A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lanyané! :shock: Még sosem olvastam tőled ilyen sorokat :shock:
Azt hittem olyanokat fogsz írni, hogy "milyen csodálatos érzés végre együtt lenni a te gyönyörű pici ajándákaiddal, akiket oly régóta vártál, és ezt a csodát naponta megkönnyezed :wink: :wink: :wink: Erre Te durr bele a közepébe :D
Jót derültem :lol: :lol:

Apa tegnap itt volt, hogy egyem a szivét. Jól eltolta megint, amit csak ellehetett. Annyira egyszerű nekünk az este, hogy ennél egyszerűbb nem is lehetne. Fürdés, vacsi, büfi, kiságy. Mit nem lehet ezen érteni, és föleg betartani????? :evil:
Nem adta oda Jázminnak a teljes kaját, mert az kapálózott. MOndom, mindig ezt csinálja, ha fáradt. Erre: biztos nem éhes, tele a poci! És elveszi tőle. Azt hittem megrúgom. Persze ha elveszik tőle a kaját, már nem fogadja el újból. Fasza.
Mondom, akkor fektesse le. Erre elkezd neki szövegelni, amitől jól fölébredt, majd elkezd vele járkálni. Mondom vigye már be a kiságyba. Mire : Most rögtön?? :shock:
Annyiszor mondtam már el neki a dolgokat, hogy már tiszta hülyének érzem magam. Persze Jázmin nem aludt el egyből, aztán 2 óra múlva felsírt (ezer éve nem csinált ilyet!! ).
Lili meg 4 helyett fél 2-kor kelt! Most meg tiszta nyűgösek.
Halálosan elegem van! :x :x :x

És mikor mondom neki, hogy ha szórakozik a gyerekkel, nem fog rendesen elaludni.Mire a válasz: Majd akkor elaltatom. Úristen!!! Rohadtul nem ez a lényeg!! Mi a fenéért nem képes ezt felfogni!!
Miért kell egy jól bevált rendszeren neki mindig változtatni, anélkül, hogy felfogná vagy törődne a következményekkel??

Képzeljétek el, hogy a gyerek végre átalussza az éjszakát, mire oda megy valaki, akinek gőze nincs semmiről, és ahoz is ostoba, hogy legalább megfigyelje a dolgokat, és tönkreteszi fél pillanat alatt azt, amiért ti fél éve harcoltok! Nem lennétek idegesek? Tpasztalatból tudom, hogy 1 alkalom is ki tudja lendíteni a jól működő folyamatokat!

BOCSI? HOGY MINDIG ILYET ZÚDÍTOK RÁTOK? DE NEMTUDOM MEDIG VISELEM MÉG EZTA HELYZETE! :cry:
Vendég

Fanni!
Nálunk az vált be, hogy egyik szopik, másik cumisüveg, aztán köv kajánál cserélünk. etetés után meg lefejem annak a gyereknek az adagját, aki üvegezett. Már sztem másfél hónapja így csináljuk és működik. A babák meg csak az elején szerencsétlenkednek a cicin, aztán belejönnek. Márkó reggelente 200-at szopik!!! Cserébe viszont nem kel fel éjjel. :) Arany gyerek.

Van egy s.o.s kérdésem mindenkihez!

Norcika pár napja minden este annyira sír fürdés után, hogy nem bírom megetetni sem. Se cici, se üveg nem kell neki. Se a ringatás nem jó, de az ágya, se semmi. Csak sír-sír-sír, amíg el nem alszik. Ergo kaja nélkül fekszik le, pedig nem hiszem, hogy nem éhes. Éjjel bezzeg felkel enni. Nem értem. eddig nem volt ez. Mit csináljak vele?

Lanyané! Nagyon szépek a babáid. Nálunk is totál különböző a két gyerek.

Mennem kell.

Ja, Sotske!
Én a Külkerre jártam Pestre. 2001 febr-ban végeztem. Tényleg ismersz?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Nálunk is volt ilyen amikor a hülye szúnyogok miatt lekapcsoltuk a lámpát és féltek a tv fényeitől.Ez esténként másfél órás sírás volt.Most becsukjuk az ablakot inkább,meg előkerítettem az elektromos szónyogriasztót.

Eszti
Miért sok 2 hónap alatt a 2 kiló?Az heti 250.Mi már bőven dupláztuk a születési súlyunkat,de azt mondta a dokinénink,hogy az a 4 hét benti hízás az kellett volna,tehát teljesen jók vagyunk.Ne törődjek mások hülyeségével,nem kövér a gyerek és pont.Amúgy tényleg nem hájas,mert jó hosszú is a Marcus.Ha még bent maradtak volna 4 hetet,akkor nem 2,4kg-val született volna.
Vendég

A Bercus például az elmúlt héten nem hízott már annyit mint korábban,pedig eszik mint a gép.Neki gondolom gyorsabb az anyagcseréje,napi 4-5-öt kakil(tiszta anyja,az ebédre evett spenóttal én már este 6 körül találkozm :lol: ),míg a Marci csak 2-t.
Tápszert kibontom aztán már el is fogyott. :lol: Apa meg csak néz rám hülyén mikor adom neki a következő receptet.Mit csináljak,esznek.Jövő hónaptól már másik tápot kapunk állítólag.
Vendég

Tünci,Tonti
Ti együtt szöktetek meg?
Vendég

Mennyibe kerül egy doboz tápi? Ki akarom számolni mennyit spórolunk havonta azzal, hogy nem kell táp.

Kép

Kép
kamilla306

2000!!!!!!
Sokat spóroltok az tuti.
Vendég

képzeljétek ma tudtam picit ciciből adni igaz védőszilikonnal és nem sokat jázmin 40ml amira 30ml de pl éjszaka is próbáltam akkor nem kellett,viszont megint buli volt amirát valahogy eleltattam de jázmin picit bealszik maj egyszer csak hüpp hüpp felsír lehet fáj a hasa, :?: de mindig csak éjszaka :?: aztán kivettem és beültem az ágyamba a szopipárnának dőlve a mellkasomon tündérkémmel és mindketten bealudtunk :oops: reggel hatkor ébredtem ugyan abban a merev pozicióba gyerekkel magamon.
labasv az szerintem eggyértelmű,hogy imádom őket nekem ők a legszebbek,minden percben tudnék sírni,csak sajna amíg bent voltunk és lementem hozzájuk megláttam őket és bőgtem,hogy milyen aranykák ők az én kis drágaságaim és rájöttem egy picit most muszálj erősnek lennem,a szívem szakad meg még a peluscserénél is ha sirdogálnak vagy mikor a köldökcsonkot tisztítom,de ha én is sírok ki lesz erős mert ugye apuci nem csinálja meg ,de már meg meri fogni őket meg büfiztet meg nagyon sokat figyeli a kis szerelmeit.

ezt muszálj leírni...mikor hazahozott minket már a bejárati ajtón lufi volt,beléptünk és mindenhol szivecskés lufik anyának hatalmas vörösrózsacsokor én még ekkora fejű rózsákat nem is láttam :lol: kistündérkéknek fehérrózsa,én úgy bőgtem mint állat aztán apa is hogy milyen boldog :D boldogok vagyunk :D

lanyané

sziasztok
Lanyané, ilyen gyönyörű csajokat!!!!!! Gratula!!!

Judit, nem műkszik a weblapotok. Tudod?

El vasalni
:? :arrow:

Kép
an°°di

Andi
Nálam nem vasalnál?
Vendég

Lanyané
Nálunk a Bercus az egész életét képes lenne eltölteni rajtam.A Marci kicsit bújik,de ha álmos akkor eltol.Ő már nagyfiú és egyedül alszik.Legalább nem lesz olyan anyafüggő mint az apukája.Milyen romantikus urad van.Mindjárt letolom az enyém,csak jöjjön haza.

NEM AKAROK VASALNI!!!!
Vendég

Hello!

Nem szöktem meg csak semmi időm most írni, amíg itthon vagyunk inkább a családdal vagyok aztán majd augustusban visszatérek közétek! :D
Anna szerencsére visszatért a tápszerre, nem sír már annyit, megszokta a megváltozott helyzetet. Állandóan megyünk, családtól családig, tök jó, boldogok vagyunk és végre pihenhetek egy kicsit is amíg anyum meg a nagyim meg a hugom foglalkoznak a gyerekekkel.
Ezen a héten nem érek ra de a jövő héten igen egy balatoni talira ha Tündi benne van. Szóval Tündi jelentkezz és beszéljük meg!

Egy kérdés: Anna felső két kis foga barnás, a védönő szerint vitaminhiány és valami tablettát kell szednie majd. Van valakinek hasonlo tapasztalata? Mert az en nagyfiamnak nem volt ilyen es Alexnek sem. Lehet hogy a gyümölcslétől amit iszik? De már eleve így bújt ki Neki. Gondolom ezen már nem nagyon lehet segíteni, így fog maradni amíg ki nem potyog Neki.

Lányáné: nagyon szépek a Leánykák, kitartás!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla, 20 rugót kb...az elején nem kell annyi (Meg az 300 Ft, nekünk az Alpremet ették 5 kiloig), na aztán most 2000 Ft egy doboz., aztán kell sok olyan 3-4 hónaposan, de most fél évesen megint nem kell annyi.
Költhetitek ruhára, vagy amire kell...én a ruhán spórolok...turizok, vagy kapunk, újat nem veszek. Muszáj valahol behoznom a kiesést.

zsuzska80
Szombathely

Lanyané: persze, tudom én. Nem is bántásiból írtam![/img][/i][/b]
Vendég

LABASV
Nektek az alpreme nemcsinált szorulást? Nálunk a Bercusnak nagyon
Vendég

már gondoltam rá,hogy megcsinálom neki kamilla teával,mer tolyan kis poszka hiába 4 kg.tök pici
Vendég

Banika, nem tőlem kérded az Alpremet? :):)

de nálunk Gergőnek volt olyan szorulás tőle, hogy csak na...mindent kipróbáltam, de nem jött be semmi. csak a tápváltás. azóta nincs semmi gond.
Most h. eszünk mást is, így napi 3szor van :):):) csak győzzük pelussal..na ezen sem tudok spórolni :):)

zsuzska80
Szombathely

De.Bocsi.Kicsit szét vagyok csúszva.
Vendég

Miért szerintetek az én két gyerekem hasonlít egymásra? sztem abszolút, még természetre sem. A múltkor valaki azt kérdezte hogy testvérek?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép Kép

zsuzska80
Szombathely

végülis testvérek :lol: :lol: :lol:
Vendég

az én fiaimat állandóan lánynak nézik(kivéve azokat az anyukákat akiknek fiuk van)lassan veszek nekik vmi jó kis rózsaszín cuccot
Vendég

én benyomok egy kávét.ki tart velem?közben kicsit vasalok,kocsit simizek,elvagyok
a pasik tuti nem tudnának egyszerre ennyi mindent csinálni.legalábbis az enyém nem tud :lol:
Vendég

Kép
Marcikám este kicsit elfáradt[/img]
Vendég

Kép amikor nem bírnak magukkal,rózsaszín morzsolókát kapnak :lol:
[/img]
Kép
Bertalan a kéjenc
Vendég

basszus barnább a gyerek lába mint az enyém
Vendég

Andi, nálam megy és egy barátném is most nézte kb. egy órája...
Nem tudom, mi lehet.

Jaj, vasalnom nekem is kellene, Banika nem kávézom sajna, néha egy tejeskávé lemegy, de leszoktam teljesen, még lombik előtt...

Na, megyek én is dolgoz, amíg alszanak, pedig én is tudnék egyet :D

jucicuki

anny
Nem irigyellek

Kamilla
Akkor sajna nem te vagy.Pedig ő is totál így néz ki,mint te és a nevetek is egyezik,de nem baj :lol: Ja,és baromi sokat spórolsz!

Banika
Szerintem sem hájas Marcus,tök édi.Engem sem zavar ez a havi 1kg,inkább örülök,hogy ilyen gyorsan össze szedték magukat 8) És én is letojom (ezt pontos jével írják?) mások véleményét :wink:
Dobd át a vasalni valót,én is most fogok,de szeretem csinálni :oops:
Miért kaptok másik tápot?A 3.hónap miatt vagy a súlyuk miatt?nekem nem említett még ilyesmit a bubó
Jó a kép :D Kávé jöhet egy vödörrel :wink:
Vicces,mert az én lányaimat meg fiúnak nézik,még ha totál rózsaszínben vagyunk,akkor is.De állítólag azért,mert nincs még fülbevalójuk.Hát tehetek én róla,hogy kicsi a fülcimpájuk?Amúgy ha benne lesz a fülükben,akkor is megfogják kérdezni,én meg majd azt ,mondom,igen fiúk,és olyan hülye anyjuk van,hogy rózsaszín szoknyába járatja őket és még a fülüket is kilövette. 8)

Képzeljétek,lánykáim 2 napja áttértek a 3 óránkénti evésre.Eddig 4 óránként ettek 130-at,most 3 óránként esznek 100-at.Viszont sokkal nyugisabbak,jobbat alszanak és fél óra alatt végzünk a 1,5 óra helyett :P
Vendég

Kidőlt a drágám :wink: (Noa) Kép

Száva gyakorol
Kép
Vendég

lanyané
ügyik vagytok,így tovább :D

Tonti
Én is úgy tudom,hogy ez vitaminhiány és valóban nem tudsz már vele mit kezdeni.
Vendég

Kamilla :P
Neked is köszi! Ez különben nem is rossz ötlet!

Lanyané :P
Milyen ügyik a lányok! Nálunk csak Milán szopizik rendesen, Márk csak úgy csinál... de azért kap ő is 10 percet, amikor csak lehet. Éjszaka egyszer felvertük őket, aztán már folyamatosan ébredtek... elég zajjal jár nálunk is az éjszaka. Mondjuk én egy mázlista vagyok, mert Apa nálunk 100%-osan itt van, övé a legszarosabb időszak éjszaka, a éjféltől-hajnal 3-f4-ig. Ez 1 etetést jelent, meg a közte lévő időszakot, amit rendszerint áthisztiznek Manókáim. Aztán ő kidől és jövök én 8)

Lányok :P
A cumisüveget sajnos nem tudom elhagyni, mert Márk még nem tud cicizni rendesen, s így a fejést sem, de igazatok volt, Milán szopija után a jobb cicimből, amiből szopott, legközelebb többet tudtam lefejni, mint a másikból! Úgyhogy most majd a balon dolgoztatom :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, és nekem pl. fogyókúra a szoptatás, vagy ez az időszak.52,5 kg-val kezdtem a terhességet és most 55,5 vagyok, ami a méhem és a 2 cicim, különben vékonyabb vagyok, mint előtte. Pedig én még vizes sem voltam. Igaz, nem eszem nagyon sokat, de azért rendesen, napi 3x igyekszem. +kis fagyi :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Azon rövid ideig amíg cicizett a Marci,én 3 óránként ettem.Apa azon röhög,hogy már vagy 5 éve nem voltam éhes,mert képes vagyok folyamatosan enni :lol:
Apa egy hős nálatok.Enyém nagyon tud aludni.De ha egyszerre ébrednek a fiúk akkor besegít

Eszti
Nem akarom elkiabálni,de a szeles idő ellenére(amit állítólag nem bírnak a csecsemők),ma egész jól működnek a gyerekeim.Napközben 3-3és fél óránként evés(még a Bercus is aki eddig 2 óránként evett volna),vagy beájulnak azonnal utána,vagy kicsit tekernek a játszószőnyegen és utána egész könnyen elalszanak.Annyi,hogy egymástól vannak kicsit elcsúszva,de ők tudják.
A 3 hónap miatt kapunk másik tápot.Amúgy 2 hósan szokta lecserélni a tápot,de mivel korababák ezért marad 3 hónapig a beba ha start.Majd meglátjuk.Remélem jó lesz nekik,mert ez valóban húzos,hogy havi 20 ezret megesznek,meg a másik 20 ezerbe tojnak.Én is szeretek vasalni,csak akkor nem ha fölhalmozom.Bár anyukám hetente 1x besegít.Engem nyugtat a vasalás meg a takarítás.A mosogatás viszont idegesít.Utálom :twisted:
Olyan cukik a lányok.Fülbevalót sok helyen nem is tesznek be 1 éves kor alatt pont a fülcimpa miatt.Olyan sokat változik még.A keresztlányomnak is újra kellett lövetni.

Juci
Mit dolgozol?

Labasv
Inkább nem írok véleményt az exedről.Annyira tud idegesíteni engem is amikor egész héten szenvedek velük,végre beállnak vmi rendszerre és akkor jön vki aki "megmenti" őket és esetleg fölkapja ha kettőt nyekken vmelyik.Apa is csak esténként van itthon és belátja,hogy sajnos nem ismeri minden reakciójukat pedig igyekszik és tényleg segít amikor hazaér.Kezd belejönni,de néha kicsit késik,mert ő úgy látja hogy még nem annyira fáradt a gyerek.A következő körben már nem tököl,viszi aludni,mert nem akarja saját magát sem szivatni meg a gyereket sem.De nyakon tudnám húzni azt aki nem érti,hogy nem nekem tesz rosszat ha fölborítja a rendszert hanem a fiúknak.Próbálok türelmes lenni én is,de sokszor nehéz.Tudom hogy kicsit mindenki macerálná őket,de baromira elfáradnak tőle.Persze nem búra alatt kell tartani a gyerekeket,de az ő szükségletük az első.
Vendég

Banika, csak házimeló :lol: gyerekkaja-gyártás télire, mosás, vasalás stb.

jucicuki

[quote="banika"] írta:banikan benyomok egy kávét.ki tart velem?közben kicsit vasalok,kocsit simizek,elvagyok
a pasik tuti nem tudnának egyszerre ennyi mindent csinálni.legalábbis az enyém nem tud :lol:

És emellett még babanetezünk is :lol:

Amúgy, bár kiderült nemtőlem kérdezted, ami jó, mert nem tudom mi az az alpreme, de nekik sosem volt szorulásuk. Eleinte volt, hogy csak 2 aponta kakiltak, de mióta főzeléket esznek, napi minimum 2x van kaki. A foguk miatt már többször folyós.
Vendég

nem kocsit simizek,kicsit simizek
tiszta hülye vagyok
igen,babanetezünk,mert egész nap a két 10 hetessel "társalgok".csoda ha hülyeségeket írok?
a lényeg,vasaltam,etettem,altattam,játszottam és még babaneteztem is :lol:
Vendég

Dobok egy képet a fiúkról.
Márk, Milán és középen Apa :D
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Judit, mi az a kifordított tükörtojás, amiben a csajok játszanak? és mekkora házatok van? :shock: ennyi cuccot! :lol: (bejött az oldalatok)
lépcsőmászás nálunk is van. lassan beszerezhettek egy védőrácsot ;)

ja, és már kérdezni akartam, h mindenki ad cipőt a már állni tudó gyermekére/gyermekeire?

Sotske, nem vmi fejlődési ugrás miatt esznek gyakrabban? cukik a lányok! Petrának sincs fülbevalója, és őt is sokszor nézik (emiatt?) fiúnak. nem nagyon érdekel

Banika, bocs, de vasalást nem vállalok (addig nem vasaltam, míg nem votlak gyerekeink :oops: szinte soha semmit :lol: ) te meg szeretsz? héééjjjj :twisted: mi még mindig beba ha start aktívot adunk a skacoknak :shock: 8) minek lecserélni, ha szeretik?

Kép
an°°di

Kamilla,
Szépek vagytok! :D Boldog névnapot Nórinak! Nektek bevált a hordozó?
Mi kb. 3-4 naponta fogyasztunk el egy doboz tápszert, szóval az első hónapban kb. 8-9 doboz volt, 16000-18000 Ft.

Andi,
Kérünk a nyaralásról képet!

Juci,
Jaj, olyan édesek! És tényleg milyen jó az a rózsaszín csoda, amiben ülnek! Lilinek boldog névnapot!

Fanni,
Nekem azt tanácsolta a dokinéni, hogy az egyiket szoptassam, a másiknak pedig adjam a lefejtet cumisüvegből. Ha csak fejsz, akkor elapad hamarabb.
A légzésfigyelő nálunk még nem indult be, legalábbis a levegővétel miatt nem. Csak azért riasztott az 1 hónap alatt kb. 3-4-szer, mert nem feküdtek a lapokon. :oops:

Lanyané,
Nagyon szépek a csajok! :D Nálunk is különbözik a két gyerek teljesen, olyan mintha nem is ikrek lennének. Bár pont valamelyik nap jegyeztük meg a párommal, hogy a Blanka ahogyan „pofásodik”, mintha kezdenének jobban hasonlítani egymásra. :roll:
Jaj, én is néztem még a jó mútkor a Hello Kittys cuccokat a H&M-ben, de akkor nem volt pici méret. :oops:
Lehet, hogy fáj a hasija Jázminnak, nálunk is először csak éjszaka sírt, most már van hogy napközben is. Szerencsére nem durvult el a helyzet, mi Espumisant használunk. Nálunk Blanka képes rajtam elaludni bármikor, imádja! :lol:

Banika,
Én is pont tegnap kérdeztem a dokinénit, hogy nem dagi-e Zsani. Azt mondta nem, pedig már 4350 gr, 1 kg-t hízott 1 hónap alatt. Blanka meg 3420 gr, azért ő is hízott 700 gr-ot. Nyugodtam adhatok nekik amennyit kérnek.
A kis buddhád nagyon édes! :wink:

Mi újra visszatérünk a Milupára, mert a BEBA-tól zöld lett a kakijuk, és a dokinéni azt mondta, akkor maradjunk az eredetinél, ha attól viszont nem az. Megjártuk ma a korai csípőszűrést is, a dokibácsi mindent rendben talált!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Andi!

A huple-ra gondolsz? http://www.huple.hu/

Nem nagy :oops: és már tele van :lol:

Cipőt nekünk a rossz lábtartás miatt kell ráadni mióta áll...

Rebe, köszi :D

Banika, én is jó hülye vagyok, mert tök sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon milyen kocsit és miért simizel :roll:

Szép estét!

Judit

jucicuki

hm, Rebe, én úgy tudom, h normális a tápszertől bezöldült tápi. emiatt még nem hallottam, h bárki váltott volna. mindegy,. lényeg, h jó legyen a lányoknak :D
hasfájás :cry: :cry: :cry: nem is akarok rá emlékzeni. sztem Huba sem.
képek a lenti linken... :wink:

Kép
an°°di

Andi jók a képek :wink:

jucicuki

Judit,köszi :D a tiéitek is!
a huple ... kissé.... iszonyú drága :shock: :shock: :shock: ilyenünk se lesz :evil:
(hűdesemmikedvemdolgozni :? )

Kép
an°°di

Andi,
Hát én nem tudom, a dokinénink mondta. :oops: Mi Milupát ettünk eddig, csak mivel ők itt Harasztin BEBA pártiak, így kipróbáltunk egy dobozzal.
Megnéztem a képeket, jók! Aranyosak a lurkók! :wink:

Kérdésem lenne:
Ugye rögtön a fürdés után esznek a csajok, és a következő etetésnél nem telik ám el 3-4 óra, mint egyébként, hanem csak 1,5-2, és újra éhesek. Ki érti ezt. Én azt gondolnám jobban alszanak a fürdés után, aztán dehogy. Szerintetek ez miért lehet?

Másik, a védőnőm és a doki is azt mondta, nem lehet a bekevert tápot eltenni a következő etetésig. Van olyan ismerősöm, aki viszont hűtőbe elteszi és azt megeszik. Ti hogy csináljátok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Nálunk 9-kor esznek fürcsi után,aztán a Bercus eszik éjfél körül,a Marci kibírja 3-ig.3-kor,6-kor már mindketten esznek.Én nem erőltetem ezt az átalvást,mert amikor ébresztettem őket éjfélkor enni,akkor is ettek 3-kor.Máskor meg 5-ig aludtak.Majd alakul.Én előre bekeverem a tápot,24 órán belül hűtőben nem lesz semmi baja.Frissen ha összerázom,sok benne a levegő,tekeri a Bercus hasát.Volt már,hogy sokat hagyott,azt megkapta következőre.
Vendég

rebe,
nemtom, de este az enyémek ált. sokkal többet esznek, mint napközben. mondjuk esznek 6-kor, majd fürdés 8-kor, és megint evés elalvás előtt...
én simán beteszem a hűtőbe, és 24 órán belül felhasználom, de pl. ha jól emlékszem, Judit csak frisset ad. a dobozon az van, csak frissen, de ez enyhén szólva túlbiztosítása annak, hogy romlottat ne adjunk...

KépKép
lili73

Ez a huple nagyon jó,de tényleg baromi drága.

Andi,Juci
Képek nagyon jók
Vendég

Én is előre megcsinálom a tápszert. Régebben teljes napi adagot, külön cumisüvegekben. AMúgy a kórházban is ezt csinálták, mikor betegek voltak, és 5 (?) napig bent voltunk. Tehát annyira nem árthat :wink:
Sőt, van olyan tápi, amire rá van írva, hogy nem lehet mikrózni. No, azt is lazán beteszik a kórházban, én meg hetekig kínlódtam a melegítésével. Azóta mikrózom, Semi bajuk nem volt még tőle.

Más. Nálunk is vannak lombik babák, ezért leírom, mire bukkantam.
Átolvastam egy másik topicba. Nem mondom melyikbe, de nem ez a fő témája. Ott azt írták, hogy a lombik babákat jobban szereti az anyjuk-apjuk, mint a spontán babákat, mert rájuk többet kellett várni. :shock: Azt hittem lehidalok! :shock: Van aki azt állítja, hogy nem szeretem annyira a gyerekeimet, csak mert nem kellett a fogantatásukért megszenvednem!!! :shock:
Vendég

Én csak frissen adom a tápit...
Tudjátok a paramami :oops:

Huple baromi drága, csajok anyuéktól kapták még karácsonyra :? de nagyon szeretik és egyensúlyfejlesztésben remek és persze játéknak sem utolsó. Nálunk most már komoly harc megy érte, hogy ki üljön bele :lol:

Judit

jucicuki

Lombik nem lombik imádom őket -nekem a nagylány 7 év után lombik az ikrek meg meglepetés spontán -szóval van összehasonlítási alapom....inkább az igaz hogy a nehezen jött lányomat talán kicsit tönkre szerettem féltettem ha lehet ilyet mondani az ikrekkel már sokkal lazább vagyok.. de ez betudható akár annak is hogy már volt gyakorlatom. Szal a lényeg nem a legyártásban leledzik.... :)

Kép
Kép
panni7

Hahó csajok!
Nem vesztem el még,csak nem nagyon vagyok már humoromnál,így inkább nem hisztizek itt... :(

Nagyon édesek a bébik!És hihetetlen,hogy milyen gyorsan nőnek... :shock:

Délután megyek dokihoz,akkor derül ki,hogy pontosan mikor akar befektetni.Remélem,hogy nem holnap reggel,hanem csak hétfőn. :roll: Kép

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?