A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Puszi, puszi! :D
Nem olvastam semmit, hazajöttünk, ideestem a gép elé, meséljetek! Tancsu színházban van, azt tudom. :D Kaptam értesítőt. :D

KépKép
benó

Te mesélj. Mi volt?

Kép
flóra 11

Ideestem, és vittem is a laptetőt! :D

KépKép
benó

Nem, nekem még végig kell gondolnom. Most gyertek ti.

KépKép
benó

Benó,mi már mindent leírtunk, jóformán azt is,mikor megyünk pipilni. Én konkrétan néhányszor szó szerint ezt is írtam. Ezt mind elolvashatod.

Mi viszont nem tudunk rólad, rólatok semmit a képregényen kívül. :roll:

Kép
flóra 11

Csörgesd meg Zsuzsit, hátha tud ő is jönni egyet dumcsizni. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, elkezdem, de hosszú leszek.
Te addig csörgesd meg, jó? Meg tudod csörgetni?
Én addig elkezdem.

KépKép
benó

Itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Írtam sms-t remélem észre veszi.

Kép
flóra 11

Már a gép előtt ültem amikor jött az sms!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi, végre talizunk. De jó! Most az sms-re jöttél? Vagy épp benéztél?

Kép
flóra 11

Na, onnan indulunk, hogy vártam a Szilzit az állomáson, és ügyesen meg is érkezett, új, szép piros vonattal. Már a vonatról integett, úgyhogy fölöslegesen volt a számban a piros virág. :lol: :lol: (Nem volt ám.) Utána mondtam neki, hogy milyen jól néz ki (fehér gatya bő szárral, és hosszú, testre feszülő felső /egyébként szép vékony is, de sajnos, ezt valószínűleg a sok idegeskedés és munka teszi/), és ő erre mondta, hogy pedig nincs jól, mert tegnap rossz híreket kaptak, ezt már tudjátok. Le volt taglózva, természetesen én is.

KépKép
benó

Frankó! Lgközelebb már csak gondolok rád. Működik a telepátia is. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

gondoltam benézek épp irtam az itt vagyok-ot! akkor jött az sms

Kép
muzsuzska

Helló, csajok, folytatom, oké?

Úgyhogy némi káromkodás után beültünk a kocsiba és hazamentünk, ahol beszélgettünk rólunk, rólatok, várandósságról, arról, hogy mi igazán a terhességre vágyunk, arra az érzésre, és ezen mind a ketten bőgtünk, gondolkoztunk, hogy mit lehetne tenni az ügy érdekében, de nem jutottunk semmire. Aztán ettünk egy levest, meg pogácsát, muffint, és tovább beszélgettünk pl. Harmat Anett könyvéről, meg kaptam ajándékot is (egy barátságos kiskönyvet, egy mécsestartót mécsessel és egy díjnyertes rozét!). Köszönöm szépen neki még egyszer.

KépKép
benó

Itt vagyok és türelmetlenül várom a folytatást!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ez a pofázás tartott kb. 1 óráig, akkor jött a Gyurika, őt is megetettük, utána pedig lementünk anyuékhoz, ahol egy kicsit beszélgettünk meg megmutattam neki anyuék házát, azután a Kittike és a Vivike tánc-vers-stb. bemutatót tartottak a Szilzinek, aztán a Kittikének szundizni kellett mennie, közben a tesóm hennázott a Szilzi karjára egy szépet. Ez volt kb. anyuéknál, utána pedig a Vivikével együtt hármasban elmentünk először is táskát nézni két boltba is, de nem volt egyikben sem, aztán a könyvtárba, meg pénzt levenni, utána pedig hazamentünk (hozzánk), néztük egy darabig az esküvői videót, akkor csörgött az Attila (5 óra volt már akkor), hogy itt van, akkor kimentünk elé egy helyre, és vele együtt hazajöttünk ide. A Gy. már itthon volt, épp fürdött, mi megvártuk, beszélgettünk, a Vivike küldözgetett nektek képeket, mi meg megnéztük az esküvői képeket a másik gépen, plusz íjászképeket, íjat stb., aztán a Vivike egy idő után megunta, hazavittük. De csak kidobtuk, mert mentünk a Dunához, ott sétáltunk jó sokat, a Szilzinek nagyon sétálhatnékja volt, rajtam meg egy nem kényelmes cipő volt, utána a Halászcsárdába mentünk, ahol vacsoráztunk, dumcsiztunk, és kb. 10 órakor értünk haza hozzánk.

KépKép
benó

olvasok!

Kép
muzsuzska

A séta közben megbeszéltük, hogy egy rohadt képet nem csináltunk, mivel nem volt nálunk gép, és így mikor visszaértünk hozzánk (mert egy autóval mentünk le a Halászhoz, a miénkkel és a Gy. vezetett, útközben pedig lakodalmas nótákkal szórakoztattuk őket), bementünk, és ott csináltunk néhány fényképet, a fele rossz lett sajnos. De van bizonyíték, hogy itt volt a Szilzi. Sajnos, egyáltalán nem rúgtunk be, mert ugyebár mentek haza, de majd legközelebb! :D :D :D :D :D
Szegénynek szinte egész nap fájt a feje, be is vett gyógyszert, estére nekem is átadta, és reggelre úgy fájt a fejem, mintha megittam volna 5 olyat rozét, mint amilyet hozott. :D Pedig egy kortyot se ittam. Ez nem is érdekes.

KépKép
benó

Hát akkor tudtatok beszélgetni!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tényleg Benó piri megjön érzés?????

Kép
muzsuzska

Na, akkor jól elvoltatok. :D

Kép
flóra 11

Na, most jön a konklúzió:

Van kb. 3 dolog, amiben nem hasonlítunk, de a többi mindenben igen.
- nekem kisebb a lábam
- én nem hordok lábujjközepes cipőt
- én kisebb vagyok és dagadtabb, de a kinézet az nem is érdekes, ugyebár, úgyhogy ezeket ki is vehetjük a listából

Vagyis mindenben megegyezünk, na, jó, én nem szeretem a focit! :D
- fényképezés bénán megy mindkettőnknek
- mindketten a terhességre magára vágyunk legelőször is
- nem szeretünk lakásban papucsban lenni
stb. stb.
Nekem egyáltalán nem volt olyan, mintha nem ismertük volna egymást úgy igazából, értitek, tehát nem onlány, nekem inkább olyan volt, mint ha egy régi baráttal egy tegnapi történetet folytatnék, de közben még nem ismeri a szüleimet. :D
Nagyon jó volt, és kár, hogy hazamentek. Mert pl. azt sajnálom, hogy a délutánt lehetett volna sokkal érdekesebben is eltölteni, ha tudom, hogy még van egy csomó idő, de tudjátok, akkor már nem volt annyi idő, hogy az Attila és a Gy. hazaéréséig érdemben elmenjünk valahová (pl. a Vivike Érdre akart menni koktélozni, nekem meg Martonvásáron járt az eszem, bár oda a gyereket nem mertem volna elvinni). Szóval, ha van még nap, ami a miénk, akkor jobban mászkálhattunk volna, így ilyen izé programok voltak, de szerintem most úgysem az volt a lényeg.

KépKép
benó

Flóra neked is ciklus vége van! Most nézem a vonalzókat, mig Benó írását várom! Ja és jéghideg sört plutykálunk! :D Most jó esik, nem szoktam inni.

Kép
muzsuzska

Lányok,nekem holnap kéne megjönnie, de semmi. Most azon töröm a fejem,hogy szerintetek, lehet, hogy a múlt héten az a kevéske barnázás akart a pirim lenni? :shock: De az olyan volt, hogy szerintem ha valaki direkt nem nézi, az észre sem vette volna. Csak én láttam néha a papiron valamit. :oops:

Kép
flóra 11

Mondtuk is egymásnak, hogy még attól féltünk, hogy nem tudunk beszélgetni! Be se állt a szánk, egy csomószor volt, hogy egymás szavába vágva dumáltunk, és aztán nem tudtuk, mit is akartunk, meg egyik szavunkról eszünkbe jutott egy tök más, mindent el akartunk mesélni...... Jó volt tényleg, és sokszor mondtuk, hogy jó lenne, ha mindannyian együtt is össze tudnánk jönni egyszer, az nagyon jó buli lenne, tuti. Csak szerintem arra kéne néhány nap! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Flóra az biztos nem az volt!

Kép
muzsuzska

Mi előbb ettünk jó hideg dinnyét.

Én most fejeztem be az ülés varrását,aFlórián pedig a vécé szerelését. Mondta az előbb, hogy menjek valamit neki lemosni, de most mondtam,hogy sorry, de pár percig még nem vagyok üzemképes,mert fórumozok. Most ő mosogat. Aranyos nem?

Kép
flóra 11

Te most tutira nem lehetsz babás, Flóra?
:wink:

KépKép
benó

Félidőben volt a Flóra barnázása ami akármi is lehet! :D

Kép
muzsuzska

A sör nem vonz, az aput vonzotta, mert mindenhol ilyen plakátok voltak hazafelé (kirándulni voltunk, tudjátok), én mindjárt iszom egy bort! :D
Flórián rendes, ezt már megállapíthattuk. Gábor is! :D És a többiek is, persze. :D

KépKép
benó

Benó ne akard egy nap alatt megváltani a világot!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát nagyon jó lenne talizni, az biztos. Én élvezném. Csak marhára szégyelleném magam,hogy én vagyok köztetek a legdagadtabb. :( Addig le kellene fogynom. De hogyan? :shock:

Kép
flóra 11

Ezt mire írtad? :roll:

KépKép
benó

Benó azon gondolkodom hogy tudom a hiperaktivitásod lecsillapítani a velencei tavon, mert ott pihi lesz!

Kép
muzsuzska

Benó, ez a nap úgy volt jó, ahogy volt. Nem kellett több program. Akkor hogyan foglalkoztatok volna egymással? :D

Kép
flóra 11

Á, az nem érdekes, a dagadtság. Engem nem érdekelne, de szerintem a többieket sem. Nem azért találkoznánk, hogy stíröljük a másikat. A Szilzit csak azért írtam le ilyen részletesen, mert ti nem tudtatok itt lenni, és nem akarom, hogy kimaradjatok valamiből. Én vagyok most a szemetek. De ez nem azt jelenti, hogy szemét vagyok! :shock: :lol:

KépKép
benó

Arra írtam, hogy mennyi programot szeretnél !!!!!!!!!!!!!!!

Flóra, ha elgurulnál olyan kövér volnál akkor is szeretnénk!!!!!
Nekem több a súlyom bebebebe!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó pihenni fogunk, de mire írtad, hogy ne akarjam megváltani a világot?

Persze, jó volt ez így, remélem, a Szilzi sem érezte magát gázul. Biztos nem. :D

KépKép
benó

Nem, most nem lehetek babás. És nem is érzem magam annak. Se cicifájás, a hőm a padlón,semmi pocifájás,mindjárt megjön érzés,semmi.

Kép
flóra 11

Oké, értem. Azt hittem, arra, hogy egy nap alatt nem tudnánk sokat/eleget dumálni, ha mindannyian összejövünk.

KépKép
benó

Flóra ne panaszkodj állandóan, mert mindig szól nálatok a rádió és ez azt jelenti hogy Flórián nagyon is így szeret ahogy vagy és punk- tum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

De egyébként esély van rá, ugye?

KépKép
benó

Ha nekem nem hiszel kérdezd meg a párod!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Esély az van!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nagyon aranyosak vagytok. Örülök,hogy vagytok nekem! :D

De én attól még nagyon szégyellem magam a súlyom miatt. :oops:

Zsuzsi, igaz,hogy több a súlyod,de nem sokkal. Viszont sokkal magasabb vagy. És ez a lényeg. Rajtad elveszik. Nekem hatalmas a hasam is és felette a gyomrom is most megnőtt. Nagyobbra,mint a hasam. Benőtte a derekamat, tehát az eltűnt a láthatárról. :(

Kép
flóra 11

Ja, még egy sztori.
Bementünk a könyvtárba. Én én sajnos, szeretem a kismamás ruhákat, amik jó bővek a mell alatt, tudjátok, és olyanban voltam, mert az szerintem csini. Először a könyvtáros néni bámult meg, utána a ruhatáros néni már fel is tette a szokásos kérdést. És úgy döntöttem, hogy nem fogok ilyeneket hordani. Azért jó egyébként ilyet felvenni, mert abban nem látszik a poci, ha nagy, de akkor meg kihívom magam ellen a sorsot, és mindenki megkérdezi azt, amit már nem akarok hallani. És ezért ma totál feszülős szoknyában voltam, jól látszott a hasam, de az látszott, hogy nagy, nem az, hogy kismamás, és senki se nézett rám gyanakodva. Ezentúl csak feszes cuccokat fogok hordani, aztán mindenki nézett csüngőhasúnak. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Flóra ha nem hagyod abba síkítok!!!!!!!!!!!!
Tegnap szóltam a munkahelyemen a hogy nem férek bele az egyenruhába erre azt mondta fogyjak le!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát esély, bánom is én,legyen. De csak mert akarjátok. Szerintem nincs. Én már abban is kételkedem,hogy a Flóriánnak jók a spermái. Meg az is lehet,hogy totál változókorban vagyok és már soha nem lesz pirim. Nekem már minden gyanús. De azért akaorok gyereket. Jó, mi? :lol:

Kép
flóra 11

Ha van esély, ki a francot érdekel a hő meg ilyenek. Holnap kell megjönnie? Na, akkor majd meglátjuk, mi lesz. Végre legalább már hó végéhez értünk, addig csak egy helyben toporgás az egész. :wink: Nem igaz? Nekem még, úgy látom, 7 napom van, ez a max. (mondom én), de most már akármelyik nap megjöhet. Nincs mindjártmegjön-érzés, nincs semmi, de nem is mindig szokott. Viszont ma volt olyan, hogy többször is belenyillalt, mintha kést vágtak volna bele gyorsan, de csak olykor-olykor volt ilyen a nap folyamán. Ez mi lehet? :shock:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?