A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szia Binyek!

Másikba is olvastam, mennyire nehezen bírod :cry: Ilyenkor mindenki azt írja, hogy minden nap egy kincs, Ez teljesen így van, de attól még "szörnyen" kényelmetlen állapot :( Írhatnám, hogy kitartás, de az ember úgysem tud mást tenni, mint sodródni az árral.

Bizti Te is nemsokára a kialvatlanságról fogsz írni :wink: Ciciztetésről, nyafiról, fogacskákról :D
Vendég

Binyek
Megértelek,bár ez tudom nem vigasz.Látod tudják ők,hogy milyen jó helyük van.Nekik minden nap kincs(ahogy Labasv is írta),neked meg minden nap maga a pokol.Ez a sehogy se jó már tényleg rossz lehet.Én csak a lábaimat utáltam nagyon,mert szét akartak este már repedni.De NAGYON ÜGYES VAGY HOGY ILYEN SOKÁIG EGYBEN VAGYTOK!!!!!
Vendég

binyek kitartás mást nem tudunk írni :D mindjárt a kezedben lesznek aztán sitty sutty elfelejted a szenvedést :D
lányok nagy bajban vagyok tegnap szörnyű tragédia történt meghalt a sógornőm akivel nagyon jó baráti kapcsolatban voltunk ő lett volna amira kerianyuja,pénteken még bent voltak a koriban üvegen keresztül látta a lányokat úgy sírt,hogy még azt is mondta olyanok neki a lányok mintha a sajátjai lennének na szóval tegnap du.tán az autó hátsó űlésén eldőlt és elment tőlünk,34 éves gyönyörű,életerős nő volt itt maradt a bátyjám meg a fiuk aki nem közös de a bátyám nevelte fel szóval nagyon kivan a család nekem meg nincs tejem :cry: :cry: :cry: :cry: hiába fejek az eddígi 100ml helyett 10-max 20 ml jön csak :cry: mit csináljak nincs ötletetek :?:
bocs hogy a rosszkedvet hoztam most csak de :cry:

lanyané

Akik még szoptatnak vagy még kismamik!
Megmaradt egy majdnem teljes doboz LAKTOHERB(új ára 540ft) tejserkentő teám,egy teljes doboz URTICA URENS(új ára 550ft) homeopátiás tejserkentő bogyó és 2db híján egy teljes doboz BABYDREAM-es (Rossmann) melltartó betét(új ára 380ft).Ha valakit érdekel,mindössze 1.000ft+postaköltségért nagyon szívesen eladnám együtt őket.Nekem sajnos nincs már rájuk szükségem.

Lanyané
A tejserkentésre a pihenés és a nyugalom a legjobb,de ezt most gondolom hiába is írom.Nagyon sajnálom a sógornődet,illetve leginkább akiket itt hagyott :cry: Őszinte részvétem

Binyek
Már hiányoltalak.Mit mondott a doki :?: hamarosan itt a vége és a kezedben foghatod a gyönyörűségeidet.Tudom,a hátat közepére sem kívánsz majd,de örülj neki,hogy ilyen sokáig bent maradtak a csöppségeid :!: :!:

Anny
Már a múltkor is kérdezni akartam.Te egyedül neveled a gyöngyszemeidet?Le a kalappal :!: :!:
Vendég

Riddencs
Csak nem babázol már :?:
Vendég

Fanni
Tök helyesek a fiaid!

Én is általában frissen készítem a tápot.Ha megmarad,forró vízben szoktam melegen tartani,de ha a következő etetésig nem eszik meg még sem,akkor inkább frisset készítek :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én búcsúzom Tőletek egy kicsit,mert holnap reggel be kell feküdnöm szülésig.Minden rendben a bébikkel,de azt mondta a doki,hogy most már jobb lenne,ha felügyelet alatt lennénk...És mi is úgy gondoltuk,hogy jobb lenne,úgyhogy nem ellenkeztünk.
A párom értesít benneteket,ha fejlemények vannak.

Mariann!
Ezen a fajta tejhiányon szerintem csak te tudsz segíteni...Próbálj nem keseregni meg idegeskedni,gondolj arra,hogy a punásaid miatt most nem lehetsz bánatos és ideges.Tudom ez nem hangzik túl jól,de a sógornődön már nem tudsz segíteni,de a lányoknak szükségük van a tejre!!!! :(

Pusza mindenkinek!Majd jövök a törpökkel! :lol:

binyek

Binyek
Gondolok rád.
Vendég

Binyek,
Gondolunk rád!

Lanyané,
Őszinte részvétem a sogornőd miatt! A tejserkentésre kellene a nyugalom, a pihenés, a stressz nem tesz jót, de az a baj, ezt most hiába is írjuk! Próbálj megnyugodni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lanyané
NAgyon sajnálom,részvétem.Fel sem tudom fogni hogy történik ilyesmi.Most tényleg a lányok az elsők neked,próbálj kicsit megnyugodni.Tudom könnyű mondani.Tedd őket cicire amilyen gyakran csak tudod,náluk jobban semmilyen csodaszer nem fog tejet csinálni az tuti.
Vendég

Binyek! Szorítunk, várunk a kicsikkel!

Lanyané, sajnálom a sógornődet! Részvétem!

Judit

jucicuki

Születésük óta fény, csillogás és luxus veszi körbe Jennifer Lopez és Marc Anthony ikreit. Jennifer nagy gondot fordít arra, hogy Max és Emme semmiben ne szenvedjenek hiányt – talán túlságosan is nagyot. A luxuspalota falai közül kiszivárgott információk szerint a gondos anyuka minden ruhácskát csak egyetlenegyszer ad a gyerkőcökre, mert képtelen elviselni, ha a kicsik kétszer viselik ugyanazt a babaruhát.

Az egyszer használt, de egyszer használatosnak közel sem nevezhető, jó minőségű holmikat összegyűjtötték, és el szerették volna árverezni őket. A kiszemelt aukciósház azonban kizárólag felnőtteknek való ruhákat vezet be a katalógusába. Jennifer sajnálatát fejezte ki a hír hallatán, hiszen a babaruhák egyike-másika majd ezer dollárt kóstál.

Akinek már ez is sok volt, az ne olvasson tovább. Az énekesnőnek ugyanis nem ez az egyetlen sztárallűrje, amelyet a gyermekeivel fedez. A két kicsi számára már rögtön a születésük után felvett egy fényterapeutát és egy masszőrt, akik a csöppségek körül sürögnek-forognak. A speciális fényterápia segítségével állítólag növelhető a csecsemők intelligenciája. A babamasszőr pedig hetente kétszer látogat el a családhoz, hogy kényeztető masszázsban részesítse az ikreket.
:lol: :lol: :lol:

Ciki saját kicsi kezével masszírozni :?: :!: :?:
Mi tök imádtuk dömöckölni a csajokat esténként, kár, hogy már nem lehet, mert közelharccá alakult, nem bírnak fél percet sem nyugton maradni :roll:

jucicuki

Én szívesen átvállalnék egy-két egyszer használatos rucit Jenniferéktől :wink: Azt hiszem ki tudnánk használni :lol:

Ezt el kell mesélnem!
Tegnap családostul kimentünk a Tescoba.Mi már végeztünk,apósomat vártuk a parkolóban,mire odajött egy öreg fószer,látta a két hordozót.
(a továbbiakban F=fószer,É=én)
F:Csak nem kettő?
É:(Nem,csak poénból vettük a két hordozót,hogy majd az egyiket bevásárló kosárnak használjuk)Igen,kettő.
F:Ikrek?(Nem,szomszédok,csak kölcsön kértük.Mellesleg tök egyformák,de nem,nem ikrek!)
É:Igen.
F:És látom,egy fiú,egy lány.(megjegyzem,mindkét lány totál rózsaszínben)
É:Nem,mindkettő kislány.
F:Igen? :shock:
É:Igen.
Most jön a poén.Azt hittem,már nem tudnak hülye kérdésekkel meglepni,hát mégis.
F:És miért nincsenek egyformában? :shock: :shock: (Szinte zokon vette a csávó,hogy különböző a ruhájuk)
É:(Totál kiakadtam,ennyit tudtam kinyögni)
Mert nem volt a boltban két egyforma. :D
Csávókám tuti nem volt százas,mert tátott szájjal bámult urám,aztán elment szó nélkül. :roll:
Vendég

urám=rám :oops:
Vendég

Eszti
Ez tipikus.Ikrek?Nem lizingeltük az egyiket.Mi megbeszéltük,hogy legközelebb azt mondjuk,hogy az egyiket örökbefogadtuk,hogy ne unatkozzanak.Olyan hülye emberek vannak,hogy el is hiszik.Nálunk kajak lányoknak nézik őket full kék-zöld-barna a ruhatárunk,csupa autó-busz-markoló-traktor figurával.Én mér csak röhögök rajtuk.Nálatok mennyit alszanak a csajok napközben?Nálunk ébredéstől kb 1 órát vannak fenn(kaja-büfi-pelus-játék),aztán elfáradnak.Ilyenkor délután még hosszabbat alszanak.Nem igazán hajlandóak egyedül szórakoztatni magukat,max a játszószőnyegen hanyatt fekve püfölik a lógókat.Hason nem maradnak,mert szerintem azt hiszik akkor aludni kell. :lol: Nagyon ritkán ébrednek csendben nézelődve,inkább sírva.Lehet ezen változtatni?Hogy tanítsam meg nekik?
Vendég

Banika
Általában evés előtt fél órával ébrednek,de van,hogy végig alusszák.Nálunk inkább délelőtt alszanak többet.Nekünk valahogy a délután,na meg aztán az este pláne nyűgösebb.Ébreszteni nem szeretem őket,mert semmi értelme,sőt,nem is esznek,bealszanak.Így inkább megvárom,míg maguktól ébrednek,végül is ők tudják a legjobban,hogy mikor éhesek.Mi is kb. ébredéstől 1 órát vagyunk fent,aztán elnézelődnek a kiságyban.
Most mennem kell,később még befejezem a mondandóm :oops:
Vendég

csajok mikor hány hetesen kezdenek el érdeklődni tehát játszani?mert amira ma sírt mint állat se kaka,hasa is tele,nyugtató cici se kell,mondjuk nekem se kéne az üres :oops: és nagyon emelgette a fejét szép nagy szemekkel nézegetett mindenfelé,olyan érzésem volt,hogy unatkozik :lol:

lanyané

Nemtom... Mi az első hónapot kórházban töltöttük. De Jázmin drága már akkor is csinálta a fesztivált, mikor az "oviba" került. Éhes volt a lelkem. Mondjuk meg is értem. Akinek 5milit adnak 3 óránként! Azt is köcsög szondán, mert lusta volt a nővérke kivárni.

Nem lehet, hogy picit a hasa fáj?
Vendég

lanyané

észvétem!

én kezdettől fogva szórakoztattam őket(szoktam is mondani, h én egy egyszemélyes szórakoztató központ vagyok) :lol:

nekem is kérdezik, mikor mindkettő rózsaszínben van, h az egyik fiú? :twisted:

szanet

ja a lényeget elfelejtettem:)
szóval zenélőforgót tettem e kiságy fölé.

de úgy mlékszem kb egy hóaposan édekelte őket
de gonodltam addig is nézzék
:)

szanet

Lanyané :(
Sógornőd... tragédia. Borzasztó lehet az egész családnak.
Azt hiszem tudod, nekem Apukám és a Bátyám is a terhességem alatt halt meg... nagyon nehéz volt nem kiborulni... vagyis inkább másképp... de ők is annyira várták a babákat, hogy muszáj volt rájuk vigyáznom. Valahogy így kellene visszacsalogasd a tejed Te is...
Könyv szerint a babák napi 3 órát sírnak. Minden ok nélkül is. Mi is bedilizünk tőle, de ilyenkor nem tudsz mit csinálni. Talán egy kis halk zene... de inkább az is csak téged nyugtat meg... Én is remélem, hogy hamar kicsit "értelmesebbek" lesznek... és könnyebben megfejthető lesz a sírás oka...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti!
nem semmi. ma velem az történt, hogy voltunk a Fő téren sétálni. Fanni talpig rózsaszínben, fodros sapi, akiből kivillan a fülcsi. Gergő kék body, farmer , kék zokni. Odeaön egy öreglány. Kérdezi ikrek? igen mondom. (én még holt nyugodt vagyok, de az ikres csajjal akivel mosatnában szoktam talizni, ő már ideges az ilyen kérdésektől). Kérdezi: egy fiú egy lány? mondom igen, bár totál egyértelmű. erre fel megkérdezi melyik a lány???????!!!!!!!!! na ettől már én is a falra mászok!! mondom neki a rózsaszín, fülbevalós....szóval totál nem érdekli a dolog, de azért kérdez....

nekem napig óta sokat alszanak. 3 szor 2 órákat...mondjuk én ennek csak örülök, napok óta egyedül vagyok... de már a fürcsi is megy egyedül sírás nélkül :)

jó éjt, gyorsan alszok sokat, 6 kor ébresztő :)

zsuzska80
Szombathely

Fanni! én nem is tudtam!!! basszus sajnálom nagyon :( Baleset volt?

Lanyané: részvétem :(

zsuzska80
Szombathely

Én is hülyét kapok a jónéptől. Miért akarnak mindenképpen mondani valamit, ha ikreket látnak? Meg a nehéz volt őket kihordani-kérdést is bírom. Honnan tudjam nehéz e? Egy gyerekekkel még nem voltam terhes.
De ami igazán arcpirító az az, hogy szoptatom e őket??? Mégis mit képzelnek?? Bemutatót ne tartsak??
Vendég

Anny
Ja,ja.Ez a másik,a szoptatás.Aztán ilyen :shock: szemekkel néznek rád,hogy miért nem.

Lanyané
Nekem most kb. 1 hete baromi érdeklődőek,mindent néznek és figyelnek.Előtte is volt ilyen,de akkor nagyn hamar elfáradtak pusztán abban,hogy felemelték a buksi fejüket :wink:

Sírás:szerintem semmit nem tudunk azzal kezdeni,ha sírva ébrednek.Én megsimizem a hátukat,utána az arcocskájukat és a világ legnyugodtabb hangján próbálok hozzájuk beszélni.Bár gondolom,ezt más is így csinálja.

Tök rossz kedvem van :cry: :cry: Nem vidítanátok fel egy picit? :roll:
Vendég

Helló mindenki!Noa baba vagyokKép 8)

Száva babaKép :lol:
Vendég

Na,ez a h...e felcserélte.Szóval első képen Száva,másodikon Noa :oops:
Vendég

Riddencs :?:
Vendég

Ma senki nincs?Jól eldumcsizok itt magammal :roll: Megpróbálom felvidítani magam :? :?
Vendég

Én vagyok,csak Jövök-megyek mert vmelyik mindig akar vmit
Vendég

Miért kell felvidítani?
Figyelj!Zöld lepedő volt a fiúk alatt a kiságyban és mivel hason aludtak,csúsznak-másznak-közlekednek iccaka,reggelre úgy néz ki a térdük mintha fűben másztak volna.Ez elég vicces?

Tegnap találkoztunk egy ikerpárral(2 lány :lol: )akikkel egy napon születtünk,csak ők Kecskemétiek.Még a járgányunk is egyforma.Vicces volt.
Marci dumál a kiságyban a forgónak,Berci meg alszik mellette.
Vendég

Bocsi,mennem kell.Táncolunk a Marcival A Zséda KARÁCSONYI cd-jére.Imádja
Vendég

Kész.Lelassult tőle és frankón elaludt egyedül.Nem tom mi van velük,tiszta jól alszanak napok óta.Gondolom az idő nyomja őket,nem én vagyok ennyire ügyes.Napi 3 óra sírás szerintem nálunk is megvan fejenként.

Lanyané
Írtam tegnap egy litániát neked,de a k...a iwiw eltűntette.Mi újság légzésfigyuval?Állítólag ha elérik azt az időt amikor meg kellett volna születniük,akkor elhagyják ezeket a légzéskihagyásokat ami a fejletlenségükből ered.Nálunk bejött.Amúgya babycontroll nagy lapos,de a Bercus ezen is képes úgy feküdni a sarokban,hogy egyeket csippan ez a vacak.Most a 4 lap beteríti a kiságyat.Ha külön szedem őket akkor hogyan van ez?Állandóan jelez majd,mert két lap közé mászik?
Vendég

Köszi Banika
Pontosan mikor születtek a fiúk?
Vendég

Már tudom.Május 6.És kik azok a Kecskemétiek?Mert ekkor már én is bent feküdtem Kecsón.
Vendég

május 6
vége az alvásnak.kár volt elkiabálnom
Vendég

Juci,
Jenniferék tudnak élni, hát igen, a pénz! :wink: Én is szívesen átvennék tőlük ruhákat, azt hiszem szívesen hordanánk!

Eszti, Zsuzska,
Tuti jók a párbeszédek! :lol: :lol: :lol:
A tegnapi sétánál már nekem is volt részem benne, bár a nő akivel találkoztam nem volt annyira hülye! :wink:

Lanyané,
Szerintem a játék még korai. Hát nem tudom, nekünk is van az ágy felett zenélő körforgó, de nem vettem észre, hogy érdekelné őket még. Szerintem most még, jobban szeretik ha te foglalkozol velük. Legalábbis az enyémek. Felveszem őket, viszem egyik helységből a másikba, beszélek hozzájuk, táncolunk zenére, közben nézelődnek, ezek lekötik őket.
Amúgy szerintem a hasa is fájhat. Ja, az enyémek is sírással ébrednek, de ők éhesek, átmenet náluk nincs. :wink:

Eszti,
Miért van rossz kedved? Az idő? Én utálom ezt az időt. Pfúj.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Én is vagyok, csak délelőtt fogorvosnál voltam, aztán meg etettem, játszottunk, etettem, most elájultak. Éppen egy rakat csirkemellet párolok, hogy legyen a nőciknek a fagyasztóban.
Vasalnom is kellene, de fájdogál a fogam, így elég nyűgös vagyok...
meg ez az idő is, olyan :roll:
Délután meg megyünk apóst köszönteni, remélem most megúszuk vita nélkül, mindig van valami, ami nem tetszik nekik...

Na jól felvidítottalak benneteket mi? :wink:

Judit

jucicuki

Lányok! Nem hiszem el!

Lili játszott egy színes, húzható kukaccal. Jobban mondva össze-vissza rángatta maga körül. Jázmin nézte egy darabig, majd olyan ordításban tört ki, hogy na! Ült a Nagyi ölébe, előrehajolt, kinyújtotta mindkét kezét, és remegve visított! :shock: Kellett neki! Megáll az eszem! Persze mikor Lili elment pelenkázódni, és addig megkapta, dobta félre. Lesz gondom a kiscsajjal! Hozzáteszem, Lili meg kiröhögte.
Vendég

Zsuzska
Nem baleset volt :(
Apunál sokminden volt (agyvérzés, prosztatarák, kórházi fertőzés), a bátyámnál pedig bőrrák :cry:

Sotske
Mondd csak, 2 hósan is 3 óránként etetsz?

Vagy Lányok :!: , meddig tart ez a 2-3 óránként időszak? :shock:

Köszi, Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szerintem csak kicsit kivagyok,azért van a kedvem a padló segge alatt.

Fanni
Eddig 4óránként ettek a csajok,de most átálltak ilyen 3-3,5-4 óránkénti evésre.Attól függ,egy etetéskor mennyit esznek.Van,hogy 140-et,akkor kibírják a 4órát,de van,hogy csak 100-at,akkor 3óra múlva megint kérik.

Anny
Szegény Jázmin.Úgy megsajnáltam a drágát :(

Jucicuki
Foggyógyító manóim repülnek hozzád 8)
Vendég

Jázmint? A kis rinya-mancit? :D

Időnként olyanhangosan ordít (nemsír), hogy azon csodálkozom, hogy még nem jöttek át a szomszédok, hogy mit csinálok a gyerekekkel!! :shock:
Vendég

sziasztok!olyan jo olvasni titeket!Bocsi,hogy megzavarom :oops:

De már ugy látom nincsenek itt a pocisok.majd én is jövök kérdéseimmel ha megszületnek a lurkok. :oops:

voltam dokinál a méhszája már csak 1000 .Ezzel meddig huzhatom még?A gyerkőcök 1790 gr. és 1890gr.nekünk nagyon rossz éjszakánk volt,Máté hányt meg hasmenése van .ma egész nap alszik a drágám.

Szép napot mindenkinek!!!
s.csilla

Juci,
Én is küldöm a foggyógyító manókat, remélem már nem fáj! :wink:

Fanni,
Mi is hasonlóan eszünk mint Esztiék, 3-3,5-4 óránként! Én általában egyforma adagokat adok nekik, nem tudom mitől függ, hogy meddig nem éhesek.

Eszti,
Te úgy csinálod, hogy elkészítesz több tápot az üvegbe, és esznek amennyit kérnek? Mert én mindig ugyanannyit csinálok, és ha esetleg még éhesek, akkor csinálok még egy picit.

Csilla,
Még zárt a méhszájad, de a méhnyakad már csak 1 ujjnyi. Szerintem nehéz megmondani, de pihenj nagyon sokat!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :P
Cumiból anyatejet, vagy tápszert adsz nekik?

Sotske :P
Húha, mi még csak 60-akat eszünk... De a kilójukhoz képest ez még rendben van. Napi szinten 500 körül, pedig még nem érték el a 3 kg-t.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! Sajnálom nagyon :( egyszerre mind a ketten... barátnőm 4 éve egy hónapon belül vesztette el az apukáját és anyukáját is...:( szörnyű dolgok ezek....
Fanni, neked kéne egy új vonalzó :):):)

Csilla! pihenj sokat!!

Juci húúss fogfájás :)

zsuzska80
Szombathely

Fanni,
Cumiból tápszert kapnak! :wink: Mivel nagyon kevés a tejem, azt általában inkább ciciből!
Nálunk is Blanka eleinte 60-akat evett, kb. 4-500 között naponta.
Nagyon sajnálom a családtagjaidat! Én a lombik kezdetekor a nagymamámat veszítettem el hasnyálmirigy rákban! Szörnyű dolgok ezek! Igazságtalan az élet, az egyik kezével ad, a másikkal meg elvesz! :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nekem anyukám halt meg hasnyálmirigy rákban. A lányok meg aznap születtek csak 4 évvel később.
Vendég

Riddencs?? Ha meglesznek a babák, ki ír róla??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Kérdésekkel jönnék:

11 óra óta üvölt mindkét gyerekem :(
Ettek, tiszta a pelus, nem fáznak, nincs melegük. Ha felveszem őket akkor is. Látszólag poci sem fáj.
Mi lehet?

+ Milán nagyon sokat bukik. Szerintem a megevett kaja kb. ötödét. Szerintetek ez normális?

Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?