A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Készítettem nektek kávét.

Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok..

Jó reggelt...:)

Köszike a kávét... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg a diósgyőri várba készülünk, az itt van Miskolcon...:)

www.diosgyorivar.com

Itt meg tudod nézni Flóra, a programok,vagy látnivalók cimszó alatt van olyan hogy minifesztivál, ami minden vasárnap van délelőtt és délután is, azt akarjuk megnézni....Diszőrség váltás,lovagi bemutató, stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Menek készülni, megyünk a lidl-be vásárolni, majd napközben jövök és irok még...

Cupp...:D

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok.
bocsi, hogy tegnap szó nélkül eltüntem, de hazajött a drágám és le kellett lépnem. a net meg olyan lasső volt, hogy nem volt idöm megvárni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hát, nem tudom, hogy ma el-e fogunk tudni menni a kocsiért, mert ma is dolgozik és lehet, hogy csak késön jön haza és ha nem fog esni, akkor holnap is megy :evil: :evil:
én meg nélküle nem akarok elmenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a csajnak úgy mondtam, hogy nem igérem mára, mert ha a párom dolgozik nem tudunk elmenni, azt mondta nem gond.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

de a kis Törpe már nagyon várja a kocsiját. tegnap mondtam neki, hogy lehet reggel megveszük neki.
erre ö most ELÖSZÖR reggel fél 7-kor bejelentkezett a hatalmas rúgásaival :lol:
amúgy 10 óránál hamarabb még soha nem jelentkezett :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma reggel én vittem a drágámat dolgozni, utánna meg elmentem a temetöbe anyós sirját rendbe rakni. elöbb jöttem haza.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ha nincs senki, elmegyek vissza olvasni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi!

Vagy még?

Kép
flóra 11

Kipihentem magam és jobban vagyok. De semmi kedvem ma Jókára menni. Olyan jó lenne ma itthon....

Párom reggel elment dolgozni, de ma csak 2-ig fognak. Aztán jön haza és végre be lehetett volna fejezni a vécét. Még lesz neki ott mit szerelnie.

Kép
flóra 11

Tancsu, ezeket a programokat nagyon szeretem. :D
Valamit én is kitalálok a páromnak. Csak az a rossz,hogy most, ha szombaton is dolgozik,akkor még szombaton sem megy a szüleihez,akkor marad a vasárnap, amikor meglátogathatja őket,így a programunk esik. De csak találok valami időpontot.

Kép
flóra 11

Látom nem jön senki.
Lányok, akkor pá....

Megyek felöltözöm és kiballagok a piacra, megnézem,mi újság.
Délután meg Jóka. Ha még tudok,jövök előtte. Ha nem,akkor csak este. :(

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Vagyok..

Bevásároltunk, hazacipekedtünk..:)

Megreggeliztünk, megpucoltam a cukkinit, besóztam, majd megyek lassan panirozom és kirántom....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Emlékeztek barátnőmre, akihez a kórházba jártam az elmúlt napokban???
Most irt sms-t.....

"Megszületett Simon Szabina, 3900 gramm és 58 cm!!!!!"

Hétfőn menek babanézőbe, már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most úgy irigylem, mert ő már a karjaiban tartja a picurt.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu! Gratula a barátnődnek! :D Mekkora baba!!! :shock: Hogyan született,rendesen?

Kép
flóra 11

Cupp Flóra

Sajna semmit nem tudok, mert csak sms-t irt és irta hogy ma ne hivjuk még, csak holnap...
Hétfőn megyek be hozzá, akkor tudom meg a részleteket...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúúúúú...nekem mennem kéne, legalább 1 órája áll a cukkinim a sóban.... :wink:

Na majd később még jövök...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok lányok.
gratula barátnödnek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lányok,ma csak kerülgetjük egymást. :D

Most én is megyek. Csinálok én is kaját, fél kettőkor meg megyek Jókára. Addig még annyi dolgom van..... Amikhez semmi kedvem.... :(

Megyek,mert ebéd,rakodás,hajmosás....

Este jövök.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D
Elkészült a gép, de látom senki nincs... :(

Kép
szilzi

De legalább visszaolvastam! :D Csak gyorsan, úgyhogy bocs ha nem fogok emlékezni valamire! :oops:

Tancsu, először is őszinte részvétem. :cry: Ez most biztos nagyon megviselt mindkettőtöket :cry: És az a veszekedés... Vigyázz magadra! Olvastam, hogy most már kettőtök közt minden ok és ennek örülök, de azért óvatosan ezekkel a balhékkal, jó?? :roll: Atya ég! Én úgy aggódok érted! :shock: :shock: :arrow: Ez komoly!
Benó, sajnálom, hogy megjött! :cry: Nagyon sajnálom, én is bizakodtam! :cry: Ne legyen igazad, hogy fogunk mi még sétálni nagy pocakkal kettesben a Duna parton :x A szent gyógyszer jó lesz ha kifejti a hatását már! :shock: Gratula Gy-nek a vizsgájához! :D
Flóra, a fiaidhoz én is csak gratulálni tudok! :wink: Ezek a rosszullétek érdekesek... Nekem mikor múlt hónapban 44 napra jött meg, olyan furán éreztem megam. Nekem is fejem fájt, gyenge voltam, fájt a hasam, aztán mégsem... Nem tudom mi lehet ez, de nekem jövő héten már kész lesz a vérvételes eredményem, hátha abból valamit kiokoskodunk! :wink: Remélem jól sikerül a fellépés! :wink:
Zsuzska, szerintem Te is menj el egy íjász tanfolyamra! Ez nem állapot, hogy nem alszol! :shock: :evil: Az éjszakázás amúgy is gáz, de ha még aludni sem tudsz! :shock: Remélem elkaptátok múltkor a tuti időpontot! :wink: Én még mindig nem értem meg az apukádat! :shock: Olyan gáz amit írsz, hogy az öcsédnek mennyit segített :evil: De legalább a tesódnak lenne annyi esze, hogy befogja a száját! :evil: Haragszom rájuk! :evil:
Timi, a babakocsi gyönyörű! :D És az ára :wink: eg praktikus, hogy lánynak és fiúnak is jó! :D Sajnos a babakelengye dologban nem tudok neked segíteni, pedig szívesen tenném! A párod már jó lesz ha egy kicsit leáll, rossz lehet, hogy soha nincs otthon! :( Mi lesz ha meg lesz a picúr??? :shock:

Kép
szilzi

Velem nem történt igazából semmi, azon kívül, hogy még a saját bajom mellé az irodában kikészítettek, nem is akármennyire. Először egy ökö utas, aki nem volt képes megérteni, hogy 30e Ft-ért nem fog tudni, Ciprusra elutazni közvetlen tengerpartra, 4*-os szállodába, all inclusive ellátással... Úgy beszélt velem két órán keresztül :shock: :evil: , hogy a végén már majdnem sírtam. Én 97 óta dolgozom folyamatosan emberekkel, de így még nem borított ki senki! :evil:

Kép
szilzi

Amúgy pedig kezdek kibourulni.. :cry: :cry: Túl könnyű lett volna ha feltudom dolgozni hamar... :cry: Hát rákellet jönnöm, hogy nem vagyok kivétel!!! Nagyon rossz érzés ez az egész! Tudom, hogy mindenkinek rossz, de... :cry: :cry: Tehát Benó, ahogy kérdezted, a lelkem tropa. Olyan üresnek érzem, nem tudom hogyan tovább, de a legrosszabb az, hogy azt nem tudom mennyi idő lesz ez az egész! :cry:
Az A-nak júli. 29-én kell bemenni (tök jó, hogy ilyen hamar! :D ) és 30-án műtik! De csak elsején jöhet haza! :( A prof. azt mondta, hogy már lehet ezt is műteni vágás nélkül, ami állítólag jobb. :roll: (Nem tudom miért, mert ugye az én A-m nem kérdez :shock:) Utána három hónapig nem történik semmi, utána még egy sp. vizsgálat, aztán majd, majd, majd... :( Ez a doki szimpatikus neki és azt javasolta, azért próbálkozzunk, bár esély nem sok van! :( Ha pedig nem javul az eredmény, akkor átutal minket a Semmelweis klinikára, ami ugyanúgy foglalkozik meddőséggel mint a Kaáli. Ez azért lenne jó, mert ott tuti minden ingyenes! :wink: Ugyhogy lemondom az időpontunkat!

Kép
szilzi

Mindenkitől csak azt hallom, hogy fel a fejjel, majd így lesz meg úgy lesz... Persze én ezt mind tudom, hogy kitartás kell és türelem és és és és! De ezt mind olyanok mondják, akiknek nem okozett gondot a teherbeesés. Én tudom, hogy mi még nem is próbálkozunk régen és még időben vagyunk, de ugyanolyan önző módon mint más is én is azt gondoltam, hogy áááááá én úgyis egyből teherbeesem. Azért is gondoltam úgy, hogy elfogadom az irodavezetőséget, mert én biztos voltam benne, hogy télen már nem fogok dolgozni, mert tuti babát várok már! :evil:
Most pedig lehet, hogy még jövő ilyenkor is ebben az irodában dolgozom, Pesten, amit mint már mondtam, elég nehezen viselek! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2008.07.19 17:24-kor.

Kép
szilzi

Ma már mondtam az A-nak, hogy akámilyen kicsi az esély, majd biztos most fog összejönni, hiszen "mindenki" azt mondja, hogy majd akkor fog sikerülni, ha nem is számítunk rá! :wink: :cry: :cry: Kezdek megbolondulni azt hiszem :lol: :lol: De úgy szerteném megmutatni a világnak, hogy hahóóó mi így is képesek voltunk rá! :!: Mások is nyernek a lotton, nem??? :shock:

Kép
szilzi

Na jól kipanaszkodtam magam! :(

Most lelépek, este még lehet, hoyg jövök, ha nem, akkor holnap! Puszi

Kép
szilzi

Cupp Szilzi...

Nagyon örülök hogy a géped már jó és újra itt vagy köztünk...:)

Kicsit átérzem hogy lélekben mennyire magad alatt vagy, bár ez most furán hangzik pont tőlem, aki nagy pocakkal rohangál a világban....

Meséltem már hogy nálunk a családban is volt fiatal pár aki mindezen átesett és most 3 gyönyörü kisfiuk van....
Amikor elvesztettem az első babámat, akkor én pont forditva voltam mint Te most...
Én hosszú éveken át meg voltam gyözödve róla, hogy nekem sosem lehet gyerekem, én nem vagyok rá képes, stb...
Aztán kiderült hogy anyánál van egy ellenreakció, a fiukat nem képes kihordani......
Igy vesztettem el két öcsémet....
A fejembe vettem hogy én ezt is örököltem ráadásként!!!!!!

Most Gergő itt van a pocakban, hetek kérdése hogy a kezemben tartsam..... :lol: :lol: :lol:

Hidd hogy Téged is "anyucinak" fog hivni egy kis emberke amikor eljön az ideje és ne siettess semmit...
Tudom hogy várni a legnehezebb......de ne feledd:
"Egy kisbabáért mindent megteszünk!!!"

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnálom hogy pont elkerültük egymást...:(

Elég érzelgősre sikerült az előző hsz-em, átmentem Én is nagy gondolkodóba mint Benó.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Kitartás a mai naphoz, biztos nagyon jól fog sikerülni, pont azért, mert annyira nem volt kedved hozzá...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

A párod tényleg túl sokat dolizik, fogd vissza kicsit...!!!
Remélem azért sikerül a babakocsit megnézni és megvenni, mert tényleg nagyon megérné....

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Te merre jársz mostanság...
Oksa tudom hogy éjszakás vagy, de néha azért jelentkezz...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Ugye Ti ma kirándulni vagytok....irigy,irigy,irigy.... :oops:

Én délután aludtam vagy másfél órát...

Ma estére bejelentkezett két baráti pár is hozzánk...
Az egyik közben lemondta, a másik meg azt mondta hogy talán ma, vagy a hétvégén, de egyenlőre semmi.... :roll:

Igy most várakozó állásponton vagyunk, nem akarunk kimozdulni, de itthon meg semmi a tv-ben, csak punnyadunk....

Kép

Kép[/
tancsu

Jah...

És most nem is szivesen mozdulnék ki, mert unalmamban megettem egy fél dinnyét és lassan 2 percenként megyek a wc-re...:D

Kép

Kép[/
tancsu

A holnapi vártúra törölve....

A párom nagybátyja aki Kanadából jött haza és nem volt itthon ezelőtt 7 évig, holnap szülinapot ünnepel...
A család meglepetés grillparty-t szervez neki és ma hivtak hogy megyünk-e Mi is...
2 körül feljönnek értünk kocsival és este valamikor majd hazahoznak Edelényből...
Ha délelőtt a várba is mennénk, akkor az túl sok lenne nekem, igy azt majd elhalasztjuk 1-2 héttel...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt hiszem most nem nagyon fog ide jönni senki..
Megkérdezem a páromat van e kedve pókerezni egyet...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

MEGVETTÜK A KOCSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Gatula Timi!!

Már haza is hoztátok?????

Kép

Kép[/
tancsu

Mesélni milyen és majd kérünk fotókat is hogy mit tud, meg mindent oksa?

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, megjöttem!!!!

Kép
flóra 11

Szilzi,örülök,hogy jó a géped! Hurrá!! Valami jó hír. Ezt már szeretem.
Akkor most reméljük, többet tudsz nmajd jönni. :wink:
Csak ez a munka, ugye.

Kép
flóra 11

igen, azonnal haza hoztuk. szétszedtük, összeraktuk, variáltunk.
tökéletes. nagyon örülök neki! :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Kép
muzsuzska

Timi? akkor nagyon tetszik ugye?

Kép
muzsuzska

Szilzi drága. Csak panaszkodj nyugodtan bármennyit. Add ki magadból. Talán azért is kezdesz kiborulni, mert nem tudtál jönni hozzánk, nemtudtad kinek elmondani,kiönteni a szíved. Nekünk nyugodtan megteheted, itt vagy a legjobb helyen, hidd el. Itt senki sem csámcsog senki háta mögött, bennünk megbízhatsz. Mi ,akik nem vagyunk babásak valahogy mind egy cipőben járunk, ezért is értünk meg téged.
Neked most az a legjobb, ha el tudod mondani valakinek.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi, Timi!

Kép
flóra 11

Ne haragudjatok de kiakasztó az alváshelyzetem!
12 óra munka volt mindkettőnknek, 10 kor jöttünk haza! 3 órát aludtam, és ki kellet szólnom az ablakon mert a hülye gyerek egyfolytában visitott, persze anyuka rögtön megjelent , akkor most ölés lesz, de próbáltam higgadt maradni, végül anyuka átküldte a gyerekeket a másik oldalra, ott egy férfi orditoot ki hogy menjenek vissza ahonnan kibújtak! :D
Lassan holtkóros leszek, de ezt az egy éjszakát valahogy kibirom!

Kép
muzsuzska

Timi,gratula a kocsivásárláshoz. Tehát tökéletes,igaz? Nagyszerű, örülök. Hát még ti mennyire örülhettek. Az apuka is! Van egy felnőtt Lego-ja. Szétszedheti,összerakhatja... :D Aranyos. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ó,szegény Zsuzsi.Mi a fenének ordítanak a hülye gyerekek! :) De komolyan, menjenek nagymamához nyaralni.Mit keresnek ilyenkor nyáron a blokkban? Menjenek le falura.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?