Szia Inci! Üdv köztünk!
Velünk minden oké, továbbra is egyben, bár most már nem bánnám ha lassan kifelé venné az irányt Réka.
Hétfőn voltam dokinál, megint volt kínzásos méhszájvizsgálat, de ugyanúgy állunk, mint eddig. A ctg épp csak hogy hullámosat mutatott, szóval fájásoknak se híre se hamva. Csak a szívfrekis-mozgásos görbe ugrált össze-szerencsére.
Ennek ellenére mindig mondja, hogy nagyon kemény a hasam.
Egyébként baromi pörgés volt a Margitban is, mindenki rohangált össze-vissza.
Dia! Találkoztam a barátnőddel (Marcsi?) is, megint nagyon aranyos volt. Mondta, hogy csütörtökön nála szülés indítás lesz (ha addig nincs semmi), mert már múlt péntekre volt kiírva. ..
APa csütörtöktől hétfő reggelig itt lesz Bp-en, így mondom RÉkusnak, hogy ha lehet, erre az időszakra tervezze a kibújást. Így tök jó lenne, mert esetleg szobatársak is lehetnénk a barátnőddel...
Én most tök jót aludtam, vagy 9 órát nyugodtan, savmentesen, egyszeri pisiléssel megszakítva. Nem is tudom, hogy sikerült.
A takarításmánia anyumnál jelentkezik, mióta itt van, pakol-takarít, engem meg nem hagy semmit csinálni. Szóval 1,5hete sokat pihizek, talán ennek is köszönhető, hogy nem nyíltam tovább.
Most már úgy vagyok vele, hogy én is nyugodtabb lennék, ha RÉka kint lenne...
Ezt a szex-dolgot én is hallottam, hogy beindíthatja a szülést, csak nem tudom, hogy nincs-e nálam nagyobb fertőzésveszély a kinyílt méhszáj miatt. Erről tudtok vmit? Azt hiszem Csabimnak se lenne ellenére a dolog az elmúlt sanyarú hónapok után...
Megoldottam a borotválós kérdést is, habár nem lett tökéletes. Csabinak mondtam, hogy majd lehet, hogy neki kell megcsinálnia, de egy kicsit aggódok emiatt, mire ő mondta, hogy higgyem el, ő jobban aggódna mint én. Na ezek után a tettek mezejére léptem, és amennyire sikerült, megcsináltam...
Én azt hiszem kb 8 kilót híztam, ha azt is hozzáadom, amit az elején fogytam, akkor 10-et...
HA sikerül felrakom a tegnapi pocifotómat is.
Íme:

37+1 hetes poci