A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Megjöttem,anyum kikészített szokásához híven...

Bari!
NO PARA!!!! :wink:
NYUGALOM A HOSSZÚ ÉLET TITKA!!! :wink:

szly!
Igen,nekünk olyan van amilyen a barátnőd kislányának...amiről Bari ír az a "tűzfolt"...nekünk kidudorodó és nagyon piros...inkább már vöröses...és állítólag ha megsértjük,nagyon tud vérezni... :cry:

Kriszta!
Fotót szeretnél? :wink:
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn nagymama akarok már lenni felnőtt gyerekekkel :lol: :lol:

Ha így folytatod,megesz az ideg addig.... :wink: :roll:

Én még azért addig sokmindent szeretnék átélni és megélni a csajaimmal és a párommal.... :lol:
Olyan sok örömet és szeretetet tudnak adni a gyerekek :P

Holnap reggel jönnek haza a "kedvenc bébiszittereim..." :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Ja igen Dávidnak tűzfolt...azt hittem nektek is az van!

Nyugalom?:szilvesztert most bobták ki a buliról összevert mindenkit...most meg átugrotta a keritést,hogy visszamegy,úgy szedtem le a keritésről...
Persze mind ez nem kis zajjal történik....
Csak,hogy Dávid nehogy elaludjon :twisted: :twisted:
Vendég

Szindi,meg azzal kezdte ,hogy a "bulin"egy átlag méretű gumilabdát beledobott a babakocsiba dávid hasára,de majdnem a fejére,de félig elkaptam így csak hason találta,vagyis az egész testén mert ugye majdnem akkora a labda mint a gyerek.
És persze ahogy kaptam a labda után,jól combon karmoltam Dávidot(pedig csutka a körmöm)
Jaj de szép az élet!!!
Vendég

Bari!

Úgy jó az élet ha zajlik... :wink:
Kicsit vedd lazábbra...Van tesód?Veletek is megtörtént szerintem pár ilyen dolog... :roll: Én kiborítottam a babakocsiból a tesómat,mamáméknál betörtük a konyhaablakot labdával,tesómnak úgy nekivágtam egy faágat,hogy majdnem a szemét vitte ki,mégis itt vagyunk és anyám se ment tönkre...annyira... :wink: :lol:
Vendég

Csiri:

Szerintem nekem is az van ami Zoénak! :cry:
Amíg terhes voltam 3x ekkora volt, ahogy megszűltem szinte azonnal vissza húzódott. Addig sokkal pirosabbnak is tűnt mint most.
Ez nekem sem volt mindig, kb olyan 4-5 éve vettem észre.
Nekem is a combomon van arra "hátra felé". Na az értelmes megfogalmazás. Én mindenképp leszedetem majd.

Kép
bszilvi25

ami kimaradt, pedig esküszöm akartam!! :oops: :oops: :oops:

MINDENKINEK TÜNDÉRI ÉDES BABÁJA VAN!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Szilvi!
A kép alapján nem tudom megmondani...a mienk olyan mint a földieper külselye,olyan rűcskös szerű,olyan vörös és puha...kb akkora mint 1 1 forintos...
:shock: :roll:
Vendég

A BCG-oltás
Az újszölöttkorban adott oltás néhány hónap múlva megduzzad, göbössé válik, majd felpuhul. Ugyanakkor nem fájdalmas, környezete sem gyullad be, de időnként az ilyen ún. "hideg" tályog kifakad. A váladékot és a környékét alkoholos vattával vagy steril gézzel kell fertőtleníteni. Érdemes ilyenkor gyermekorvosnak és a gyermeksebészeten is megmutatni.
Ha a nyakon és a hónaljban is megduzzadnak a nyirokcsomók, mindenképpen lássa gyermekorvos.

Ki is kérdezte?Ezt találtam!
Vendég

Csiri!
Akkor ez sztem mégsem az, mint Zoénak....
bszilvi25

a félresikerült buli
Kép Kép Kép Kép
Vendég

[quote="hékás"]T írta:hékási hogy álltok a kórházban kapott oltással? Mert Marcié olyan ronda... Lassan nagyobb, mint a karjának az átmérője. És olyan, mintha gennyes is lenne. A védőnő szerint ez így rendben van, de akkor is!!! Ne legyen semmi ronda a gyereken!!!

Olyannak kell lennie!
Egy nagy pattanás, aztán majd kifakad...
Vendég

:arrow: :
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:20-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:20-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi meleg volt ma!Máté elég jól viselte,be volt ájulva egész nap.

Este a fürcsi után is. :lol: Aki szégyenlős,az ne nézze.Amúgy a hurkák miatt mutatom. :oops: Kép

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:08-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:08-kor.
hékás

Szép jó reggelt!

Annyira szar idő van!Persze nem az a baj,hogy nincs 37 fok,csak mentünk volna egy-két helyre és esik az eső.Igy nem tudom hogy induljak el vele.

Éjszaka olyan nyűgös volt Máté.2és fél óránként ébredt. :cry:

Kép
melike

Sziasztok!

Bari: Szindi nagyon helyes!

Oltás: én nem látom az oltás helyét, az baj?

Márti: nagyon édes Kristóf a virággal a kezében.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

tegnap egy hajón voltunk táncolni a férjemmel!!!
Nézzétek mega videót...kicsit lassan indul el de megéri

http://www.gizmoz.com/widget/8457825_ka ... ner=gizmoz
Vendég

Brigi: Marci nagyon édes a videókon!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dorcit teljesen kiütötte a front. Este nem tudtuk felébreszteni, így elmaradt a fürdés. :) Már kezdtünk aggódni. Ugyanakkor az étvágya visszajött, tényleg a meleg vette el.

Most is alszik, szerintem megnyugtatja az eső kopogása.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok-sziasztok!

Én most szaladtam el a boltba,babakocsistól,gyerekestől,mert egy kis "esőszünet" volt...
ÚÚÚÚÚÚtálom mikor esik,kényszeredett lakásbanülökké válunk,ráadásul ma jönnek haza a csajok,DE JÓ LESZ 3 HIPERAKTIV GYEREKKEL NYÁRON A 4 FAL KÖZÖTT.... :evil: :evil: :evil:
Pedig annyi tervem volt a hétre,mert utána megint mennek tovább és ezt jó lett volna tartalmasan együtt tölteni....sebaj!Marad az esőben mezítláb sétálgatás a még mindig meleg aszfalton...azt csípjük...aztán szarrá ázva haza és egy jó film előtt megszáradni...

Hékás!
aranyos a videó :wink:

Andóca!
Nekünk is kb 1 hete kezdett el "dolgozni" és látszani az oltás helye...nekünk olyan mint a szúnyogcsípés...

Bogi!
Az jó ha visszajött az étvágya Dorinának!Tuti a meleg miatt nem volt eddig annyira éhes...
Vendég

:?:
Vendég

Lányok!

Tudom, hogy volt valakinek köztetek aranyere. Írtok nekem privit, mert szeretnék kérdezni tőletek valamit.

Köszi
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:09-kor.
hékás

Helló!

Én nem tudom megnyitni Marci videóját!

Na,elmentünk a kozmetikushoz meg a boltba.(csüt.ön kontroll,rendbe kellett tetetni odalent)Olyan szerencsénk volt,hogy pont addig esett míg ott voltunk.

Végre kisütött a nap. :lol:

Kép
melike

Én sem tudom megnyitni Marci videót!!
Vendég

Én sem tudom megnyitni :cry:
bluebox

Az enyémet nem is nézitek meg :(
Vendég

Kriszta nincs egészséges rendelés????? :shock:
Vendég

Én megnéztem Bari!Vicces. :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Szerintetek egy ilyen pici baba már el tudja dönteni, hogy neki milyen irányban jó feküdni a kiságyban???
Az én kislányom folyamatosan elmászik. Ritkán találom úgy ahogy letettem. (mostanában szinte soha)
Kép
Kép
Kép ma így aludt :)
bszilvi25

Bari: igazad van, nem reagáltuk le :oops: :oops: Pedig én is megnéztem, még reggel :P
bluebox

Bszilvi...én azt mondom mindegy mikor milyen pózban CSAK ALUDJON :wink: :lol:
Vendég

aNCSÁÉKKAL MI LEHET?
ÉS PIRI?
ORSI?
STB?
Vendég

Szilvi:ez igen!Máté is forog,elmászik,de ennyire szépen keresztbe még nem sikerült neki! :shock:
Aranyos.

Kép
melike

[quote="bárány"]B írta:bárányszilvi...én azt mondom mindegy mikor milyen pózban CSAK ALUDJON :wink: :lol:

vagy ha nem is alszik, akkor legalább ne sírjon! :wink: :wink: :wink:

Melike: köszi. Nagyon kis izgő-mozgók vagyunk! :lol: :lol:

De most tényleg, viccet félre téve. Nem olyan, mint aki direkt a zenélő forgó alá mászik be???? (pedig nem kapcsolom be túl gyakran)
Kép
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]S írta:bszilvi25ziasztok!
Szerintetek egy ilyen pici baba már el tudja dönteni, hogy neki milyen irányban jó feküdni a kiságyban???
Az én kislányom folyamatosan elmászik. Ritkán találom úgy ahogy letettem. (mostanában szinte soha)

Persze... Tomi se úgy fekszik, ahogy leteszem... :wink:

Most kicsit kevesebbet vagyok... itt van anyukám :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:09-kor.
hékás

köszönöm mindenkinek az aranyérrel kapcsolatos válaszokat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hékás sikerült...nagyon édi..és milyen sokáig kell keltegetni...eleinte dávid is csinált ilyen ...azok a régi szép idők :?
Én még nem is csináltam videót,na majd bepótolom...
Vendég

xxx
hékás

Hékás én megnéztem a többit is... :lol:
De a csuklást raktad föl :wink:
Vendég

Sziasztok bocsi hogy nem jövök,lehet már azt se tudjátok ki vagyok! :cry:
Elkezdtünk épitkezni 3 hete ugyhogy bolondok háza van!Semmire sincs idöm!
Mirkó baba 5540 g!2900g jöttünk ki!

Bari!
Tudtam én hogy nem vagy normális!!!
Nehogy félre érts!
A Táncolos videó miatt mondom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép horror nézés
Vendég

Sziasztok!

Hékás:megnéztem mindet.Zabálni való Marci baba!

Moni:szép nagy már Mirkó!

Nálunk egyfolytában esik az eső és le is hűlt a levegő.Sajnos így tuti nem megyünk sehova.

Kép
melike

Sziasztok Lányok!

Szétesőnek látszik nagyon a topicunk :cry: :roll: :roll: :roll:
Pedig szerintem nagyon jó kis csapat volnánk :shock: Mi a gond????????? Mindenkinek ennyire sok gondja - baja lenne???? Tudom, én sem jövök mindennap :oops: De van, aki pl. megszűlt egyszer sem jött erre :roll: :roll: Pedig hogy vártuk mindenki csemetéét :P :P :P Szóval?????? Eltűnt báránykák??????? Merre vagytok???????? :shock: :shock: Remélem, senkivel semmi baj nincs :?

Montana: Melyik nap van pontosan az első maszírozás???? 21, 22???? Én elfelejtettem, vagy nem is mondtak még teljesen pontos időt???
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:10-kor.
hékás

ÁÁÁÁÁ MÓÓÓÓNI HELLÓÓÓÓ!!!
igen az orvos mondta,hogy elmebeteg én meg úgy értettem elmehetek :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép Mirkó...csak úgy mint a születése pollanatában...
Akkor ti már túlvagytok az első oltásokonm?És a fakultatívak?

Blue asszem én nagyon aktív vagyok ,nem miattam fogunk megszünni.Szerintem már néha azon drukkoltok,hogy ne írjak :lol:

Hékás ha már így feldobtad a fodrász témát utána meg dobj föl képet :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?