Megint a szokásos esti nyüglődésemet töltöm, de most van kedvem a nethez. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én vagy az éjszaka egyik felét, vagy a másikat nem tudom átaludni.. Nem kapok levegőt, ég a gyomrom, stb. ilyenkor kb. 2-ig fent dekkolok, másnap meg azt a fáradságot érzem, amit már ti is írtatok. Ez a nehézlégzés a legszarabb...
a.m., Roni, csinik vagytok! Rólam még mindig nincs egy db pocakos fotó sem, de nem bánom anniyra, nem szeretek igazán pózol,ni a fényképező előtt.
Mindenesetre már rendesen bálnának érzem magam néha, a környezetem meg el van ragadtatva a labda hasamtól..
Bió-ügyileg nagyjából egyetértek Lolával... Jó lenne jó lenne, de látom a saját "új" kertünkben, hogy hova vezet ha nincs pormetezve.. Az előző tulajok semmit nem csináltak, igazi dzsungel volt a kert, de ezt szó szerint kell érteni. Permetet az a kert nem látott évek óta (fűnyírót sem). A gyümölcsök nagy része pedig még be sem fog érni, anniyra rossz. Próbálom kitalálni, vajon a biokertészetekben mit csinálnak a kártevőkkel, hiszen az énekesmadarak önmagukban nem elegek..
Lehet néha jobb is, ha nem tudjuk mit eszünk.
Azért amennyire lehet, én is odafigyelek, de túl nagy hangsúlyt nem fektetek rá.
Dinnyét én is napi szinten eszem, olyan nincs, hogy ne lenne itthon.
Lola, engem spec érdekelt volna az utazóágy, mert az még hiányzik, de rózsaszínnel nem akarom a kisfiamat sokkolni. Bár a képen lévő nagyon szép, de mégis valami fiús színt szeretnék venni...
Humanka, sajnálom, hogy baj van a cukorszinteddel. A barátnőm is pont így volt mint te. Végig hányt az egész terhességét, plusz neki is kijött a terhességi diabétesz.. Na addig sem hízott semmit akárcsak te, ezután meg pláne nem. A terhesség végén volt rajta 5 kg plusz. Amikor a kórházból kijött, kevesebb volt a súlya, mint a terhesség előtt bármikor. Azóta is nagyon jól néz ki, nincs gondja a súlyával, pedig ő előtte nem volt egy karcsú manőkenalkat..
Szóval remélem azért nem látod olyan borúsan az egészet, ez remélhetőleg csak átmeneti állapot, a szülés után helyreáll a cukor szint.
Lányok, én már egy kis itthoni nyaralásnak is örülnék. Olyan jó lenne pár napot eltűnni, és tényleg csak kikapcsolódni. Nem nagyon volt még ilyen év, hogy ne nyaraltunk volna..
De a házátépítés miatt most nem igazán tudunk elszabadulni
Holnap viszont Balatonra fel! Fürdeni nem merek, de legalább vízparton leszek!

nudis pocak 1
nudis pocak 2

pocak 29+6

Luca 25 hetesen