A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Kriszti! Sajnállak a párod miatt! Remélem tényleg megoldódnak a dolgok! Eddig is volt, hogy eljárt iszogatni? Én sem tudnám már elképzelni, hogy anyuéknál aludjak. Mármint már ott nem érzem annyira otthon magam, pedig ott laktam! Ezért megértem hogy nem úgy tudtál pihenni, na meg azért gondolom agyaltál is a dolgon.

Titi! DE jó! Hátha sikerül végre rendbejönni ezzel az evés dologgal! Nagyon aranyosak a fiúk!

Dodó! Cuki Laura. Jázminnak is hasonló haja van!

Vidokata! Dórika is szépséges és hogy figyel!

Patr.! Nem semmi! Pont az ágyatokra :shock: A védőnő mindig rosszkor jön!

Tegnap máshogy alakult az esténk mint szokott. (ugye általában este 22-től ordítás). TEgnap nem adtam neki az Espumisant és megfürdettem megint 20-kor. Utána szopi, kis nézelődés és aludt. Lábujjhegyen járva, suttogva vártuk a 22 órát. És láss csodát, nem ébredt fel és nem sírt. Aludt szépen éjfélig. Utána 3-ig, majd fél hatig. Így ugyan nem alszik egyhuzamban olyan sokat, de legalább nem sír és nem kell dajkálni. Kiszámoltam, ugyan több részletben, de így én is többet alszok.

Képzeljétek! Rolinak itthonra már nem kell pelenka! Szépen szól ha pisilni kell és belepisilünk állva a bilibe! Úgy örülök neki, ez nagy előrelépés ahoz képest, hogy egy hete még a bilit sem akarta megközelíteni. Persze alváshoz még kap, de volt olyan hogy nem is volt benne pisi.

Kép
szly27

Titi! Ezt a nem untatlak szöveget már beírtad az aláírásodba! Miért untatnál!

Kép
szly27

Szly:
[quote]T írta:iti! Ezt a nem untatlak szöveget már beírtad az aláírásodba! Miért untatnál!

Ez tetszik! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, tényleg nem untatsz senkit!
De tök jó, hogy Levente végre evett rendesen.

Szerencsére én az evésre nem panaszkodhatok! A kezdeti nehézségek után, tök hamar megtanult Zsolti szopizni! Tegnap volt hogy 130-at evett :shock: Kicsit aggódtam, hogy nem lesz-e sok!

Kriszti, sajnálom a gondokat a pároddal, én ezt már egyszer végig csináltam. A volt férjem ivott, de a vége felé már nem kicsit. Illetve sajnos még most is iszik, félek is rendesen, amikor Zsuzsi nála van!
Nem tudom, hogy a te párod mennyire komolyan iszik, remélem, hogy csak most, a baba miatt megváltozott helyzettben!
De ha valamiben tudok segíteni szólj, mert én ennek már minden fokozatát végigjártam!

Ági, éjjel nem volt ilyen vicces, amikor mindig arra ébredtem, hogy belerúgtam a lavorba! :lol: :lol: :lol:
Sőt, a csöpögéstől sem igazán tudtam aludni.
Egyébként Zsuzska tényleg próbál sokat segíteni, de még nagyon kajla, inkább megsértődik, hogy nem engedem, hogy egyedül felvegye, fürdesse stb.
És a reggeli kakaóját cumisüvegből akarja inni! Természetesen megengedtem, de azért remélem, pelenkázni nem kell! :oops: :lol:

Kép
Kép
patr

sziasztok lányok!

még mindig nem megyünk szülni :(
a doki már teljesen elkeserített, hogy ha igy haladunk... talán jövőre.

reggel nst. hát vagy 30 percig csinálták. az elején inaktív volt. hiába ébresztették a géppel arra se kelt fel. aztán magától ngy nehezen az utolsó 7-8 percre. nah de akkor! produkált rendesen.

aztán doki. megnézte a papirt, és meg is vizsgált. azt mondta 2111 minusz. szóval ez éppen hogy annyi. de szerintem már csak azért irta hogy ennyi hogy megnyugtasson és azt hittem hogy a keze a torkomon jön ki! szóval ezt a kicsit is szerintem ő tágította!
aztán mivel az nst-m nem lett a legjobb igy elküldött keringésvizsgálatra.
ott se volt semmi gubanc. azt leszámítva hogy nem akar kijönni.

délután 3-ra megyek vissza magzatvíz vizsgálatra. mostmár mindenféle képpen megcsinálja. kiváncsi vagyok hogy lentről nézi vagy toroktól. mert szerintem toroktól hamarabb eljutna a vízig mint lentről. 8) :shock:

azért is vizsgált meg küldött ide-oda, hogy hátha elindul az én kicsikém. azért és lesz délután a vizsgálat, hogy délelőtt is megmotoz egy kicsit meg délután is, hátha segít.

jah a dokim (aki az igazi) ő még mindig nem dolgozik. sőt olyat gagyarásztak hogy majd augusztusban kezd. hát marha jó. mivel a mostani is szerdáig lesz utána ha nem szülök akkor ki nézi meg a papiromat???? ki küld ide-oda, ahova kell????
jó szülni be tud jönni a dokim mert már itthon van, csak nem dolgozik, de azért nem ártana ránézni a papirokra valaki olyannak aki törődik is azzal mi van oda irva, nem csak kötelességből rápillant és tojik rá!!!

jah egyébként méhtevékenység már megint _________________

nah eldugulok! nem nyűglődöm itt nektek magamról! igy is elég idegesítő vagyok....

tita!
örülök hogy végre rendeződni látszanak az evés gondok Levinél. ++++ hajrá! csak igy tovább ++++

kriszti!
hát téged nem irigyellek. igy a vége felé még ilyen gondok is apával. szegénykém. remélem hamar rendeződnek.

szly!
azért igy könnyebb lesz. meg olcsóbb :D :D roli nagyon ügyi hogy pelus nélkül már ilyen jól elvan, és végre megbarátkozott a bilivel.

dodó!
milyen tünci kis királylányotok van!!! nagyon édes! grat hozzá!

anyjuk!
neked még mindig ++++ de gondolom már babázol. vagy nem?!?! híreket kérünk. apa irhatna valamit rólatok!!!

Kép

Kép
timi1982

patr!
szerencsére mi csak az erkélyen áztunk be. de az nem csoda, mert vízszinesen esett az eső a szél miatt és bevert.
ahogy olvastam amit irtál, meg is néztem a konyhát, mert ott áztunk már be a vízelvezető csőnél. reggel nem néztem. de nem áztunk be :D
csak jól megcsinálták azt a tetőt a multkor! :D

remélem azért nálatok nem vészes a dolog és nem tart sokáig és nem kerül sokba a javítás.

Kép

Kép
timi1982

Patr,
jaj, gondolom, nem is tudom, miért azt az ikont raktam be, nem is azt akartam...
meg hát gondolom most akkor javítani kell a tetőt :?

Timi,
miért akarják nálad siettetni a bébit? Lehet, hogy írtad, csak a lukas agyam kihagy.
Az én dokim nem akar semmit elkezdeni, olyan óvatosan vizsgált meg, mintha... hát, mintha egy kisbaba lenne odabenn :D

az anyukám meg már megkergült, azt mondja, szóljak a dokinak, hogy július 25. előtt szülni akarok, mert jönnek haza a tesómék külföldről :shock:
hát nem!!!!!

Babaképekkel nem szolgálhatok, úgyhogy gyerekszoba képek jönnek - tudom, nem valami izgi :lol:
de büszke vagyok rá

KépKép
szkagi

ági!
azért annyira nem siettetik. csak ugyebár jó lenne babázni. főleg a mérete miatt. a 38. héten több mint 3800 g volt.
és a lepény is már nagyon érett. a keringés ma még jó volt, legalábbis még elfogadható.
de az a baj hogy semmi jósló fájás, se tágulás egyálalán. semmi.
és félő hogy ha tulhordom egy kicsit akkor már inkább hátrányban vagyunk.
a lepény már a 38. héten III. fokú volt, és már nagyon kész volt a szülésre. tehát már csak romolhat a dolog.

végülis a vizsgálat meg ugyebár azért is fáj ennyire mert egyáltalán nincs beilleszkedve és még nagyon fent van.

aztán meg már a lábam is elkezdett dagadni és vizesedni. eddig semmi bajom nem volt. most meg már reggel ugykelek hgoy duci a lábam.

Kép

Kép
timi1982

jah és a bébi is nagyon belassult. ma pl. fel se tudták kelteni az nst-hez. pedig ugyebár mozgásban is nézni kellene. fél óra alatt az utolsó 6-7 percben volt fent.

Kép

Kép
timi1982

Szonja játszósarka
Kép

Szonja ágya babákkal és egyéb állatokkal
Kép

Nándi ágya
Kép

Pelenkázó
Kép [/i]

KépKép
szkagi

Lányok....híreket hoztam Anyjuktól!!!
Hajnali 5.15kor kibújt Anna lányunk. 3050g, 50cm kis csoda!

d.dodó

jah és ahogy irtam is hogy szerdától nincsennek dokijaim, igy nem is fognak majd rám ugy figyelni ahogy kellene :(

remélem nem lesz gubanc belőle. habár ma valószínű felhivom a dokim a magán rendelésén, hátha azt már csinálja és csak a kórházba nem jön be, és megkérdezem hogy engem nem akar-e megnézegni a kórházban.

Kép

Kép
timi1982

Nagy szeretettel GRATULÁLOK itt is Anyjuknak!! :) Jó egészséget, sok tejcsit kívánok![/b]

d.dodó

Timi,
akkor már értem! Nekem a doki nem is mondja, hogy a lepény milyen fokban érett, csak annyit, hogy rendben van. Hát remélem, tényleg rendben van...
Hát akkor Bence tényleg iparkodhatna egy kicsit!
Homeós bogyókat beszedted? Kíváncsi vagyok, mit eredményez, mert én lusta voltam még megvenni is, nemhogy beszedni
:oops:
bár egy gyors és könnyű szülésért milyen jó lett volna 8)

KépKép
szkagi

ági!
ez nagoyn szuper szobácska!!! szonja biztos imádja. én a helyében biztos :D :D

dodó!
köszi a hireket!

Anyjuk!
gratulálok Anna babához. sok egészséget és tejcsit kívánok mindkettőtöknek!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Na, ezt nem értem...beállítottam, hogy pirossal irja, erre nem azzal íródott....de mindegy!

d.dodó

nem szedtem be, mert meg se vettük. hétvégén nem volt nyitva az áruda. ma meg már nem volt idő elmenni érte. de délután még megyünk dokihoz és megnézem, hogy megvegyem-e. megkérdem majd az árusítót hgoy van-e még egyáltalán értelme és hogy melyiket szedjem be, meg hasonlók 8)

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk, végre!!!!! Éljen Anna!!!!
De jó!!!!

KépKép
szkagi

Na, akkor nem kellett befeküdni a korhazba es inditasra varni!!!
NAgy gratula Anna születesehez!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Timi, köszi :D
a gyerekenek lett a legjobb a szobája :D
és persze az a legnagyobb :D
a mi hálószobánkba épp hogy befért az ágy :oops: és nem az ágy nagy :?

KépKép
szkagi

Kryss,
de befeküdt Anyjuk tegnapelőtt, ottfogták jóslófájásokkal
de a lényeg, hogy megszületett végre a kislánya!

KépKép
szkagi

Anyjuk, Bondi és Viki Nagyon sok boldogságot nektek és jó egészséget a babáitoknak és rengeteg tejcsit!
bencuri

Anyjuk, nagy nagy gratula, remélem most már nyugalom és béke vár Rátok.

Kép

potyka

Kriszti, tudom én, hogy nem jó, és nem is mondom, de képzeld mit érezhet, mikor kilépsz a helyzetből, és elmész a szüleidhez. Most már Ti ketten (hárman) vagytok a acsalád, egyrészt az embernek nem magyon illik kiteregtni a szennyest, másrészt Nektek kéne megoldást találni. Nem mondom, hogy könnyű..

potyka

szkagi
Ugy ertem, nem kellett tervezetten befeküdni! Azert mentek be mert fajasai voltak (ha csak joslok is) es nem mert a doki mondta, hogy akkor most mar itt az ideje.
Ig azert jobb szerintem - ill. kibirhatobb. :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Megyek ebédelni + aludni... hátha Nándi sem akar ma már ctg-re menni, hanem egyből kifelé 8)

Timi, hányra mégy dokihoz?
Én este 7-re... azt mondták, akkor menjek, amikor aktív. Erre ma hajnalban volt aktív, azóta durmol.
Drukkolok, hogy valami történjen nálatok is (na meg nálunk is) 8)

Potyka,
te hogy bírod nagy hassal meg négy gyerekkel? És végül mikor is kéne szülnöd? (Tegnap, igaz? :wink: )
Fájások, ilyesmik vannak?

KépKép
szkagi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:48-kor.
Vendég

Kryss,
igen, ezek szerint nem kellett indítani a szülést szerencsére!

KépKép
szkagi

anyukák!

az 56-os ruciba belefér a 4 kg-os gyerek? a cm-t nem tudom. de kb bele fog férni?
mert a hazahozós rucija 56-os. abba mekkora gyerek fér még el??? :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Jaj de jó!
Anyjuk! Óriási gratula a babócához! Anna baba ha tudnád, hogy mennyire vártak már...

Ági! Nagyon szupi az a szoba! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:48-kor.
Vendég

Ruhaméret. Egyik nap mostam ki mindet, hát van olyan 62-es méretű, ami rövidebb, mint az 56-os.
Bár nem egy helyen lett véve, de mind a kettő butikból való, nem is kínai.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:49-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:49-kor.
Vendég

Kép

Kép
szly27

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Anyjuk! Gratulálok Anna babához!

Kép
szly27

Ági! Nagyon jó a szoba!

Timi! Kíváncsi vagyok beindítja-e a babát a vizsgálat. Többeknek így indult itt a topicban! Szorítok!

Kép
szly27

Kata, úgy emlékszem időpontot kellett kérni ezekhez a vizsgálatokhoz, és ez meg is határozta a többit. Pl. a csípőszűrés beutalón nekünk már eleve vmi hat héttel későbbi időpont volt. Mondjuk az Ortopéd Klinikán...
A másik meg szintén bejelentkezős. De ennyi protekciója cska van egy drnéninek, nem?

potyka

MEGSZULETETT, MEGSZULETETT, REGGEL 5,15KOR.

Anna itt van koztunk, hosszas nyomasok utan vegre megszuletett, 3,05kg, 50cm.
Kepet hamarosan felrakok, csak megyek aludni egy picit. Anyjukkal minden ok, picit legyengult, de felepitem lassacskan.
Puszik
Aleko[/img]
Vendég

Nagy gratula Anyjuknak!!!! Vegre megvan Anna baba!

Egy gyors kerdes csajok: a t-gyas-hoz honnan kell papirt letolteni?
Vendég

sziasztok... elöszőr is gratula mindenkinek, remélem sok az öröm mindenkinél....
pénteken jöhettünk haza a kórházból, úgyhogy van most dolog rendesen :D
nem lesz időm visszaolvasni, úgyhogy ha valaki rá ér :? :D , röviden tömören a történéseket..

Kép
Kép
h. szilvi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:50-kor.
Vendég

Szia Szilvi! De jó h végre otthon vagytok! Kaphatunk képeket és mesélj! :D
bencuri

Kata, minket 6 hetes korban akart a doktornéni küldeni, de a nyári szabadságok miatt majdnem 10hetes kora kaptunk időpontot. Mi a királyhágó utcába megyünk és ott megcsinálják a has és kopponya uh is egybe.De jó előre kell időpontot kérni! :?
bencuri

H.Szilvi: nagyon örülök, hogy végre itthon vagytok!!! Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de eléggé be voltam havazva, pedig sokat gondoltam rátok, de a telefonig már nem jutottam el! Kérünk képet és ha van időd szüléstörténetet!!! :lol:

Anyjuk: Nagyon nagy gratula!!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!!!! Ügyesek vagytok!!!

Timi: Levente már 5 kg fölött ven és még javában az 56-akat hordja!!!Lassan azért előveszem a 62-eket.

Levente megint kiszívott 40-et és evett 70 gramm (most) tápot.

Megyek is fejni. Most emelgeti a fejét az ágyában és ide oda forgatja a buksiját. :lol:

na megyek csinálok magamnak ebédet.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: mi pénteken megyünk a Jókai utcai rendelőbe csípőszűrésre. Holnap fogok beutalót kérni. Kérj minél hamarabb időpontot, mert én egy hónapja kértem és mostanra kaptam csak.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szia, Szilvi,
de jó, hogy végre te is újra itt vagy!!!

KépKép
szkagi

Ági a mostmár indulhat Nándi is, végtére is Annát előreengedte. Hajrá Nándika!
bencuri

Titi, örülök, h visszatért Levente étvágya! :D
Szegény nem unatkozol, remélem mostmár hamar egyenesbe jöttök! Tiszta szívből kivánom! :D
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?