Sziasztok!
Nekem fogalmam sincs róla, hogy mikor született meg a méhlepény és milyen állapotban. Egyszerűen nem emlékszem, annyira kivoltam. De arra emlékszem, hogy kikapart a doki, az marha kellemetlen volt.

De én akkor azt hittem, hogy a polopom miatt, ert volt egy terhesség alatt, és már előre mondta, hogy majd szülés után csinál egy ilyet.
Én nagyon félek a szüléstől, és már előre szugerálom magamba, hogy csak induljon időben, és akkor hátha gyorsabb lesz.
Szávával 3.-ára voltam kiírva, aznap be is fektettek, mondván gond van a cukrommal, muzsáj ellenőrzés alatt lenni. Másnap feltettek egy méhszájérlelő zselét, hátha attól beindul a tágulás, mert nem voltam csak egy ujjnyira. Ettől egész éjjel görcsöltem, lent feküdtem a szülőszobán. Reggel bejött a doki, megnézett és azt mondta menjek fel az ágyamba, aludjak egyet, mert itt nem lesz semmi. Na, bőgve mnetem fel. Megint 3 nap idegörlő várakozás jött, egyfolytában vizsgálgattak. Na, és ugye ment a nagyüzem, amitől én totál ki voltam borulva, sorban a császárok, mert ilyen-olyan problémák voltak.
Aztán 7.-én este megint feltették ezt a méhszájérlelő cuccot. Próbáltam feküdni az ágyamban, de nem ment, iszonyúan görcsöltem, aztán éjjel 2 körül levittek a szülőszobára, mert már alig bírtam magammal a fájdalomtól. A páromat fél 7-kor felhívtam, hogy jöjjön be. Sosem felejtem el azt az arcot, ahogy rámnézett és azt mondta, úristen, ennyire fáj? Gondolom rendesen el volt torzulva az arcom.
Reggel fél 8-kor bejött a doki, és burkot repesztett, egy ujjnyinál. Na onnan kezdve megőrültem, annyira fájt. Azt mondták, hogy olyan este 6-7 körül meglesz a baba. 10 korül elkezdtem érezni a tolófájásokat, de nem engedtek tolni, vissza kellett tartani, az valami iszonyat rossz volt.
Én annyira emlékszem az egész szülésből, hogy nagyon fájt, és anynira fáradt voltam, hogy szinte az ájulás szélén voltam. Szinte nem is tudtam magamról, csak olyan függönyöm keresztül jutottak el hozzám a hangok.
Aztán 12.15-kor végre megszületett Száva. Elvitték fürdeni, a párom ment vele, körülöttem meg elkezdődött a rohangálás, mert annyira gyenge voltam, hogy nem húzódott össze a méhem, és dőlni kezdett belőle a vér. Akkor hozták az oxytocint, a doki meg benne feküdt a hasamban és nyomta.
Aztán mikor felvittek és fel lehetett kelni, elájultam a sok vérveszteségtől. 2 hétig szédültem, alig mertem felvenni a gyereket, hogy nehogy elessek vele.
Szóval nem volt egy könnyű menet, ezért is halogattam a következőt, azt mondtam, hogy én mégegyszer nem szülök.
Most nagyon be vagyok tojva, de próbálgatom mondani magamnak, hoyg ez könnyű lesz, könnyű lesz.
Jajj, bocsánat lányok, hogy így leírtam, de annyira kikívánkozott belőlem. Ne haragudjatok, ha valakit megrémítettem vele.
Tényleg, ezer bocsánat.