A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

hoppá, ennyiszer nem akartam :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

A törlesztésetek állandó vagy változó lesz?

Kép
muzsuzska

Tancsu, nagyon érthetően írtad le. És Így az eladó nem kérhet majd valamikor is többet tőletek, ha a szerződésben a nagyobb összeg áll? Mert szerintem ez így csak becsületbeli ügy,hogy velük kevesebben egyeztek meg, de több szerepel a szerződésen.

Kép
flóra 11

Az első fél évben akciós kamat megy, az 3% körüli, aztán fél évente van kamatbirálat, mindig a forint erőssége dönti el...
6% felett nem volt évek óta igy jön ki nekünk eleinte 35 körül, aztán max 45-re.
Ebben benne van havi fix 7 ezer lakáskassza is 8 évig....

Kép

Kép[/
tancsu

Ettem, megpróbálok aludni még egy kicsit! Jó lenne ha sikerülne!

Kép
muzsuzska

Csajok,nálam alig megy az oldal. Néha hosszú percekig ne is látom,csak a fehér képernyőt. Irtóra lassú.

Kép
flóra 11

A lakáskasszát mi is megkötjük és a 8 évre tippeltem én is! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,pihikézzél. Párod alszik? Őt nem zavarták fel?

Kép
flóra 11

Flóra itt is tetű lassú, de csak a babanet!

Kép
muzsuzska

Nem követelőzhet, mert az ügyvédnél van egy másik szerződés, ami szerint kölcsönadva van a különbözet..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A páromnak irigylésre méltó alvókája van! Én mindig kukorékolok ő pedig alszik! Most is!

Kép
muzsuzska

A bank pedig az ügyvédnek utalja a pénzt és az ügyvéd ossza ki kinek mennyi jár... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

felhivtam. minden van hozzá.csak nem sokat értettem, mert a kisgyerek szörnyen hangos volt a háttérben

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Gondolom az ügyvédek tudnak mindenféle kiskaput!
Tancsu köszi a tájékoztatást! Jobb így olvasni, mint a bankban elhadarják értem vagy nem értem! :D

Kép
muzsuzska

Igen, csak a babanet csinálja ezt. Valamikor az nlc oldal csinálta ezt velünk, még rosszabb volt. Be sem tudtunk lépni. De az még azóta is sokkal roszabb, mint ez. Azért jöttünk el arról az oldalról.Remélem innen nem kell máshová mennünk.

Kép
flóra 11

Na elköszönök megyek pihizni!
Jók legyetek!
Pusszancs a babáknak! Kép

Kép
muzsuzska

Tancsu, köszi az infókat. Így már értem. :wink:

Timi,látod, jó, hogy felhívtad. És ez a kocsi hol van?

Kép
flóra 11

utálom a dinnyét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de csak azért, mert 5percenkét kell pisilnem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Zsuzsó! Szép nyugodalmas alvást!

Pá...

Kép
flóra 11

szia zsuzska.
nem messze.25-30km újvárba

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Cupp Zsuzska..

Szép álmokat!!

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...

Nézzétek meg élőben is és ha nem hibás, akkor nagyon megéri....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Az igazán jó helyen van. Szerintem ha másra most nem is jut időtök, ezt meg kellene venni, mielőtt még más veszi meg.

Kép
flóra 11

holnap megyünk, már el is küldte a számot sms-ben. majd jól szemügyre veszem a kocsit. :shock:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na menek én is pihizek még egyet, aztán fél4 körül megffőzöm a bordód-nokedlit is...:)

Este vuisszanézek...

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Számoltam, ez koronában 2000,- ? Vagy mennyiért adják?

Kép
flóra 11

felhivtam a drágámat is, elújságoltam neki a hirt. csak annyit mondtam neki, hogy van hozzá mózes /tegnap mondtam neki, hogy nekem csak olyan kocsi kell, amihez van/és ö erre azt mondta, hogy akkor holnap megyünk megnézni. Imádom ezt a pasit!!olvas a gondolataimba :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon rendes a párod. Így még jólis jött ki. Olyan,mintha az ő ötlete lett volna, ezt a pasik szeretik. Meg így kicsit érzi, hogy kiveszi a részét a készülődésből.

Kép
flóra 11

szia társam,jó pihit.
igen, pontossan!
olvastam a hirdetést, hogy sürgössen eladó 2.300,--ért /1hónapos hirdetés/ irtam neki, hogy engem érdekelne, meg-e van még. erre irta, ha érdekel engedménnyel 2.000-ért odadja. remélem, hogy csak a hely szüke miatt sürgös neki az eladás /blokkba lakik/ és nincs valami gond a kocsival

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu,pihenj bizony, nagyon rád fér. Még nem vagy nagyon rendben,érzem rajtad.

Kép
flóra 11

Timi, reméljük. A kerekeket ellenőrizd le,hogy véletlenülnem járnak-e ki a helyükből. Én egyszer vettem kézalatt kocsit, szép volt,jó volt, egy hibája volt,hogy a kereke néha kigurult... Idegesítő volt...

Kép
flóra 11

mármint tologassam oda-vissza?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akár azt is,de én kézzel meghúznám mindegyiket kifele,hogy nem jön-e le a tengelyről.

Kép
flóra 11

jó, köszi.
akkor majd huzogatom, tologatom :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megjött. :evil:

KépKép
benó

Szia Benó!

Benó, nem! Komoly? Sajnálom. :cry:

Pedig bíztam benne...

Kép
flóra 11

Elcsesztem a vonalzót. Puszillak
Sikerült a gyerekekkel próbálni?
Én is bíztam egy kicsit....

KépKép
benó

Hát tényleg nem jó a vonalzód. Ez hogy sikerült így? :)

Kép
flóra 11

Próbáltam a gyerkőcökkel, igen. Olvastam,hogy te is voltál suliban.
Most hogy-hogy itt vagy? Azt írtad,hogy anyudnál leszel a gyerekekkel. :shock:

Kép
flóra 11

Itt van velem a Vivike. :D
Csinálunk pogácsát (ő most mesét néz mellettem), meg nem volt anyuéknál betét. Ezért jöttünk haza.

KépKép
benó

Látom átcsináltad a vonalzódat. Nagyon jól néz ki.Jó a színösszeállítása is. :D

Kép
flóra 11

Valahogy gondoltam,hogy a betét miatt...

Kép
flóra 11

Milyen lesz a pogi?

Kép
flóra 11

A házacskásra mondtad az előbb? :D Az nekem most olyan ridegnek tűnt.
Nem akarok ridegséget most. :twisted: A CD jelenti a napokat, szerintem. Úgyhogy ez az első nap. 5 nap múlva Clostilbegyt, 5 napig, naponta 2 szem.

Az a túrós, amit a másik topicban is leírtam. Reméljük, sikerül. Nagyon fáj a pocóm, nem vagyok a topon.

KépKép
benó

Írtam,hogy a Péter múltkor eladta a számítógépet? Azt, amelyik náluk volt a gyerekszobában. Hozzárakta a spórolt pénzét és vett rajta újat.Most ment az apjával érte Pozsonyba. Nagyon boldog! Vesz hozzá magának hatalmas lcd monitort is.

Kép
flóra 11

Nem túrós, tejfölös.

Nem semmi a Péter! Nagyon ügyes, hogy ilyen jól tud bizniszelni. :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát ez a vonalzó az biztos, hogy csupaszív. :D
Nekem tetszettek a házikók is.

Csak nem értem,miért mutatja neked azt az írást felette.

Kép
flóra 11

Azzal szórakoztam most, hogy azt onnan kitöröljem. Nem mindent kell ezek szerint oda beilleszteni. De azért aranyos. A CD nem tetszik csak.

KépKép
benó

Igen, ebben is ügyes. :D

Mindig besegít az apjának,dolgozik neki számítógépen.Megcsinál helyette weboldalakat. Mert az exem mindig elvállal egy rakás munkát, aztán nem győzi. Ilyenkor jön a Peti és segít. Persze aztán megfizeti neki az apja. Nem annyit,mint amit ő kap érte,én ezért dühös vagyok,mert kihasználja azért a gyereket. De ez terhelje az ő lelkiismeretét. :evil:
A Péter meg szépen elrakja a pénzt. Most ebből vesz magának gépet.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?