halihó!
készen van a krumplistészta...

fincsi lett, sajnos nekem csak céklám van itthon, szóval azt eszem majd hozzá, de gondolkodom egy kovászos ubi eltevésen, de még hezitálok! pedig azt is nagyon imádom!!!
apumék már úton vannak a bútorét! juhéjj! apa ráérzett, és pont rákerdezett, hogy mizújs, szóval nem maradt titokban, bár lehet, hogy ezen fellelkesülve ma is szerelgetünk egy keveset! nagyon nem bánnám!
tegnap este lefekvésnél nekem is volt minden bajom, de aztán elég hamar elaludtam, és éjjel sem volt gondom! mondjuk nekem ilyen nagyon görcsös hasfájásom még nem volt, meg nem is keményedem, vagy szerintem csak Beni nyomul olyankor ezerrel, mert láthatóan csak egy-egy ponton dudorodok, "keményedem", aztán el is tűnik a puklim! szóval nem tudom, hétfőn kiderül, mert akkor megyek az első NST-re. én még mindig be vagyok sózva, szóval majd lesz valahogy!
képzeljétek, most, hogy jönnek a bútorok, és picit pakolásztam a gyerekszobában, észrevettem, hogy törött a pelenkatartó vödrünk!

írtam a Brendonba, hátha ki tudom cseréltetni a hétvégén, mert közel 3500 Ft volt, és lövésem sincs, hogy hol eshetett baja...

nagyon remélem, hogy nem szívóznak, bár, hallottam én már sok érdekeset...
kiskapucni, na nem azért, de mikor megpillantom a hozzászólásodban, hogy Zsófi, mindig el kell gondolkoznom, hogy most hozzám szóltál esetleg, vagy sem, aztán persze leesik, hogy a kislánykádról írsz, csak olyan furi!

Aproo, Te mit szólsz a dologhoz?
ma tényleg hőség lesz, ha nem muszáj, ne moccanjatok ki!!!