most nem jegyzeteltem, így bocsi ha vmit kihagyok
Babyteve: boldog hófordulót a kicsiknek!!!
Lau volt gépnél megint, nem vettem észre igaz egyszer már akartam jönni, be is hívtam az oldalt de a kisebb sírni kezdett biztos akkor kópéskodott a nagyde legalább most jókedvű figurát írt be
Zsu: megértm,e hogy aggódsz, ha híznia kell az nem a tápitól menne leginkább? De sajna én sme tudok mit írni, vagy inkább szerencsére abból a szempontból, hogy nekünk ilyesmi gondunk nem volt eddig és remélem, nem is lesz, Lau a 6 hó utántól hízott kevesebbet mint kellett volna. Neki amúgy vasat írtak fel hogy jobb legyen az étvágya.
Jók a fotók mind
Mi vettünk egy pihiszéket, nagy morfondírozások után egy simát, amire később ugyan lehet játékokat tenni, de most még ilyesmi nem köti le. hazahoztuk, beletettem és ordítani kezdett
Ó, és végül is nálunk is lesz hamarosan keresztelő, családból mindenkit meghítunk, már most stresszelünk rajta hogy lesz-e beszólás/botrány/stb, de legalább a nagyik nem sértődnek meg. Meg így egy nap lesz, ill pár óra és nem hónapok amíg hallgathatjuk, hogy miért nem lehettek ott... sztem így kevésbé gázos. de majd kiderül.