A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Összeírtam a pólóméreteket, megint úgy felidegesítettem magam az egészen, hogy tiszta ideg vagyok, de nem sokáig, most megyek az iwiw-re és leírom a listát.

KépKép
benó

Na, egy kicsit megkönnyebbültem, ennyivel is kevesebb.

KépKép
benó

Ne idegesítsd magad! Felesleges és árt a szépségednek. :D

Kép
flóra 11

Oké, gyere, dumcsizzunk, most az Andi szív egyedül, meg mentek hozzá beszélni is, egyedül meg nem tudom csinálni. Már minden oké, nem idegeskedem, leadtam a pólóméreteket, olyat kapnak, amilyet kapnak.

KépKép
benó

Felhívtam az Aviva nőt, és közben tornát tartott :shock: :shock: :shock: (a lábakat felemelni stb. :lol: :lol: :lol: ), és mondta, hogy 22-én Pesten lesz, akkor hívjam, addig úgyse történik semmi. Mármint? :lol: :lol: :lol: :lol: Na, jó, majd hívom 22-én, addig úgyse történik semmi. Aztán ha tudunk, elmegyünk egy tanfolyamra hozzá a Szilzivel.

KépKép
benó

Most megint ráér az Andi, úgyhogy megyek.

KépKép
benó

Nem ér rá. :twisted:

KépKép
benó

Mit szólsz a továbbtanulási terveimhez? :wink:

KépKép
benó

Flóra, gyere, no. :roll:

KépKép
benó

Bár engem is felidegesített tegnap egy ún. barátnőm.

Itt lakik a házban, pár emelettel lejebb. Valamikor egy osztályba jártunk, később együtt voltunk anyaságin. De aztán már kezdett nagyon fura lenni. De én még elviseltem a bogarait. Nagyon ritkán találkoztunk már,de néha még feljött hozzám.

Egy alkalommal,úgy két éve feljött,pont akkor kaptam póstán újybb kredit kártyát,amit félredobtam,hogy nekem nem kell.Ő kikönyörögte tőlem,hogy neki milyen jó lenne, pénzhez jutna. Megígérte, hogy fogja törleszteni a havi részleteket. A pénzt levette a kártyárólde mindig probléma volt a fizetéssel. Folyton kapom a figyelmeztetéseket. Egy évvel ezelőtt elkértem tőle a kártyátés összenyírtam,hogy többet ne tudjon levenni. De megint nem fizeti. Tegnap már elmondtam a szüleinek, mert neki három hónapja hiába mondom,hogy fizesse ki. Az anyja még engem hibáztatott, hogy minek húztam ilyenbe bele a lányát. :shock:

Kép
flóra 11

Itt vagyok, olvaslak.

KépKép
benó

Hú, ez tényleg durva! :shock: :shock: :shock: Menj be a bankba és mondasd le! Nem lehet?

KépKép
benó

Ééénnn? Én csak segítettem neki. Erre este telefonál a csaj, és kiabál velem a telefonba, hogy azonnalmenjek le,beszélni akar velem,mit képzelek magamról,hogy az anyjával beszéltem......

Nem mentem le, két hárpia, megettek volna. Mondtam, hogy jöjjön ő. Ő persze nem akart. Telefonon mondtam neki,hogy figyelmeztetést kaptam megint, ha nem lesz kifizetve, engem bíróság elő állítanak. Szóval cirkusz....

10 után feljött, hozta a papírt,hogy neten átutalta a bankba a pénzt. De kiabált közben, be nem akart jönni, azt mondtaő befejezte velem, neki ebből elege van. Én csak megjegyeztem,hogy ez az ő szégyene,hogy nem fizet én csak segítőkezet nyújtottam,ő meg visszaélt a bizalmammal. És mondtam,hogy nem lett volna cirkusz, ha fizette volna a kölcsönt. Erre fölpuffaszkodott ésnagy durcásan bevágta a liftajtót és elment.

Kép
flóra 11

Nem csodálom, hogy mérges vagy rá. Neked csinálja a hitelt, magyarul? Többiek! Mit szóltok ehhez? Zsuzsi! Hol vagy?

KépKép
benó

Helyes, menjen is a fenébe! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Akkor törlesztve van a kölcsön? :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Engem teljesen kiborít minden egyes vita. Úgy kellett lenyugtatni magamat, hogy ne egyem magam, nem ér annyit,hiszen ilyen ember nem bnő. Csak az aggaszt, hogy ki fogja lefizetni a kölcsönt. Mert megteheti,hogy fütyül rá és az egész a nyakamban marad.

Nem lehet lemondani. A pénzt felvette, vissza kell fizetni. Csak épp az én nevem alatt fut a kölcsön. Tehát ha nem fizeti, engem cseszegetnek miatta.

Hülye voltam, de ezért mondtam,hogy én is sokszor ráfizettem a naivságomra, a jóhiszeműségemre. Mert az ember magából indul ki. Én nem tudnám megtenni, hogy nem törlesztem a kölcsönt.

Kép
flóra 11

Most csak a három havi részletet utalta át nagy hirtelen, azt a három havit, amivel el volt maradva. Még le kell fizetnie 200 000 Ft-nyit.

Kép
flóra 11

Szegénykém, nagyon sajnálom. De most valamennyit törlesztett, nem? Vagy nem lehet a limitet beállítani legalább, hogy maximáld azt, amit felvehet ez a h.p. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ?

KépKép
benó

Még mindig remeg a gyomrom a tegnapi vita miatt. Talán ezért is nem vagyok képes semmi normálisat csinálni.

Kép
flóra 11

Reméljük, kifizeti. :roll:

KépKép
benó

Már nem vehet fel többet, de így is sok, ami törlesztenivaló még maradt.

Kép
flóra 11

Hát remélem,mrt különben biztos megkeserüli. Leverem rajta,az biztos. De hogy még nekiáll feljebb,annak ellenére,hogy nem fizeti! :evil:

Kép
flóra 11

Na,jó.lapozzunk. De jó,hogy kiadtam magamból. Máris több az energiám.

Kép
flóra 11

Szegény kedves családtagom, és te ezt nem akartad velünk megosztani. :cry: Ott nyomta a kis lelkedet. :cry:

KépKép
benó

Bocsi, itt rohangáltam, azért nem voltam itt.
Mennék haza, de szegény Andinak egy csomó dolga van és meg nem akarok dolgomvégezetlenül elhúzni.

KépKép
benó

Nektek is elég a bajotok,nem akarok mindent a nyakatokba varrni.De most jól esett kimondani. Köszi,hogy együttérzel velem. Szerinted sem kell sajnálnom,hogy ennek a "barátságnak" vége. Ugye?

Kép
flóra 11

Hát, én nem sajnálnám. :twisted: :twisted: :twisted: Vannak helyette új barátaid. :D

KépKép
benó

Új téma? :D

KépKép
benó

Kicsit megyek, segítek az Andinak, már nagyon mennék a mamiékhoz. :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Szerintem is. Itt vagytok nekem ti.És ennek örülök.Sokkal erősebb szálak fűznek hozzátok,mint itt sok közeli ismerősömhöz. :D

Kép
flóra 11

Mit csinál ilyenkor nyáron,hogy annyi a dolga? Tudom,a vezetőségnek van mit csinálnia nyáron is. De ennyit,hogy nem ér rá átvenni a dolgaidat? :shock:

Kép
flóra 11

Megyek addig valamit főzök.De visszanézek időnként. :D

Kép
flóra 11

Megcsináltuk, amit megcsináltunk, megyek haza. Puszi
Majd estefelé jövök, mert du. meg hastánc lesz.
Szép napot mindenkinek! :D

KépKép
benó

Felraktam gyorsan egy zöldséglevest. Benézek, ha nem vagy itt, odarakom a főzeléket is.

Kép
flóra 11

Megjöttem, visszaolvastam!

Kép
muzsuzska

Gy. és A. Gábor is kezet foghat ! :D Megunta, hogy nem fér a gép elé ezért tegnap egész délután szenvedés volt, mert be akarta üzemelni a másik gépet nekem babanetezni, de nem jött össze!
Segítség kell mert a ruter nem fogadja el a másik címet stb....nem vagyok én informatikus! :D

Kép
muzsuzska

Tegnap vagy a gép nem üzemelt vagy én nem fértem hozzá! :evil:

Kép
muzsuzska

ma korán keltem és irány a piac anyummal!
Húst vettem, kelkáposztát ,barackot, srandruhát, paradicsomot.
Utána anyámnál kitakaritottam az autót kivűl belűl! Megállapítom hogy ez férfimunka! :evil:
Most jöttem haza, anyámnál megfőztem a kukoricát, így azt se kell itthon főzni!
Tancsu iparkodj venni és enni mert lassan lejár a szezonja! :D

Kép
muzsuzska

Apámnak szóltam, hogy ha tud eladó családi házat szóljón, erre a bunkó elkényeztetett trónörökös öcsém azt mondta hogy ha felveszek millió hitelt akkor tud házat!
Persze ő könnyen van apuci neki millióért épített újjat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

De legalább fogná be a pofáját! Én egy csibeólat se kaptam, se munkát a családi cégnél!
Persze mert én lány vagyok! :evil:

Kép
muzsuzska

Kimaradt hogy 30 millió hitelt vegyek fel öcsém szerint, ő pedig 24 milliós házat kapott apucitl!

Kikapcsoltam a Num Lock-ot véletlenül! :D

Kép
muzsuzska

Nem is volt kedvem ott maradni enni, erre szegény anyám csomagolt .

Ugye utálhatom azt a szülőt aki az egyik gyerekét tömi pénzzel a másik meg le van........!

Kép
muzsuzska

Flóra, megértelek. Nekem is február óta gyógyszerrel hozzák meg a pirit! Ez mindig így marad?
Elhiszem hogy nincs kedved dokihoz menni!
Én hétfőn megyek vérvételre, kiváncsi vagyok mit fog megállapítani belőle! Remélem csodákat!

Kép
muzsuzska

Tancsu, hatalmas, csodaszép és félelmetes a pocid! Tök jók a képek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Benó, csodállak hogy ennyi energiád van jönni-menni állandóan!
Én örülök ha hazaérek, és akkor nincs kedvem sehová menni! G. is pont ilyen! :D

Kép
muzsuzska

Hálás vagyok Benónak mer idevezényelt hozzátok!
Vannak barátnők, de jönnek- mennek! Mindenkinek megvan a saját életritmusa és 3 műszak mellet nem tudok lépést tartani egyikkel se!
Nem is akarok!
A legkedvessebb barátnőmért fél évig könyörögtem a főnőkőmnek hogy vegyék fel, erre amikor sok munka volt és gondok felmondott!
Laboráns helyett elment takarítónőnek!
Végül is szép karier!
Sajnálom mert fájt de neki nem mondtam meg!
:evil:

Kép
muzsuzska

Na megjött a párom, megyünk pihizni mert éjjel megyünk dolgozni!

Kép
muzsuzska

Hali...

Cupp..

Megjöttem!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Jók ezek a továbbtanulási tervek.....)
Már a régiek is megmondták, hogy jó pap is holtig.........vagy tanulj tinó........
Na amelyik szimpatikus azt vedd alapul..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

szia társam, most megvagy!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Flóra

Nekünk mind a két böngésző van, de a mozzilát én sem szeretem azt a párom használja.

A mi gépünk nem virusos, de néha nagyon lassú, bár csak bizonyos oldalak, igy az tuti az oldal hibája.

A szomszédasszonyt meg ne sajnáld, az ilyen az nem barát,csak kihasznál...
Semmivel nem lettél kevesebb, mert ő éppen mostantól nem fog köszönni...
Sőt !!!!Több lettél!!
Tapasztaltabb, hogy ne bizz meg benne többet...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?