kérdezted H. Szilvit, én arra emlékszem, hogy annyit írt vkinek talán sms-ben, hogy otthon vannak, akkor írta a súlyt, meg hogy sokat szenvedtek, de azóta nincs hír róluk.

Patr, Kike, tök jó, h már otthon vagytok!

Muffin, hát akkor marad a további drukkolás, h tényleg hamarabb hazavihessétek Eliotot!

Kép
teó

Kike, Patti, Babu!
Szuper képek!!!! Olyan irigy mirigy vagyok!

Babu!
Mutattam a fiadat a páromnak, hogy majd együtt fognak Lacival snookerezni. :)

Teó!
Köszi a Szilvi híreket!

A mai NST is kipipálva, tök felesleges volt elmenni. Folytatás mához 1 hétre. Viszont a hüvelytisztaság vizsgálatom negatív lett, ennek nagyon örülök.
20150601134430

Viki! Remélem Laci apu elégedett volt a snooker partnerrel! :D
Vendég

Sziasztok!

Ma délelőtt jöttünk haza, szüléstörténet még várat magára.
Alapvetően jól vagyunk, a szülés nem volt könnyű, de a végeredmény mindenért kárpótol, a kisasszony egy tündér, sajna tej még csak indulgat, de olyan erővel szívja, hogy bízom benne hogy hamarosan igazán jó lesz....
Különben elég sokat alszik, de azért van hangja...:)

Lányok én el se tudtam képzelni, hogy lehet valakit így szeretni...
Állandóan sírok, elég ránéznem. Habár tuti a hormonok és a fáradtság is.

Segítsen valaki, anyjuk és Pati is megszült?

Marcsinak gratula!

Muffin Titeket olvastalak, annyira örülök és olyan jó volt hogy meglátogattatok!

Ime pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Hú, milyen tündéri babapofik!!! Nem is hiszem el, hogy csak pár naposak :D

Andkata, Patr megszült, ezen az oldalon van fotó a kisfiáról!
Anyjukról nincs hír, és ha jól értem, akár szült, akár nem, csak akkor tud hírt adni magukról, ha feltöltötte a kártyáját. Jól, értem, Dodó?
(tényleg. Azért felhívni nem lehet? Hívást fogadni tud így is, nem? Ha szül, úgysem veszi fel)
Mindenesetre tegnapelőtt volt utoljára itt, azóta nem - úgyhogy valószínűleg szült, szül, szülni fog.

Na, indulok a HÉVhez, megyek a lányomért! Kiderítettük, hogy valami vándorcirkusz érkezett Budakalászra, és nagggyon szeretné megnézni a bohócokat... úgyhogy Zoli levadássza, hol táboroznak :D és ha nem kapunk hétvégén hőgutát, megnézzük őket. Remélem, nem lesz semmi brutális állatszám benne :? Szonjácska nagyon érzékeny lélek

KépKép
szkagi

Agi!
nem, csak hogy ha nem szül, akkor ugysem ir...pont azért hogy maradjon elég pénz a telefonon, hogy tudjon mindenkit értesíteni ha megszült!

d.dodó

Agi!
SMS-t mar irtam neki, de arra nem válaszolt eddig még!

d.dodó

Sziasztok!

Babafotók tündériek! :lol: :lol: :lol:

VKata!
Köszönjük a szüléstörténetet, nagyon megható :)
örülök hogy van pozitív példa nekünk a kevés hátramaradónak, reménykedhetünk mi is hasonlóra :wink:

Ági!
Sajnálom hogy nem sikerült a CTG, eszméletlen mik történhetnek kórházban :roll:
még jó hogy nem messzebbről kell ingáznod a semmiért :shock: :?
Lakásvásárlás: most kaptunk egy ajánlatot, ami megfontolandó :lol:
hát biztos nem egy leányálom éppen ebben az időszakban belevágni, de talán sikerül :wink:

nekünk is volt ma CTG, minden oké, méhszáj alakul, 2110

Lányok!
a fájásokat hogy kell számolni? az utolsó fájás vége és a köv. kezdete közti idő? :oops:

Muffin!
++++++++++++++++++++++++++++
hátha még meggondolják magukat és hagynak egy picit benneteket örvendezni egymásnak, mielőtt megint vizsgálatoknak vetik alá kicsi Eliotot :wink:
drukkolok nagyon nektek és sok-sok energiát küldök!!! :)

Viki!
örülök hogy minden rendben volt NST-n! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti!
na meglett a hatása a "bocipillantásnak"? :lol: :lol: :lol:

Anyjuk? :?: :?: :?:

Kép
kimma

Andkata! Adél baba nagyon tündérhercegnő! :D

Apa most készülődik, nem akar magával vinni, hiába néztem boci szemekkel, és hiába vágtam még a haját is le! :evil:
Most legszívesebben beletolnék egy kopasz csíkot! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Naná, hogy meg volt elégedve! A dinós rugiját meg is dicsérte!

AKata!
Nagyon szép a Csajotok!

Egyre nagyobb gondban vagyok a jó csajok láttán, hogy kinek is fogjuk majd csapni a szelet! :oops:

Kriszti!
Sztem ne boci szemekkel nézz, hanem közöld vele, hogy Te is mész.
20150601134430

Na, most ment el. És nagyon jól tudja, hogy miért durcázok és miért osztom fél órája. Most meg tudnám folytani kanál vízben! :evil:
Egész nap itthon punnyadok egyedül, erre nem visz magával! :evil:

Na de!

Már csak három hetem van hátra. Olyan furi, hogy még bent van a pociban, aztán egyszercsak úgy dönt, hogy ki akar bújni. Már nagyon izgulok. Legalább lehetne pontosan tudni, hogy mikor akar majd megszületni... :P

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Latom anyjuk még nem jelentkezett!! Még nálam sem!

Hu csajok, annyi tejem lett..ugy örülök neki. Laura most evett csak a bal ciciből (közben meg kellett böfiztetni) ugyanugy a balt kapta vissza. Mikor ugy döntött elég, utána még 20-at lefejtem belőle! :shock: Még egy következő etetést hozzáfejek, és utána rakom a fagyasztóba!

d.dodó

Látom Anyjukról semmi hír! Mi lehet vele? Nagyon érdekel!

Kriszta! Ezt én is végig zongoráztam a párommal mikor még terhes voltam. Na mondom megszülök és majd megyünk 3-an. Erre mi a helyzet? Most is kint sörözik a haverjával... Kezd naggggggggyyyyon elegem lenni az egészből!

Dodó! A helyzet hol jobb, hol rosszabb. Nem tudom. De már nagyon unom. Nem közeledik felém, csak mikor kiakadok. De nekem úgy nem kell, mert az nem szívből jön. Beszéltünk erről már sokszor, meg sok másról is. De pl. ma megjegyeztem neki, hogy nem közeledik, erre elkezdett röhögni. Olyan ideges lettem! De aztán azt mondta, hogy már kínjában nevet, mert semmi nem jó, amit csinál és mindenért szólok. Hát nem tudom. Semmit nem csinál, ez az én bajom!
Komolyan nem tudom mit tegyek. Holnap elmegy 24-be, majd csak vas. reggel jön haza, de ma reggel végzett, erre elmegy sörözni.
Na mindegy. Valaki megoldhatná helyettem ezt a dolgot, mert én képtelen vagyok.(Tudom, ezt nekem kéne, nem másnak, csak egy költői kérdés) Türelmem nincs már elég, fáradt vagyok, Viki is leszívja az energiámat. Hát hogyan tudnék akkor erre is maximálisan koncentrálni?
Hát szívesen elmennék én is kikapcsolódni egy picit, de csak hogy feltöltődjek. De én nem tehetem meg.

Na elég a nyavalygásból.

Annyira szépek a képek! Halljátok, nagyon szép babák lettek ebben a topikban. Rendesek is a gyerkőcök, mert azért közel időre jöttek és gyönyörűek.

Egyébként tényleg nem menzi volt :D

sz.andi

Jaj, azt el is felejtettem, hogy meg kell dicsérnem az én kicsi lányomat!
Ma szinte a hangját sem lehetett hallani, aludt, evett, de mikor még ébren volt, akkor is csak nézelődött, mikor meg pofáztunk neki, akkor nevetett. Egy tünemény volt ma!
Úgy mentünk vásárolni, hogy végig ébren volt és nem sírt. Ilyen még nem volt!
Büszke vagyok ma rá nagyon.
Igaz, a 6 órás etetésnél ki kellett pótolnom tápszerrel, mert tejcsit csak 40-et evett, de még 70 tápszert is benyakalt!
Na mindegy. A mai nap nagyon jó volt. Remélem az éjszaka is jó lesz!

sz.andi

T.Kriszti hát nem vagy vele egyedül,én is nagyon várom már, de a kis huncutja nem akar még jönni. Én is ezt szoktam mondogatni hogy legalább tudnám hogy mikor akar jönni, de sajna ez nem lehet tudni! :cry:

Kép
linda24

AndKata: szia! Jó hogy itthon! Adél nagyon édes! Majd beindul a tejcsi is! :D
Vendég

Többi baba is nagyon édi! (Patr Babu) remélem nem hagytam ki senkit!
Vendég

Szly:Ha megkérlek,kijavítod majd,hogy 3780-al született ,és Dominik Patrik a nava?Köszi szépen.
Most még gyorsan viszaolvasok,kiel mi történt,most alszik a picuri,én már kezdek visszarázódni a mindennapi teendőkbe,bár haza csak alig egy órája értünk,kimentünk Anyuékhoz,Bara is.Párom mára béralt autót,máshogyn nem sikerült megoldani a hazajövetelt,így rohangásztunk egész délután,csak délben annyi időre jöttünk haza,hogy a gyerkőcök is lássák a picurit.

Na,majd még jövök,és dobok képet,amint lessz időm,most mosok,aztán teegetek,meg még sokminden van,főzni is kéne.

A szüléstörténetem,majd valószínüleg akkor lessz amint ovóda elkezdődik,mert még a kicsi is inkáb csalk szopik,mint alszik,így mikor alszik,vár a házimunka,és a két gyerek,éjszakánként is 4-5 órát aludtam csak,először tegnap.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Azért csak óvatosan! Neked még pihenned kell! Volt gátmetszés? A táblit majd javítom.

Andkata! Adél nagyon szép kisbaba, még egyszer gratulálok!

Patr! Besárgult a kisfiad? Nagyon aranyos. Olyan kis sárgának látom.

Nekem ma megjött Jázminra a családi pótlék és az egyszeri anyasági támogatás. Másfél hét volt az egész, másfél hete adtuk be a papírokat. Most veszek magamnak valami ruhát, mert a múltkor is a terhesgatyómban kellett Tescóba mennem! :?

Kép
szly27

Holnaptól adhatom le a tejet! Juhéé! Nem kell több zacskót vennem!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?