Sziasztok!
Szerencsére nem lázasodott be Linzer, de azért adtam neki este kúpot. Reméltem kaksinak legalább segít (ki tudja...), de persze nem.... Este nagyon "elromlott" szegény, alig akart elaludni pedig nagyon fáradt volt, kb másfél órát altattuk, volt ringatás, simizés, otthagyás, semmi nem jött be, aztán egyszer csak szerintem annyira kimerült hogy kidőlt. De legalább éjjel nem kelt, mondjuk ő nem szokott már elég régóta (koppkoppkopp), de most számítottam rá. VIszot most én sem volt képes hajnalban felkelni fejni, 1 hónapja nem aludtam végig egy éjszakát sem, és bár nem vagyok nagy alvós, most muszáj volt kialudnom magam. Na reggelre azt hittem felrobbannak a melleim
Pumpi, gratula a sárgarépához!

3 hósan már lehet neki ilyet adni? Mondjuk Anyu mesélte hogy mikor mi picit voltunk jóval hamarabb el lehetett kezdeni a hozzátáplálást mint manapság, és nem csak gyümölccsel hanem főzelékekkel, pépekkel.
Érdekes, nagyimat kérdeztem ki a múltkor hogy ő mit adott enni pl a nagynénémnek, akit csak 3 hónapig tudott szoptatni, ötvenes években nem kimondottan voltak még tápszerek. Viszont amin megdöbbentem, és sajnálom hogy nem azokat a géneket örököltem: Apumat 3 éves (!) koráig szoptatta.... Dedurva.... Szerintem ha nekem 4 gyerekem lenne, akkor sem lenne összesen sem annyi tejem....
Celesztina, tök jó ahogy beleolvad a kocsiba a kék rugiban

Vezetős képünk nekünk is van Mazsiról:
6220 gramm? Húúú az igen, gratulálok

Mi tegnap 4960 voltunk, két nap alatt 10 deka...? Bár szerintem benne van legalább 10 deka kaksi momentán
Emi, ez azért nem semmi hogy Lili így reagál Anyósodra.... Lehet, érzi hogy te annyira nem kedveled? Nálunk szerencsére Mazsi bírja az idegeneket, bár az egyszerre túl sok ember túlpörgeti és estére nagyon nyűgös lesz, de alapvetően semmi baja azzal ha idegenek vannak körülötte. Én örülök neki, mert mi elég sokat megyünk családhoz, és ott mindig van pluszban valaki Anyuékon kívül. Én azt utálom mikor tisztába teszem én hatan körbeállják, látom rajta hogy meg van zavarodva hogy minden oldalról belóg egy fej, nem tudja kire nézzen.
Ez a dobjátok a kútba a macskákat dolog azért elég kemény.......

Minek tart az ilyen macskát? Ivartalanítsa ha "unja" hogy mindig kiscicák vannak.... Döbbenet milyen emberek vannak, komolyan.
Lekri, miért lennél gonosz attól hogy jó volt külön aludni? Neked is kell a pihenés, és hidd el ha időben megszokja hogy egyedül alszik, később sokkal könnyebb lesz. Tudom, sokan ellenzik itt a különalvást, de én ha tehetném már elkezdtem volna ahhoz szoktatni hogy éjszaka külön alszik.
Kolonicson mi is megdöbbentünk...... De én minden ilyen fiatal sportoló tragédiáján kiakadok.