A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megjöttem a dokitól. :D

Kép
flóra 11

Na,most már agyoncsaptok. Ma már másodszor csinálom ezt,hogy bejelentkezem és rögtön laptetővel indítok. :lol: Bocs. :oops:

Kép
flóra 11

Jön valaki?

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Puszillak :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, végre! :lol:

Kép
flóra 11

Nem baj a laptető, gratula! :D Kösz, hogy rámcsörögtél. :D Mi volt az orvosnál?

KépKép
benó

Hát megint kaptam szurit, hogy jöjjön meg a piri. Elmondtam neki mindent, minden bajomat, mondtam, hogy bizti nincsenek a hormonok rendben,mert csupa olyan tünetem van. Meg hogy szerintem a prolaktin szintem magas lehet, mivel jött valami a mellemből stb.

Így kiharcoltam, hogy legalább prolaktin szintet mér. Most vett vért.

Kép
flóra 11

És ő is mondott valamit? :lol: Vagy csak te? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És mikor fog így megjönni?

KépKép
benó

Nagyon kíváncsi a pajzsmirigydoki eredményeire is,mert azt mondta, hogy a pajzsmirigy nagyon befolyásolja a női hormonokat,ha ott nekem tényleg gyulladás van,akkor bizony nem lehetek terhes,akkor azt először orvosolni kell.

Tehát, ha szerdán meglesznek az eredmények apajzsmirigyről, akkor azt látni szeretné. Most egy hét múlva kb.megjön a pirim,aztán vissza kell mennem hozzá az eredményekkel. Addigra meglesz a prolaktin is.

Kép
flóra 11

De jó, hogy már szerdán meglesznek az eredmények! Hála Istennek, csak haladunk, nem igaz? Mindannyian. :D Na, az nagyon jó, akkor mikor mész legközelebb?

KépKép
benó

Igen,mondott. Még azt mondta,hogy lehet, hogy tényleg hormonális probléma van a háttérben, de az is lehet, hogy már csökkenőben van a petefészek működése. De aztán megnyugtatott, hogy még néhány ciklus kiesése miatt ne aggódjak, nem kell bepánikolni, a működését lehet stimulálni,amit úgy lát, hogy fog is kelleni. De először megvárja a pajzsmirigy eredményeimet.

Kép
flóra 11

Majd piri után megyek. Azt meg kell várnom.

Jó,hogy nem másztam ki a múlt héten,szabin volt. :D Ma volt első nap.

Kép
flóra 11

Tehát ma mindkettőnknek azt mondták, hogy nyugi. :lol:

Kép
flóra 11

Szóval te is Clostilbegytet fogsz eszegetni? :wink: :roll: :D

KépKép
benó

Benó, és neked ezek milyen bacik? Ézt valahol összeszedted vagy ezek maguktól vannak a szervezetben csak neked több.

Kép
flóra 11

Akkor pont jókor mentél, tényleg. :D
Nyugi, nyugi. Ez az. :D

KépKép
benó

Még nem tudom, meglátom szerdán milyen bigyót ad a másik doki. Biztos ahhoz igazítja a női doki is a kezelésemet. Végül annyira felpumpálnak hormonokkal, hogy tényleg ikreket szülök,de már azt sem bánnám, csak egészséges gyerek legyen az eredmény.

Kép
flóra 11

Azt mondja, nem tudja, milyen bacik, és adott gyógyszert húgyúti fertőzés vagy valami ilyesmi ellen. Azt mondta, hogy két hét múlva újra el kell menni pisivizsgálatra, és ha nem múlik el a nagy szám, akkor ki kell tenyészteni a bacikat (hogy többen legyenek :D ).

KépKép
benó

Rákérdeztem a túlsúlyomra is,mert erről soha semmit nem szólt a doki. Azt mondta, hogy annyira nem eget verő a túlsúlyom,de persze a hormonális problémákat mindig kedvezően befolyásolja a fogyás. Tehát ha gyors eredményt akarok elérni, akkor segít a fogyás.

Kép
flóra 11

Az ikrek nem gond, már megállapítottuk, nem? :D

KépKép
benó

Nekem nem gond az ikrek, csak egészségesek legyenek.

Kép
flóra 11

Akkor hajrá! :D Jó fej vagyok, mi? :lol:

KépKép
benó

Mi a francot rendelt a Zsuzsi? Még nem néztem meg, de máis megnézem.

Timi látom nem volt. Biztos nincs jól a kutyus. :(

Kép
flóra 11

Valamilyen puncibigyót.

Nem tudom, mi van szegény kutyával.

KépKép
benó

Hajrá Flóra! Akkor most végre te is haladsz! Látod a doki is megnyugtatott, remélem!

Kép
muzsuzska

Benó milyen szépen nevezed!!!!!! Neked minden bizarr! :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Megnéztem a puncibigyót,amit rendeltél. :lol: Nekem tetszik. Hiába,mi halak szeretünk úszni! :D

Kép
flóra 11

Benó ha végignézted volna a tájékoztató filmet!

Kép
muzsuzska

Elfelejtettem a nevét. :roll: Hüvelytölcsér vagy mi, ugye?
Ja, nekem minden bizarr. Én ilyen izéket nem tudnék felrakni. :wink:

KépKép
benó

Maximum klimaxos leszek és kidobhatom!

Kép
muzsuzska

Én végignéztem, de nekem tuti, beragadna. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Meg szerintem ez bizti fertőtleníthető is,megoldja a hülye betétek használatát is. Nem kell vásárolgatni, tamponoznimeg mi. Nekem a tampontól különben mindig enyhe fertőzésem lesz. Nem használok.

Kép
flóra 11

Benó én a tampont se tudom használni!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Flóra, épp a tampon mellékhatásaíról olvastam amikor rábukkantam.
Évekig használható szilikonos. Nem bűzlik ,nem áztat el stb...

Kép
muzsuzska

Na, de látod, nekem is azt mondta, hogy még lehet stimulálni akkor is, ha már esetleg nem működne rendesen. Tehát a klimaxosoknak is lehet stimulálni. :D

Kép
flóra 11

De hát ezt is fel kell rakni, Zsuzsi! :shock: És nem értem, hogy utána a csövön kifolyik, vagy mi? :shock:

KépKép
benó

Na,látod? Nem csak nekem van bajom a tamponnal.

Kép
flóra 11

Benó van film róla jobb oldalon lefelé!

Kép
muzsuzska

Megjöttem és mit látok??

Benó puncibigyózik.....!!!!

Azt hittem lefordulok a székről úgy nevettem!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra, én már olvastam a klimaxos stimulációról!

Étcsoki színű barnázásom van! :evil:

Kép
muzsuzska

Tancsu,helló!

Csak óvatosan azzal a nevetéssel! Benó,közveszélyes vagy! :lol:

Kép
flóra 11

Megnéztem barátnőm kislányát..
Kicsempészte a szobából,amikor nem volt ott a nővérke... :wink:
Annyira szép kisbaba!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szia TancsÚ! Remélem te nem fogsz lemerevedni mint a Benó!

Kép
muzsuzska

Helló, Tancsu! :D Aranyos a kisbaba? :D

Bocs a puncibigyóért. :roll:
Zsuzsi, ha megnézem, se értem! És nem nézem meg kétszer! :D De mindegy is. Majd elmondod, hogy jó-e. :D

KépKép
benó

Őrület, Zsuzsi! Nekem ennyire nem barnázott. Én mondtam a dokimnak a barnázást, csak hümmögött rá,majd mondta,hogy igen a hormonok...

Kép
flóra 11

Egyébként bent voltam vagy msáfél órát nála és mesélte hogy szombat hajnali 2 körül elfolyt a magzatvize, de nem tágult.A doki reggel 6-kor beadta neki az EDA-t, 7 után átadta a müszakot a váltójának, mert éppen ügyeletes volt, aztán előkészitette a mütőt és 8-kor megcsászározta....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ma én is babáztam kicsit. Az orvosnál találkoztam egy volt tanítványommal és van egy tündéri 8 hónapos kislánya. Őrület,milyen öreg vagyok. :shock: :lol:

Kép
flóra 11

Benó adj rá hangot is hátha megérted!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?