A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Sikerült megint nagyot alukálni délután. Kezd átállni a szervezetem a baba fogadására. legalábbis ami az alvást illeti, bárhol, bármikor, bármennyit. :oops: :lol:

Kaja: nem baj, legalább már benn elkezdhet az ember fogyózni. :wink:
Azt hiszem, ha egyöntetű a tapasztalat, akkor minden látogatótól egy tál muffint, sütit, palacsintát stb. kérek, s majd osztozom a bennlévő kismamikkal. :wink:
Vica, mit szólsz, jó ötlet? :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz!
Köszi az érdeklődést :D Nem mondom, hogy jól vagyok...elég gyakoriak a keményedések (Berkével is az volt) valamint ha állok vagy megyek akkor nagyon szúr a hasam legalja...néha szinte elviselhetetlen.Mondtam Via dokinak azt mondta szokjak hozzá, h jönnek a nyavalyák...ráadásul antibiotikumot is kell szednem mert hólyaghurutom van...na nem sorolom....Ja és a hab a tortán a kisasszony határozottan keresztben fekszik, telsen oldalt rugdos.....
Viszont ha Téged nem zavar akkor úgy tűnik 99%, hogy SZOFI lesz a neve???? :!: :!: :!:
Te hogy vagy?????

A szülinaposoknak boldog szülinapot kívénok!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Hahó!

Aprooka,
Én benne vagyok!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: Jöhet a kaja... De készülj, mert én is otthoni koszton éltem/fogok élni tehát kaja mennyiség lesz bőven..... Majd este mi is bulit csapunk a folyóson :D :lol: ja és még egy valag sütit is kaptam... Remélem, hogy most is így lesz :D

Látogatás: hát nálunk ez úgy működött, hogy a szűk család kb. 20 fő felváltva jött be hozzám... Nem volt megterhelő, mert csak pár percig maradtak, megnézték Rékát és már mentek is tovább (persze sütit, gyümit mindegyik hozott :lol: ). Most is így szeretném, bár azért hozzá teszem, hogy aznap mikor hazajöttünk, már egy hadsereg jött délután.... De Ők vidékről jötték és ráadásul anyósomék voltak... NEki még sem mondhattam, hogy ne jöjjön.

Dorka,
Lehet, hogy neked is többet kellene pihenned! Az tény, hogy a vége felé jönnek a nyavalyák.... már én is érzem :cry:

Kriszta,
Nyugi, semmi idegeskedés.... A pasik már csak ilyenek... Sajna nekem is mostanában sírhatnékom van.... De hogy miért?????

Ma megjártam a kórházat, voltam CTG-én... Szerencsére minden rendben van, Lili ficánkolt ezerrel, fájás nuku.... Gabival megbeszéltünk mindent, kivéve azt hogy mi van a málnalevél teával... :? Azt elfelejtettem... Aztán felírt egy másik homeobogyót, még azt bekell szereznem... Olyan jó érzés volt megint ott ülni...
Legközelebb kedden 7 óra fele megyek, akkor már Grazsina csinálja... utána labor + Hegedűs.

Ja és még egy kérdés: Gabi azt mondta, hogy gátvédelemmel szülünk :shock: :D (aranyos hogy bízik bennem, remélem, hogy meg is tudom csinálni) és azt szeretném kérdezni, hogy kell vennem valami olajat vagy valamit??? Mert nem mondott erre semmit..... vagy legalábbis elkanyarodtunk a témától. :?

és a tegnapi nap poénja, hogy tegnap elfelejtettem elmenni a védőnőhöz.... :lol: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica, nekem Weleda olajat kellett vennem.
Azzal kenni majd a 36-37. héttől, de semmi erősebb masszír. No és persze majd bevinni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

strand: senki sem szólt be szerencsére, hogy hogy merem kihozni a 2 hetes gyereket, de igazából neki mindegy, hogy otthon szellőzik a babakocsiban vagy a strandon. legalábbis szerintem.

Vica: nekem anno Gabi orbáncvirág olajat mondott gátvédelemhez. a bio boltban ebből orbáncfű olaj lett, mert szerintük orbáncvirág olaj nincs. (ja és egyébként odaadtam Gabinak a végén, hogy más anyukák használhassák, ha már én csak addig jutottam vele, hogy kinyitottuk az üveget. :) )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hali!
Tudom, hogy kötelező a bejelentkezés a finisben. Hát itt vagyok. Ma még nem bőgtem. Lehet, hogy múlik? Baba piszok jól elvanodabent. nekem legalábbis úgy tűnik. Szerintem ezen a héten nem lesz semmi.
reggel 6 óta gombot varrunk. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
Sajnálom hogy ennyi „nyavalyád” lett. Mielőbbi gyógyulást a gyulladásból!
Nekem néha fáj a lágyékom. Olyankor ki is düllednek az erek. :cry: Légszomjam is van néha, bár ez ill. a szívfacsargatás mintha enyhült volna. Mondom én hogy megfordult!!! :cry: :cry: :cry: Fent szinte egyáltalán nem rugdos. :oops: nem gondoltam, hogy visszasírom ezt a két nyűgömet! :oops: :D Ezen kívül még vagy egy nagyon csúnya ínhüvelygyulladásom. :oops: hát nem tudom, hogy hogy tudnám pihentetni!? Főleg hogy a jobb kezemen van! :shock: Ráadásul férjem tegnap kiakadt, hogy nincs itthon semmilyen édesség!!! (micsoda problémák! :D:D:D ) mondta, hogy jó lenne ha sütnék valamit! :shock: - hallod Kriszta!!!! :D:D:D:D de engem nem zavar (MÉG!!! :lol: ) Ja! És bár a Béresnek azt a Mg+B6-ját szedem, amiből ELVILEG napi 1x kéne bevenni egy kismamának (és én már 2X szedem Mészáros tanácsára) + szedem a Vica-féle Tovita+D3 kálciumot + esténként iszom 1-1 Calcium Sandozt, de nekem így is keményedik néha a hasam ÉS ÉJJEL A LÁBGÖRCS kerülget. :cry: Soroljam még???? :D:D:D
Szofi név: Nem védettük le :lol: :lol: :lol: én csak örülnék, ha lenne itt még egy Szofi baba!!!! :D:D:D:D:D

Bocsi most hirtelen ennyi. Rohanok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
apának sült gekko porcukorral? :roll: Úgy elég édes...bocsesz, tudom, hogy megszeretted....
Szofi így van anyakönyezve, hogy Szofi, vagy ez becézett forma? Semmi ilyesmit nem találtam az internetes utónévtárban, azért kérdezöm...

Van két papagájunk...Beteg lett a sz

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
apának sült gekko porcukorral? :roll: Úgy elég édes...bocsesz, tudom, hogy megszeretted....
Szofi így van anyakönyezve, hogy Szofi, vagy ez becézett forma? Semmi ilyesmit nem találtam az internetes utónévtárban, azért kérdezöm...

Van két papagájunk...Beteg lett a szomszéd néni,be kellett feküdnie a kórházba, család

Kép
Kép
paklincs

Korzikán nyomja, úgyhogy megnyertük a két csipogót. Nagyon jó fejek, de magyarázza má el nekem valaki, mi a jó abban, ha az ember madarat tart kalitkában? Én úgy sajnálom őket.

Még egy sikertörténet a végére: Vácott sétáltunk, anyuka igazgatja a kisbabát a babakocsiban, nagyobb, 5 éves forma lánykája vette a bátorságot és azt mondta neki, hogy menjünk már, mire anyuka: ne ugassá' má' b...meg. Hát így is lehet ezt.

Jók legyetek.

Kép
Kép
paklincs

Na, hát ezt jól elküldtem, rakjátok össze. :D

Kép
Kép
paklincs

Steffi kérte:
Kép Flórka pocakban Kép Flórka egy naposan Kép Flórka (majdnem) 1 évesen

a szája mindenhol ugyanakkora

Kép
Kép
paklincs

hát nem tudom! én beírtam hogy UTÓNEVEK és mindenhol megtalálta a Szofit: :roll: :roll: :roll:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B ... k_%28Sz%29

Szofi
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
A Szofi görög -> francia eredetű női név, jelentése: bölcsesség. A név a Zsófia illetve a Szófia francia formájából származik.

Névnapok
április 30.
május 15.
május 24.
május 25.
szeptember 17.
szeptember 30.

AZTA MEKKORA POCID VOLT!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! ő így van anyakönyvezve, nem becenév :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Benével is és Villővel is hamar kimentünk sétálni. NEKEM szükségem volt rá, és tudtam, a gyereknek meg nem fogok ártani vele. Villő persze Bene miatt mindent még hamarabb csinált, de ez sem volt gond. Pláne nyáron a jó időben nem mindegy? A kórházból is hazahozzuk valahogyan!

Én néhány nehezebb rokonnak mondtam, hogy tartsuk be a gyerekágyat, másokat viszont szívesen hívtam hamarabb, főleg barátnőimet. :) Ők úgysem árultak volna el. :) Villőre meg már sokkal kevesebben voltak kiváncsiak :roll: a harmadiknál már 1 látogatóm sem lesz :)

mtunde

Paklincs,
Nem semmi pocakod volt!! :D De látom, hogy nem csak nekem nyúlik előre a pocakom.... A férjem szerint egy lengő ajtó sem tudna orrba vágni :lol:
Flórka tündéri, igazi csajos... na érted hogy értem... Hát igen, sajnos vannak ilyen szülők is.... "Nagy az isten állatkertje" :cry:

Veronikusz,
KÉpzeld tegnap beszereztem a gyógyszertárban egy homos füzetet....
Találtam benne egy ilyet:
Lábszárgörcs: a lábszáron, talpon jelentkezik, gyakran éjjel, főleg a harmadik trimeszterben.
A homeobogyó neve: CUPRUM METALLICUM 9 CH, 1x5 golyócska szükség szerint (görcsoldásra)

És van benne Visszeresség-re is.... Ha kell szólj, be gépelem de nem akarok ám okoskodni :D

vica10

Na, a tegnap hozzászólásomat jól elküldtem ma is.

Lányok, a férfiak csak azt értik meg, ha hisztizünk, kicsapjuk a balhét, és jól megmondjuk. Terhesek vagytok, finishben, tessék kímélni benneteket, sőt... Főzzenek ők!!! :D

Emese, a pocakodon is látszok, hogy jó nagy szája van :D

Én már utazási lázban égek. Vasárnap megyünk 1,5 hétre.

Ja, nekem mandulaolajat mondtak gátmasszázshoz.

mtunde

Sziasztok!

Én is itt megint. Épp akartam érdeklődni a kórházi kajáról, de látom pont az volt a téma. :D Úgy látom akkor túlélőcsomaggal fel kell szerelkezni. Délután 4kor vacsi???? :shock: Nem akármi. A MÁVban sem volt valami jó a kaja, de ennyire azért nem volt gáz. Ott legalább este 7-8kor volt vacsi, míg a piciket fürdették.

Gátvédelemhez: Zsófinál nekem is a mandulaolajat javasolták.

Minden szülinaposnak én is szívből gratulálok!

KépKép
KépKép
eperke21

Vica!
Köszi :D a visszérre is kérném szépen!!! :D:D
Különben hogy vagy? Neked is ilyen FORMÁS a pocid mint Emesének volt??? :D

Tünde!

Irigy-irigy!!! :D:D:D
Főzés: hát! Én most nem tudom eldönteni, hogy a férjem ennyire éhezik, vagy csak ilyen kis tündérke akar lenni, mert megint vacsizni akar vinni?! De legyünk pozitívak!!! :D főleg hogy arab estre akar vinni és hát gondolom azért mert vannak arab gyökereim. :D:D:D:D:D JA! Nálunk ő szokott főzni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica!
megnéznél még valamit??? Katánál nem is emlékszem rá hogy voltak, de Szofinál ... UH, hát ..... és állítólag a 3.-nál még .... lesz! Szóval megnéznéd, hogy a szülés utáni méhösszehúzódásokra mit ír a kisokos???? Valami fájdalomcsillapítót??? vagy bárnit nem ír, ami enyhíti ezt az ÉRZÉST????? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ma jó kis rohanós napunk volt, hajvágás, 3 helyen bevásárlás, takarítás.

Paklincs, nagyon előreállt a pocakod. Nem semmi, de nagyon aranyos. És a képek......kicsi rózsaszín tündérke.

Vica, csatlakozom Vernikuszoz, ez a homeos bogyó érdekelne engem is. Ha anyósom hazajött, tőle is megkérdezem, nálunk Ő a nagy tudor.

Képzeljétek, az augusztusi babavárós topikban már 5 baba megszületett. :shock: Az azért nagyon sok, így július közepéig.
Kezdem tényleg azt hinni, hogy mi sem élvezzük már sokáig ennyire közelről egymás társaságát Prücsökkel.
A mai hidegfront amennyire jól esik, annyira pocsék is. Mintha felfújtak volna. :cry:
Már nem is merek utazni, pedig hétvégén mehetnék Bakonyba, meg még mehetnék Balcsira, de annyira tartok már mindentől.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Veronikusz: anyóst én is meg tudnám rugdalni itt-ott... Meg szerintem sógornőm is :twisted: :twisted: Ráadásul a két fia is ki
van már tőle akadva - sőt az az érzésem, hogy a harmadik is le fog lépni, ha betölti a 18-at... Apósommal viszont tényleg jól jártam :D Sógornőm irigyel is érte - már mondta, hogy szívesen ideköltözne ő is :wink:

Főzés: hát igen, itt is jól jártam apóssal :D Miután anyósom már vagy 20 éve otthagyta a két gyerekkel após kénytelen volt megtanulni főzni. Így már vagy 2 hónapja ő főz az esetek 80%-ában - a maradék 20% meg még jól is esik, hogy én csinálom :D

Paklincs: váci sztori durva... Sose értettem, hogy lehet így csinálni a dolgokat... De sok minden van, amit én nem értek :roll:

Aprooka: Prücsök úgyis tudja mikor kell jönnie :) Egyébként az utolsó hetekben már én is úgy rohangáltam, hogy a csomagtartóban volt a teljes kórházi pakk - biztos ami biztos :D

Lányok, egy barátnémnak nem túl jól szúrták az epidurálist, és most iszonyatos fejgörcsei vannak, meg szédül. A doki javaslata szerint eszelős mennyiségű kávét iszik + valami gyógyszert is kapott, de nem tudja megmondani a doki, hogy mikor fog ez elmúlni... Hallott már valaki ilyenről :?:

Mennem kell, hív a ház úrnője 8)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Aprooka, a végén már én sem voltam túl bátor. Folyton azt hittem, mindjárt megszülök :) Ha nem esik jól a lelkednek, ne menj most már sehova, vagy csak oda, ami neked nyugiban belefér.

Veronikusz, csak vicceltem. :)

ma még mehetek gyógyszertárba, mert Villő tápszere hiánycikk... :( Na meg Benének sikerült kis méretű pelenkát vennem. A maxi felirat már többször megzavart... Pedig hát nem a kilókat kéne nézni. De most veszek olyan bilire szoktató méregdrága pelust, hogy ha ráadom, akkor is érezze, ha bepisilt... Nehéz eset nagyon, és kezdek aggódni, mert mindjárt itt az ovi.

Kaja, nekem fel sem tűnt, hogy olyan kevés, mivel a császár után nekem alig volt étvágyam, én direkt kértem, hogy ne hozzanak kaját, max egy kis édességet. :) Viszont a vacsit csak kiosztják 4-kor, de akkor eszed, amikor akarod. :)

mtunde

Veronikusz,
kösz a kimerítő tájékoztatást :D

A pocakhoz:gondolom ez alkati kérdés, nekem mindkét gyerköcnél ilyen volt. Annyian jöttek oda hozzám, hogy ők tudják, hogy kisfiút várok, akkor szokott ilyen csúcsos lenni...én meg jól elkeserítettem őket. :twisted: :roll:

Vica,
lengőajtót nem próbáltam, de bögrét, tányért kiválóan lehet tárolni rajta.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Kicsit eltűnve, de visszatérve, lerónám a tartozásaimat, kicsit megkésve, de tiszta szívvel:

Banana: Szívből gratulálok Zsófihoz!!!!

Judy: Szívből gratulálok Anna Míneához!!!!

Manóka: Szívből gratulálok Dórához!!!

Emese: Flórkának is utólag Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!

Cukorfalat: Petynak Nagyon Boldogságos Szülinapot!!!!!

Kristófnak is Boldog Szülinapot!!!!

Lilluska: Boldog Szülinapot Hunornak!!!!!!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, hihetetlen, hogy Tünde már egy éves.
Rólunk: Balaton jól sikerült, jó meleg volt, ott állt fel Tünde először, azóta elértük, hogy 3 napja elindult, igaz még egy kis kocsit tol maga előtt, de nagyon boldogan megy fel-alá a lakásban. Teszek fel pár képet a családi olaszországi nyaralásról, aztán próbálok bekapcsolódni, mert visszaolvasni már sikerült, így egy hét alatt.

Minden Pocakosnak és Mamának, Babának kellemes napot, bár az időjárás inkább a Pocakosoknak kedvez...
Üdv: Dori

Kép Szülinap

Kép Privát strand

Kép Mosoly

Kép Panír

Kép Nőcis póz

KépKép

KépKép
snowwhite

Úgy látom frissíteni kell a vonalzómat...

KépKép

KépKép
snowwhite

Emese!
ezek szerint ez a praktikusabb pociforma :lol: :lol: :lol:
Nekem mind a 3-nál a bordáim alá nőttek :roll: :D
Ez a pociforma-gyereknem duma már nekem is az agyamra megy. JA! és míg az egyik azt mondja milyen szép kerek, a másik meg hogy milyen szögletes, meg milyen csúcsos. :shock: :shock: :shock: :twisted:

Tünde!
tudom, hogy csak vicc volt. :D
Nekünk ez a leszoktatós pellus nem jött be. :(
Jó készülődést, jó utat! érezzétek jó magatokat! Gondolom ez nem lesz nehéz. :D

Judit!
apósod hozzánk is költözhet! :lol: :lol: :lol:

Aprooka!
és ezek az anyukék nem Aug. elejére voltak kiírva????

férjem kiakaszt! Este 9.30-kor jött haza és nem tudom mikor ment el, de hajnali 4:10-kor már mail-t kaptam tőle. :oops:

Ja! Töpike bent, megint fent rugdos. :shock: hihetetlen amit művel!!!!! :shock: :shock: :shock: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
És a pociforma-gyereknem után jön a lent van-fent van, kicsi-nagy, stb. Én kb. már három hónapja megkaptam, hogy milyen lent van. De hát láttál, nem vagyok egy daliás termet, ennél feljebb nem lehet, mert az már toka. Meg egyébként is, én örültem volna a legjobban, ha már lent van... :wink:

Kép
Kép
kriszta36

És a férjed hogy bírja ezt? Be van kötve neki kávé-infúzió? Tönkreteszi magát.

Kép
Kép
kriszta36

Éjjel kétszer ébredtem keményedésre, aszittem már, hogy még elcsípjük Vida-dokit, de aztán elmúlt a dolog. Biztos készülődik a kicsike, csak még nem határozta el magát teljesen. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tünde fotói nagyon édesek, nagyon-nagyon csajszis!

Már nekem is nagy pocakom van. :D
Mintha eddig nem tűnt volna fel....

Én is eléggé pocsékul voltam tegnap este, ezek a hidegfrontok medicinlabdát csinálnak belőlem.
Nekem mindenki rávágja a pocakra hogy fiú, mert tényleg nagyon előrenőtt. De a tányér még leesik róla, szóval annyira nem praktikus. :wink:
Nekem is sokan mondták már 3 hete, hogy leszállt....bár most pár napja minden kismamafelsőm felcsúszik a pocakról, tehát talán már reális a dolog.

Veronikusz, nem hó elejére, össze-vissza. Volt aki velem egyidős majdnem, de volt aki a végére. Azért hozzáteszem, az egyik ikres, ott érthető a dolog, illetve, akinél gondok voltak, de volt, akinél úgy tűnik nincs is magyarázat.
Ezen felbuzdulva tegnap elrángattam páromat táskát venni, mert pont olyan közepes nem volt, amit bevinnék szülni. Most már azt is beszereztük és tegnap még 11 körül is pakolásztam. Már csak a kaják hiányoznak a cuccból....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta!
Nekem is az agyamra mennek/mentek az olyan nők, akik valami NAGYON OKOSAT AKARTAK MONDANI a pocimra, de sajnos nem jött nekik össze :lol: :lol: :lol: Tudod! Már írtam, hogy Katánál megkaptam a nagynénémtől, hogy kutyakölyköt fogok szülni, mert olyan pici a hasam. :evil: :evil: :evil:

A férjem meg 3 dolgot SOHA NEM CSINÁL: nem iszik ALKOHOLT, Nem DOHÁNYZIK, nem iszik KÁVÉT!!!! :D:D:D (különben meg ÁFA van hétfőn azért van ilyen sok dolga :oops: )

Vidás szülést meg sajnálom! :oops:

Apooka!
Tatyó: Hát igen! Már nem árt ha egyben van! :D

EZEK A LÁNYOK!!! :D:D:D
Tegnap mondtam Katának, hogy segítsen összeszedni a játékokat a földről. Ő meg erre rám szólt, hogy én ne hajolgassak, majd ő összeszed mindent, mert megfájdul a pocim. :lol: :lol: :lol: Evés után meg nem csak kikaparják a kukába, ha maradt valami morzsa a tányéron, de a joghurtos poharat kidobják a kukába, kanalat berakják a mosogatóba. Stb. és én még panaszkodom, hogy nincs segítségem!!! :D:D:D:D:D

OVIS TÉMA!!!!

Tud nekem vki segíteni!!! Oviba kell vinni vagy ovis zsákot, vagy vállfás zsákot + tornazsákot. Én szívesen megvarrnám, de nincs gépem. Már találtam a netem egy nőt aki varr ilyeneket, de ő Székesfehérváron van. Tud valaki hasonlót Pesten???? Ez a nőci 1200-ért csinálja a vállfásat és 300-ért a tornazsákot. Ez elég baráti.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó, de akkor hogy csinálja, ilyen kevés alvással meg pihenéssel?

Ez a kutyakölykös nagyon durva!!!!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Egy ritka szar éjszaka után vagyok... Szinte semmit nem aludtam, egész éjjel kisebb görcsök gyötörtek de hát mint tudjuk, Lili a hidegre érzékeny... Pont mondtam este a férjemnek, hogy tuti jön valami vihar mert Lili ezerrel beindult és a derekam szétszakad... Jót nevetett, erre 1/2 óra múlva akkora vihar volt hogy azt hittem elviszi a házat.... Aztán ez folyt. köv egész éjszaka, ráadásul Réka is nagyon rosszul aludt, szóval alig bírtam ki mászni az ágyból.
Most meg itt harcolok a lánnyal, hogy ugyan menjen már aludni de eddig nem sok sikerrel jártam :cry:

Veronikusz,
a visszeres homeobogyókat e-mailen átküldöm, mert abból sok van... és félek, hogy mire ide beírom elszáll az egész cucc...
A fájdalomcsillapításra anno nekem a Hypericum-ot mondta Gabi, de most hogy gátvédelemre készülünk (vagy szerintem tök mindegy hogy azzal vagy anélkül szül valaki) a Cuprum Metallicum 9 CH-t írta fel, és ezt kell beszereznem... Azt mondta, hogy ez szülés után fellépő görcsökre, fájdalomcsillapításra jó. Én már meg is rendeltem.
Irigyke vagyok az étterem miatt, bár az arab kaja valahogy nem fekszik nekem.... :oops:

Paklincs,
Igen, nekem is bevált a pocakom tányér alátétnek. :lol: Engem most mindenki azzal ostromol, hogy tuti fiam lesz mert olyan a pocakom formája....

Dóri,
Tündér egyszerűen tündéri!

Aprooka,
Te még lógsz egy pocakfotóval :lol: :wink: Kérjük pótolni.... Mindjárt átkuksizok, hogy kik is szültek :D

Kriszta,
Látom, még egyben... Állítólag hétvégre jön a meleg (bár én nem vettem még észre) hátha kibújik Petya...

vica10

Veronikusz,
Átküldtem e-mail-en!

vica10

Vica, nálunk is hodegfront érzékenység van, de szerencsére éjszaka már nem bántott a Kishercegem, este volt rossz.
Viszont nem tudom, ez mennyire normális, de miután reggel 9ig aludtam éjféltől, most délután még 3 órát simán kifeküdtem. Most keltem, de olyan álmos vagyok..... :oops: :lol:

Pocakfotót kéne csinálni, ezt minden este meg is állapítjuk párommal, rögtön elalvás előtt vízszintesben, de már nincs erőnk dolgozni is az ügyön. Ha hétvégén itthon lesz, majd remélem előbb gondolok rá.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta!
Hát néha azért sikerül aludnia itthon ill. ha nagy a hajtás és az irodában már nem bírja tovább, akkor van egy 2 személyes fotel féle és arra feltekeredik. :oops:

Vica!
Sajnos nem tudom megnyitni a mail-t. :oops:
Ezt a két bogyót nem értem. Mért volt már akkor és most??????? :shock:
Kaja: nekem se az arab a kedvencen, hanem a GÖRÖG, de lévén arab országban születtem …. :D:D:D most meg aztán pláne érzelgős vagyok. :lol: Neked milyen konyha jön be???

Aprooka!
Frontérzékenység: hát! Szofival hétfőn voltam CTG-n és mondták, hogy még a folyosón is szültek éjjel, mert a front megtette hatását. :D Én ugyan TÖK EGYEDÜL másnap hajnalban (4.30-kor), de ágyat a zsúfoltság miatt csak DU 2-kor tudtak adni. :shock: Remélem szerencséd lesz!!!! (AHOGY ITT MINDEN MÁS MAMINAK IS!!!) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali,
mostanában benézgetek ám létszámellenőrzésre :) , de látom még egyben van a társaság apraja-nagyja...
Gondolok rátok pocakosok.
Rátok is ám nempocakosok.

Nincs időm. De puszilok mindenkit.

M.

Kép

Kép

Kép
memme

Hahó!
Jön valaki hétfőn valamire? Én CTG-re...

Veronikusz!
Nálam is ez volt a fronttal, csak én meg beelőztem a társaságot, utána volt a nagy tumultus. De még a következő héten is volt, úgyhogy érték, hogy akiért tudnak előbb jönni, az menjen haza, mert nincs hely.

Én ma reggel ébredtem bazi lábgörcsre, mert félálomban elfelejtettem, hogy nem szabad nyújtózkodni.

Én most könyörgök embernen pocakfotóért. Nehogy lekéssük.

Kép
Kép
kriszta36

Hahó!
Jön valaki hétfőn valamire? Én CTG-re...

Veronikusz!
Nálam is ez volt a fronttal, csak én meg beelőztem a társaságot, utána volt a nagy tumultus. De még a következő héten is volt, úgyhogy érték, hogy akiért tudnak előbb jönni, az menjen haza, mert nincs hely.

Én ma reggel ébredtem bazi lábgörcsre, mert félálomban elfelejtettem, hogy nem szabad nyújtózkodni.

Én most könyörgök embernek pocakfotóért. Nehogy lekéssük.

Kép
Kép
kriszta36

Na, 2x

Kép
Kép
kriszta36

Látom, ma én vagyok az első :lol:

Veronikusz,
A Hypericum az csak fájdalomcsillapításra jó, a másik amit most kell beszereznem az viszont kimondottan görcsoldásra van... Állítólag második szülés után ez jobban hat.... Hát nem tom...
Mindjárt megnézem a mail-t és átküldöm mégegyszer!
Nekem a MAGYAR :lol: ÉS A GÖRÖG kaják csúsznak le :lol: !!!!!!! Ezek jöhetnek minden mennyiségben... De a csúszó mászó dolgok nem igazán.... :oops: NEm bizti hogy menetközben utólérném őket :lol: :D

Kriszta,
Én kedden megyek CTG-re. Amúgy most a héten is nagy csönd volt az 5.-en, Gabi mondta is hogy senki nem akar szülni.... Viszont ma elvileg melegfront van tehát hétvégére várták a zsúfit... Lehet hogy már Te sem vagy egyben??? :lol:

Aprooka,
Pocakfotó: ismerős......

Memme,
Hogy vagytok?? Lányok??

SZép hétvégét mindenkinek!

vica10

Vica!
Én rendületlenül egyben. Bár ma megint fél egykor keltem, aztán fenn voltam egy darabig. Volt három keményedésem 30-40 percenként, aztán elaludtam a fotelban. Aztán visszafeküdtem, mert gondoltam, ha bealszom, akkor ez nem az. De elég vacakul vagyok. Hasam néha keményedik, és baromi nehéz. És állandóan pisilni kell. Az a rossz, hogy éjjel azon filózom, hogy most kell már valakit hívni Pankához, vagy nem. De nem akarok senkit felkelteni feleslegesn. Komolyan, mint aki először szül.

És úgy vártam, hogy végre itthon legyen a férjem az egész heti egyedül a gyerekkel után (Veronikusz hogy bírod?! :shock: ), erre elment, mert itt Borosjenőn lesz valami bicikli verseny és segít a pályát letakarítani. Pedig azt mondta, bográcsozunk.

Én is kicsit félek a második gyerekes szülés utáni összehúzódásoktól...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Vica, persze tegnap sem sikerült a pocakfotó.....

Viszont jót nevettünk: már napok óta szeretnék olyan tesztcsíkot, ami kimutatja a cukrot, mert kicsit aggódom.
Anyósom mondta, hogy nekik tuti van, de vegyek egy 50-es csomaggal, mert az a legkisebb kiszerelés.
Este 9kor el is indultunk hozzájuk, mert megtalálta. Amikor odaértünk, kiderült, hogy ez nem pipilős tesztcsík, hanem arra kisértetiesen hasonlító, medencevíz-minőség ellenőrző tesztcsík. :lol: :lol: :lol:
Szegény, olyan bosszús volt. Mondtam neki, hogy nem baj, legalább látjuk egymást, táboroztak, így tényleg régen találkoztunk.
Így most legfeljebb a vízkő-mennyiséget tudnám leellenőrizni magamon. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta!
Fúúú! Már nagyon izgis! :D Szerintem elég egyértelmű lesz ha menni kell. :D Keményedni nekem is szokott néha. :oops:
férj: én is nehezen viselem :( tegnap is és ma is dolgozik. :oops:
Én lehet hogy megyek hétfőn az 5.-re, mert szeretnék Keszegh Évivel beszélni. Viszont előtte felhívom és egyeztetek vele, ha be lesz havazva nem megyek. Te hányra mész? Mert nekem előbb le kell adnom a lányokat. Szerencsére a nevelőmamám holnap szabin van.
Lábgörcs: érdekes! Nekem is akkor van görcs, ha félálomban nyújtózni próbálok. :cry:

Vica!
Köszi a felvilágosítást homeo ügyben. Így már világos. :D
Az arab kaják meg nem másznak tudtommal. :shock: :D:D:D De a görög az nálam is viszi a pálmát. (tegnap azt ettünk a Camponában :D nyamíííí)

Képzeljétek!
Írtam, hogy van egy nagy dudor a jobb ínhüvelyemnél!!! :oops: éjjel Szofi felsírt és újabban csak úgy tudom megvigasztalni, ha ilyenkor kikapom az ágyból. :oops: hát a csuklóm akkorát pattant, hogy az csak na, majd később láttam, hogy már nem egy magasan kicsúcsosodó dudor, hanem „csak” egy kis duzzanat!!!! :shock: kicsit fáj, de nem vészes. El nem tudom képzelni, hogy mi volt ez! :shock: mintha valami vízzel teli buborék lett volna! :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Pocisok!
ki hogy van???? én ügy szédülök, hogy az már nem emberi. Úgy húz az ágy, pedig millió dolgom lenne. :oops: :oops: :oops: Ráadásul így hogy egyedül vagyok a lányokkal, olyan rossz érzésem van. Remélem nem fogok elvágódni itt a kövön! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szaisztok!

én is csak. beugrottam megnézni a 2 in 1 társaságot! :D

barátnőmnek a héten született meg aharmadik csemetéje. Aki fiú ,Ákos 4400g és 60 cm. Szegény bnőm azt mondta ez volt a legnehezebb szülése. hajnal 3tól 12 ig tartott. de simán szült, vágni sem kellett. azt mondta az méhösszehúzodások fájnak neki most nagyon.,.....de amúgy nagyon jól vannak, minda 2en , ja a Jánosban szült.
Mi jól vagyunk.....elvagyunk....majd rakok képeket is
pocakosok hajrá!!!

Kép
gablaty

Veronikusz!
Én tök jól vagyok, gondolom, megint hidegfront van. Bébi ugrabugrál odabent. Egész éjjel aludtam, a pisiléseket kivéve. Néha olyan érzés, mintha soha nem akarna megszületni... De hogy mi a bajom, amikor még van egy hete? :shock: Tiszta zizi vagyok. Meg türelmetlen is.

Kép
Kép
kriszta36

Memme!
Isten éltessen sokáig!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Nálunk minden rendben nagyjából, majd este, ha jön a hidegfront, kapok Prücsitől rendesen.

Csak ez a fránya zsibbadás ne lenne. Most már minden éjjel, kitartóan és napközben is. Egyre elviselhetetlenebb. Lassan minden kiesik a kezemből. Fogalmam sincs, mivel lehetne segíteni ezen, na persze a szülésen kívül. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?