A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én nem mertem megkérdezni, hogy mi van vele, Tancsu, pedig gondoltam rá, hogy mi lehet vele. :cry: Nagyon sajnálom, mert emlékszem, hogy írtad, hogy nagyon sokat jelentett a párodnak. Ez szörnyű veszteség.
Nálunk is akkor halt meg a nagypapám, amikor a lakást vettük, és apukám annyira ideges volt, gyújtott egy gyertyát és véletlenül meggyújtotta az adásvételi szerződést. Ez van. Megértette mindenki. :cry:

Sajnálom, Tancsu, és azt is, hogy nem tudod velünk megbeszélni, és gondolom, mással se tudod, pedig lehet, hogy jobb lenne, ha legalább kiírnád magadból. Aztán max. kitörlöd, ha gázosnak érzed, most már tudjuk, hogyan lehet szerkeszteni.

Te próbálj magatokra gondolni, Tancsu, mert neked nagyon fontos ez a baba miatt. Érted. Pihenj, kismamink.

KépKép
benó

Kimegyek a Gy.-hoz.

KépKép
benó

Timi, szerencsére nem volt semmi baj a leleteiddel. Nagyon megnyugodtunk. :D

KépKép
benó

Érdekes, hogy 3 embernél is egyszerre romlik el a gép, Zsuzsi. Érdekes egybeesés.

Remélem, a Szilziéké is hamar megjavul, mert most a Szilzinek szerintem szüksége lenne ránk. Nem nagyképűségből mondom, de szerintem igen.

KépKép
benó

És a 3 rossz gépes ember 21-én mind megy orvoshoz majd.

KépKép
benó

Szia Benó!

Kép
flóra 11

Szia, Flóra, bíztam benned. :D

KépKép
benó

Mit sikerült megcsinálnod a reggeli tervből?

KépKép
benó

Micsoda eszmefuttatás! Mondom én,hogy nagy elmélkedő vagy! :D

Kép
flóra 11

Az tuti. :D Nem hiába jártam bölcsészkarra. Egybe vagy külön? Na, mégis hiába jártam. :D

KépKép
benó

Ó,jól állok Benó! Én megfőztem, mosogattam,takarítgattam. Voltam a bankban, voltam a komáéknál és voltam temetőt locsolni. A póstára elküldtem acPétert a vécé festését pedig meghagytam a Flóriánnak. A gyerekeket meg összeszidtam,aztán kitakarították a gyerekszobát.Igaz,hogy maradt ott nekem is munka,portörlés,felmosás.De legalább összerakodtak.

Kép
flóra 11

Ma egész jól ment a hastánc, már ezen a héten kétszer voltam, nyáron így is fogom csinálni szerintem, ha csak tehetem. Mert így legalább ér is valamit, meg hát van is kedvem hozzá. Erre nem igazán mondom, hogy nincs kedvem, vagy közben se nézegetem az órát meg ilyenek. Hanem jó, a zenék is szuperek, majd egyszer átveszem őket a Tünditől. Voltak régen cd-n ilyen zenéim, amiket a társaim írtak át nekem, de kölcsönadtam őket (a naiv, tudom), és ennyi volt.

KépKép
benó

Akkor ma is ügyes voltál, Flóra. :D Nem csalódtam benned. De te se bennem. Én ma se váltottam meg a világot. :D

KépKép
benó

Pedig azok nagyon jó zenék voltak, volt egy-két nagyon kedvenc, de a franc se tudja, kinél vannak. :?

KépKép
benó

Mi van az angol szakkal?

KépKép
benó

De te is ügyes voltál. Dolgoztál az Andival,voltál anyudéknál,írtál nekünk, nem is keveset. :D Hastáncoltál,méghozzá jólis csináltad. És még ki tudja mit, mert nem olvastam vissza.

Kép
flóra 11

Az majd ősszel indul. Mint a suli, tudod. Én normálisan 4 évet iskolába fogok járni. :(

Kép
flóra 11

Benó, a tanulási terveid egyébként nagyon jók. És mondd, valaki fogja fizetni valamelyiket?

Kép
flóra 11

Voltam a Gy. nagymamájánál is, meg egy kolléganőmmel taliztam, voltunk a Vivikével vásárolni ragasztót meg reggelinek valót, meg tankolni, ennyi. De azért köszi.

Megtanultam a fátyolt úgy megkötni a fejemen, hogy csak a szemem látszódjon ki. Ezt már két éve próbálom megtanulni.

KépKép
benó

Látod,haladsz szépen. A tévében mondták,hogy a hastánc egyiptomi eredetű. És különbség van az egyiptomi és a török mozgás közt.

Kép
flóra 11

És egész kicsi lányok is hastáncoltak,meg terhes mamik is.

Kép
flóra 11

Hát, én ilyeneket nem tudok, én csak próbálom csinálni, amit kell. :D A Tündi szokott ilyeneket mondani néha, de egyik fülemen be, a másikon ki. :D

KépKép
benó

Aranyosak lehettek. Egyszer eljött velem a Vivike, Kittike meg a tesóm is, a Vivike többször is. :D A Tündi nem hastáncolt, mikor a babát várta, valamiért nem volt jó neki.

KépKép
benó

Azt mondták,hogy az arab meg törökben több a kendővel,fátyollal a játék, míg az egyiptomira jellemző a csípőrázás.

Kép
flóra 11

Szerintem mi valami keveréket csinálhatunk, nálunk minden van. :D

KépKép
benó

De ügyesen megjegyezted. :D

KépKép
benó

van spektrumod? spermáról van szó

KépKép
benó

Bocsi,itt vagyok, csak a Peti mutatta nekem a neten a világrekordot. Az is fenn van már a neten.

Kép
flóra 11

oké
spektrum????

KépKép
benó

Hát figyeltem. :D Néztem a műsort helyetted. A Flórián valami filmet néz m2-ről. Nem akarom őt zavarni.

Kép
flóra 11

Van spektrumom. Remélem lesz ismétlése. Átkapcsoltuk,de pont reklám van.

Kép
flóra 11

Azt mondják, attól alacsony a sp. szám, mert sok mérgező anyagot eszünk, dohányzunk stb. Magyarul még semmi olyat nem mondtak, amit maguntól nem tudtunk, úgyhogy ha valami új van, megírom. :D Viszont most megyek fürdeni, utána még visszajövök elköszönni, mert a Gy. még szeretne valamit...., de a menstruáció előtt 3 nappal? :shock: :shock: :shock: Minek? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyek fürdeni.

KépKép
benó

Oksa. A műsornak vége lett a spektrumon. Majd máskor megnézem.

Kép
flóra 11

Azért az akkor is jó!!! :lol:

Én meg visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó,ki a harmadik, akinek rossz a gépe? Rossz a Szilzié, az enyém is raplizott,ha erre gondoltál és ki a harmadik? A Zsuzsi? Ezért nem jön?Mert ez még nem derült ki. Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Kép
flóra 11

Na,én kezdek gépelni,mert ezzel viszont nem jutottam semmire.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, Szilzi, én - akik tegnap kidőltünk a sorból a gép miatt.

Jó éjt, Flóra! :D :D :D :D Már ne gépelj, aludj! :D

KépKép
benó

Zsuzsit nem is tudtam.

Kell gépelnem, de ne félj,aludni is fogok.

Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

A Szilzi most írta, hogy már úton van a vérvételre, az Attila vizsgálata meg pénteken lesz majd. Reméli, hogy ma du. már tud jönni hozzánk, mert tegnap is bolondokháza volt a munkahelyén. Nincs túl jó kedve szerintem. :cry: A kismamákkal teli vérvétel biztos nem tesz túl jót neki.
Amikor mi voltunk a Camponában, akkor rájöttem, hogy baromi sok kismama van! :shock: Szívesen csináltattam volna velük valami kérdőívet vagy valami ilyesmit, hogy mióta és milyen módszerrel, volt-e hormonzavar, spermazavar, csinált-e gyertyaállást, kétnaponta volt-e eksön, Clostilbegytet kellett-e szedni stb. Szerencsére itt nálunk nincs ennyi kismama. Ez bunkóság volt, tudom. :roll:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!

Olyan jót alidtam, mint már régóta nem...
Teljesen kipihent vagyok , tetterősen állok a munka elé.......csak hogy újra kidöntsem majd magam.... :wink: :wink: :wink:

Menek csinálok valamit, mert mióta felkeltem csak kávézok, a párom meg már elmosogatott, most porszivóz........:D

Na majd még jövök...:D

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

KépKép
benó

Ti nem vagytok semmik, Tancsu! :shock: Negyed 8-kor porszívózni! :shock: :shock:
Egyébként jó reggelt! :D

KépKép
benó

Örülök, hogy jól aludtál. :D :D :D :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Elmegyek anyuékkal és a gyerekekkel valamerre, majd csak du. leszek.
Puszi
Mindenkinek szép napot! :D

KépKép
benó

Hellóka!

Én is benézetm,de látom mindenki már elment dolgára. Tasncsu neked jön az anyóska,mentek tovább. Benó gyerekekkel kirándulgat, Szilzi vérvételen, Zsuzsinak rossz a gépe... ahhhh.....

Timi, ketten maradtunk. Te hol vagy? :(

Kép
flóra 11

Hát akkor gépelek tovább. Ha valaki lesz,akkor kiabáljon! :D

Kép
flóra 11

Cupp

Csak egy gyors bejelentkezés...Anyós fél óra múlva kb itt van...
Pakolok,készülök, stb...
Este nem tudom mikor jövünk haza, amint tudok jelentkezek.
Sziasztok...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?