Sziasztok!
Délben voltunk az orvosnál, láttuk a Babucinkat! Annyira édes volt!

Az elején hagyta magát megméregetni, nyaki redő tökéletes, jó végtagmozgás, minden a legnagyobb rendben. Közben kétszer belenézett a kamerába, néztük a dobogó szívét, szopogatta az ujját.

Aztán mikor az orvos megböködte picit, akkor iszonyú táncba kezdett, rázta a kis kezeit (a párom szerint már most látszik a táncos vénája, mi már jó ideje tanulunk táncolni, ránk ütött

), láttuk a kis ujjait is.
Ülőmagasság 51 mm, 11-12. hét között. Az orvos szerint csillagos ötös minden, nagyon aranyos kisbaba. Mi pedig ott meghatódva nézegettük, aztán felhívtuk a családot, Anyunak sírtam a telefonban, hogy milyen édes kisbabánk van....
Sajnos következő uh tényleg 6 hét, nagyon hosszúnak tűnik, de addig lesz labor, védőnő, fogorvos, ilyenek. Addig biztosan érezni fogom már a mozgását is, és a héten elkezdett nőni a hasam!

Semmi extra vizsgálat nem lesz, szerinte nem szükséges. Én pedig tényleg nagyon bízom, hogy egészséges lesz.
A sorban viszont hátrébb kerültem Lányok, majd át is írom mindjárt magam, orvosi számítások szerint február 8-án érkezik a Prüntyő.
Jaj, olyan boldogok vagyunk!
Mindenkinek hasonlókat kívánok,
Julcsi