A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hello!

Viki: Szerintem érdemes márkás fürdőrucit venni, azok jobban állnak az emberen! Tengerparton meg ne zavarjon, inkább élvezd a vizet meg a napsütést! Én csak akkor szoktam kiakadni, ha hazaérve meglátom magam a fényképeken...:D

Csoki:Nagyon jók a képek, nem is tudtam, hogy ennyi állathoz be lehet menni! Barátnődnek gratulálok! Majd dobj a piciről képet, hagy irigykedjünk! Sikerült már szakembernek megmutatni Maját? Nekem volt egy ismerősőm, akinek a kislánya kiskorában órákat eljátszott a járókában, és most hiperaktív (5 éves), őt is hordták vmilyen tornára.

mamiblue

Sziasztok!

Judit, én is erre emlékeztem, mármint, hogy a csövek nálatok a falban vannak. És ilyenkor nem csapódik ki a pára a falon? Biztosan nem, de hogy van ez megoldva?

Tesódrukkokat köszi, majd megírom, ha meglesz, mert én leszek a hírhozó az ő topikjába is :D Már nagyon várom, olyan jó ilyen jó híreket hozni. Tavaly is, amikor mi szültünk, olyan jó volt beírogatnih, ha új baba volt.

Viki, hajrá, jó válogatást! Mi nem fürdős helyre megyünk, egy gonddal kevesebb :)

Csoki, tökjók a képek. Én tuti féltem volna attól a hatalmas teknőstől.

Eszti tegnap nagyon nyűgös volt, de a medencetakarítás az apjával.... na ez a sztori totál levette a lábáról :) Úgy tapicskolt az algás vízben, hogy öröm volt nézni. Utána persze fürdés és farkaséhes gyerek etetése. Majd dobok képet, csak most nincs itthon a memókártya.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!
Szép időt a nyaralóknak!

Itt most eléggé beborult....

Tegnap Balatonoztunk mi is a két gyerkőccel, az első 2 órát a nagy hisztizte végig, az utolsó 2-t a kicsi... és kb. 6 órát voltunk ott 8)
Pénteken meg strandoltunk, azt hiszem, az mindannyiónknak jobb volt. A Balcsin annyira nagy volt a tömeg, hogy már szabályosan rosszul éreztem magam. Mostanában úgysem kell menni, mert rossz idő lesz, úgyhogy kipihenhetem az élményt :)

Bogesz!
Nagy mell téma... enyém is az és velem is előfordul, amiről írtál... de jó megoldásom nekem sincs. Bocsiiii

Ági!
Reméljük, a héten nem lesz annyi eső, hogy most meg amiatt kelljen bent lapulnotok!
Amúgy nekem sem jött még meg.

Csoki!
Tényleg jók a képek..

Benit elvittem szakemberhez (egy alapítványhoz 10 éves tapasztalattal rendelkező gyógytornászhoz) viselkedési és figyelmi problémák miatt. Ő azt is kiszúrta, hogy az egyensúlyi rendszere nem úgy működik, ahogy kéne, így most elvileg minden nap tornázunk itthon. Szeptembertől meg vizi és szárazföldi csoportos torna. (ja és nem a pénzre hajt, mert fel lehet iratni dokival a tornát és így alig kerül majd valamibe...) Meglátjuk. Azt hiszem, elviszem hozzá Enikőt is, neki súlyosabb előzményei vannak (újraélesztés, légzési elégtelenség...) és ő is nagyon nyugtalan gyerek. Kíváncsi vagyok, rá mit mond.

Kép
Kép
pfranciska

Itt most vihar...volt, szerencsére, pici jégeső is! :(

Ági: Nem olyan hideg a víz, 19 fokos, ezért nem csapodik le a pára. Meg igazából nem is megy olyan sokat, 5-6 órát naponta...

Lassan tényleg kezdődnek a szülinapok!!!

mamiblue

Mamiblue: vadkárban voltunk elvileg vaddisznóra vagy szarvasra. Egy sem jött
Horvviki: a calzedoniába láttam nagyon szép fürdőrucit, ott vettem egy szettet én is magamnak nemrég, ápol és eltakar és ráadásul nagyon jó szine van.Hangusnak is vettem kapásból két darabot, nagyon édes szivecskés.
Anyu, teso és anyós nagyon sokat segít, ne legyen bűntudatod, mert egy picit lazítani is kell, neki meg mamáznia stb.

Csoki: Hol voltatok állatkertben? már nem emléxem mit írtál, hol vannak ilyen szabadba az állatok??

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Ádám tegnap elindult, egyre nagyobb távolságokat tesz meg egyedül:

http://www.indavideo.hu/video/Adam_elindult

Kép
Kép
márkanyuka

Új hobbija Ádámnak a szekrények kipakolása. Főleg a mosogató alatti szekrényben szeret pakolni. Ott van a kuka, valamint a krumpli, amit előszeretett dobál bele a kukába.

http://www.indavideo.hu/video/Adam_pakol_a_szekrenybol

Kép
Kép
márkanyuka

márkanyuka!

szuper a video, nagyon édesen megy Ádám, gratula neki :D

Ági!
én is minden jot kivánok a tesodnak, várom a hireket a babárol :wink:

sajnos elkiabáltam ezt a foto-dobós dolgot, valami gáz van a képkicsinyitö-progival, probálok minél elöbb feltölteni, bocsika

Kép
nora80

MÁrkanyuka: elsőre ilyen sok lépést tett meg??? Nagyon ügyes, le a kalappal előtte!!
Hangusom egyedüli lépések tekintetében még nagyon félénk, nem mer elindulni

Kép
sziszike77

Márkanyuka!
Ádám nagyon nagyon ügyes! Gratula neki :lol:

horvviki

Sziasztok!

Ádámnak gratulálok!

Tesóék ma bementek a kórházba, mert folyik a magzatvíz, de fájásgyenge, detto mint én tavaly. Holnap indítják, ha nem lesz addig semmi.

Eszti még csak a járókába kapaszkodva lépeget. Marad a négykézlábas verziónál egyelőre :)

Tegnapról kép (amit ígértem):
Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

Márkanyuka: Nagyon ügyes és szorgalmas is Ádám, a kipakolásban mindenképp!:)

Nekem meg van videóm, hogy a kismacskánk kergeti anyukám kutyáját...csak még fel kell telepítenem vmit, amivel át lehet alakítani, mert .mov-ban van...

Most rohanok pakolni...kéne nekem is egy takarítónő!:D

mamiblue

Kép Kép Kép Kép

na sikerült a képdobálás, ezek most medencés képek :D

voltunk dokinéninél is : 74 cm és 10,8 kg Regina
nora80

Márkaanyuka!Ádi nagyyon ügyes.... :shock: :shock: :shock:
Megint csak... hol vagyunk mi még ettől...
sebaj...
Sziszke! Nyíregyházán voltunk állatkertbe. Érdemes elmenni naon jó!
Vendég

Sziasztok!
Ti mit vesztek a törpéknek az első szülinapra?
Márkanyuka gratula a kismanónak!
Mi meg folyamatosan babalátogatóba járunk!Lili nagyon élvezi!Imádja a gyerekeket!Minden gyereket símogat meg puszilgat!Már mi is elgondolkodtunk a tesó témán!Férjem végre 6 nap után ma hazajön!Már alig várom!teljesen kivagyok nélküle!nagyon hiányzik!Aztán ha jó idő lesz mi is elmegyünk az állatkertbe!
Üdv mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Hello!

Kávészünet :)

Ági: Gondoltam tesódra éjjel...megszült már?

Férjem hazajött hajnali 1-kor, Belgiumból, én meg nem tudtam visszaaludni, viszont úgy horkolt, hogy Sebi folyton megébredt rá :?

Dudu: Én még nem néztem szét! Egyenlőre ott járok, hogy 2 parti lesz...pedig elférne az összes rokon...csak egyéb okok miatt, inkább nem eresztem össze őket! Na meg autós torta...ehhez ragaszkodom, és ha Sebi beszélni tudna, meg tudná egyáltalán mi az a torta meg szülinap, tuti ő is azt szeretné :)

Mérges vagyok egyébként...nem nagyon foglaltunk még apartmant utazási irodán keresztül, mert iskerősünk evvel foglalkozik..csak most...de már csalódtam. 2 hete még azt mondták férjemnek, hogy du. 2-től lehet elfoglalni, ma meg küldtek papírt, hogy csak 5-től és 9-kor kell elhagyni...na ez is 10 óra volt :evil: Jó lenne, ha nem lenne több ilyen meglepetés. Egyébként csak az a rossz, hogy éjjel akartunk utazni...de du. 5-ig...mit csináljunk, főleg a csomagokkal teli kocsival :(

Kávészünet vége!:)

mamiblue

Még nem szült meg a tesóm, fél 10-kor írt üzenetet, hogy mennek a szülőszobára, mert beindítják. Azóta tűkön ül a család, én is és minden telefonrezzenésre ugrok. Nagyon izgulok értük, hogy minden rendben legyen.

Ajándék: én kitaláltam, hogy játszósátrat kap, imád bújni az asztal alatt. Remélem, nem ijed meg majd tőle. Torta is lesz tuti egy olyan, amit kedvére trancsírozhat, meg biztonságképpen egy olyan, amiből enni is tudunk. :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Agnesgoboly: van már valami hír? Én is izgulok :lol:
Sátor: Fanninak is van, nagyon szereti! :)

Szülinap: én is azon gondolkozom, hogy két részletben tartjuk. Múltkor számoltam össze, hogy kb. 25 fő lenne a két család. Ez a 54nm2-es lakótelepi lakásunkhoz képest túl sok... :?
Ajándéknak szerintem bicikli (mint amilyen Kispupuéknak is van), de még nincs lefixálva.

Mamiblue: hova mentek nyaralni?

horvviki

Ági: Akkor ez már nem lesz gyors szülés ... de az a lényeg, hogy mindne rendben legyen!

Viki: Bibionéba megyünk.
Most azt mondták, hogyha odamegyünk, valószínű 2 körül már be tudunk menni. Csak az az érdekes, hogy elvileg takarítva kell átadni az apartmant...akkor mire kell várni??? Na mind1! Nem bosszankodom már előre, csak eltöltjük vhogy az időt!

Ajándék: Bici...nem rossz ötlet, Sebinek sincs még!

Ági: Egyébként, úgy olvastam, amit írtál, hogy játszóTÁRSAT...néztem is, hogy kistesóra vagy kutyára gondolsz...de aztán láttam, hogy csak félreolvastam. :)

Ez a nagyonbabás vonalzó szupi...de miért írja ki, hogy Sebi 11 hónapos, mikor csak 2 nap múlva tölti :?

Mike, Mona: Mikor jöttök!? Képeket kérek! :)

mamiblue

Mamiblue én is játszótársat olvastam először! :D :D :D :D

KépKép
dudu_84

Nekünk már van bicaj úgyhogy semmi ötletem! De a sátor jól hangzik! Esetleg még ötlet???

KépKép
dudu_84

:oops: :oops: :oops: lebuktunk :oops: :oops: :oops: :D

De hírem van: nagynéni lettem. Kisfiú született a tesóéknál, Lorenz Albin a neve, 3500 g 52 cm egészséges gyönyörűséges kiskölök.

Judit, még az lenne a kérdésem, hogy árnyékoljátok-e az ablakokat emellett a ház-hűtés mellett.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ág nagy gratula a tesódnak és neked is:)

Ajándék: én erre gondoltam, http://www.vatera.hu/fisher_price_zebra_80687918.html
Szerintettek?????

Nálunk tuti kukásautó alakú torta lesz, hétfő, szerda, péntek hajnali fél hatkor állunk az ablakban és csodáljuk. Na jó én nem.....és az elmúlt egy hétban átaludtuk, de azért örök szerelem marad!!!! :lol: :lol:

Hétfő óta Zsebikém is magától beindult, persze az első lépései is a munkahelyemhez köthető. És egyre bátrabban jár és egyre nagyobb távokat tesz meg!

Csajok bocsi, hogy csak ritkán jövök, de próbáljuk kihazsnálni, hogy nyár van, megyünk ide-oda ( SZilvásvárad, Veszprém, stb....) és nem nagyon van időm jönni.

Ma pedig apával megszöktünk moziba, most értünk haza!

Bocsi a sok zagyvaságért, de rohanok és igazából csak Áginak akartam gratulálni!

Puszika

Kép
kis pupu

Ági,
gratula a nagynénivé előlépésedhez! :D

A tortán én is filózom. Most találtam egy cukrászdát, amelynek a honlapján elég sok ötlet van. Mondjuk a helyet még nem néztem meg, szerintem valamikor arra sétálunk majd, mert élőben mégis más, meg esetleg teszteljük valamelyik sütijüket, nyamm! :lol: Mindenesetre a honlapjuk tetszik: http://www.torta.hu/

italoman

Sziasztok!

Itthon vagyunk, nagyon jó volt.
Dobok képeket, és holnap behozom a lemaradásom.
Puszilok mindenkit!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
bocsi a sok képért :oops:

Kép
mona76

Ági: Gratulálok ! Nagyon szép neve lett! 1 év múlva már jó nagyokat fognak játszani Eszterrel!

Árnyékolás: Persze...télen meg beengedjük a meleg napocskát! Szerencsére úgy vannak az ablakok elhelyezve, hogy mindig van, ahol nem tűz be a nap, de jön be fény! Meg szerencsére szellőztetéshez sem kell kinyitni az ablakokat, mert van szellőztető rendszer, ami hőcserélős, tehát kb. olyan hőmérsékletű levegő jön be, mint amit kivisz!

Mona: Én nagyon várom a beszámolót! De látom nagyon jól éreztétek magatokat! Merre is voltatok?

mamiblue

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, örömmel zsebeljük be mindet :)

Mona, haláli az a kép, amelyiken Dani alszik abban a hintában! Tényleg, hol voltatok?

Judit, köszi az infókat!! A tíz centis szigetelést 1 éve már feldobták, most árnyékolok, amivel tudok (OSB-lap, lepedő), szóval kiélem a kreativitásomat :) Hűtés hamarosan, valszeg hideg kútvizzel.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szia Ági! :wink:
Olvastam a jó hírt! Úgyhogy én is gratulálni szeretnék tesódnak és persze a kedves nagynénjének is! :wink:

Dylkai

Kép
dylkai

Persze a bébi nagynénjére gondoltam... :wink:

Dylkai

Kép
dylkai

Ági: gratula a tesódnak! :lol:

Mona: nagyon jók a képek! Egy kis élménybeszámolót kaphatunk? :wink:

Éssssss végre van fürdőruhám :lol: Triumph, van hozzá sort is, ami eltakarja a hájamat... Egész nap fürdőrucit néztünk apával, már bejártuk az egész várost, de apa nagyon jól tűrte :)

horvviki

Viki: Egy gonddal kevesebb! Én most azon problémázok, hogy milyen meg mennyit kaját vigyek! Mi Olaszba megyünk...nem olyan mint Bulgária, ahol elég olcsó minden...legalábbis 2 éve még az volt. Horvátoknál nem tudom mi a helyzet, mert még csak a Plitvicei tavaknál voltunk, tengerparti helyzetet nem ismerem!

Ági: És hogy akarjátok megoldani a hűtést? Nálunk redőny van egyébként, még a tetőtéri ablakokon is...amiket külön utálok, mert ma éjjel is úgy kopogott az eső rajta, hogy Tamarám sírva ébredt fel!:( Én nem is akartam olyan tetőtéri ferde ablakokat, de sajna muszáj volt betenni olyat is...na azon dől be a meleg, ha nincs leárnyékolva. :evil:
Kép
Mondjuk már nem így nézünk ki, mert közben le lett rakva a járólap a teraszra...meg sajnos ki kell vágni hátul 2 nagy fát, mert félő, hogy, ha jön egy nagy vihar, kárt tesz a házban...:(

mamiblue

Sziasztok!

Totál el vagyok havazva, szennyes és a vasalnivalót már nemtudom hová tenni, a lakás szalad, kint minden gazos :oops: .

Szóval nagyon jó volt a nyaralás :D . Olaszba voltunk, Riminibe. De kirándultunk sokat, voltunk Jesoloba, Velencén, San Marinoba ami nekem nagyon tetszett.
Este 11-kor indultunk, és éppen ebédre értünk oda, bár sokszor megálltunk.
Danival nem volt gond, nagyon élvezte, vittünk egy csomó játékot, takaróját, babakocsit, hogy semmit ne hiányoljon.
Minden szép volt, a szállodába még a seggünket is kinyalták volna, ha hagytuk volna :lol: .
Vittünk Danusnak jó sok kajcsit, de alig fogyott, mert mindig a mi kajánk kellett neki :roll: , evett mindenféle halat, felvágottat, sajtokat, fasírtot, és a fűszeres krumpliuk jött be neki nagyon.
Képzeljétek kaptam ott apától egy arany fülbevalót :) .

Tegnap voltunk a dokinéninél az 1 éves látogatáson. 11,300kg, és 77cm, ami szerintünk 79cm, mert nagyon idiótán mérik a gyerekeket.
2 éves koráig tápszerezünk, ugyanis a doki nem ajánlja addig a tehéntejet, persze ha főzelékbe teszek, akkor abból ehet.
Sajnos a heréje nem szállt le, és fitymaszűkülete is van, ezzel majd 2 éves korába küld el műtétre.

Más. Dani nagyon hisztis lett, ha nem az van amit ő szeretne, levágja magát, és vagdalja a földhöz kezét-lábát (még jó hogy nem a fejét). Sírni pedig mindenféle pici dolgon annyira tud, mintha ölnék.
Ja és Olaszba megkapta a szülinapi ajándékát a triciklit (és még egy csomó apróság) de majd csak az nap rakjuk össze. A tortán még mi is nagyon tanakodunk, hogy milyen legyen.
Képzeld mamiblue, kaptam egy önjáró fűnyírót, és nem kell utána összeszedni sem, mert vágás közben múlcsoz. Azt mondta anyám, nem sok nő van, aki ilyennek is tud örülni :roll: .

Kép
mona76

Még nem olvastam vissza, de igyekszem.
A tojást elfelejtettem a dokitól megkérdezni, tudja valaki mikortól ehetik a gyerkőcök?

Ági neked gratúlálok, de jóóóó :wink:

Kép
mona76

Mona!
Tojássárgája 8 hós kortól.
Legalábbis a védőnő ezt mondta Maja szereti is.
Vendég

csokinyúff köszi :wink:
Még a tojásos ételekre gondolok, ami a fehérjét is tartalmazza.

Kép
mona76

Sziasztok Csajok!

Tegnap mi i megjöttünk. Per pill még csak visszaolvasgatok. De azért egy képet dobok az én is Atisomról:

Kép

mikegirl

írni azt teljesen elfelejtettem, tisztán látszik :oops:

mikegirl

Hello!

Mike: Üdv itt megint!:) Adtál egy jó ajándékötletet, elektromos kisautó...nagyon édi benne Ati egyébként! Ez elektromos egyébként amiben ül vagy lábbal hajtós?

Csoki: gyógytornászhoz elmentetek már? Csak azért kérdem, mert kiváncsi vok mit mondd!
Emeletes babakocsi:
Kép

mamiblue

Mona: Most vettem észre a kisbetűt...mi az a mulcsozás? :D

mamiblue

Hol vagytok csajok? Mindenki elment nyaralni? Vagy a nyaralást pihenitek ki?

Nálunk most esik az eső, Ádám alszik, Márk Cartoon Network-öt néz, gondoltam benézek mi újság. Pár napig én sem voltam, mert kedden vettünk egy új mosógépet (mivel még mindig nem jött alkatrész) és most már minden ki van mosva és vasalva. Még a függönyök is, sőt az ágytakaró is.

Most jött meg a férjem és hozott egy Leg Magic-et. Az ő szavaival élve: "most már minden feltételem adott, hogy emberi formát öltsek". A szomszédasszonyom kölcsönadta az övét pár napra, így kipróbáltam, nem vaktában vettük meg. Meg vettem fogyis teát (Natúr Varázs), ezt iszom pár napja. Nagyon jól méregtelenít, tapasztalatból mondom, igen jó víz- és hashajtó hatása van. Na majd meglátjuk, hogy sikerül-e e kettő kombinációjával fogynom. Az eredményről majd beszámolok.

Holnap megyünk "nyaralni" anyukámékhoz. Nem messze laknak a Balatontól (Somogymeggyes), 20 perc alatt szoktunk Zamárdiba érni. De azt hiszem most elmarad a balcsizás, szinte egész hétre rossz időt mondanak. Majd ha hazajöttünk akkor itt megyünk Szegeden és Mórahalmon strandra. Valószínűleg vasárnap jövünk haza, de lehet addig jelentkezem anyuéktól, náluk is van internet.

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka, ez a tea neve, hogy Natúrvarázs?
Nekünk meg elromlott a számítógépünk, szóval csak akkor tudok netezni ha apa itthon van, mert különben mindig nála van a laptop :roll:
Danikám pedálos autót kapott névnapjára, azért rózsaszínű (bár apa szerint lila) mert ez az egy volt belőle, de apa annyira beleszeretett hogy lebeszélni nem lehetett.
A mamáék szülinapi ajándéka pedig az úgrálóvár. Már készülünk a szülinapra bár nem leszünk sokan, csak tesóm, barátnője, és anyuék, de tudom hogy szét fogom bőgni a fejem.
mamiblue, a fűnyíró annyira szétmetéli a fűvet, hogy nem kell (nem is lehetne) összeszedni.

Tényleg lányok, hol vagytok?????
Kép
Kép

Kép
mona76

Mona: igen, ez a neve a teának, valamint van egy másik változata is, annak Csala Varázs a neve. Állítólag annak jobb az íze, de ezt is meg lehet inni. Én a Rossmann-ban vettem, nem mondhatni olcsónak, mert a 20 filteres került 1999 forintba.

Jó a kisautótok, szerintem a színe teljesen mellékes, Ádámnak is van pár lányos kombidressze, játéka. És az ugrálóvár is nagyon szuper.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Mi hétvégén Balcsin voltunk apával, Fanni nagymamánál volt. Balcsi szuper volt, egész jó idő volt, jól leégtem. Viszont hazafele leestem egy lépcsőn, lábam bedagadt, nem tudok ráállni... voltam sebészeten, hál Isten nem törött el, csak megrándult. Fannit nem tudom cipelni, persze ő állandóan azt szeretné... most nem egyszerű. Mi jövő héten utazunk, remélem addig rendbe jön. Ja, és Fanninak egész nap hasmenése van... :?

horvviki

Hello!

MOna: Azt hittem, hogy összeszedi és bekötözi :D

Azt hiszem elektromos kisautó első szülinapra túlzás. Így bici lesz nálunk is!:)

mamiblue

Jóreggelt :)
Vagyok én is még csak nem is nyaralunk -picit összejöttek a dolgok ezért vagyok nagyon eltűnve...
Ági gratulálok nagynénivé való előléptetésed alkalmából -tök jó pozíció -náluk bőgicsél pelust robbant stb neked csak szeretgetni kell -ez nekem is marhára megy Amirával :)
Csoki klasszak az állatkertes képek - hiába építették át a Fővárosit nekem hiányzik onnan a direkt kapcsolat az állatokkal ami ugye máshol alap - hacsak nem veszem eléggé direktnek azt hogy a pár hete történt állatkerti sétánk alkalmával két vadlúdnak látszó személy kirontott a susnyásból rávetették magukat a babakocsiban perecet majszoló ikrekre majd magukhoz ragadva a péksüteményt egy pillantás alatt köddé váltak.Csajok nem sírtak én is csak a röhögéstől... :)
Nyaralós képekért változatlanul irígy én most szervezem hogy kb 2 hét múlva lereppenjünk Balcsira 3 napra amolyan próba üdülésre -Mike írtad az Azúrt -1 gyerekes korunkban nagyon szerettük -most a Füredi Flamingó a favorit ami apukám régen volt vállalati üdülője helyén épült -nagyon gyerekbarát és szuper a gyerek élmény medence...
Judit tuti az emeletes babakocsis kép -valszeg György macskánk valami féle rokonságban van a ti cicátokkal mert az archívumban van egy tök ugyan ilyen képem -felül alvó Barbi csomagtartóban meg a környék kutyáinak megvesztegetésére tárolt kutyakekszet két pofára zabáló akkor még Kisgyurka macs :)
Szülinapra csajok valszeg tűlünk két mini plüssfotelt kapnak -anno Barbi is kapot imádott benne üldögélni mesekönyvet nézegetni meg ilyesmi....Most akartuk tartani a keresztelőt is -de keresztapa jelölt okos sógorom fejre állt Balatonról hazafelé a motorjával -most minden nap megy valaki hozzá Fehérvárra a kórházba -sajnálom szegényt de pipa is vagyok mert annyit de annyit mondtam neki hogy hagyja azt a francos motort -szinte törvényszerű hogy egyszer mindenki összetöri magát.. :(
.nnna megyek készülődni viszem a csajokat dokinénihez státuszra kivi vagyok híztak-e egyáltalán a sok menetelés közepette-teljesen letornázzák azokat a cuki kis hurkákat a combjaikról.. :( Mondjuk ezért egyszer majd persze már nem fognak annyira bánkódni... :)

Kép
Kép
panni7

Kép Kép WANTED -perec rabló banda :)

Kép
Kép
panni7

...most nézem .. :D Tűlünk = tőlünk ... nnna az ős zuglói dialektus :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!
Na kicsit kilépek az olvasó és képnézegető üzemmódból és írok egy pár sort.
Nagyon édes minden kis "majdnem 1 éves".

Kis lelkiismeretfurdalással olvasgattam, hogy már mi mindent esznek a gyerkőcök, ilyenkor néha sajnálom Mirát, mert én az ekcémája miatt következetesen tartom magam a tej, tojás és gluténmentes kajcsikhoz. De hát ezt az egy hónapot már kibírjuk...

Mira is a kis súlyú nem óriás babák táborát gazdagítja. Két hete volt 7620g és 71 cm.

Már több mint 1 hónapja megy egyedül, nagyon édesen énekel, táncol, tapsol, integet és több állathangot utánoz... Nagyon élvezem tanítgatni őt és játszadozni vele mióta megérti amit mondok neki.

Már én is szervezgetem fejben az első szülinapi partit. Ajándékok már megvannak. ( Rolly toys bébitaxi, nagy dömper, amibe bele is tud ülni és lehet húzni vele, könyvek meg egyéb apróságok.)

Már mi is túl vagyunk a nyaraláson. Sajna nem volt a legszuperebb időnk, de azért jól éreztük magunkat, Mira is nagyon jól viselte az idegenben való alvást és az állandó mászkálást.

Kép
mirosz

...haza is értünk :) -Szia Mirosz :) Képek :) :?:
Annabell 8500 és 77 cm Berni 9100 és szintén 77 cm -az elmúlt másfél hónapban szinte semmit sem híztak ellenben nőttek 3 centit :) Szegénykéim colosak lesznek mint az anyukájuk :) Kép ..evés címszó alatti írdatlan malackodás :-)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Hát, én is nagyon elmaradtam, de volt okom rá. Sajnos a vizsgaidőszakból az utolsó pár vizsgámra a kórházból tanultam, ugyanis Emmus megint húgyútit kapott, és be kellett menni a Madarászba, és most ott voltunk másfél hétig. A múlt hét előtti pénteken jöttünk ki. Nem volt olyan rossz, ki lehetett bírni, csak nem értettem az okát, mert az utca másik végében lakunk, és simán be is járhattunk volna azért a napi 2 adag vénás antibaciért. De aztán megértettem, Emmusnak elég rossz a vénája, és volt hogy minden nap újra kellett kötni. Ide már a nephrológus utalt be minket, aggódott a kislány veséiért, és nem ok nélkül. Ma volt a kontrasztanyagos vizsgálat, és bizony van visszafolyás a vesemedencébe, a balt tuti műteni kell, mert nagyon nem jó a helyzet, a jobb sem tökéletes, de annak elméletileg elég egy kiskütyü, ami nem engedi befolyni a pisit a medencébe. Hát ez a helyzet. Nem tudom, mikor lesz ez esedékes, de gondolom, nemsokára. Én végig reménykedtem, hogy nem lesz anatómiai rendellenesség, csak fogékony a fertőzésekre, de sajnos...
Kétségbeestem, de már azért lenyugtattuk magunkat, hogy még időben vagyunk, és kutya baja sem lesz nagykorára. De azért egy ilyen csöppet altatni és műteni...iszonyat! MOst hívtam őket, a korára tekintettel fél évet várunk, addig mindenfélét kipróbálunk.
Nagyon rendes volt a doki, ő végre megtett mindent, Szegeden csak mindig azt mondták, hogy ,,Ó ne aggódjon anyuka, majd elmúlik, estébé!", és sosem vizsgálták meg kontrasztanyaggal, pedig mondtam a dokinak, hogy nem egyszer volt fertőzése. Talán ha korábban tudtuk volna, nem kellett volna műteni.

Ettől eltekintve Emmácska egy tündér, imádnivaló! Már vagy 2 hete fut, szalad, szinte nem is volt átmenet, első lépések után rögtön rohangálás! Ugyanolyan jókedvű mint eddig, nem látszik rajta, hogy beteg szerencsére. Olyan édesen tud minket szeretgetni, meg mondja hogy anya, apa, tik-tak, baba, hinta, pápá, kábé ezek vannak a szótárban. Teszek képeket, de azokkal is el vagyok maradva mostanában.

Ugyanis a másik hír, hogy a hét végére hontalanok leszünk, eladtuk a lakást, és már hónapok óta nézzük a házakat, de még nem találtuk meg az igazit. Most a 2 esélyes Csomád és Alsónémedi.Na majd látjuk! Addig albérletbe megyünk!

Köbö visszaolvastam, de inkább csak a képekre volt időm! Nagyon sokat nőttek! Nagylegények és nagylányok! :D

Ja, és van fogunk alul, meg most jöna felső 2, már kint vannak, de még nem látszik úgy.

Akartam normálisabban reagálni, de mindjárt felébred, és még sehol sem tartok!

Gyors, képek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

dincuska

Vissza: Várandósság