2003.12.13 22:24
2003.12.14 13:26
Szerintem meg nem látszik rajtad az a plusz 10 kg, és ne felejtsd el, a szülés és a terhesség megváltoztatja az alakot a nők többségénél.
Pedig a párom is finanszírozná, mert látja, hogy szenvedek
Csak mindenkinél hajtás van, anyós meg még januárban is este fog hazajönni a melóból és ő vállalta a gyereket, de csak jan vége, feb. elejétől.

Örülhetsz, hogy ilyen jól kijönnek
Én mindig akkor szívom a Gabi orrát, ha hallom hogy szürcsög. Mégha nem is folyik akkor is megpróbálkozom vele és általában jött is rendesen.
Engem is érdekel mi újság veletek és mindenkivel itt a topikon, mégha nem is mindig válaszolok, attól még magamnban küldöm a jobbulás-gonolatokat
Kérdezz rá a patikában, hogy erre mit ajánl. 

olyan jó illata van, és talán kezd tőle karácsonyi hangulatom lenni. Na meg kezd mindenki titkolózni
2003.12.15 09:38

!
!
, de már alig folyik az orruk.
. Néha tényleg kiborítanak, de nagyon szeretem őket
. Majd megtudod, ne félj...
. Legalább Alex is kipiheni egy kicsit a szüleit
(ez itt vicc lenne, nehogy félreértsd!!!!!).
. Volt valami karaoke-buli is, de azt én kihagytam, de jó sokan "énekeltek". A karaoke a férjem munkatársainak a mániája...
.
... Viszont a cicijeim nagyon megérezték, 6-kor szopott utoljára Ádám, és éjfél felé már kezdtek bedurranni. Csak másnap dél körül jöttek helyre, miután egész délelőtt nem engedtem magamról leszállni a gyereket
. 2003.12.15 10:18
2003.12.15 10:29
2003.12.15 10:49
Jól meg vagyunk becsülve, mi??
Amúgy állítólag nagyon jó volt, jól is evett és ott persze átaludta az éjszakát! Ami nem tetszik, az az, hogy náluk abszolút semmi rendszer nincs a gyerekek életében, ezt bezzeg azonnal át is vette, úgyhogy mogy megy a lázadás itthon, mert nekem ez nem tetszik. Van bőgés és kicsit el is durvult, elkezdett verekedni. Most én rövid távon el akarom ezt benne folytani, küzdünk egy kicsit, de én vagyok az erősebb!
Azért elég nehéz út volt, az utolsó 3 órát sötétben jól elnehezült hátizsákokkal hegynek felfelé tettük meg. Közben elcsúsztam egy befagyott pocsolyán, a jobb térdem duplájára dagadt, így elég fájdalmas volt a megérkezés. Utána este még ott buli, majd röpke pár órás aludni próbálás után hajnal 4kor elkezdtünk összecsomagolni, 5kor indulás, mert innen még ismét 5 órát túráztunk az első vasútállomásig, Szurdokpüspökibe. Ez is hegynek föl-le, ráadásul reggel 7ig tök sötétben, hulla fáradtan, fájó lábbal, de azért nem bántam meg, nagyon jót buliztunk és legalább látom, hogy azért még mindíg nem puhultam el annyira és bírom rendesen 
Azért irtó mázlink volt, mert ott az állomáson röpke 2 perces várakozás után indult a vonat, Hatvanban meg alig volt időnk átszállni. Bevallom irtó jól esett végre a forró fürdő itthon - így nem a gyerekért rohantunk egyből, de 12re értünk haza és fél 2kor már ott voltunk érte. 
Azóta meg próbálom visszaváltoztatni. Még szegény cicánkat is megverte, pedig idáig bújt hozzá és símogatta
Gondolom ott a sok gyerek között a farkastörvény uralkodott és meg kellett küzdenie az általa kiszemelt játékért vagy nem tudom mimás okból lehet ilyen, hiszen ott is szerették, babusgatták sőt még puszival is ellátták rendesen. 2003.12.15 11:14

és gyere vissza!!!
A férjem kb. 4-5 éves lehetett, amikor először látta moziban. Akkor még feliratos volt, anyósom suttogva olvasta neki a filmet, ő meg tátott szájjal bámulta
, átrendezte a hűtőmágneseket.
Az ablakunkon piros szalaggal lóg le 1-1 gyertyagyűrű felfűzve.
Te profi muffinsütő vagy! 2003.12.15 11:24
2003.12.15 11:46
Nem tudom miért aggódom más babájáért is annyira, ha beteg, és nem biztos, hogy minden doki ugyanolyan hóhér mint az a banya, de akkor is tartok attól, hogy egy kicsit is megkínozzák. Inkább akkor már az anyja, attól ugyanis nem lesz "baja". De ha egy idegen csinálja többször és mindig ugyanabban a fehér köpenyben.... Gabit alig tudom elvinni egészséges rendelésre, mert meglátja a fehér köpenyt és már csimpaszkodik, visít és menekülne. 
De most hogy így gondolkodtam mit és hová... megirigyeltem a karácsonyi hangulatod, mert nekem aztán nincsen még
Na majd meglátjuk, de egész fellelkesültem
2003.12.15 12:21

Nem is csodálom
Bezzeg a konyhásokra mindig vigyorgott, pedig azok is fehérben voltak. Tudta kinek kell udvarolni
Előd mit szól a költözéshez? Milyen az új hely?
2003.12.15 12:50
2003.12.15 13:29
2003.12.15 13:39
! Volt ott is szines labdás csúszdás medence, ugrálóvár külön a piciknek, de volt egy nagyoknak való is ami egy óriási akadálypályás, függőhidas, hatalmas csúszdás mászókával volt egybe. Gyurci természetesen ezt a nagyobbaknak való mászókás dolgot értékelte leginkább. Nagyon ügyesen vette az akadályokat, annyira élvezte, hogy csak na
! Mi meg csak lestünk, mert azt hittük, hogy félni fog egy kicsit, mivel még sosem vittük ilyen helyre. Nekem remegett a lábam a függőhidon, szó szerint féltem, ő meg olyan bátran futkosott rajta.Én kapaszkodtam az ő kezébe
! Ő volt a legkisebb manó és egyben a legvagányabb is
! Amit a legjobban élvezett, az a mászókának a végén lévő, kb. plafon magasságú csúszda volt, ami olyan anyagú mint az ugrálóvár. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tutira megyünk máskor is. Akartam keresni az interneten hasonló helyet ami egy kicsit közelebb van hozzánk (1 óra az út innen), de sajna nem nagyon találtam
. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna. Ha valamelyikőtök esetleg tud az I.,II.,III.,XII. kerületek közúl valahol ilyesmit, akkor legyen szives ossza meg velem
!
! Gyógypusszancsok mennek:
! Megnéztem a képeket, nagyon jók
! Az különösen tetszik, hogy Gyurci is majdnem mindegyiken rajta van
! De a többi is jó
!
! Ti hogy vagytok?
, lehet, hogy én is kipróbálom.
!
! 2003.12.15 13:44
! Volt ott is szines labdás csúszdás medence, ugrálóvár külön a piciknek, de volt egy nagyoknak való is ami egy óriási akadálypályás, függőhidas, hatalmas csúszdás mászókával volt egybe. Gyurci természetesen ezt a nagyobbaknak való mászókás dolgot értékelte leginkább. Nagyon ügyesen vette az akadályokat, annyira élvezte, hogy csak na
! Mi meg csak lestünk, mert azt hittük, hogy félni fog egy kicsit, mivel még sosem vittük ilyen helyre. Nekem remegett a lábam a függőhidon, szó szerint féltem, ő meg olyan bátran futkosott rajta.Én kapaszkodtam az ő kezébe
! Ő volt a legkisebb manó és egyben a legvagányabb is
! Amit a legjobban élvezett, az a mászókának a végén lévő, kb. plafon magasságú csúszda volt, ami olyan anyagú mint az ugrálóvár. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tutira megyünk máskor is. Akartam keresni az interneten hasonló helyet ami egy kicsit közelebb van hozzánk (1 óra az út innen), de sajna nem nagyon találtam
. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna. Ha valamelyikőtök esetleg tud az I.,II.,III.,XII. kerületek közúl valahol ilyesmit, akkor legyen szives ossza meg velem
!
! Gyógypusszancsok mennek:
!
! Megnéztem a képeket, nagyon jók
! Az különösen tetszik, hogy Gyurci is majdnem mindegyiken rajta van
! De a többi is jó
!
!
! Ti hogy vagytok?
, lehet, hogy én is kipróbálom.
!
! 2003.12.15 14:16
2003.12.15 14:48
2003.12.15 14:50
2003.12.15 14:53
az alsó és felső fémfoglalat épen megmaradt, viszont keresek olyan üvegest, esetleg üvegfújót, aki a régi búra mintájára tud uolyat fújni. Ez egy nagyon régi csillár, még anyósomék, anyósáék vették.
Mindenesetre apával együtt kell csinálni. 2003.12.15 15:06
az én fejem meg már hasogat
2003.12.15 15:27
2003.12.15 19:12
, karácsonyi buli az nem volt, csak prémium) egy digitális fényképezőgépet, úgyhogy már 2nap alatt rengeteg képet lődöztünk, ha ezt mind ki kell nyomtatnom nem semmi költség lesz
2003.12.15 21:34
Gondoloma Rákoskeresztúri nagy buszvégállomásra gondolsz. Az nincs messze tőlünk kocsival.
Nálunk ilynek voltak: féynképaébum, mások évben sütis doboz
Most hogy itthon vagyok megs semmi
Ez van.
De én úgy csináltattam, mert nincs olyan jó nyomtatónk.
Az volt az eslő utazása.
lehet hogy én is beruházok egy ilyenbe, mert sokan írják hogy könnyű és nekem is ízlik. 2003.12.15 21:58
. Valamikor hajnal 3 körül rakosgattam fel őket, de arra már nem volt erőm, hogy ide is írjak. Az utóbbi napok mozgalmasan teltek. A héten két vizsgám van, de persze a könyvbe még bele sem néztem. Szombaton lett volna az utolsó sulinapom, de péntek éjszaka Lili úgy döntött, hogy ő most nem fog egy szemet sem aludni. Valamikor reggel 5-6 körül aludt el, persze az egész család jól elaludt, így ugrottak az óráim. Pedig előző nap, totál bekészültem hogy nem leszek itthon. (kajcsifőzés Lilinek, apának...) Hát legalább szombaton lazítottam egy kicsit
. Múlt héten voltunk a Bébikerben, megint jól bevásároltam. Vettem Lilinek tavaszra egy gyönyörű fehér Melánia szandált, kemény 1900.-Ft-ért. Egy csomó cipő akciós volt. Lett volna a méretében ünnepi lakk cipő is, de csak feketében volt, azt pedig én nem szeretnék neki, inkább valami színeset.
. A szintén ajándékozásra szánt narancs likőr is készül, szerdán jár le az 1 hét amíg összeérik, akkor szépen kitöltögetem csinos kis üvegekbe és mehet az is az ajándékokhoz. Viszont sajnos ma odaégettem a jó kis narancsdzsemet, amit szintén ajándékba szántam
.
. Utoljára pont 1 éve mentünk el így apával dorbézolni. Az is pont egy előszilveszteri buli volt.
.
. Már csak ki kell nyomtatni és el kell vinni spiráloztatni.
. 1-2 helységbe még nincs függöny, így oda az ablak tetejére fenyőgirlandot tettem pár dísszel, aztán készítettem dekupage technikával díszeket és azokat fellógattam rá különböző magasságban. Mondanom sem kell, hogy Lili legnagyobb örömére
. Már készülnek a karácsonyi ajándék gipsz-dekupage képek is. Már 4-el megvagyok. Szerettem volna idén én is hímezni vagy keresztszemezni valamit, de nagyon kevés időm van, ezért döntöttem inkább a szalvétatechnikánál. 2003.12.15 22:22
! Tudnám mág folytatni a sort
: Rákosliget
, Rákoskert
...
! 2003.12.16 09:22
2003.12.16 09:41
2003.12.16 10:12
2003.12.16 10:16
Tök jó, hogy van gyerekszilveszter is, ha nagyobbak lesznek a gyerekek, egyszer kipróbálhatnánk!
2003.12.16 10:40
2003.12.16 10:41
Nekem sincs muffin sütőm. Milyet érdemes venni? És kel hozzá külön papír is?
Azért jó lett, apának tetszik, nekem a világosabb második adag jobban tetszik.
2003.12.16 10:58
. Én már egyedül olvastam a Star Wars-t.
. 2003.12.16 10:59
. Én már egyedül olvastam a Star Wars-t.
. 2003.12.16 12:48
A meghívónkat is mi terveztük és nyomtattam, szalagoztam fel, azt meg a melóhelyemen kérték el mintának.2003.12.16 13:04
??? 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|