A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Te még nem láttad a mi kádunkat! :lol: :lol: :lol: Ülőkád, egyszemélyes! Nagyon egyszemélyes! :lol: :lol: :lol: De én nagyon szeretem! Legalább ott békén hagy! :lol: :lol: :lol: Meg lehet benne összekuporodva olvasgatni! Bár attól nem lesz gyerekem, az igaz! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hozd ide a kaját! Mi a kaja?

KépKép
benó

Holnap kell vinnem pisit. Vigyek vagy ott pisiljek? Szerintetek? Itthon nincs edénykém ám, csak max. befőttesüveg. Abba illik pisilni?

KépKép
benó

Tessék rajtam segíteni. :evil:

KépKép
benó

Csak egy személyre maradt lecsó, én parizert eszem ubival és sajttal.

Hát a pisihez steril üveg kéne! Nem literes vagy lekváros! Tessék beszerezni gyógyszeres üvegeket és kiforrázni!

Kép
muzsuzska

Bocs, most elmegyek a Gy.-val enni.

KépKép
benó

Jó étvágyat! Mit esztek??????

Kép
muzsuzska

Gyógyszeres üvegeket? :shock: Akkor majd inkább kérek ott helyben holnap! Most megyek enni. Puszi Majd jövök.

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

Hát, köszi, végül tepsiben sült karfiolt ettünk (mama sütötte). :D

KépKép
benó

Jó éjt! :D

KépKép
benó

Flóra vendégeskedik? :roll:

KépKép
benó

Sziasztok...:)

Bocsika hogy délután olyan hirtelen eltüntem, de alig akarta elküldeni a hsz-t, aztán mire elment, addigra jött a következő vihar igy lőttem ki a gépet...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan leirom mi volt ma az ügyvédnél, aztán megint eltünök, mert a határban már újra villámlik....

Szerdán este 5-re lesz meg az előszerződés, addigra be kell szereznem (vagyis holnap reggel menek) a munkáltatói igazolásomat, a páromnak szintén és akkor indul is a hitel.

Kb 1 hónap és kifizetés, aztán lehet költözni....

Ott ültünk ma 5-től negyed8-ig......

Hosszú menet lesz, de megéri...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan leirom mi volt ma az ügyvédnél, aztán megint eltünök, mert a határban már újra villámlik....

Szerdán este 5-re lesz meg az előszerződés, addigra be kell szereznem (vagyis holnap reggel menek) a munkáltatói igazolásomat, a páromnak szintén és akkor indul is a hitel.

Kb 1 hónap és kifizetés, aztán lehet költözni....

Ott ültünk ma 5-től negyed8-ig......

Hosszú menet lesz, de megéri...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most nem reagálok semmire , de visszaolvastam.......

Holnap jövök és akkor majd irogatok...

Cupp...

Szép álmokat mindenkinek...

Kép

Kép[/
tancsu

Örülök, hogy összejött végre! :D Nagy kő esett le, gondolom, a szívedről! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.07.14 21:24-kor.

KépKép
benó

Oké, ne reagálj! :D Jó éjszakát nektek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Már nem jöttök, csajok? :D Mi még kukoricát főzünk (most nem a mikróban, mert a Gy. szerint az kiszárítja), úgyhogy még nem szundíthatunk, pedig már az előbb el is felejtettem a kukoricát. :oops: :D Még jöhetnétek, hogy ne aludjak el. :roll:

KépKép
benó

Itt vagyok Benó! Kívánságodra. :D

Kép
flóra 11

Hát kösz! :D :D :D Milyen volt a vendégség? :D

KépKép
benó

Eltérítettek? :D

KépKép
benó

Nagyon jó volt. Nagyon szeretem ezt a kis öreg tanító nénikét. Olyan aranyos. Este kilenckor jöttem haza, aztán megnéztem a BK második rőszét és futottam gyorsan főzni. Párom még aludt,most már fenn van. :D

Kép
flóra 11

Kicsit visszaolvastam, legalább ezt az oldalt.
Sajnálom,hogy ma mindenkit elmulasztottam,de mikor hazajöttem gyorsan főzni kellett, nem volt vacsi,és holnapra is kell valami a Flóriánnak, amit visz magával munkába.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy jól érezted magad? És mi van a másik kollégáddal? Akinek nincs munkája.... :cry:
Mit főztél este 9 után? :shock:

KépKép
benó

Én se sok mindenkit értem tettem írás közben. Mi filmeket forgattunk a Zsuzsival, olyan elmebeteg módon. :roll:

KépKép
benó

Csináltam gyorsan tökfőzeléket főtt tojással. Ebből már ettünk is. Holnapra meg sül a hús a Flóriánnak,ahhez még csinálok majd neki rizst.

Kép
flóra 11

Ez jó kaja. A hús a sütőben sül?

KépKép
benó

Hát a kolléganő otthon van. Nincs férjnél, 31 éves, a szüleivel lakik. Néha vállal szezonmunkát itt-ott néhány napra, aztán ennyi. A szülei tartják el.

Kép
flóra 11

A tököt lereszelted? Vagy mélyhűtőttet vettél? Mi a múltkor kaptunk tököt a szomszédéktól (írtam is, asszem), és odaadtuk anyuéknak, ő jobban tudja. :D Ja, a Gy. tök rendes volt (a tökről jut eszembe :lol: ), mert adott az itthoni szomszédéknak is kukort. Nagyon aranyos és figyelmes. :D

KépKép
benó

Igen, a sütőben. Ott elvan magának ahús, megsül, nem kell vele semmit csinálnom. Egészben beraktam sülni, csak fűszereztem és fokhagymáztam.

Kép
flóra 11

Rossz lehet neki nagyon. :cry: Nagyon el van keseredve? Van valami terve?

KépKép
benó

Milyen hús ez?

KépKép
benó

Elmeséltem anyuéknak és a Gy.-nak is, hogy Peti ilyen ügyes volt. Én is büszke vagyok rá, nekem az ismerősöm! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Gratulálnak ők is. :D

KépKép
benó

Szombaton vettem a piacon a tököt. Lereszeltem,igen. Én úgy csinálom,hogy hagymát olajon arany színűre pirítom. Erre megy rá a reszelt tök. Ezt sózom, piros paprikával meghintem, liszttel is meghintem,elkeveremés felengedem annyi vízzel, hogy ellepje a tököt. Addig főzöm csak,míg egyet rottyan. Akkor megy bele a tej,ezzel felfőzöm, majd teszek bele kis tejfölt és egy kevés apróra vágott kaprot. Nagyon fini. De csak így eszem meg. Így olyan krémes.

Kép
flóra 11

Milyen hús? Disznóhús. Karaj. Csonttal együtt van.

Kép
flóra 11

Fini lehet. :D

KépKép
benó

Mindig beadja egy rakás suliba a kérvényét,de nem veszik fel sehová, két dolog miatt. Egyik,hogy nincs munkahely, nagyon kevés tanár kell. Ez nálatok is így van,egyre kevesebb a gyerek ,bezárnak az osztályok,iskolák, stb. Ismerős neked is.

Kép
flóra 11

Majd egyszer elmegyünk hozzátok és megkóstoljuk. :D

KépKép
benó

És mi a másik dolog?

KépKép
benó

A másik dolog az,hogy míg nálatok létezik tanítóképző, ami ugye főiskola, nálunk ilyen nincs. Nálunk az 1-4-es, vagyis az alsós tanítónak is egyetemetet kell végeznie, csak ezt a képesítést ismerik el. Én is egyetemet végeztem.
Ő viszont Győrbe járt főiskolára, tehát nincs meg a kellő képesítése.

Kép
flóra 11

Értem és sajnálom. Mi a kiút?

KépKép
benó

Valamikor még alkalmazhattak nálunk képesítetlen tanítókat is, de már törvény tiltja, hogy képesítetlent felvegyenek. Ha már alkalmazásban van, akkor is köteles 2010-ig megszerezni a kellő képesítést. Tehát ha egy igazgató meg is szegi kicsit a törvényt és felveszi őt, akkor is tovább kell képeznie magát, vagy 2010-ben elbocsájták.

Kép
flóra 11

Hát két évet kellene még járnia egyetemre és államvizsgáznia, hogy legyen képeítése. Csak ő nem akar. Makacs. Inkább tengeti az életét. Pedig nagyon jól tanít.

Kép
flóra 11

És más munkát nem tudna csinálni?

KépKép
benó

Ez egy elég szar ügy,ami miatt mi mind eljöttünk a helyünkről, erről még nem írtam nektek talán.

Kép
flóra 11

Mondanám, hogy tartson magánórákat, de tanítóként ebből megélni nem fog menni. Még nyelvtanárként oké.

KépKép
benó

Hát nem nagyon ért máshoz. Meg más munka is csak olyan lenne,mint amit én is máltkor vállatltam. Köszi ezt csinálni naponta. Alkalmilag kibírja az ember, de állandóra! A környéken pedig csak gyárakban szalagmunbkára tudna elhelyezkedni.

Kép
flóra 11

És akkor csináltad meg te is az egyetemet?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?