Nagyjából visszaolvastam... Tegnap nagyon nagy vihar volt itt, és még napközben el-el ment a villany, azért nem jöttem.
Ani
Nagyon édi Roni a nyelvöltögetős képen
Nekem is csak névadóm volt. Nem is tudtam, hogy még van ilyen, jó tudni.
Andesz, Tand
Én is láttam a gyerkőcöket a Hírlapban. Egyből kiszúrtam őket, pedig még félálomban voltam
Gabi
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Nagyon jók a fotók. Tök jó a sminked, Noel meg egyszerűen zabálnivaló!
Nati
Annyira kíváncsi vagyok én is, hogy mikor szülsz. Elhiszem, hogy már nagyon türelmetlen vagy. Az aláírásodban látom, hogy a héten szeretnéd, hogy megtörténjen a nagy esemény.
Chrissy
Apának utólag boldog szülinapot, és boldog házassági évfordulót kívánok! Remélem, sikerül a meglepi
Nagyon örülök, hogy Martin minden lelete negatív. Idővel biztos változni fog és majd feltalálja magát.
Judy
Remélem, anyukád mielőbb felépül.
Vicuska
Szuper, már a célegyenesben vagytok
Roni
Szép nagy már a pocid
Nibcsike
Nagyon szép Gergő babád!
Szilvi
Örülök, hogy tudtál jelentkezni! Már csak két hét a költözésig? biztos nagyon várjátok...
Ágica
Remélem Dorka hamar felgyógyul és nem maradnak benne rossz élmények.
lányok,
köszi a megnyugtatást az UH eredményemre.
Végül úgy döntöttünk, hogy megvesszük azt a babakocsit, amit mutattam. Használtat nem találtam ennyi kiegészítővel,(lábzsák, mózes, esővédő, szúnyogháló, táska) és a színe is nagyon tetszik. Elvileg holnap meg is jön.