A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Virág!Kép
Na igen, persze a holnapi HSG-re megintcsak viszek váltóbugyit....Kép Az ép fogsor még várat magára, januárban kezdődik az eksön!

Clostys tapasztalataim:
Kezdtem 2*1-et, meg persze mellé a repiszuri, majd a végére egy ki Utrogestan. Attól függetlenül, hogy a 2*1-től is ciklusonkét 2-3 megfelelő méretű petécském volt 6 hónap után 3*1 lett a napi adagom. Na ettől aztán néha már menni sem tudtam, néha 1 oldalon volt csak 3! Az Utrogestanból 1*1-et kellett szednem, totál lerövidítette a mensim, és kevés is volt, nehezenm is indult be igazán. Ami a legfontosabb, hogy minden ilyen bogyós ciklus alatt volt uh, minden másodiknál pedig vérvételek is(3., 20., és 23., nap). Azt viszont a mai napig nem értem, hogy ha minden oké volt a páromnál, és amint rtam megfelelően reagáltam a gyógyszerekre is, miért nem volt még egy halvány pozitív tesztem sem? Ez azóta is rejtély számomra, amit a holnapi HSG talán megmagyaráz.

Lányok!

Ma már nem valószínű, hogy tudok írni, de holnap gondoljatok rám 10 és 12 között léccike! Legközelebb hétfőn leszek, így előre kívánok nektek kellemes, akciós, babásodós, zebrás, meg ilyenek hétvégét!
Puszi
Csutka
csutka

Sziasztok!

SzösziKépKép Pedig vagyok néha és írtam is párszor neked, de valahogy mindig elkerülte a figyelmedetKép Én is pont olyan vagyok mint te, nem festem a hajam, nem gyantázok, nem festem a körmöm. Jaj a fejem rémes, de már csak kibírom valahogy. Biztos ez se normális, de hogy valaki ne szoptasson, hanem a szilikon feltöltésével mimelődjön szülés utáni hetekben, ez nem normális, az biztos. Szegény csaj. Nagyon nagy önértékelési gondjai lehetnek. Aki ennyit foglalkozik a testével, külsejével (és ilyen szánalmas az eredmény-ezt most nem azalakjára értem), mikor a világ legszebb feladata vár rá, hát nem tudom, sajnálom.
MilliKépKép Én használtam LH tesztet, és nekem nagyon jól működött. A pálcikásan, egyszer használatosan használtam. Nekem mindig nagyon pontosan kimutatta a peteérésemet. De gondolom ilyen és olyan tapasztalatok is vannak. Mindenesetre én nagyon ajánlom. Ha másért nem a bizonyosságért, hogy legalább ez a része müxik a dolognak.

SziszusKép Olyan szomorú vagyok, amikor olvaslak, úgy szeretnélek egy kicsit jobb színben "látni". Szerintem itt mindenki örül neked, és amiért még mindenkinek mások a problémái, nagyon meg tudunk téged érteni. Azt hiszem talán mi érthetünk meg a legjobban. Néha azt a legnehezebb elfogadni, amikor nincs magyarázat, csak atz mondják véletlenül történik az ami, és véletlenül veled. De ilyen sorozat már nem folytatódhat. Ebben kell hinned. Én ebben hiszek. Van miért imádkoznom nekem is.Kép De máshogy nem megy. Túl kell lépni a dolgokon, előre kell nézni, mert meghülyülünk. És abban kelll bízni, hinni, reménykedni, biztosnak lenni, hogy legközelebb minden rendben megy. Én is ezt teszem. Nagyon szeretnék neked segíteni. Csak tudnám hogyan! Lehet, hogy írok neked magánba, és elmesélek egy történetet.

Kele
Kele

Csutka!
Holnap nagyon fogok Rád gondolni 10 és 12 között!Kép Az erő legyen Veled, meg a nagy szél. Aztán hétfőn beszámolni az eredményekről, tapasztalatokról!Kép

Alice!
Inkább Te írj ÚGYKép híreket! Mi újság albi fronton? Esténként még mindig színlelsz?Kép

Mindenki!
Ma este lesz 8-tól az a babagyártós vígjáték!Kép Hátha utána kedvet kaptok/kapunk hozzá...

Milli
milli

Milli

Albi eggyenlőre nem kell Kép Már nem szinlelek esténként hanem cselekszem Kép
Most nemtudok hirt mondani.

Évici hol van már? nem reggel ment dokihoz? jajjjj irjál mánn.

Alice
malice

Sziasztok Lanyok!

Clostyhoz szeretnek hozzaszolni: en clostyval lettem babas. Ugyebar veteles utan vervetel, majd a dokino felirta a clostyt, felidoben follikulummetria. Repedes utan progiszintmeres. Nekem sem irt fel Utrot, a closty szepen felvitte a kezdeti 8-as szintrol 25-re a progimat, a 4. honapban lettem babasKép Szal csak azt akartam mondani, hogy szvsz nem kotelezo az Utro closty mellett, de mondjuk a follikulummetria es a progiszint figyelese nem artKép

Szerintem Kata dokija vegeredmenyben nem olyan gaz, talan ezekre jobban odafigyelhetne. Ja es nalam is ugy volt, hogy elso 2 honapban a closty mellett sem volt peteeresem, emeltuk mindig kicsivel az adagot, 3. hoban minden ok volt, de meg nem jott ossze, 4-ben ott volt LackoKép

Sok szerencset mindenkinek, en nagyon drukkolok a hatterbolKép

orsoly
orsoly

Lányok!
Hú, annyi a hozzászólás ..meg a munkám, hogy sajnos nem tudom követni.
Alice, lányok!
Ma voltam dokinál, a cisztám amire először méhenkivülit hittek eltűnt, minden ok, jó életjelenséggel másfél centi a baba. Kép
Tünetem SEMMI, csak a cicifeszülés, a doki szerint nem is baj.
A harmadik hónapig még izgulok, de szép csöndben elköszönnék, de ez nem jelenti azt hogy nem nézegetek be ide hogy kivel mi újság!!
ALice, remélem a pároddal alakulgatnak a dolgok.
Mindenkinek drukkolok, a lombikosokra sokat fogok gondolni jövő elején és be-bekontárkodom majd!!
Puszi
Évici

Éva
Évici

Sziasztok lányok!
Gratula minden kismaminak!
Hű de régen írtam. De nem mertem. Most se merem. Mármint elkiabálni, ez ugye hogy nem elkiabálás. szóval megvagyunk. Kezdem merni elhinni. Lányok higgyetek a csodában! Lombik leállító szurik mellett sikerült és spontán véletlen.
Cat, a statisztika csak arra jó, hogy ők dobálózhassanak vele és megmagyarázzák a sikertelenséget. Érezned kell, hogy minden rendben lesz és sikerül. A lelki állapotodon múlik. A statisztika szerint 0% esélyünk volt. Sőt minusz. Lombikokkal is rosszak voltunk. Még a hormonokra se reagáltam. Spontán? -felejtsük el. És látod vannak csodák. Kép
Gondolok Rátok! Puszi Hurki
hurki

Hurki Kép
Én nagyon emlékszem rád, de akkor még csak olvasgattam, amikor te írtál ide sokat.

Nem mondom, hogy gratula, nehogy a babonákban higgy, de fantasztikus dolog, hogy összejött és ahogy te is írod a lelkiállapoton múlik, úgyhogy nem elkiabálás.
Nagyon szuper ez a "csoda".
Most mennyi idős a baba (vagy az állapotosság)?
A terhesség az egy olyan csúnya szó.

Én 1000-rel bízom az 1%-os lombik esélyben, amivel minket dobálnak.

Jujj, de jó, hogy okés vagy/tok.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CsutkaKép
Holnap megy a drukk!!!Kép

HurkiKép
Jó, hogy jelentkeztél, ráadásul jó hírekkel! Nagyon szorítok, hogy továbbra is minden rendben legyen!Kép

EditKép
Ez az! Pozitív gondolkodás!Kép

Én is voltam dokinál, nálunk is minden ok. Pulzáció és 12mm embrió!Kép
Mindenkinek hasonlókat mihamarabb!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de igyekszem ezek után legalább naponta 1X jelentkezni. Tegnap megvolt a visszaültetés. Nem sikerült túl jól a stimuláció, 4 petécskét tudtak leszívni, 2 termékenyült meg, azokat be is ültették. Szépen kezdtek osztódni, szép képet mutattak.Most nem várták meg a harmadik napot, a másodikon visszaültették. 10mm a nyh-ám. Pihengetek és reménykedek. Kérhetek drukkot?
Lujza
lujza

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Névtelen

Kedves Lujza!

Nagyon drukkolok en is!!!!!!!!!!!!!!!!!
dodo

Hurki! Jaj de jó, gratulálok vigyázz magatokra!

Csutka, Lujza! ++++

Soraya! A cinkböl napi 15mg az ajánlott, attol fögg milyet vettél, nekem napi 1 szem kellett, de tesom pl. kisebb tartalmut vett.

Egcsi! Most látom csak, neked is gratula!!! De jo volt ide ma benézni!

Én jövö héten megyek orvoshoz, akkor tudom meg mikor kell pontosan befeküdnöm.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Kép
Jujj, de jó ennyi babás és reménykedős hírrel indítani ezt a pénteket.

Lujza Kép Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy DRUKK!!!
Ui: Helyes a férjed Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SzijjasztookKép

ÉviciKép

Na látod megmondtam én hogy nem lessz semmi baj.Általában majdnem mindenkinek van az elején ciszta aztán egyszercsak hussss eltünik onnan mert elnyomja a baba(ezt szokták mondaniKép
Ja és miccsssoda méretek babailag ez már igen Kép nagyon szurkoltam nektekKép
Vigyázz magatokraKép

Alice
malice

Lombikos lányok Kép

Ti a beavatkozás előtt csináltatok valamiféle tisztítókúrát az egészséges szervezet érdekében?
Nem durva fogyókúrára gondolok, ami a kilók leadására irányul, hanem ténylegesen valamiféle méregtelenítésre, ami elősegíti a szervezet egyensúlyának kialakulását stb.

Én a februári lombik előtt szeretnék valami ilyet végezni,(bár imádom a csülök pékné módra és az ehhez hasonló nagyon komoly férfias házias ízeket).
A neten található millió verzió közül nem tudom melyikhez kapjak.
Ha van valakinek bevált "receptje", kérem ossza meg velem. Mailen is jöhet.

Ui: persze nem csak a lombikosokra vonatkozik a kérés, de hátha náluk nagyobb a felkészülési periódus és ezért csináltak már ilyet.
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Lujza!Kép

Drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, es babatapaszto energia: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Névtelen

Hurki Kép
De jó, hogy jelentkeztél. Gondoltam sokat rátok Kép Hány hetesek vagytok? Igazi kis csodababa lakik a pocidban.... bár egyre több csodababa költözött be a pocikba Kép

Edit Kép
Hétfőn megyek Krizsa dokihoz megbeszélni vele a dolgokat. A tisztítókúrán én is gondolkoztam. Én évente szoktam olyat csinálni, hogy 2 hétig csak gyümölcsöt, zöldéget és leveket eszem-iszom... nekem bevált, és nem olyan megterhelő, mint egy léböjtkúra.

Évi Kép
örülök, hogy minden rendben.

Egcsi Kép
Gratula a kis pulzálóhoz.

Lujza Kép
Giga mega drukk hegyeket küldök neked. Sok sok babatapasztó energiát!!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice, Orsi!
Köszi szépen! Kép Remélem azért óriásbébim nem lesz, bár apa 185 cm....
Puszi nektek, még benézek!
Évici

Éva
Évici

Évici Kép
a párom 195cm én 163cm.... szerinted nekünk mekkora gyerkőceink lesznek? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép
Megadrukk megy Neked. Nagyon sokat gondolok Rád!!!!

HurkiKép
De jó, hogy benéztél. Olyan jó ilyen csodákról hallani. Hány hetesek vagytok ? Jól vagy ? Rosszullétek ?

EditKép
Szerintem nem kell drasztikus kúra előtte, az Elevit, MagneB6,Cink bőven elég, és egy kis odafigyelés. Én is imádom a magyaros ételeket, de majd karácsony után leállok vele, és megpróbálok könnyű étkeket enni, hogy ne az emésztéssel menjen el a szervezetem energiája, hanem szép tüszőket növögessünk.

MilliKép
A P2-es rákszűrés nem jelenti azt, hogy nincs gyulladás a szervezetben. Nekem is kókuszom volt P2-es szűrés mellett. Ehhez külön tenyésztés is kell.

LányokKép
Megkaptam a receptjeimet a lombikra. Napi 2 Menogont, és 1 Puregont fogok kapni. Nem lesz sok tüszőm a doki szerint, mert a petefészkekeben kevés a kezdemény. A jobb oldalon volt 4 db, a balon 3 db. Dehát a minőség a fontos, nem a mennyiségKépKép Kb. 100 ezer lesz a gyógyszerek ára, amit 2 ünnep között ki kell váltanom, mert jövőre emelik jócskán a dokim szerint.KépKép

29-én kezdem a hasbaszúrást a Decapeptyllel. Január 12-én ellenőrzés, és aztán megy a stimulálás 1 hétig.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép Évici Kép

Párom anyukája alig 160, párom meg 195. Úgyhogy semmi nincs előre lezongorázva Kép

OrsiKép
És minden zöldséget-gyümölcsöt nyersen fogyasztasz csak? Gondolom a levek is frissen facsartak, amiket iszol.

Évici Kép és Egcsi Kép
Most látom, hogy előbb elfelejtettem írni nektek, hogy gratulálok nagyon Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

ÉviciKép,EgcsiKép
Én is gratulálok a pulzáló kis csomagokhoz, és sok boldogságot kívánok.

Ne haragudjatok,m hogy kimaradt a hozzászólásból, de teljesen be vagyok pörögve itt az induló lombik miatt. Utolsó nyugodt karácsonyom leszKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Köszi. Igazából nemcsak a lombik miatt gondoltam a kúrát, hanem pont tegnap voltam kozmetikusnál és mondta, hogy nagyon tele van a bőröm "koleszterin" miteszerekkel, érdemes lenne egy kis lazítást, méregtelenítést csinálnom.
és gondoltam, akkor jó lenne összekötni a kettőt.

Egyébként szedjük az Aloe Vera forever Living Products bogyóit is.

Leírok nektek egy orvosok által is ajánlott, de a masszőröm által javasolt összeállítást, amit nehezen teherbe eső nőknek ajánlanak:
Napi:
- fél deci Berry Nectar
- 1 db Royal Jelly (méhpempő)
- 2x1 db A-Beta-Care
- 2x1 db Gin-Chia
Én szedem Kép

És ha olyan hatása van, mint az Activatornak, amit nagyon erős menstruációs görcs oldásra itattak velem, akkor szuper. Nekem hihetetlen mensis fájdalmaim vannak (görcsoldó injekció hegyek olyankor)és most ittam először ezt az Activatort és nem kellett gyógyszer, olyan jól bevált.

Na abbahagyom, még mielőtt reklámozással lehurrog valaki Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Kép

Évici Kép, Egcsi Kép Hurki Kép csak így tovább!!!!! KépKépKép

Lujza Kép, drukk!!!!! +++++++++++++

Cat Kép máris kezdtek? Húha! Drukk neked is, növesztgesd csak a tuszoket Kép

Edit Kép Feladtam a 2 kazettát tegnap, ajánlva hogy nehogy elkeveredjen. Akartam írni bele pár sort neked, de a kapkodós kedves férjem egy pillanat alatt leragasztotta a csomagot és már nem akartam feltépni Kép Na mindegy..

Szép hétvéget!!!! Mi vásárolni megyunk Karácsonyra, épp ideje...

Soraya
Ui: úúúgy szeretnék már én is pocakos lenni!!!!!
soraya

LányokKép
Van egy nagy-nagy kérésem! Ki tudna nekem adni 1 ampulla Profasi injekciót? Ugyanis van elfekvőben otthon 1, és 1 kellene még hozzá a lombikhoz.
HELP*HELP*HELP

Köszönöm szépen,
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nahát, nekem van egyetlen egy Profasi ampullám, és nekem talán tényleg nem fog kelleni mostanában.
Azt írja rajta Profasi 5000.
ha jó, elkuldom postán?! Az email címem tudod, de le is írom: bella@axelero.hu.
Na, izgis karácsonyod lesz, az biztos.

Edit,
szerintem is jó az Aloe Berry ital, vagyis a hatása, az íze szar.
Hogy is van, még nem szedsz stimuláló gyóygszert ugye, csak fogsz?

Hurki, Egcsi, Évici- gratulálok!

Még 9 nap a kiírt idopontig nekunk. Majd gondoljatok ránk 21.-e korul.

bella
bella2

Kihagytam persze amit még akartam!

Karmen! Kép köszi!! Majd megnézem otthon hogy mennyi mg-os ez a biocink :-)

Bella, drukk! Kép
soraya

Cat Kép
Sajna nem tudok neked segíteni, de nagyon drukkolok a lombikhoz.

Edit Kép
A zöldséget meg is szoktam párolni. Ez azért nem egy tudományos kúra, de szerintem jót tesz a szervezetnek a fehérje és szénhidrát megvonás egy rövid időre.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bella Kép
de jó, hogy jelentkeztél. Drukk megy 21-e körül.

Edit Kép
ezeket a cuccokat, én nem értem, amiket leírtál. Hol lehet beszerezni? ilyenekről még sosem hallottam. Pontosan milyen hatásuk van, mire hatnak? Nem szeretnék nagyon butuskának tűnni, de nekem ez nagyon új.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,
köszönöm!
8,5 hetesek múltunk, kis méretbeli lemaradásunk sajnos van, de ez nem csoda azok után amin keresztülmentünk, de a lényeg, hogy nőttünk, 21 mm volt tegnap, és a fejlődés továbbment. A hányingerek is csak mostanság jelentkeztek, de nekem végig van-volt mindenféle érzésem, és az a rossz amikor nincs. Inkább émelygek egész nap csak tudjam, hogy rendben van.
Cat, nekem van 2 ampulla profasim a hűtőben, nincs rá szükségem, de szóltam Virágnak és ő mondta, hogy lehet hogy kell ismerősének. Beszélj vele és ha neki mégsem kell akkor szívesen továbbadom. a telszámom tudod, hívj mert csak ritkán olvasok itt.
Lányok ügyesek legyetek, kitartást, babucikat és kellemes ünnepeket kívánok. Puszi Hurki Kép
hurki

HurkiKép
Kedves Tőled, de akkor nem veszem el Virág ismerőse elől. Mivel nekem is van egy ampulla, így köszönettel elfogadtam BellaKép felajánlását, így nekem is, és Virág-barátnak is lesz Profasi.

A picurotok biztos hamar behozza a lemaradást. Van még ideje bőven.

LányokKép
Képzeljétek most a bmc-ben találkoztam egy lánnyal, akinek az 5. lombik lett sikeres! Azt mondta, hogy mindenkinek sikerül, csak türelem kell hozzá, na és persze sok pénz.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Soraya Kép
Nagyon szépen köszönöm a pakkot. Nagyon várom.
Nem baj, majd hozzágondolok pár sort Kép
Nem kérdeztétek meg, hogy kb. hány nap mire ideér?

Bella Kép
21-e körül megy a nagy drukk és kívánok nektek sok-sok boldogságot.
Igen, még nem szedek semmit. Most még megvárjuk a következő mensit (Szilveszterkor esedékes), utána 2 hónap fogigátló, utána kb. 10 nap gyogyi+szuri, aztán jöhet a bébi Kép

Orsi Kép
Te szoktad bírni 2 hétig kaja nélkül??!! Én tartok tőle, hogy egy nap alatt felfordulok Kép
Ezek az Aloe Vera termékek. Forgalmazásuk hasonló módon működik, mint anno az Amway, tehát MLM típusú. Tuti van a környezetedben is millió "ügynök".
Én is pár hónapja hallottam róla a férjecskémtől. Mi a kolleganőjétől szerezzük be.
Csillagászati összegekbe kerül, de nagyon jó a marketingje (remélem a hatása is).
Nem akarok nagy baromságokat írni, de valahogy a szervezeted egyensúlyát lövik be a benne lévő természetes (nem szintetikus anyagokból előállított) vitamin-ásványianyag stb. segítségével.
Pontos termékleírásom nincs nálam (otthon figyel a kiskönyv), de ha van időd a neten is biztos találsz millió dolgot róla.
Lehet, hogy picit túlmisztifikált a dolog, de mostanában csodákat hallani róla.
Ha érdekelnek részletek kiskönyvből kikeresem neked.
Mindenesetre én most minden ökörségbe belevonható vagyok, akkor ezt miért ne próbáljam ki.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

BeaKép
Ment válasz mail.
Kérdezz, ha még van mit Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Bella

Én is felfordulnék kaja nélkül"lásd 6 db kifli reggelireKép Kép)
malice

Edit Kép
kaja nélkül? Én jól tudok lakni kellő mennyiségű zöldséggel és gyümölccsel. Szerintem ezeknek a kúráknak az a lényege, hogy pihentesd egy darabid a szervezeted... és ne kínozd magad, akkor nem hatásos. Csináld, amíg jól esik!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Kaja nélkül-re a zöldség-gyümölcsöt értettem Kép

Irigyellek, hogy azzal jól laksz, én nagy zabás vagyok Kép

De kipróbálom majd, biztos jót fog tenni.

Aloe ügyben kielégítő volt a hiányos válaszom?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Köszönöm a választ. Ha utánanéztem a neten, és marad még bennem megválaszolatlan kérdés, akkor kérdezek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a sok-sok drukk-ot. Majd igyekszem szépen beosztani őketKép
Cat
Nagyon beindultál. Meglátod most majd csak úgy repülnek a napok. Utána a várakozás két hetében meg majd ólom lábakon járnakKép.Nem baj, csak eredménye legyen!!
Hurki
Gratulálok a pöttömkéhez! Hamarosan behozza a lemaradástKép
REditke
KösziKépKépA párom nevében is KépKép
Pusza mindenkinek!
Lujza
lujza

Sziasztok!
Hétfőn megyek dokihoz megint...11.napi UH-ra.
meg kell kérdeznem tőle, hogy pontosan mikor lesz januárban az inszem. Azt mondta, nem találtunk okot, de lassan négy éve próbálkozunk,húgyhogy nem érdemes várni tovább.
Évici Kép Gratulálok, vigyázz a babódra!!!
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

MilliKép
Sajnalom a balesetetKép Remelem azert Ti nem serultetek meg?
En hasznalom az LH teszteket nekem nagyon bejott, de nem mindenkinel hatasos. Az ember lanya annyi mindent kiprobal, hogy szerintem ezt is erdemes kiprobalnod. Vesziteni nem fogsz legfeljebb egy babucit nyerhetsz veleKép
Nekem Sheropent irt fel az orvos, ami majdnem ugyanaz, mint a closty es en sem kaptam hozza kiegeszitest semmit, csak a 21. napi progi szintet szokta ellenorizni. Remelem nekem ez eleg isKép De ezzel ne kiserletezz, inkabb bizd ra az orvosra.

EgcsiKép
Hatalmas gratula emberpalantadhozKép

HurkiKép
Fantasztikus ez a csodababuci!!!! Gratulalni nem akarok, de nagyon szoritok, hogy az elkovetkezo honapok olyanok legyenek, amilyet megalmodtalKép

LujzaKép
Nagyon sok drukk megy es babatapaszto energiaKépKép
A kettes ikreknek is lehet nagyon orulniKép

KarmenKép
En megneztem a cinket, amit minden masnap szedek es ez 50 mg-os. De mivel olvastam, hogy vizben oldodo ezert gondolom hogy, nem lehet tuladagolni. Vagy szedjem inkabb ritkabban?

EviciKép
Orulok, hogy a ciszta felszivodott es minden rendben. Vigyazzal magatokra es azert neha-neha jelentkezzel, hogy mizujs.

CatKép
Ez nagyon izgisnek hangzik!! Akkor gondolom mar tukon ulszKép Te fogod magad hasbaszurni?? Nagyon bator vagyKép

EditKép
Tenyleg jol hangzik ez az Aloe Vera, es ha meg hasznalt, akkor plane megeri. Bar en nem probaltam meg, de anyosom eskuszik ra, nagyon sok mindent kiprobalt mar. En ugy vagyok vele, hogy inkabb zoldseg-gyumolcs, mint barmi "mesterseges". A vitaminokat is csak azert szedem, mert hatha??Kép Mondjuk en eletemben nem szedtem be ennyi tablettat, mint az utobbi honapokbanKép

LanyokKép
Meg kerhetnek drukkokat?? Meg van egy hetem a mensiig (ami ugysem lesz, csakakzertis), de mar napok ota feszul a cicim, a mellbimbomhoz hozza sem lehet erni, annyira erzekeny. Parocskam meg is jegyezte, hogy ez nagyon furcsa, mert ilyen nem szokott lenniKép Neha meg elofordul egy kis gorcsolgetes, de az mar sokkal jobb, mint volt. Epp azon gondolkodtam, hogy lehet megmerem a homet, hatha okosabb leszek. Probalom magam szugeralni, hogy kibirjam a tesztelessel meg egy hetetKép

Vica
vica72

VicaKép
Te nagyon gyanús vagy nekem!!!!! Remélem szép karácsonyotok lesz, egy pozitív teszttel a fa alatt, ha már ily messze vagytok az itthoniaktólKépKép

Cat
Kép
cateye

Vica Kép
Hát hogyne kérhetnél drukkokat.
Tessék dobom őket ezerrel Kép
Ne idegesítsd magad a korai tesztekkel.
Csak pozitív gondolatokat kérünk és tessék növelni az inszeminációs babák statisztikáját Kép
DRUKKDRUKKDRUKKDRUKK

Edit
Kép

Kép
reditke

Vica!Kép
A tunetek biztatoak...Nem is kell kerned!DRUKK-DRUKK-DRUKK! alig varom,hogy tesztelhess!De ne siesd el!!!
szoszi
szoszi

Sziasztok Kép

Én is itt vagyok ám dolgozok meg minden Kép na jó csak bejöttem az irodába, melóról szó sincs Kép

Vica Nagyon drukkolok ám nekedKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++DRUKK MEGY EZERREL Kép

Nekem is nagyon fáj a melbimbóm most,eddig nemfájt ennyire soha apát le is zavartam rólla mert aszittem meghalok.
A hőm össze vissza ugrál hol 37 hol felügrik 37,2-re aztán megint 37.
Ki tudja mi baja van?????

Szia +Szöszi+ hogy van a kis vasgyúró?Kép

Alice
malice

Nahat,Alice,szombaton?Beteg vagy,Te lany?Kép
A vasgyuro eleg huncut,nem hagyja beken az anyjat...Kép Nincs kibekulve a vacsorammal meg az ebedemmel soha,igy azt mindig kizavarja bentrol...KépDehat,ez a dolga...
Cuppancs Neked es ne maradj sokaig...
szoszi
szoszi

Szoszi!

Milyen kis válogatós a huncutka! Kép
Pihenj sokat!!!

Alice!Kép
Úgy látszik totál megbolondult a hőmérőd!Kép

Vica!
Szorítok Neked nagyon!Kép

bnemethm
bnemethm

+Szöszi+

Hát bele is vagyok betegedve hogy be kellett jönnöm "dolgozni"
Próbálj meg csokit enni azt szeretik a gyerekekKép aztán azt is csak óvatosan mert még a végén megfájdul a fogaKép

BnemethmKép
Hát most vagy a hőmérő vagy Én Kép

Alice
malice

Sziasztok,

Nekem is vannak fölösleges DRUKKjaim, úgyhogy kérjetek csak nyugodtan.
Vica, nagyon szórítok, a "jelek" nagyon bítatóak.

Kele, mi a nyáron életünk legfájdalmasabb időszakát éltük, de kiderült van még lejebb. Nem nagyon tudjuk hogyan kell tovább élni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus,

borzalmas, ami veletek történt, visszaolvastam az elmúlt hónapokat.

Sajnos, a lejjebbnél még lejjebb is lehet mindig, erre saját tapasztalatból kellett rájönnöm.
Nagyon nagyon sok erőt kívánok neked és csak annyit magamról, hogy 2,5 év próbálkozás után az első terhességem elvetélt a 17. héten, majd 1 év után újra sikerült, de a 20. héten autóbalesetet szenvedtünk, férjem meghalt és kisbabánk is.

Ez most tavasszal történt.
Már talpra álltam, de félek még mindig van lejjebb.

Amíg férjed melletted van és szeretitek egymást, hidd el minden lehetséges.
Az ember sokkal, de sokkal erősebb, mint azt legmerészebb álmaiban gondolná.
Élni kell, mert nem véletlenül sikerült megszületnünk.

Sok puszi,
Tünde
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?