Sziasztok!
Nekem szuper hétvégém volt, mert itt volt Anyukám és a párom sem dolgozott, úgyhogy tudtam pihenni végre egy kicsit. Segítettek főzni + takarítani, nekem csak vasalnom kellett.
Ma Nonó gyakorlatilag hozzám van nőve, olyan mint egy kismajom!

Kb 10x kellett eddig megszoptatnom, aztán szépen el is aludt az ölemben, de amint leteszem kipattan a szeme és ordít. Volt már hogy hagytam sírni, de hát az dobja rám az első követ aki bírja ezt a pofát sokáig nézni?????

Most úgy tűnik beájult, igaz, még csak 10 perce tettem le. Talán alszik pár órát. Jó lenne mert végre ehetnék valamit én is...
Képzeljétek, megint szarakodik a liftünk 2 napja, már 2x kellett a lépcsőn fölhozni a babakocsit a gyerekkel a 8-ra.

Mivel összesen 20 kilóról beszélünk, ezt egyedül sehogy sem tudnám kivitelezni, pedig tuti fogok úgy járni hogy nem lesz segítség. Az kib...tt nagy szívás lesz, de most ezért üljek itthon életem végéig

, hát ez sem megoldás... Szóval csak a szerencsémben reménykedhetek...
Amimamit hiányolom nagyon, 10-e óta nem jelentkezett! Remélem minden rendben velük!
Olyan gyönyörűek a babákok! Szerintem sose unnám meg nézegetni a képeket! Mindenki bátran töltögesse fel őket sorban!!!
Én is hoztam párat ma is:
Cicikereső üzemmód: