Na, azt hiszem én elkiabáltam ezt a "nyugi" dolgot...Nono megint ezerrel beindult...főleg evés közben rugdosódik a gyomrom felé, pedig neki is az lenne az érdeke, ha anya tudná őt is táplálni
Egyszer kétszer nekem is volt már heves hányingerem itt a végefelé, de szerencsére a kerámiakamiont nem kellett meglátogatnom. Javulást annak, akihez rókakoma még most is ellátogat!
Lányok!
Tényleg semmi extra nincs a ctg/nts-féle vizsgálatban...az Istvánban sokat kell várni a folyosón, aztán ülsz bent fél órát, nyugiban persze, nehogy rosszat mérjen a gép, összezselézik a hasatokat, amit persze soha nem lehet maradéktalanul letörölni...
és sok értelmét én nem látom, mert a heves jóslófájásaimat még egyszer sem mutatta ki, pedig nem halucinálok...szóval nem tudom mennyire képes a szülés várható közelségét kimutatni.
Egy alkalmat kivéve, amikor pont ctg alatt indul esetleg be a szülés...ennek esélye pedig elég kicsi.
Zsófi!
Hát igen, vészesen közeleg a jövő péntek, kettős érzések vannak bennem...félek a műtéttől, félek, hogy el tudom e látni jól majd a kisbabámat...stb stb...szóval félek a nagy ismeretlentől.
Pedig tudom, hogy képes leszek rá, és jó anya leszek, hiszen ha egy koszos c...ány asszonynak megy, nekem miért ne menne...
De ugyanakkor már kíváncsi is vagyok erre a parányi kisbabusra, aki itt rosszalkodik ezerrel bent a pocakomban