hahó,
reggel van... és mától melegfront!!! Ki szül ma

?
Kike, hihetetlenül energikus vagy, és persze, ráér a szüléstörténet! Pihenj, amikor csak tudsz! (kicsit megrémiszt, hogy a hazatérés után rögtön vásárolni is nekiindulsz... remélem, nekem nem kell... én biztos ki leszek nyuvadva)
Dodó, köszi, legalább megpróbáltad utolérni Anyjukot... már én is aggódom. Csak nincs valami baj? Ezek szerint ha szült volna, írt is volna. Na de akkor meg mi van???
Tappancs, nagyon drukkolok, hogy mielőbb megszülessen a Kistappancs!
Akiknél a kistesó már megszületett: nálatok mi a tapasztalat? Jó egy szobába tenni a tesókat rögtön? Mit szólnak a nagyobbak a kicsihez? A nagy bement hozzátok a kórházba? Nem volt neki rossz?
Biztosan túlparázom ezeket, de nem tudom elképzelni sem, hogy lesz majd...
Andi, fogadd meg Potyka tanácsát - bár ebben a helyzetben állatira nehéz, főleg, mert te szorulnál együttérzésre. De kérlek, próbáld meg!!! A jót emeld ki a napból, azzal fogadd, az ő viselkedéséből is a jót vedd észre - jobb úgy hazamenni neki is, ha nyugi van és jó dolgokat mondanak. Próbáld kicsit a sérelmeidet háttérbe szorítani, ne olvasd a fejére. Tudom,nehéz, de próbáld meg! A sérelmeidet meséld el nekünk, vagy a barátaidnak, és keresd a jóóóóóóót!!!!
Kriszti, ezt neked is megfontolásra ajánlom... és te még megteheted: ha programot szeretnél, miért nem szervezel valami jót? Szervezz te egy sörözést, amihez apa boldogan csatlakozni fog

és még büszke is lesz rád valószínűleg!!!
A szülés után ezt már nemigen fogod tudni megtenni...
Látjátok, én is igyekszem itthon: a múlt hétvégén Balaton, most cirkusz... látnátok a férjecskémet, olyan lelkes, mint egy gyerek
persze biciklitúrát már nem tudok szervezni

pedig milyen szívesen mennék én is
aztán persze minden erőfeszítés dacára néha a férjemnek rossz napja van
de idejövök, jól elmesélem nektek és akkor kicsit máris jobb
na, beszéltem. Most meg megyek reggelizni.
Férjecske az előbb felkelt, kérdezte, megyünk-e szülni. Mondtam neki, hogy csak reggel van, felkelek, de ő még aludjon... el is dőlt, mint egy zsák
addig is nyugodtan netezhetek

mennyit írtam!