Laci,
Örülök, hogy rendben vagytok, és jöhettek is haza! Milyen jó hírek! Így tovább!
Riddencs,
Megy a drukk jövő hétre!
Nekünk mikrós sterilizálónk van, nekem semmi gondom vele. Persze biztos az elektromos profibb. A mellszívót is lehet vele sterilizálni. Mivel mi tápszeresek vagyunk, 8 cumisüvegünk van, ahogy a 4-et elfogyasztottuk, elmosom és sterilizálom.
Én a kórházban használtam Tenát, az első pár napban nekem kellett, mert véreztem eléggé, a sima éjszakai betétet borzasztóan sűrűn kellett volna cserélni, és az az igazság örültem ha nem kellett kimennem a wc-re, mert nehezen mozogtam, meg a wc-ben alig volt hely, nagy macera volt minden egyes alkalom.

Bugyit viszont sima pamutot használtam, csak nagyobb méretűt, hogy a seb fölé érjen, és egyet sem kellett kidobnom. Itthon már sima betétet használtam. Főleg akkor véreztem, amikor pisiltem. Kb. 3 hét volt, a 4-ik héten már szinte semmi.
Csilla,
De jó, hogy minden okés, de azért vigyázz magatokra!
Fanni,
Aranyosak a fiúk, így a kép alapján nagyon hasonlítanak! Vagy tévedek?
Mi is 3 óránként eszünk, és igénylik is. Most próbálkozom a 4 órás etetésre áttérni, tegnap már sikerült is, kíváncsi leszek a mai napra.

Szerintem korai még azon gondolkoznod, hogy kihagyod az éjszakait, legalábbis az enyémekkel ezt biztos nem tudnám kivitelezni egyenlőre. És ki tudja mikor jön el az az idő, amikor nem fognak kelni.
Áttértünk mi is a BEBA-ra, egyenlőre úgy tűnik bevált, és Blanka sem ordít annyit. Hogy ez annak köszönhető-e, nem tudom. Mondjuk az adagját is növeltem, mert úgy vettem észre már nem elég a kevesebb, lehet hogy ezért is nyugodtabb. Holnap megyünk dokinénihez, kíváncsi leszek mit mond, merthogy mérlegeltünk itthon és Zsanna 1 kg-t hízott!
1 hónaposak lettünk: