A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Még megy a garázsba. 10 percet maradok! :D

Kép
flóra 11

És viszed is a laptetőt! :lol: Oké, akkor én is.

KépKép
benó

Hát ilyen nincs! Most meg beszarott a net! Bocsi. De amíg ezt a hsz-t elküldte, eltelt 4 perc. Közben már bizti elmentél. :( Na, nem baj.

Kép
flóra 11

De jó,még vagy! Néha nekem is lehet tetűm. Bár a kereket most Zsuzsi vitte. :D

Kép
flóra 11

Itt vagyok, ne aggódj egy percig se. :D

KépKép
benó

Én meg közben a tesóm honlapjára próbálok felrakni képeket több-kevesebb sikerrel.

KépKép
benó

Majd holnap küldök kirándulós képeket is, ma már nem, mert a Gy. itt sóhajtozik álmában, nem akarom felkelteni szegényt. :cry:

KépKép
benó

Hát ez a Flórián még mindig mufurc. Ezt nem szeretem benne, ha képes napokig duzzogni a semmi miatt. Persze ő elmagyarázza, hogy micsoda problémája van. Ha mondom neki, hogy ez nem probléma,akkor én is csinálhatnék ebből abból, annak mindig az a vége, hogy akkor nem mond semmit,mert bármit mond én mindig mondok valamit, hogy nekem rosszabb. Vagyis megsértődik.

Kép
flóra 11

Még nem láttam a képeket, de majd megnézem.

Kép
flóra 11

Na Benóka, letelt ez az idő is. Már vissza is ért a Flórián. Mondd,amikor nem kell,akkor miért ilyen gyors? Máskor tök lassú. :lol:

Kép
flóra 11

A telefonon van még kiakadva, vagy micsodán? Szörnyű lehet. :roll:

KépKép
benó

Na, akkor menj, nehogy ezen is morogjon. Csók a családnak. :D

KépKép
benó

Kíváncsi vagyok a képekre. Ez az egy is tök aranyos,amit ide felraktál. Szeretek képeket nézni. Remélem holnap én is el tudom küldeni már nektek a videót.

Kép
flóra 11

Most jelenleg azon,Benó, hogy délelőtt nem gyújtott a kocsi. De lényegtelen, ha nincs min, akkor is talál magának. Most nézi a számlát és sóhajtozik. :evil:

Kép
flóra 11

Kiderült, hogy most az a baj, hogy nem vett füllhallgatót,mert drágállotta. 170,- Sk volt. Ez kb. 1300,-Ft. Szerintem olcsóbbat nem nagyon kap.

Kép
flóra 11

Feküdj be az ágyba és ne törődj semmivel. Próbálj elaludni. Vagy olvasgass valamit.

KépKép
benó

Na, megyek. Mert hallom nagyon rakodik. Nehogy tényleg baj legyen,hogy itt ülök.
Pá,jó éjt!

Kép
flóra 11

Ez tényleg nagyon nagy probléma. :D Inkább aludjon ő is. :D

KépKép
benó

Puszi :D
Most már én is megyek. :D
Húzás az ágyba mindkettőnknek! :D

KépKép
benó

Azért annyira nem rossz. Lehet vele beszélgtni. Kicsit lazul a hlyzet. Csak keményfejű a drágám. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Jó reggelt....)

Hajnali 5-kor kidobott az ágy,igy jöttem Titeket boldogitani....:)

Megkávéztam, irtam egy levelet a volt kolléganőmnek aki már nagyon látni akar, mert el sem tud képzelni nagy pocakkal...
Igy valamelyik este majd vele talizom....:D

Megnéztem Benó és Szilzi közös képeit és szerintem nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Afrika-múzeum engem is nagyon vonz, bár engem inkább a munkahely miatt...:D:D:D....szakmai ártalom... :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóriánnak tessék megmondani hogy az állandó idegeskedés is árt a kiskatonáknak, igy szokjon le róla!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként a vihar messzire elkerült minket......sajna... :cry:
Igy most megint süt a nap, éjjel volt pár csepp eső, de ebből nem lesz nagy enyhülés, hiába is igérték.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Most menek, mert készülnöm kéne.....
Délelőtt valamikor leszek....

Cupp.. :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép

Puszi Tancsu! :D
Ma mentek ügyintézni. :D

KépKép
benó

Jó reggelt!
Ma reggel jó elnéztük az órát! Párom mondja hogy fél 7 van, erre kimászunk az ágyból, kávé, és bekapcsolom a telefonomat, fél 6 volt! :D
Már pár dolgot kimostam kézzel, elinditottam a mosógépet.

6 kor ideért a hűsítő szél és az eső!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Benó!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó! Doki után helyzetjelentést kérünk!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az Afrika Múzeumot azért ne olyannak képzeld, hogy tele van állattal. Nincs túl sok állat, nem állatkert jellegű. Inkább múzeum és állatok mellékesen. Így képzeld el. :D

KépKép
benó

Helló, Zsuzsi, közben próbálom lekicsinyíteni a képeket, nem láttalak, helló! Drukkolni kell, hogy meg ne jöjjön, amíg az orvoshoz bejutok! De már most is nagyon gyanús. Akkor megint egy csomó időt várnom kell. :evil: :evil:

KépKép
benó

Nagyon mérges leszek, ha most megjön. Ha meg akar jönni, jöjjön du., de ne most! Plíííííííííííííííííííííz!

Agárdon van egy gyógyvizes fürdő (gyógyfürdő), gondolom, öregasszonyok szoktak oda járni egyébként, de azt olvastam, hogy nőgyógyászati problémákra is nagyon jó. Ha gondoljátok..... :D elmehetünk..... :D Ez az első és utolsó programajánlatom, ígérem, nem akarok nektek programot csinálni, már többször egyértelműen megmondtad, hogy nem szeretnéd. De hátha ez mégis. :D

KépKép
benó

Tudom, hogy még van 5 napom, de a múlt hónapban is 14-én jött meg, előtte meg 11-én (asszem), úgyhogy kb. időben vagyunk.

KépKép
benó

Akkor ti ma is jó korán felkeltetek. :D
Nálunk most dörög, és esik. Nem örülök egyáltalán. :twisted:

KépKép
benó

Szegény Gy. a fájó kezével ment dolgozni. :cry: Olyan hülye, mondtam neki, hogy menjen el orvoshoz. De ő sztahanov. :twisted:

KépKép
benó

Itt vagy még, Zsuzsi? :wink:
Jövök ám orvos után feltétlen. :D
Csak jussak el odáig (piri engedje).

Akartam nektek írni erről az önsajnálatról, hogy nekem néha ilyen kis szánalmas beszólásaim vannak, mint pl. tegnap is, hogy anyu mondta, hogy Szigligeten látott egy nőt, aki kenguruban vitte a kisbabát, mellette meg ott volt a nagyobbik, és úgy mászott le a hegyről stb. Szegény nő, olyan kis vékony stb. Nekem muszáj volt beszólnom, hogy én azért annyira nem sajnálom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na, tessék, lássátok feleim, szümtükkel, milyen szánalmas vogymuk. :lol: Vagy mik vogymuk. :lol: (Csak én ám. :lol: )

KépKép
benó

A július nekem a 14. hónap már, de a 13. ciklus, na, mindegy, egy hónap ide vagy oda. :D

KépKép
benó

Tegnap szedtünk annyi kukoricát, barátaim, kár, hogy nem vagyunk közelebb, adnánk nektek belőle. :cry:

KépKép
benó

Na, azt hiszem, le tudom nagy nehezen kicsinyíteni a képeket.

KépKép
benó

Nagyon jó!!!! Én is olvastam a termálfürdőről! Megyünk! Hurrá!

Kép
muzsuzska

Királyság! :D Megnézem, hogy mettől-meddig, mennyibe stb. :D

KépKép
benó

ird le a cimét én is megnézném

Kép
muzsuzska

Afrika Múzeum:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Folyt. később, megnézem, jó lett-e.

KépKép
benó

Sziasztok!!!!

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Zsuzsi, nálunk reggel 6 óta esik, és fújdogál a szél. Kellemes.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D

KépKép
benó

Benó, jók a képek. A kis csüngőhasú is aranyos, csak a hysát nem látom. :D

Kép
flóra 11

Helló, Flóra!
Nálunk is ez az ídőjáráshelyzet!

Kép
muzsuzska

Nekünk van üdülési csekkünk, Zsuzsi, úgyhogy ezt mi álljuk. :D

KépKép
benó

Benó én is voltam az afrika múzeumban! Akkor elefánt nem volt, de teve volt!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?