Bondi,
nagyon gartulálok a kislányodhoz!!!! Épp ideje volt már
Anyjuk,
drukkolok, és tudom, mennyire kitartó vagy és óriási türelemmel várod a kislányodat!!! Hihetetlen, mekkora erő van benned, és hát kitartást a kórházhoz - hamarosan veletek lesz Anna!
Szly,
ma nem úgy tűnik, hogy ki akarna jönni Nándi, asszem megvárja Annát... nagyon lovagias már most! Persze jóslók előfordulnak, nem rendszeresek, meg a nyákok is vannak, úgyhogy előre haladunk. Nem izgulok egyelőre, holnap Szonja nagymamázik, talán
Titi,
nem lehet, hogy a folyadékhiány azt is jelentheti, hogy csak szomjas?
Csak azért kérdezem, mert a kis unokahúgom volt így, hogy nem akart enni, ordított a szoptatás elején is, kiköpte a cicit, és volt teje a tesómnak elég. Aztán egyszer adott neki vizet cumisüvegből, ivott a gyerek jópár kortyot, és utána hajlandó volt békésen enni...
egy próbát megér, nem?
Maximum azt is kiköpi.
Lányok, Potykával egyetértésben szeretném mondani, hogy szerintem sem lehet elkapatni ebben a korban a piciket.
Ez az a korszak, amikor kialakul a biztonságos kötődés, és arr avna szüksége, hogy érezze: minden igényét kielégítik - akkor fog bízni a szüleiben, akörnyezetében. És ha ez az "ősbizalom" kialakul, akkor le fogja fogadni azt is, hogy később leteszitek, egyedül alszik el, hogy ha elmentek, tuti visszajöttök - hinni fog bennetek, hogy amit csináltok, az neki jó.
Úgyhogy etessétek és vegyétek fel, ha arra van szükséeg. Vagy ha fel nem is veszitek, mert már nagyon fárasztó, azt mondjátok el neki, hogy anya nagyon fáradt, de maradjatok mellette, simogassátok, nyugtassátok közben. Higgyétek el, működni fog!!!!!
Az éneklés-dúdolás, motyogás-mesélés is működik! Szonja rendszeresen A walesi bárdokra aludt el - az volt a leghosszabb vers, amit kívülről tudtam, azt a fülébe sutyorogtam ringatás közben.
Szerencsére ennek ellenére normális lett, most már nem mondanám neki A walesi bárdokat, mert már érti... de akkor mindegy volt