A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Isten éltessen Beatrice és Era :)
Kép

KépKép
viranka

Anitja passz :( Bálintnak is olyan volt mintha be lett volna nőve,piros duzzadt,de elmúlt most :shock:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak Fleurnek:
Te drága csajszi, mivel aggódtam érted, ha hívsz örömmel felveszem és faggatlak, hogy mi van veled :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem mást hívtál véletlenül.

Megyek.
Indulunk a strandra.
Sok pusssssz mindenkinek.
Este jövök. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Még mindig nem jó a saját gépen a net... :(
Remélem hamarosan megcsinálja valaki, mert a kölcsöngépet vissza kell adni...

DE:

BEATRICE: ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!!!!

A hófordulósoknak pedig sok boldogságot!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szemszínes hozzászólásokat, szóval még van ideje barnulni-szürkülni-kékülni... Kerestem a neten egy szemszín-kalkulátort.

Íme (ha valaki ismerné, akkor bocs):
http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... _intro.swf

És egy kép az azonosíthatatlan szemszínről (vagy csak nekünk az)
Kép

Csak gyorsan reagálok, mert vendégek jönnek :?

Timi: ha valami konkrét helyen akadtatok el a telepítésben, írd meg nyugodtan, mert Gábor szakmája szerint programozó, és hátha tud segíteni így interurbán is. Vagy adunk telefonszámot, és este segít.

Fleur: hát én nem is tudom, hogy vagy ilyen szorgalmas írogató :D Amúgy egri lennél? Én is oda jártam középiskolába :wink: Hú, de rég volt.

Móni, jó strandolás, remélem jó időtök lesz, mert itt elég nagy köd van :?

Irina: Ádó egy hisztipalánta :D Mi már az evolúció magasabb lépcsőjén járunk, lehet.

Mesi, remélem jobban vagy már Te is.

És a vége: Rugó, a hős baba már másodjára nem sírt a porszívó láttán-hallatán a héten.

Most már mennem kell tényleg, bocs, ha valaki kimaradt.

Este jövök. V.

Kép
vindolanda

ISTEN ÉLTESSE AZ 1 ÉVES KIS CSODABABÁNKAT: BEATRICE-T!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :oops: :D

Minden ünneplőnek nagy puszit küldünk!!!

Kaqk köszönöm a választ!

Evés téma:
reggel szopi
11 körül valami tízórai-változó mikor mit kap
13-14 szopi (de csak ha már nagyon álmos és magától nem akar aludni) - egyébként itt főzit adok neki, aztán alszik
délután gyümi vagy tejpép
este szopi

Ez nem törvényszerű, most van valami átállás Zétinél. Még van egy evés valamikor, de az alvástól is függ+attól, hogy itthon vagy máshol vagyunk.
Mivel még szopizik is igen aktívan, van amikor azt kéri inkább. Viszont van amikor pont az nem kell.
:shock:

Szóval most elmélkedek valami rendszeren, mert ismét annyi a tejem mint szülés után, főleg mert éjszaka is szopizik.

Darabos még mindig nem nagyon meg. Kézbeadós dolog az egyáltalán nem.

Egyébként még mindig szép egyenletesen hízik, kis husika. Úgyhogy remélem annyira rosszul nem csinálom az etetést. Néha úgy érzem kicsit összevissza van. :?

Gremese jobbulást nektek! :(

Mennem kell, manó hisztizik. :shock: Valaki kérdezte: nálunk is van"most csak velem foglalkozzatok és azt csinálom amit én akarok" című hiszti. Főleg ha valamit nem engedek, pl. műszaki dolgok püfölése.

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

nem nagyon meg=nem nagyon megy

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszönöm a jókívánságokat, már kezdek jobban lenni, bár hőemelkedésem még mindig van. :?

Viranka! Gondoltam, hogy beszerzek cebion cseppet Zsófinak, de már nincs hőemelkedése, jól van, így nem kell gyogyótárba mennem. De legközelebb beszerzem, hogy legyen.
A hársfatea mézzel pedig tényleg egy nagyszerű találmány. :D

Teszek fel egy képet. Itt tévedés ne essék, Zsófi nem állva iszik, hanem JÁRVA iszik! Lehet, hog mi nem "beszélünk", de úgy mozgásfejlődik a csaj, hogy a félelmetes! Kanyarodik, leguggol, gugolásból feláll, tele van a keze úgy megy, és ez a járás közben ivás...
:oops: :D

Kép

Fleur! A rizspelyhet bioboltban vettem, DM-ben van sokféle pehely, de rizs az nincs.
A babataxit mi a minimanóban vettük. Az is labilis, de ez volt a jó, mert hihetetlenül jól fejleszti Zsófit. Ő is borult az elején, de megtanulta használni.

Terasz-tali: Megmondom őszintén sokat gondolkoztam, hogy legyen-e, mert a babák nagyjából még csak másznak, és hát azon a rücskös járólapon... Bár Zsófi simán mászkál rajta. A két szobánk kicsi, hogy mindenki elférjen...
Nem is tudom. Lehet, hogy elhamarkodtam, mert ekkora babáknak nem tökéletes a helyszín. Talán ha már járnak.
Izé... Nem tudom.... :oops: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

BEATRICE:

Kép

Egy hónap múlva követünk. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Anitja! Esetleg tehetsz rá Betadine krémet (recept nélkül kapható a gyogyótárban). Jódot tartalmaz, fertőtlenít. Nekem egyszer ez hozta helyre.

U.Era, Niki! De jó, hogy jelentkeztetek! Niki! Én benne vagyok, hogy Veletek is találkozzunk! Kapucínered zseniális!!!! :lol:

Szülinapos Milénánknak és hófordulós babáinknak sok boldogságot!!!

Hiszti! Egyetértek Irinával! Szerintem figyelmen kívül kell hagyni (persze ne sértse meg magát a gyerek), de ezzel az a célja, hogy felhívja magára a figyelmet.
Ha nem lát reakciót Anyáéktól, akkor egyszer csak leszokik róla, mivel nem éri el a célját, így felesleges - mondjuk - földre vágnia magát.

Éljen a 11 hónapos Zéti!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sok puszi a 10 hónapos Szelinek, Lindusnak és Botónak!

Remélem jól emlékeztem... Az iwiw-en nem tudom megnézni a táblit, mert nem találom, hova tett minket mmarica... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bakker. Nem jól emlékeztem.

Puszi Ádinak!!!!!!!

Jaj, hogy kell megnézni????

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!
mikor megmutattam védőnőnek azt mondta menjek bőrgyógyászatra.

Mesi!
nézd meg a klubbjaid között :) ott lesz,mert át kellett alakulnunk,mert nem személynevünk volt vagy mi :oops: :shock:
ha beírod klubb keresőbe h. 2007 akkor is kidobja :)
Bálint meg a betonon imád mászni :) de lehet itt nálunk is esetleg épp most érik a ringló :) lehet fát rázni :)
édes ahogy iszik a pohárból állva /menve :)

Fleur!
ma megyünk állatkertbe és csináltatok apával vmi normális képet magamról :) gyertek Ti is a talira légyszi :) oly rég láttuk még képen is TazLillát :)

csók :)

ui:Heniékkel mi lehet? ugye nincs semmi baj most Péterkével???

KépKép
viranka

Boldog 1 éves szülinapot Beatrice-nek!

És boldog hófordulókat :lol:

Hihetetlen, hogy van itt oyan baba, aki már egy éves... :shock:
Vendég

sziasztok csajok!

csak gyorsba vagyok. :lol:

Viranka, Lmóni!

Részemről a mai sétát le kell mondjam. (Bocsi, tudom, hogy ráadásul én találtam ki a szombatot)
15.30-kor kezdődik a polgári, 16.30-kor a templomi esküvő. Utána pedig már haza kell indulnunk, mert Botond nem fogja tovább bírni.

Hiszti:
Botond, ha nem tetszik neki valami, akkor ordít. Teli torokból, de csak egy nagyot. Utána rám néz, hogy mit reagálok. Vagy semmit, vagy kap egy rosszalló kifejezést. Utána ne folytatja. Szerintem nem lesz nagyon hisztis. Remélem. :oops: (pedig az anyja igazán az...)

Köszi a kakis válasuokat. Úgy látszik, hogy csak nekem fura a napi 2-3 adag. (persze mert ez nálam a havi adag... :oops: )

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Fleur! Jó sokat írtál! ;) Ezt hány nap alatt hoztad össze??? :lol:
Hisztire nincs ötletem, Szeli is üvölt, ha valami nem sikerül, de csak akkor, ha már álmos, olyankor türelmetlenebb... :roll:
Ébredés nálunk dettó, 2-5-ig terjed az ébredések száma. Lehet, hogy már Szelinek se hat úgy a Chamomilla Vulgaris, be kéne vetni valami mást... :roll:

Strand: mi 5 után szoktunk menni, vagy gyerek pancsoló, de felnőttek is bemennek (mint én) a picikkel.
Bár a Velencei-tónál pont 10 és 3 között voltunk, de árnyékos volt az egész strand, és 50-es faktorral volt Szeli lekenve. Még csak le se barnult... :shock:

Járássegítő: a miénk se stabil, de azért Szeli eljátszik vele. Néha tologatja, de általában nekiütközik valaminek, aztán csak ott vigyorog mellette! :D

Elfelejtettem mesélni, hogy egyik éjjel Szeli álmában felsikított, de nem fájdalmában, hanem úgy, ahogy játékból is szokott napközben! :D Persze felébresztette magát is vele, de olyan aranyos, hogy ilyet csinál. Vajon miről álmodhatott?! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Pankának, Zétinek és Ádinak boldog hófordulót! :D
(Nézem ám a táblát, és ott veszem észre, hogy Szelinek is ma van... de hülye vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
regcsiken14

Ma este (éjjel) bulizunk Apával, van nálunk egy egész hetes koncertsorozat (EFOTT), úgyhogy ma kirúgunk a hámból. Szeli Anyunál alszik, remélem, minden rendben lesz!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Beatrice!!! Boldog 1. születésnapot!!! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kaja: Mi ott tartunk, hogy tejpép megy (szerencsére), darabos kanalazósat kiköpi, a nagyobb darabokat megfogja és elrágcsálja... :shock: Én ezt nem igazán értem, de mindegy... :roll: Az a lényeg, hogy étvágy van, és 5x eszik rendes bébiadagokat. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, inkább wordben írok, mert tele lesz az oldal a hsz-eimmel... :oops:

Mesi! Zsozsód nagyon ügyes csajszi!!!
Szeli is már annyira akar járni, de mindig nekikezd, és puff, seggre. Próbálkozik nagyon a lelkem! Reggel megfogta a kezemet (a kanapén ültem), és elindult, de én nem álltam fel, hát akkora hisztit levágott, hogy márpedig ő lépkedni akar velem, hogy segítettem neki! :D

Terasztali: Ha mindenki visz egy plédet vagy pokrócot, akkor tudnak mászni a babák!!! ...szerintem... :roll:

Hiszti: Én mindig ráhagyom Szelire, olyankor úgy csinálok, mintha rá se néznék. Persze figyelem, de csak úgy, hogy ő ne lássa. ;)

Szeli egyébként nagyon akaratos.
De képzeljétek, már tanítom, hogy ha nem kéri már a kaját, akkor ne csapkodjon, hanem mondja a „Kérsz még?” kérdésre válaszolva, hogy „nem”, és képzeljétek, tegnap már mondta is: "nyem"! Olyan aranyos!!! :D
Egyébként mást nem mond, csak a kaja a „mamma”... ennyi... :roll:
Ja, meg a cumi a "mimmi" vagy "vivvi" (valahogy a kettő között ejti). :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok csajok!

Isten éltessen sokáig minden mamát és babát is!!!!

Édes vagy Viranka :D jól vagyunk!

Tegnap este jöttünk haza anyutól, közben meghalt a párom nagypapája is, ami már várható volt, mert nagyon idős volt, csak szépen elaludt a drága dédi.Kedden lesz a temetés.

Emese te elvitted Zsozsót a dédije temetésére, mert én nem szeretném Péterkét, szerintem ez még nem neki való.

Hiszti : hát az nálunk is van ám, de nagyon. És úgy tud levegővétel nélkül üvölteni :shock: na ezt remélem hamar kinővi.

Darabos kaja: csak a mi kajánk a menő, nem igen kell neki a bébiétel már.
Nagyon nenőek még a túró, tejföl, joghurtos desszertek, na ezekből 2 is megenne egyszerre ha kapna :wink:
Félek édesszájú lesz nagyon.

Egyedül akar enni! Ma meg még kézzel is melemászott, hát ..... de ügyesen kanalaz már.

Rámutat dolgokra ha kérdezem hol van, meg most már mindenütt egyedül feláll, mászik mint egy kis ördög. Zabálnivaló.
http://www.youtube.com/watch?v=GbG_5wLXVTQ

Era, Niki jó hogy végre jelentkeztetek!!!! Aranyosak a lányok!!!!!

Regi tápszerrel már nem próbálkozol?
Nálunk ha Péterke meglátja a cumisüveget teli fehér folyadékkel, majd ki ugrik a bőréből, repked az örömtől :shock: na a cicinek soha nem örült ennyire, de még szopizik ennek ellenére.
Jó bulizást!

Emese Zsoszó nagyon ügyes, a beszéd miatt pedig ne aggódj! Majd az is jön szépen sorjában.

Viranka jó ötlet a tali nálatok is, nekem az legalább közelebb lenne

:wink:

Csók mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lanyok!

Hat, mindig szuper ide visszajonni, olyan kedves fogadtatasban van reszem! :D
Koszonjuk a dicsereteket is, ebben a topikban minden baba gyonyoruseges, edes, es milyen ugyesek!!! :D

Lanyok, nagyon aranyosak vagytok, hogy a tiszteletunkre osszehoznatok megegy talit, olyan jo lenne, mert nagyon-nagyon szeretnek Veletek, es a babakkal talalkozni, elvegre mar tobb mint egy eve baratnok vagyunk! :D

Jul.28-tol aug. 7-ig leszunk otthon. 28 es 29-en maradunk Pesten, ez tul kozeli a nagy talihoz, de ez a ket nap mar ugyis be van tablazva nekunk. Ugyhogy ha valamikor utana tudnank talizni, szivesen visszavonatozunk Pecsrol!!!

Irjatok, hogy mi a velemenyetek (Anitja, irtad, hogy a helyet megint ossze tudnad hozni.. :) )

Sok puszi, es szep hetveget!!!

Niki, Rania
Vendég

Regi! Jó bulizást!
Nolka beszélni szokott álmában :shock:

Köszi Lányok a tippeket körömgyuszi ügyben, végül levendula illóolajjal cseppentettem, már egész szép a lába.

Mondjátok melyik hétvége délelőtt legyen a "Niki-minitali" és akkor intézem
:wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Niki! Csak egy hétvége van :shock: az augusztus 2-3
Próbáljak meg egy hétköznap délelőttöt?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Niki-tali felőlem is oké! Pláne, hogy mi most nem tudunk menni... :(

Heni! Hát Pétered nagyon ügyes, hogy egyedül eszik kanállal! :shock: És hogy tudja, hol a lámpa, Szeli valahogy nem figyel még rám, mikor magyarázok, vagy lehet, hogy keveset próbálkozom... :roll:

Szeli is egyedül akar enni, KÉZZEL! :lol:
A tápszerrel nem próbálkozom, mert a tejpépbe szoktam tenni 1-1 kanállal. És a védőnőm megnyugtatott, hogy teljesen jó a tejpép is a tápszer helyett, így nem görcsölök. Meg hülyének nézne Szeli, hogy mit akarok a cumisüveggel, mikor kikapja a fasírtot a kezemből... :shock: :lol:

asírt (a kanalat csak csapkodta):
Kép

hámozott őszibarack:
Kép

kukorica (ezt csak nyalogatni hagytam, én szemeztem neki, úgy ette...:
Kép

Na, készülődünk!
Jó éjt!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

asírt = fasírt

Kép

Kép
regcsiken14

mmmm.... éreztem, hogy kezdő hsz lesz... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Péterkés videó nagyon tetszett Zsófinak, a hol a lámpa kérdésre ő is megmutatta a lámpát :lol: Megmutatja még a képet a falon, a kutyát a képeskönyvben, meg még pár dolgot, de érteni nagyon sok mindent ért szerintem.

Én is úgy szeretnék találkozni Veletek, kíváncsi vagyok Rátok meg a babákra :oops:
Vendég

Sziasztok!

Panndi! Várunk Benneteket is szeretettel a talin!!! :D

Én benne lennék egy Niki-taliban!!! :D

Heni! A videót vagy 8x megnéztem Apával és Zsófival. Zsófi kacagott Péterkén, én meg nem tudok betelni a tájszólásoddal! Egyszerűen csúcs!!!!!! :oops: :D

s milyen ügyin mutatja a lámpát. Amúgy - mint Panndiéknál -, Zsozsó is egyből mutatta és mondta a lámpát.

Dédipapa miatt részvétem! :(
Zsófit nem vittem a temetésre, Te se vidd Péterkét!!!

Regi! Annyira édes Szeli! És hogy nyomja a fasírtot, meg a többit! :lol:
Majd számolj be, milyen volt a buli! :D

Viranka! NEm tudom, melyik az alkalmasabb helyszín, ha nálatok a kertben lehet lenni (van fű), talán ott könnyebben esnek-kelnek a babák, mint itt a kövön.

MA Zsófi délelőtt aludt, és 12h-től estig semmit. Itt voltak az unokatesói, tök jól elvolt. Este elaltattam ölben (félig ölben, mert már nyomja a pocim - kép lesz majd!), és letettem mellém az ágyba. (Mióta százszor ébred éjjel - hol pelenkázni, hol itatni, hol cumit adni, hol takargatni, hol visszahúzni kell -, nem teszem az ágyába.)
Megyek ki a konyhába, épp a kutyáknak adok enni, miközben hallom, hogy kezd sírdogálni.
Na, rohanok be, mert mégis a nagy ágyon van, nem az Ő rácsosában.
Erre látom, hogy a nappali felé vezető ajtó nyitva.
Na - gondoltam - annyit sírt volna, hogy Apa átjött hozzá, de miért vitte át? És miért nem hallottam?
Erre nyösszen egyet a nappaliból.
Az én drága Csöppöm csendben lemászott az ágyról, kinyitotta a behajtott ajtót, és elindult megkeresni a szüleit. ANNYIRA ÉDI VOLT!!!!!! :oops:
Jól meg is puszilgattam - jól fel is ébredt. :lol:

Amúgy kacsintani is tud. Én egy szemmel, Ő kettővel. :wink:
Hol a lámpa, hol van ez meg az, az nálunk is megy ezerrel. Az a jó, mikor keresünk valamit (pl. a távirányítót), és odahozatjuk vele. :twisted: Ő meg hozza, annyira édes! :oops: Na ez idáig csak kétszer fordult elő.

A folyosó fordulóban van két lépcsőfok. Eleinte popóval lefelé közlekedett, de miután rájött, hogy az ott lévő porszívót korlátnak is lehet használni, egyszerűen lelépdel, mint a nagyok. :shock: (Néha figyelmeztetem, hogy 10 hónapos - mindjárt 11 -, de ez nem szokta zavarni). :lol:

Era! Kérünk szépen szülinapos képeket!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Most csak anitjanak: Körömágy gyulladásra Baneocin kenőcs! Nekünk nagyon hamar rendbehozta!

Kata

Kép
kékvirág

Tyúha! Én fejeztem és kezdek is...
Remélem nem volt olyan nehéz éjszakátok mint a mienk.

Viszooooooooooooont, Nolka el kezdett mászni (4kézláb, és nagyon óvatosan), és tegnap fel is állt, ja és szintén tegnap óta ha fogjuk a kezét szabályosan lépdel előre (eddig csak dobálta a lábait).
Lehet ezért aludt rosszul a Kincsem, fel kellett dolgoznia az eseményeket.

Heni! Neked akartam még írni: Petike milyen ügyes :shock: , hogy kanalaz, nem semmi. Biztos szereti a pocakját.

Nolka sajnos két napja köpköd
:( , egyszerűen kifújja az ételt, vége a szép kanalazásoknak. Nincs valakinek ötlete mit lehet tenni? Egyenlőre csak szilárdat tudok adni neki, illetve cumisüvegből, vagy csőrösből.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi: sajnos a babanetes talira nem tudunk menni, de ha esetleg szerveztek mást, nagyon szívesen csatlakoznánk :lol:
Zsozsó nagyon ügyes, hogy ilyeneket csinál :)

Zsófi még csak két bútor között sétál át, ha az 4-5 lépés, hosszabb távra még nem vállalkozik :lol:
Vendég

Haha befutottak a reggelizők.... mégsem én kezdtem...
közben meg volt egy fejes a parkettán :?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ezt jól benéztem, nem frissítette tegnap óta az oldalt :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Lányok!

Jó rég voltam :oops: Köszi Móni a hiányolást!:)

Azért olvasgattam ám, de úgy belendültetek, hogy az azzal is lemaradtam :(.

Csodásak a babák, olyan jó nézegetni őket! :D
Minden kis és nagy ünneplőnek sok boldogságot és Isten éltesse az egy éves Beatrice-t! Olyan jó hogy jöttél Era!
És üdvözlet az új anyukáknak is!:D

Niki, tündéri nagylány lett a kis Kapucínered! Bármikor jössz, örülünk neked, ahogy mindenkinek!:) Én is ezért szakítok nap mint nap időt arra, hogy legalább olvassak, mert már nem tudnék nélkületek élni!:)

Timi26, nagyon sajnálom, ami történt veletek, még olvasni is szörnyű volt.:( Az jó, ha legalább a biztosító fizet, de elsősorban lelkileg kell ezt feldolgozni, ehhez sok +++++++++!

Csak ámulok és bámulok, hogy itt milyen ügyes babák vannak! :D Mondjuk Máté is okoz néha meglepetéseket, tegnap előtt például lent voltunk mindannyian és mentem a konyhába Máténak uzsit csinálni, gondoltam Apa figyel a fiúkra. Kb. három perc múlva keresem Mátét, hát nincs sehol :shock: , Apa azt hitte, hogy kijött hozzám a konyhába (mindig követ :lol: ). Erre észrevettük, hogy a lépcsőfeljáró rácsát nem csuktuk be :oops: . Hát az én kisfiam felmászott a felső szintre és a fürdőszobában pakolászott. Annyira megijedtem, hogy mi lett volna ha … :? Persze az ijedség ellenére, azért büszkék is voltunk, hogy ezt véghez vitte :wink:
Tegnap meg megyek utána a fürdőszobába, hát már a WC-ben pacsált :shock: Nem győztem lemosni a kis kezét. Írtó gyors és minden érdekli, úgyhogy csak akkor van nyugi, ha alszik, mint most is. Olyankor viszont általában tornázok, mosok, főzök, stb. Csak úgy repülnek a napok.
Bencussal már olyan jól eljátszanak, öröm nézni őket.:) Pl. beültetjük Mátét a dömperbe és Bence húzza, meg „kergetőznek” és bohóckodnak. És persze Bencus nagyon sokat segít, vigyáz az öccsére, és szól ha Máté már pl. az asztalon van :shock: :lol: :lol: .
Ja, és Máté beszéd helyett, mindenre morog :shock: :lol:. És ha valamire határozottan azt mondom, hogy NEM, akkor abbahagyja, igaz akkor is morog :). Ha fogjuk a két kis kezét, lépdel, de egyelőre jobban tetszik neki a mászás, hisz úgy sokkal gyorsabb és biztosabb. :wink:

Evés: reggel 6-7 körül kel, akkor 270 ml tápszer
10-11 körül gyümi babmüzlivel
14-15 körül ebéd főzelék (most már túlnyomó részben azt eszi, amit mi, csak kicsit módosítva)
18 körül uzsi joghurt vagy túró gyümivel
Fél kilenckor vacsi 270 ml tápszer

Darabos kaják még nem nyerők, de falatkákat elnyammogja. Fog: Még mindig csak kettő, de a felsők már készülődnek.

Viranka! Még neked akartam már rég írni, hogy le a kalappal, hogy így meg tudod állni, hogy nem ehetsz tejterméket, én nem tudom mi lenne, ha nekem kéne, szinte azon élek :roll: (mondjuk Mátéért biztos megtenném, de szörnyen nehéz lenne)

Még biztos akartam valamit, majd csak eszembe jut ...

Szép napot!:D

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt!

Temetés témában: a családunkban is volt sajnos egy temetés kb. egy hónapja. Mi sem mentünk ki, és ezzel kicsit megrökönyödést is okoztunk (Gáborék lakóhelye pár száz fős falu, ahol ezeket a "ki hová megy és hogyan"- dolgokat véresen komolyan veszik.) De hát a mise, a temetés meg a tor összesen lett volna vagy három óra, és pont altatási és etetési időben... Szóval én nem vállaltam, de másnap szépen felöltöztünk, és kimentünk a temetőbe.

Amúgy tavaly meg nyolc hónapos terhesen a 40 fokban kellett a falunapon glasszálnom (miközben olyan fellépőket csodálhattunk, mint Szandi, más fellépők meg annyira rosszak voltak, hogy azt hittük, karaoke :D) Árnyék persze alig, én meg szédelegtem, mint az őszi légy. Hát igen, ez is csak így utólag vicces :)

Kanalazásnál még nem tartunk, a szilárd ételeknél a darabokat az etetőszékre teszem, és onnan csipegeti. Az jól megy.

A mai éjszakánk fantasztikus volt, fél tíztől negyed kilencig aludt,és közben csak kétszer kelt, de rögtön vissza is aludt rögtön.

Mi is a nagyágyban nyomjuk éjszakánként hármasban, mióta elkezdődött a felkelős időszak. nappal alszik a kiságyában.

Na, rohanok reggelizni, jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Gratulálok Nolkának! Ő is beindult :lol: !
Anitja! Régebben Máté is kiköpködte az ennivalót, de csak az evés végén, így adta tudtomra, hogy nem kér többet.
Nolka az evés elejétől köpködi? Lehet, hogy jobban bejön neki a darabos kajcsi? :roll:

KépKépKépKép
meryke

Emese köszi ! Péterke még megmutatja a Jézuskát is és ha kézben van már mutatja merre vigyük.
Tájszólás meg szerintem már nagyon gáz :oops: Egyre jobban rámragad a palóc, pedig már le voltam szokva róla, de hát itt mindenki igy beszél :oops: szlovákiában meg pláne ( ott is rengeteget vagyunk mostanság)

Tali: a babanetesre mi sem tudunk menni :cry:

Anitja biztos csak átmeneti a dolog, nálunk is volt, hogy kikotorta a kaját a szájából a kezével, de pikk pakk leszokott róla.

Heni
KépKép
heni81

Kékvirág! köszi :wink:

Meryke! Igen az elejétől, második falatnál eszébe jut, hogy az milyen vicces, és prüszköli szét :roll:

Heni! Nekem nagyon tetszik a tájszólás. az elődökre utal. A budapesti magyar beszéd már teljesen elkorcsosult.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni, tájszólás szerintem is szép, én szeretem a hagyományokat, az is az :) Férjem volt barátnője nógrádi, és ők is így beszéltek, de nekem az is tetszik :D
Vendég

Heni, szerintem nem gáz a tájszólás, mondom én, akitől 5 perc beszélgetés után megkérdezik: nagykőrösi vagy? :wink: :lol: Őzök, mint állat, ha elfelejtkezem magamról :D .

És tegnapról :D :

KépA tároló másképp értelmezve :D KépA séró azért még megvan :wink: KépKész fogsor... Kép :oops: :D Kép Ezt elsősorban Hörcsögnek, én hülye látod, hová másztam fel babakocsival?! Hát lefelé paráztam ám, még jó, hogy nem láttak sokan :lol: :lol: ...

Köszönjük a köszöntéseket, minden ünneplő babának és mamának nagy puszi!!
dettyk

Sziasztok!

Végre jó a saját gépünkön a net!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Végülis az internetszolgáltatón keresztül sikerült megoldani, valami nem volt jól beállítva. De most csúcsszuper!!! :lol: :lol: :lol:

A jövő héten próbálom behozni a lemaradásomat, aztán nem szabadultok tőlem!!!

Ma voltunk Rebekáért, aaannyira hiányzott már! 1 hétig nyaralt anyósomnál. Nagyon jól érezte magát, de sírt amikor meglátott minket. Most együtt a család, de csak holnap reggelig, mert holnap meg apa megy zenésztáborba 1 hétre... :(

Regi: nem tudom, hogy álltok a tápszerrel, de VikDannak újabb fogacskái készülődnek és megint nem eszi a tápit. Most már biztos, hogy nálunk a fogzás miatt van a gond vele.

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Pár kép gyorsan

Ez csak édes nagyon :) a kis vagány Kép

Ilyen csinik voltunk a barátnőm esküvőjén Kép

Így tanulunk németet :) Kép

Ez a nyújtogatás egy időben nagy sláger volt, most a hiszti nagyobb sláger Kép

Az öcsi és Lilla Kép

KépKép
KépKép
fleur

Isten éltesse a 11 hónapos Zsófit és a 10 hónapos Lillát és Bercót! :D
Kép

Dettyk: Pankusz tündéri, és egyre jobban hasonlítanak a tesók :D Kocsiban alvás nálunk is így néz ki valahogy, annyira édesek!:lol: Jó kis kirándulás lehetett :wink:

Timi26: Végre van net :D Milyen az a zenésztábor? Lesz valaki azért legalább éjszaka veletek, amíg Apa nem lesz?

Fleur: Kis Tazid csudaszép, mindig elámulok a gyönyörű kék mosolygós szemein!:) Tényleg nagyon csinik voltatok az esküvőn, öcsis kép csúcs, mint a testvérek :D

Máténak a felső jobb egyes fogacskája már olyan dudoros, többször is kelt éjszaka. :? Bencus meg a vihar miatt kelt, szegénykém félt, úgyhogy Apa befeküdt mellé, hogy visszaaltassa. Most meg alszik 8)

L.Móni: Milyen volt a strand?

U.Era: Szülinapi képek?

Regi: Jót buliztatok? Szeli jól elvolt anyukádnál?

Jaj, én is úgy kimozdulnék már Apával kettesben, de sajna nem tudjuk megoldani. :(

Szép napot mindenkinek, puszi :D

KépKépKépKép
meryke

Zsozsónak, Hajnli Lillájának és Betyár Bercinek boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon boldogságos hófordulót Lillának és Betyár Bercinek!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog hófordulót Zsozsónak, Lillának, Bercinek! :lol:

Voltunk tanácsadáson, 9050 gramm, 75 centi kb :) Kemény 120 grammot hízott egy hónap alatt :lol:
Vendég

Van valakinek listája arról, hogy kik jönnek a szombati talira? lmóni? :wink:
Én már izgulok, nagyon várom! :D

Panndi! Szép méretek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?