A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

3 barátnőm is igérte hogy jönnek csomagolni, meg dobozolni és a páromnak kb 6-7 haverja mondta hogy pakolnak majd meg sorban hodják át a cuccot..:)
Kb 2-3 km-re van a két lakás egymástól, igy nem nagy táv...

A munkahelye hétvégére ideadja a Boxert (autó és nem fenyitőeszköz.. :wink: ), azzal pár fordulóval megvan minden....

Kép

Kép[/
tancsu

Na viszem a laptetőt, pedig neked nagyobb szükséged lenne rá...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Azt hiszem elvonulok lassan, kezdek vasalni, ebédelünk, aztán lassan jönnek értünk..:)

Szép napot mindenkinek,.....

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor a költözködés is megoldva! :D

Szép napot Nektek! :D Puszi

Kép
szilzi

Sziasztok!

Benézek hozzátok, bár még nem olvastam vissza.

Kép
flóra 11

Tancsu, jó szórakozást a mai napra. És nem vagy lökött. :lol: Minden felnőttben benne a gyerek,játszani akar mindenki és szeret is. És a párunkkal a legjobb. Csak a felnőtt játékok már ugye kicsit átalakulnak, :wink: ,de attól még nagyon jókezek az incselkedések. Mi is szoktunk.Az én párom is néz rám néha,hogy megkergültem,de mégis tetszik neki. :D A férfiak erősnek akarják magukat mutatni, de ők is gyerekek. :lol:

Kép
flóra 11

Szilzi, látom,ma dolgozol,tehát időközönként remélem leszel. Én pedig itthon vagyok ma,végre. Tehát én is leszek. Közben persze csinálom a dolgomat, de majd benézegetek. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D

Igen, ma dolgozom! Te mit tevékenykedsz?

Miért írtad, hogy a tegnapi fellépés csak "megvolt"? Nem sikerült olyan jól?

Kép
szilzi

Zsuzsi, a barnázásról találtam:

1.
Mensi előtt a barnázás arra utal, hogy sárgatest-elégtelenséged van, ami gyógyszerrel nagyon szépen kezelhető.

2.
Vannak, akiknél a menstruációt néhány napos pecsételő vérzés vagy “barnázás” előzi meg, ez nem számít, azt a napot vegyük a menstruáció első napjának, amikor először jelentkezik rendes vérzés. Több napig tartó pecsételés, “barnázás” esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat.

Vannak olyan nők, akiknek éppen az ovuláció idején jelentkezik kis mennyiségű vérzés, barnás folyás – nos, ők szerencsések, mert pontosan tudják, mikor ovulálnak!

Kép
flóra 11

Itt vagyok Szilvi!

Mit tevékenykedem? Hát eddig reggeliztünk,mosogattam, beraktam a sütőbe sülni a csirkeszárnyakat. Grillezett csirkeszárnyak lesznek ma ebédre. Összesöpörtem a lakásban, majd még felkell súrolni a talajcsempét. Utálok ilyet,de időnként nemcsak egyszerű felmosást csinálok,hanem súrolom is.
Kimostam egy adag ruhát,kiteregetem. Most beraktam a szőnyegeket,mosódjanak azok is. Tudod,olyan fehér rongyszőnyegjeim vannak. Ezek beférnek a mosógépbe,szerencsére. :D

Kép
flóra 11

És közben rákeresek Zsuzsinak meg magamnak is a barnázásra. Csak azt nem tudom,hogy Zsuzsi most amit szed bogyeszt, az hormontartalmú-e,mert ha igen,akkor neki valószínű attól van.

Kép
flóra 11

Érdekes, én ezt a barázást szinte csak hírből ismerem, én egyszer kétszer találkoztam vele és akkor is csak egy-két nappal azelőtt, hogy megjött! Kellemetlen lehet. :(

Hétfőn nőgyógyászhoz mész?

Kép
szilzi

Igen. Holnap elmegyek hozzá, remélem nincs szabin. De nem telefonálok előre,mert mindenképp ki kell mennem a kórházba. A körzetisemtől kell kérnem beutalót a pajzsmirigydokihoz, ezt is el kell intéznem. Tehát holnap reggel mindenképp doki.

Hogy a női doki mit mond, nem tudom. Szerintem megint csak a szakállát fogja símogatni és mindent rendben talál,mikor az ég világon semmi sincs rendben. :evil: Látod, Szilvi. Nálatok legalább történnek kivizsgálások, legalább tudjátok mi a baj, mit kell kezelni. Nálam azt sem tudni, mi a probléma, egyedül a pajzsmirigy doki által megállapított hormonzavar. De a női hormonokról semmit nem tudok, hogy azok megfelelőek-e vagy sem. Hogy pontosan mi okozza nálam a menzi hiányát, ha mostanáig volt, a franc se tudja és senki nem törődik vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.20 11:52-kor.

Kép
flóra 11

A barnázás nálam más jellegű volt,mint Zsuzsinál.Ezért gondolom,hogy nála a bigyók okozzák,amit szed.
Nálam pedig valószínű,hogy a fokozott fizikai munka idézte elő,mert nálam akkor volt,mikor a temetőt rendeztük és bizony annyira megerőltettem magam,hogy hányingerem volt a fáradtságtól meg a munkától. És két napig dolgoztunk ilyen erősen. Alapos izomlázam is lett utána, szerintem nálam ez volt az oka.

Kép
flóra 11

Kimosott a gép,kiteregetem a szőnyegeket.

Ma is annyit dolgozom,mint egy állat,pedig ma Illés napja van, ma nem szabad dolgozni. Legalábbis a földeken nem, a néphagyomány szerint. :D

Hallod Benó? Nemhogy ma kimentek a telekre!

Kép
flóra 11

Flóra, nem lehetne valamerre lépni???? Tudom már írtad, hogy Te Őhozzá tartozol, de ez nem normális. :evil: Kell lennie egy másik lehetőségnek! Ne nyugodj ebbe bele! Magad miatt és persze a Flórián miatt se! Ha kel jelentkezz át másik orvoshoz, de ne állj meg!

Kép
szilzi

Meglátom,holnap mire jutok vele. Szeretném őt rászedni,hogy most már induljon be a dolog,legalább hormonszintet nézzünk. Szerintem ez lenne az első lépés.

Kép
flóra 11

Én ezt a hagyományt nem ismerem! :shock: De tetszik! :lol: :lol:

Hát igen Flóra, az erős fizikai igénybevétel biztos, hogy bezavar sokmindent! És amennyit Te dolgozol, nem is csoda! Ha a sterssz is képes befolyásolni a ciklust, ami egy "idegi" dolog, akkor a fizikai hogy a fenébe ne tudná megzavarni a szervezeted!

Kép
szilzi

Múltkor gondoltam Rád, olvastam egy cikket (természetesen meddőségi témában) és abban írták, hogy valamelyik Europai államban már eltörölték azt a bizonyos első gyermekhez kötött 28-35 évet! Megállapították, hogy ennek nincs jelentősége, mert, ha valakinek jól működik a szervezete, mindegy, hogy 20 vagy 40 éves! :D

Kép
szilzi

Képzeld, azt mondta az A-nak ez az okos és rendes doki bácsi (bár A. csak úgy beszél róla, hogy srác :D , állítólag vele kb egyidős lehet), hogy a magas férfiaknál gyakran előfordul ez a viszér dolog! És Ő 190 cm körül van! Persze azt nem kérdezte meg, hogy mi az összefüggés :shock: .

Kép
szilzi

Megint elmentem közben. Felraktam a krumplit főni. Már hullaéhes vagyok, de későbbre időzítettem az ebédet,mert a Péter fiam reggel fél hétkor feküdt le. Tegnap a nagymamánál voltak,későn, féltizenkettőkor jöttek haza. Ő meg akkor kezdte az új gépébe telepíteni a windowsot meg a programokat. Elbütykölt vele egész éjjel.Most már fenn van és megint a gépét bütyköli. Nagyon elvan vele. :D Boldog, hogy van saját gépe. Én is örülök neki,hogy okos dolgokra költi a pénzét,nem cigarettára,mint a többi korabeli társa.

Kép
flóra 11

Hát ez az, Szilvi,hogy kitolódott a gyerekszülés ideje, az igaz,demint írod, akkor, ha rendesen működik a szervezet, nem mint az enyém. Már kezdem azt hinni, hogy ez a bonyodalom mind a baleset következménye, mert tavaly még volt menzim rendesen. Egyetlen egy kimaradásom volt csak és mindenütt azt olvasom, ha egy alkalommal történik meg,akkor az figyelmen kívül hagyható, csakvalami befolyásolta. Nálam pedig erre volt ok,lelki oka,hiszen tavaly nyáron munkanélküli lettem,aztán hirtelen munkahelyet változtattam. Ez pedig őrült stressz volt számomra.

Kép
flóra 11

Nem tudom,mi lehet az összefüggés a magasság és a visszér között, de érdekes és biztos így is van, ha a doki mondta. A lényeg,hogy megoldható ez a visszérés reméljük,utána rendeződik az A. spermaszáma. Elég jól tudják ma már bigyókkal befolyásolni ezt a problémát.

Kép
flóra 11

Gondolom most elmentél ebédelni. Fél kettőkor szoktál menni.
Megyek,én is kajálok a srácokkal. Aztán jövök. :D

Kép
flóra 11

Cupp lányok..:)

Én is visszajöttem kicsit...:)

Hivott a sógornő, hogy 2 helyett csak háromnegyed3-ra ér ide kb...

Már megebédeltünk, elmosogattam, volt fürcsi, pihi, stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Pont most megy el mindenki???
Tényleg kerülgetjük egymást... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jesszus 44 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most nézem, akkor az egy bő hónap....na jó , másfél......

Jujj de közel van már... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! Én is visszajöttem. :D

Kép
flóra 11

Cupp Flóra

Jó volt az ebéd???

Gondolom Szilzi még éppen eszik, azért nem ir...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem is mennem kéne fogat mosni, meg öltözni, lassan befut a sógornőm...

Kép

Kép[/
tancsu

Na tényleg menek, mert a vége kapkodás lesz...:D

Szép napot mindenkinek, majd holnap jelentkezem, mert nem tudom mikor jövünk majd haza...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu. Fini az ebéd,igen.

Kép
flóra 11

És találtam megint jó filmet az M1-en. Jók ezek a régi magyar filmek.

Kép
flóra 11

Igen, ebédeltem! :D De most újra Titeket nyúzlak! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én itt vagyok. Nyúzzuk egymást. :D

Kép
flóra 11

Mit ebédeltél?

Kép
flóra 11

Flóra, igen ha normálisan működik a szervezet! De nézz meg minket, 30 évesen is tenni kell már a gyerekért! Nem örülök, hogy pont azt szúrtad ki belőle, ami negatívum :( Azt hittem jót teszek ha leírom, nem akartalak ám bántani! :(
De most komolyan kedves Ildikó! :) Nézd meg az Évit, Benót, engem! Nem sikerülhetett elsőre... Én azt szerettem volna, hogy ok-ok nem vagy 30, de ne izgulj már a mi szervezetünk sem működik rendesen, sajnos! :(

Kép
szilzi

Volt fini házi galuska és ahhoz gomba paprikás! :D De a gombapaprikás igazából Joker kaja, mert mikor semi más jó nincs, akkor szoktam azt enni! :D Nálad mi volt a kaja? Péter fiad is igazi számítógép-guru, igaz? :D

Kép
szilzi

Bizony Tancsu, már csak!!!! 44 nap! :D Pont ma néztem én is! :D Mindjárt anyuka leszel! :D Csak öröm van benned, vagy tartasz egy kicsit tőle?

Kép
szilzi

Jaj, dehogy a negatívumot szűrtem le,ne ijedj meg. Én tudatában vagyok a koromnak és hogy így nehézségekbe ütközhetek. Tudok számtalan ellenpéldát is, akik ilyenkor lettek terhesek és szültek is. Pont ezért szerintem valahogy épp olyan nekem,mint nektek. Hogy ha másnak sikerült,miért pont én vagyok, akinek nem. Érted? Ezért mondom, hogy szerintem nincs különbség köztünk. Mert ugye, mint a cikk is írja a kor nem számít. Persze azért már 45-ön túl szerintem már késő.

Kép
flóra 11

Tudod, valahogy el akartam terelni a figyelmed a saját problémáitokról, ezért irányítom a sajátomra. Nem azért,hogy negatívan gondolkozzak. Én még mindig bízok benne, hogy sikerül. Csak valahogy rá tudnám szedni a Flóriánt,hogy ő is kivizsgáltassa magát. De ezt meg sem merem neki említeni, amennyi a baja mostanában.

Kép
flóra 11

Nálunk grillezett csirkeszárnyak voltak kapros krumplival és friss zöldségekkel. Nagyon fini volt. Könnyű és finom... :lol:
Már a szokásos kapucsínómat is elfogyasztottam egy kalácska kíséretében. :D

Kép
flóra 11

Kép
szilzi

Egészségedre! :D

Örülök, hogy nem bántottalak meg! :D Kicsit megijedtem! :roll:

Jelmondat: "Hogy ha másnak sikerült,miért pont én vagyok, akinek nem. " Puszillak érte! :D

Kép
szilzi

Nagyon jól le van írva minden Szilvi. Jó lenne ilyet találni a megoldásokrólis. Mikor mi a teendő.

Kép
flóra 11

Igen,lehet ez a jelmondatunk. :D Egyszer a Benó is írt valamit, hogy legyen az a jelszavunk,de nem tudom,az mi volt.

Kép
flóra 11

Naponta derülnek ki jó és rossz dolgok nálunk babatémában, úgyhogy ez a jelmondat mindig megállja a helyét! :D
Ugye, hogy jól levannak írva? Én ilyen érthetően értelmesen még sehol nem találtam meg! :wink: Most én is a megoldásokat keresem! :D

Kép
szilzi

Elolvastam a női meddőséget is. Ezek szerint nekem a hormonális eredetű van.

Kép
flóra 11

Én is keresek megoldást. Ha valami van, jelentkezem. :wink:

Kép
flóra 11

Ok,ok! :wink: Lehet, hogy ma megoldjuk a gondjainkat? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?