A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Noki
Már nagyon vártalak!
Hát, azért ebből még lehet valami!!!!! Fel ne add, most jön a reménykedés időszaka! Nagyon drukkolok!!!

Vicky
Sajnálom az értékeket, szerintem szólj, ha tényleg elírták! Persze hogy fontos! Azt hiszem, nem az utolsó eset, hogy ennyi idő töltöttél ott!

Ildi
Köszönöm szépen! Szerintem ez az aluszékonység jót jelent!!! Állítólag a kismamik sokat alszanak!

Madrin
Még egy ideig nem sürgős eladni, addig nem fizetek 5%-ot. De épp az alkunál a vevő is bánhatja ezt a magas százalékot! MÉg reménykedem, aztán a végső megoldás nyilván az ingatlanos lesz.

Vic
Nagyon sajnálom apósodat! Kitartást ehhez az időszakhoz, nem lesz könnyű!
Gratulálok a 10. évfordulóhoz, de ez nem a házassági, "csak" az ismerkedési?
Kaukázus??? Ott meg mit keres a férjed?

Rony
Köszi a vonalzó dicséretet. Már le akartam cserélni, hogy nem hoz szerencsét, de szerintem is olyan muris. És mindig remélem, hogy az egyik káposztában találunk egy babókát. Végül az első néhány közös nyaralást is megnéztük, de nem kellett volna, totál kiakadtam, milyen vékony voltam....... és most.......

Kery
Ebben nem tudok segíteni. De miért nincs megbeszélve a dokival?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Noki,

Nagyon-nagyon Kép Nektek!
Csak megnyugtatásként tudod nekem sem érte el a bűvös 45-ös határt a hcg-m (32,6 volt), és engem sem bíztatott sok jóval a doki, de azóta is minden rendben van a babánkkal! Remélem nálatok is minden rendben lesz majd!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

gil: Nem tudom, hogy miért írta a doki a 2. cn-re az első napot, mert még én kérdeztem rá, hogy nem baj-e, hogy már a 4-en vagyok. Azt mondta, hogyha kezdeni akarok, akkor nem baj. Lehet, hogy direkt írta rá? Végülis mindegy. Remélem azért nem ez a várakozás lesz az átlagos, ennyit még nem kellett eddig várnom. Pont azért kelltem ma korán, hogy be tudjak menni dolgozni, mert hétfőn sem mentem be. Erre meg nem végzek normálisan.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hazaértünk az oroszoktól, elég érdekes volt!
Jó sok a munkám, otthon meg vár a rengeteg mosni-vasalnivaló, úgyhogy csak az utolsó oldalakat olvastam a héten és drukkoltam a háttérből.

Noki!
Egész délelőtt itt izgultam Értetek! És persze, hogy drukkolok továbbra is ezerrel! Annyira tetszett eddig is a pozitív hozzáállásod, kell, hogy sikerüljön!

Vic, Gil!
Boldog évfordulót!
vuki124

Sziasztok!

Noki,

ebből még bármi lehet, nagyon szorítok, hogy az UH-on jó híreket kapjál.

Ildi,

Neked is nagyon drukkolok keddre, és az itteni kismamik tapasztalatai alapján szerintem az aluszékonyság és a görcsölés biztató jel (lehet, hogy a másik topikban olvastam a tüneteidet, de nem baj) :oops:

Rony,

de jó, hogy jó lett az eredmény! Hajrá szeptember! :D

Én most várom hogy megjöjjön a mensim, és a 20. nap körül kellene mennem a BMC-be, ha minden ok, akkor 21. napon kezdeném a Decapeptylt szúrni... Csakhogy most vagyok a 37. cn-on, és nekem mindig 26 napos szokott lenni a ciklusom (kivéve a múlt hónap, akkor 31 napra jött meg). Arra gondoltam, ha nem jön meg hétvégén sem, jövő héten elmegyek Szűcs dokihoz, nézze meg, mi a bibi, félek hogy valami mioma vagy ciszta miatt van. Tesztet nem is merek csinálni, mert én még csak negatív tesztet láttam :roll:

Puszi Mindenkinek
maggie75

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj.
3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Noki, akkor igyad azt a vizet literszámra. Drukkolok Nektek nagyon és nyugi minden rendben lesz.

Nekem ma volt az első fagyis beülti. Azt mondta a biológus, hogy mindkét embrió 100%-os. Az egyik 6, a másik 8 sejtes.
Akinek volt már fagyis beültije: normális, hogy nem érzek semmit?
Semmim nem fáj. És az normális, hogy csak mától teszem az utrót????
trinky

Trinky,
Látod már ki is vettem a listából.
Várom az e-mailod!

bonya

Kép

Kép
bonya

Trinky,
Látod már ki is vettem a listából.
Várom az e-mailod!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia trinky!
Nyugodj meg ,teljesen normális! :D 2-3 nap múlva érzed majd,hogy feszül a melled az utrotól,utána meg remélem a kis pocaklakóidtól! :D Pihenj sokat!
v.éva

Noki,

Nagyon-nagyon szorítunk Neked! Minden rendben lesz, nem feladni, hanem csak a pozitív dolgokra gondolni!!!
tubikriszta

Noki
Millió babaragacs neked!!!
gabicsibe

Sziasztok,

Nagyon gyors helyzetjelentés, élménybeszámolóval jövök még vasárnap :)

A nyaralás jó volt, bár a hétfői-keddi időjárás iszonyú rossz volt (hétfőn iszonyat jégeső), de alapvetően jól éreztük magunkat.
Tegnap jöttünk végül haza, mert csütörtökön éjszaka Balatonlellén lett volna a szállásunk, de a 21 fokos Balcsi annyira nem vonzott :lol: De jobb is, mert sikerült benyelnem egy influenzát :roll: :roll: úgyhogy most beteg vagyok :cry:

Vasárnap jövök, és hozok képeket is (vagy elérhetőséget hozzájuk).

Noki drága,
Sikerülni fog! Sikerülnie kell!!! Mennek a baba-, és hcg-növesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!! :) Beszélj hozzájuk, hogy kapaszkodjanak, és növekedjenek!

Sok puszi mindenkinek, bocsi, hogy csak ennyi voltam most.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!
Régi BMC-s lévén szeretnénk visszamenni W. dokihoz egy nap, meglátogatni egy kis aprósággal, hogy megmutassuk neki, mit sikerült összehoznia.
Tudnátok segiteni,hogy mikor lesz szabin? (hogy akkor ne menjünk), és hogy ki az asszisztense most? (hogy néz ki vagy név)

Köszi, ha tudtok segiteni
Mari
kalmanka

Csajok!
Én úgy érzem, h meg fogok őrülni.
De tényleg.
31 hónapja küzdök, és hiába.
Sok felesleges pénzkidobás után végre kiderül, h pcos vagyok. Szedem a gyógyszerem és betartom a diétám.... lefogyok (megint fogytam - ezt csöndben jelzem), jók az eredményeim. Elmegayek hsg-re, ahol kiderül, h tökéletesen átjárható vagyok és "gyönyörű" a méhem.
Akkor mi a fene a baj???????????????????????
A hsg most arra volt jó, h összezavarja a ciklusomat. Kb ennyire, semmi másra. 27 napra jött meg.... vicc! Ráadásul úgy görcsölök, h itt pusztulok meg. (8 előtt óta fent vagyok, de még csak most tudtam levonszolni magam egy gyógyszerért)
És mindeközben tegnap kiderült, h a férjem exe terhes. Azt mondta, h őt nem érdekli, mert tőlem akar gyereket és tudom, h ezt így is érzi. De belegebedek ebbe az őrületbe. Bármit teszek, nekünk akkor sem lesz babánk. (???)
A csaj olyan gebe, h megpöckölném és belehalna (de tényleg), a nagymamájával élnek a pasijával egy panelben.... és tessék.... neki megadatik az, amire én 18 éves korom óta vágyom. :cry:

Tudjátok, nekem elég sz*r gyerekkorom volt. És mikor végre kiszabadultam a szülői házból, akkor azt mondtam, h se suli, se munka, se semmi nem fog érdekelni, csak az, h legyen mellettem vki, aki igazán szeret és boldog családban éljünk. Azt akartam, h az én gyerekem ne úgy nőjjön fel, ahogy én... Tudatosan így élek és hiába.
Az Istennek is látnia kell, h bármit megtennék a babáért, mégsem kaphatom meg... ne haragudjatok, de nagyon elkeseredtem.

Azt hiszem, jobb, ha el is hallgatok.
Bocsánat, h pont ide írtam mindezt le, de már tényleg úgy érzem, h meg fogok hülyülni.
Mégegyszer bocsánat, mert tudom, h ti is úgyanúgy küzdötök! De nagyon bíztam.... :cry:

babszika

babszika!

Kitartás, ha a PCO rendbe jön, legalább az inzulinszinted csökken, akkor össze jöhet a baba, nekem az első beülti azért nem sikerült, mert magas volt az inzulinrezisztenciám...
Ezután a diétás gyógyszeres időszak után simán össze jön majd az a babó.
Átérzem amit a férjed exéről írtál, minden ismerősöm terhesvolt vagy pici babája volt, amikor én küzdöttem, és most nekem van a pocakomban egy kis manó, kívánom hogy neked is hamarosan ott figyeljen egy kis élet :)

Kép

Kép
witch26

Noki!

Annyit gondoltam Rád!
Meglátod sikerülni fog! Továbbra is szorítok! :)
10 nap múlva ott lesz/nek a bébi/k a pocódban. :) Kép

Kép
nika28

Sziasztok!
Annyira köszönöm mindannyitoknak,hogy ennyire drukkoltatok és drukkoltok Nekem!
Most annyi energiát kaptam Tőletek,hogy azt elmondani nem is lehet.....
Küzdök és nem adom fel...
Ha egyszer már "ott vannak" akkor ott is kell maradniuk!

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Még annyit,hogy ma csináltam egy tesztet,de csak egy nyamvadt csík volt rajta......
:shock: :cry: :roll: :cry:

Kép
noki&potyi

babszika: Szerintem neked nem kellene már sok a babához. Annyi kitartás van benned. Nekem még a diéta sem megy. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Noki!
Nagyon- nagyon- nagyon nagy drukk megy Neked/Nektek! Nagyon szorítok, hogy minden renben legyen az UH, de biztos minden oké lesz. Mondjad a babóknak, hogy ügyesen növekedjenek benned! Beszélgessél minnél többet velük és persze sok-sok pihi!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat és remélem kedden jó hírekkel jöhetek, bár jelenleg úgy élem meg mintha a halálos itéletemet hirdetnék ki majd kedden. :D

gyoreneildi

Sziasztok!

Babszika,
Teljesen megértem az elkeseredettséged, nem olyan régen én is hasonló cipőben jártam. De szerintem itt mindenkit elért egyszer ez a dolog, hanem többször. Próbálj meg pozitívan gondolkodni és a rosszat verd ki a fejedből. Tudom, hogy nem könnyű, hiszen én is napokig, hetekig gondolkodtam. Nekem is PCOS-m van, nálam azt eredményezte, hogy nem voltak cisztáim, viszont nem volt egyáltalán peteérésem. Utána Wiegandt doki jó sok injekcióval segítette ezen, igaz napi 4 darab merionált kellett szúrnom a második inszemnél kb 7 napig, szóval nem volt könnyű, de mára már meg van az eredménye....ne add fel és meglásd neked is hamarosan a pocidban fog növekedni a szerelmetek gyümölcse!!!!

Noki,
Ne foglalkozz a teszttel! Inkább tényleg csináld azt, amit Ildi tanácsolt! pihenj sokat és ne erőltesd túl magad!
Nagyon drukkolok Neked!!!!

Ildi,

Görcsölésed megvan még? minden rendben?

Lányok,
Most nem leszek öt napig, mert elutazunk, nagyon szorítok mindenkinek! Kitartás és mennek a durkkok!!!!

puszi
Kriszta
tubikriszta

Csináltam még egy tesztet......
Halványan ,de ott van a csík!
Annyira köszönöm Lányok,hogy drukkoltok Nekünk!
:wink: :D
Kép
Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki!

Látod? Mondtam én! :)
Továbbra is szorítok! :)
Ha 3-4 nap múlva csinálsz még egyet, még erősebben fog látszani, mert 2 naponta duplázódik a HCG szint. :)

Kép
nika28

Noki,

napról napra erősebb lesz a csík. Nagyon szorítok Nektek. Csak megjegyzem, hogy tesómnak 6 hetesen látszott először két csík a teszten, pedig akkor már érezte elég rendesen, hogy ott van az édes kis drágánk. Szóval nyugalom!!!!!!!!!
trinky

Noki!
Biztos vagyok benne, hogy az a csík csak erősödni fog!
Szorítok neked nagyon!

Masut
masut

„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest

Sziasztok!

Noki!
Halk grati és sok-sok szurk tovább!!!!!!! :wink:

Köszi csajok!
Jól esett a privi és az itteni üzi is!
Azt hiszem, így a ciklusom 3. napján kezdek kilábalni a kakiból és próbálok pozitív lenni, ahogy írtátok. :roll:

babszika

Sziasztok!

NOki!
A Fórumon keresztül is biztosítalak a drukkolásomról!!!!!!!

Gyoreneildi, TRinky!
Nektek is nagyon szorítok hogy sikerüljön. Mikor lesz eredmény?

Babszika!
Hidd el, hogy ezen a lelkiállapoton mindenki keresztül megy, aki itt van. Nekem is volt már világvége valamint semmi értelme az életemnek hangulatom......mostanában meg hogy nem sikerült az első lombik gyakran kerülök ilyen depresszív hangulatba. Ráadásul meg tudtam szombaton hogy egyik barátnőm terhes. Nagyon rendes volt, olyan tapintatosan közölte a hírt, hosz tudta hogy mióta próbálkozunk. Mondjuk ők is 1 évet vártak így viszonylag át tudta érezni hogy mit érezhetek amikor meg tudom hogy már megint valaki a baráti körömből babát vár.
Most egy másik helyre járok akupunktúrára -ez egész testes- , ma megyek másodjára. Ott a lelki bajaimról is tudok beszélni. Remélem tudnak segíteni. Ott azt mondta a doki hogy esténként elalvás előtt 10 percre gondoljak bizonyos eseményyekre a babámmal kapcsolatban. Talán ma elkezdtem....

Lányok!
Nem tudjátok hogy Zeke doki meddig lesz?
Csak annyit tudok hogy aug-ban megy szabira.
Valamint még egy kérdés: nektek volt már olyan hogy szex után véreztetek? Velem ilyen még sose fordult elő, de most ugye elég sokat voltunk együtt a férjemmel, hisz van mit bepótolnunk, és szombaton egy nagyon picit véreztem. Talán egy kicsit felsérthetett? Vagy mástól is lehet? Sose volt közti vérzésem.

Kép
vucuska

Vucuska!

Én már voltam így, igaz nálam peteérés környékén volt ilyen kis vérzés.
Mondtam anno a dokimnak, Ő azt mondta, hogy előfordulhat ilyen.

Kép
nika28

Sziasztok LÁnyok!

megjöttem a Lengyel útról, nagyon állat volt,annyit ettem ittam :oops: hogy kezdhetem előlről a szenvedést a fogyókúrával.
:oops: :oops: :oops: Olyan finom söreink vannak

babszika, remélem jobb már a hangulatod azt hiszem sokan átmegyünk hasonlókon, sajna nem is egyszer... Ez van talán ez a normális...
Mi a párommal lassan 3 éve küzdünk, de szó szerint mert amennyit én már szívtam az orvosokkal... Most elvileg gyógyult vagyok, se endo, se polip..és mégse jön össze.
2 sikertelen lombik után azt hiszem összeszedem magam a 3-ra szeptemberre,vagy október elejére,mert muszáj...
Tegnap pl már átkértem a szomszéd kisfiút mert nem bírtam nézni ahogy nem foglakoznak vele, mi a férjemmel szegényt kis Mauglinak hívjuk.Kirakják a kertbe aztán játsszál :( Ami abból áll hoyg fakarddal veri a kutyájukat.
NA tessék nekik minek gyerek????
Á hagyjuk...is
Szóval nyugodtan öntsd ki a szíved nekünk - egyébként nekem a mensi előtt mindig világvége hangulatom van :(

Noki, drukk hegyek :) LÁttam ám a teszted is :)

Lányok nem tudjátok Konc tanárúr mikor an? Úgy hallottam hogy júliusban van szabin, ez igaz? Augusztusban már van?
madrin

Madrin!
Én úgy tudom hogy Konc és Wiegandt doki lesz augusztusban, de hogy mettől meddig, azt nem tudom.

Kép
vucuska

Madrin!
Én úgy tudom hogy Konc és Wiegandt doki lesz augusztusban, de hogy mettől meddig, azt nem tudom.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Én már unalmamba nem tudok mit csinálni!
Azt hiszem túl sokat pörgök ezen az egészen és mint tudjuk nem igazán kéne!
Ma is csináltam egy tesztet,( ne kérdezzétek,hogy miért ) és alig látszódik valami..
(szerintem semmi nem látszódik,de látni akarom azt a csíkot és azért látom is halványan)
:oops: :shock:
Szerettem volna menni ide a helyi laborba csináltatni egy vérvételt,de nem jártam sikerrel!
Kirával arról tanakodtunk,hogy elmegyek a BMC-ba szerdán és csináltatok W dokival egy UH-ot.

Nem bírok magammal mi?
Sajnos azt jobban elviseltem volna ha kapok egy nemet vagy egy igent ,mintsem hogy kételyek között vagyok hagyva megint!
Az a baj,hogy egyedül vagyok és nem tudok másra gondolni..
Így 2 hét fekvés után már elfoglalni sem tudom magam...

Kérlek ne nézzetek butának és hülyének!
:oops: :oops: :oops:
Szerintetek W doki csinál Uh-t nekem ha meglátogatom Őt hamarabb mint hétfő?

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki!
Szerintem ha amúgy se tudsz magaddal mit kezdeni menj el nyugodtan a dokidhoz, max az történhet hogy elküld, de így is eltelik egy napod.
Amúgy tényleg a várakozás a legkínzóbb dolog.
Nem tudtok elutazni valahov a pároddal?
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk

Kép
vucuska

Vucuska
Sajnos most nem tehetjük meg, hogy elutazzunk...
Tudod esküvő, lakás, lombik :shock: :cry:
És még szabija sincs már szegény uramnak.....
Nem tudom mi történt velem,de rendesen bepánikoltam...
Túl vagyok már pihenve, vagy nem tudom....

Köszönöm,hogy ennyire drukkolsz!
Puszi!

Kép
noki&potyi

NOki!
Tudom milyen rossz a tétlenség, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni és csak azon jár az agyad, főleg hogy most kétségek között hagytak. Igen, az ember úgy érzi hogy becsavarodik.....
Valmi jó kis könyv -nem babás!- hm?
Én rengeteg rejtvényt fejtettem, sodukuztam, az nagyon jó.
Van valamilyen hobbid?

Kép
vucuska

Noki!

Mint mondtam, ne ugrabugrálj, várj türelmesen, és pihen sokat, fehérje, stb.
Hidd el ha idegeskedsz az nem jó...

Kitartás!

Kép

Kép
witch26

Jaj, lányok!
Egy kicsit beparáztam, igaz már ma bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz: írtam az előbb azt a vérzést. Sajna még tart. Az előbb jött ki valami barna -bocsi ha undorító voltam. Nem tudom mi lehet. Talán ciszta vagy fel tud így sérteni a párom hogy 3 napig hagy maga után nyomot?Vagy a hormonok?
Ugye következő ciklusban mennék a fagyibabáimért és nem akarom hogy valami bekavarjon.

Kép
vucuska

CSÜTÖRTÖKÖN INSZEM!!!

A tüszőcskéim nagyon ügyesek voltak. Apjuk rájuk parancsolt, hogy még csak ilyen kicsik és már nem hallgatnak az anyjukra? Olyan édes volt. Szóval van 1 db 17 mm-es 2 db 16 mm-es és 1 db 13 mm-es. A nyálkahártyát meg nem tudom. Végre mehetek az 1. inszememre.

vucuska: Nálam volt egyszer ilyen vérzés és nem is olyan kevés, de nem fájt semmim és nem is fordult elő többet.

madrin: Most még biztos nincs, mert egy csajszi is Zekéhez jár és Konc doki betege egyébként.

noki: Wiegandt doki még nincs a héten.
vicky79
Budapest III. kerület

Ha ennyi van, akkor inkább menj el a dokihoz. Talán valami seb lett és nehezen gyógyul, majd ő megmondja.
vicky79
Budapest III. kerület

Vucuska!
A köztivérzés/barnázás lehet a hormonoktól, ne izgulj nagyon. De persze az a biztos, ha ebben a nőgyogyid is megerősít.

Madrin!
Én is annyit tudok Koncról, hogy júliusban van szabin, augusztusban már lesz.
Merre voltatok Lengyelországban?

Noki!
Nagyon drukkolok Nektek, tényleg nem lehet könnyű ez a várakozás. Nekem van otthon egy csomó könyvem, ami arra vár, hogy "majd ha egyszer sok időm lesz", elolvasom. Ennek ellenére múltkor már két nappal a beültetés után visszamentem dolgozni, mert nem bírtam otthon ücsörögni. A napi feladatok tényleg jól elterelték a figyelmem. Igaz, nem is sikerült, de nem hiszem, hogy emiatt.

Trinky, Ildi, drukk nektek is!

Vicky!
Hajrá inszem!

Babszika!
Csak türelem, biztosan eljön az idő, amikor Hozzátok is megérkezik a baba!
Mi már több mint 3 éve próbálkozunk, közben a munkahelyemen sorra születnek a gyerkőcök, ráadásul minket már tényleg szorít az idő, mégis mindig túl tudunk jutni a depis holtpontokon!
vuki124

Madrin! Konc tanár úr aug.4-től dolgozik, én egyébként hozzá járok, de most, amíg szabin van, a Zekéhez. Ma is megerősítette Irénke, hogy 4-től lesz.

Noki! A halvány csík is csík, ha ott van (még ha szinte nem is látszik), akkor ott van. A múlt héten én is így kezdtem, aztán egyre csak erősödött. :) Bízzál benne.

Vicky! Szorítok az első inszemedhez! (Nekem is az volt...) Mikor lesz?

Masut
masut

Masut, vicky 79 köszönöm, lehet most bejelentkezem a magánrendelésére mert ott talán nyugisabban végig vehetjük mit is intéztem az elmúlt félévben...
Gondolom akkor Kanyó doktornő is szabin van,ugyanis nála lehet bejelentkezni...

Vuki, Zakopane-Krakow volt most a célállomás :)

Lányok, valaki nem tud egy jó honlapot a hormonértékekről? MEg van most végre a 2. adag hormonom gondoltam kielemzem magam :oops: :oops: :oops: :oops:
madrin

Madrin!
Nekem otthon van referenciatartományom egy korábbi hormon vérvétel kapcsán.
Ha hazaérek 9 felé elküldöm.
De van valamilyen honlap egyébként a referencia tartományokról de eddig nem találtam meg.

Kép
vucuska

Vucuska köszi aranyos vagy.
Ahogy nézegettem a papírokat azt néztem hogy minden eredményem benne van a ref. tartományban cak azt nem tudom pl. hogy a 348,3 mIU/l proclatin nem magas e?
vagy a peteérés előtti időszakban a progeszteron 0,96 ng/ml bár tudom hogy a progi utána kell de nekem ez túl alacsonynak tűnik pláne hogy 24 naposak a ciklusaim ez meg a 11. napon készült :shock:
madrin

masut: Csütörtökön lesz.

madrin: Nekem ez van meg. http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Holnap megyek vérvételre, nagyon izgulok már, hogy mi lesz az eredmény!
Holnap jön valaki BMC-be?

gyoreneildi

Vegyetek ki légyszi a táblából. A babánkból múlt héten angyalka lett, elhalt a terhesség. Holnap megyek a műszeres befejezésre, nagyon félek, és nagyon nehéz írnom bármit is. Felállunk, de most nehéz. :( :( :(
edóra

Edóra!
Őszintén sajnálom, és kívánok rengeteg erőt a feldolgozásához és a továbblépéshez!
vuki124

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?