A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja! Szeli is kiköpi az apró falatkákat (pl. a főzelékből a zöldbabot). Két véglet megy nálunk: pépes vagy harapnivaló nagy falatok!

Kép

Kép
regcsiken14

Gratulálok Nolkának, ő is beindult! :)
Szerintem játékból csinálja akkor a köpködést... Majd csak leszokik róla! Lehet, hogy nem elég éhes... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Csak gyors bekukk mert hulla vagyok.
Ádi egy hete nem alszik rendesen éjszaka szerintem jönnek a fogacskái.

Kérdés :

Ki mit használ fogzásnál illetve mennyire hatásos ?

Tudom már lerágott csont ez a kérdés de nagyon tanácstalan avgyok mert már majdnem mindent kipróbáltunk.

Köszike
20200310173350

Punky-Panka nagyon édes! Cukik, ahogy együtt alszanak a kocsiban! :)
Dettyk! Hova másztál Te fel??? :shock:

Lilla az édes kis pofijával!!! Helyes a nagybátyja is! :)

Meryke! Hát képzeld el, hogy a koncert előtt összevesztünk, Apa megsértődött, és itthon maradt. :( (Már szent a béke!) A barátnőmmel voltam!
Viszont eszméletlen jó buli volt!!! Kitomboltam magam. Azt hittem, másnap be leszek rekedve, de nem! :) Remélem, minden évben megrendezik! Olyasmi volt mint a Sziget Fesztivál, csak kicsiben. Jót írnak az újságok is! :D

Ja! És ami miatt nagyon büszke voltam magamra, hogy nem gyújtottam rá!!! :) Mindig is ettől tartottam, hogy majd mi lesz, ha elmegyek bulizni, és iszok alkoholt is... Bár nem ittam sokat, de egyáltalán nem kívántam a cigit!!! Hurrá!!!!! :)

Hát Szelin meg totál kiakadtam... Képzeljétek, Anyunál EGYSZER SEM ébredt fel! :shock: Nagyon jól érezte magát, de azért örült nekem is, amikor mentem érte! Csak úgy rugózott, mikor meglátott! :D
Aztán ma éjjel sem ébredt egyszer sem, pedig még a Chamomillát is elfelejtettem beadni este. :shock: :)
Apa mondta is, hogy Anyunál megtanult aludni! ;) De jó lenne!!!! :)

Panndi! Gratu a méretekhez! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lányok!

Ma fél kilenc után ébredtünk 8)

Panndi: mi sem hízzuk már meg a havi 20 dekánkat egy ideje (15, 17 deka stb.), szerintem ez nem gond, a 75 cm-hez gratula.

Regi: ááá de jó lehetett fesztiválozni... mi utoljára két évvel ezelőtt a Volt-on voltunk (na, ez jó mondat). Sajna nálunk nagyszülők ugye nincsnek belátható közelségben, így olyan maradandó élményekkel kell beérnem, mint amikor Gábor elmegy fagyizni vagy hamburgerezni Rugóval, én meg magamban vagyok 40 percet a lakásban. Az valami csodálatos :D

Fleur: szépek vagytok a képeken.

Dettyk: hát, nem semmi terep-babkocsizást produkáltál. Merre jártatok amúgy? Mert ez nem Nagykőrös környéke, ugye?

Nálunk most az a sláger, hogy Rugó megpróbál bebújni a franciaágy alá. Néha már csak a lába végénél fogva tudom kirángatni. De persze a fejét állandóan beveri, mert azt még nem tudja megtanulni, hogy mikor kell neki lehajtania. Néha csak a nagy kopogásra leszek figyelmes. Persze a labdái is mindig oda gurulnak be. :evil:

Ja, azt nem tudjátok véletlenül, hogy a szemfogak hogyan bújnak ki - már hogy milyen sorrendben? Alul vagy felül jönnek általában?
Már kb. másfél hónapja megvan a nyolc első fog, és azóta csak folyik a nyála szegénynek meg mindent tömköd a szájába.

Mesi, mi biztos nem tudunk menni a talikra. Szeptemberben már le van fixálva egy bp-i utunk, és hát sajna elég sokba kerül egy ilyen kiruccanás. Meg hát még alig ismerjük egymást egyelőre. :)

További szép napot, és a hófordulósoknak sok boldogságot.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Miléna boldog születésnapot
A külfödi munkával mi újság?

Beatricenek utólag is sok boldog születésnapot

Zsófinak és Zétinek boldog 11. hónapot
Pannának, Szelinának, Ádinak, Betyár Bercinek és Lillának boldog 10. hónapot
Mátéinknak boldog névnapot

Niki Jó, hogy újra jelentkeztél :lol:
Rania gyönyörű gyömöszölnivaló husimusi hölgy :lol: :lol:
Drukk, hogy sikerüljön a vizsga és akkor már tudsz otthon dolgozni.

Timi de jó, hogy fizet a biztosító :lol:
Nem lehet, hogy a szolgáltatónál van a hiba ami miatt nem megy a net?
Na végre, jó a net. :lol:

Kékvirág nagyobb képet küldj kérlek, ezen alig látszik beni :roll:

Viranka
lányod nem kell külön fodrászhoz vinni.
Megoldja magának :lol:
Tali nálatok? Oké :lol: :lol:
Fotó készült rólad? Hogy sikerült az állatkert?

Fleur Gréti is szeret hisztizni :?
megpróbálunk nem odafigyelni rá olyankor :roll:
de sokszor rettentően belelovalja magát.
ami néha beválik az egy játék amivel régen játszott.
először csak ordítva figyeli aztán szipogva, duzzogva elkezd vele játszani
majd 5 perc múlva már újra mosolyog 8)
kérek meghívót az iwiwen, ha küldik és még nem lesz akkor anyukádé lesz.
Ő, hogy van? Teljesen rendbe jött már?
Köszi a homeós infót :lol: :lol:
Gyönyörűek voltatok :lol:
A nagybácsijával nagyon tündérek :lol:

Juba Hogy sikerült a hétvége?
Tetszett Bertusnak a pörgés?

Panndi Zsófi milyen szépen alakul alvás terén :lol: :lol:
Még a végén 8-ig fog aludni :lol: :lol:

Anitja sajnos nem tudok segíteni
Gratula Noelnek a mászáshoz :lol: :lol:

Vindolanda Rugó nagyon helyes kispasi

Mesi Gréti se teszi le ami a kezébe van ha elkezd menni.
Eszik, iszik, rág járás közben.
De volt olyan is, hogy két babájával a kezében lépdelt
:lol:
Lista van csak meg kell keresnem.
Gréti pakolt az íróasztalamon.

Srtand Gréti úszásoktatója mondta, hogy élő vízbe nyugodtan, bármikor.
Strandra a reggele, kora du-i órákban, mert reggelre tisztítják a vízet és du-ra már teli lehet bacikkal, vírusokkal.

Bébitaxi Gréti imádja. Tologatja, ráül és most már rájött, hogy "lépcsőként" is használhatja.
A segítségével felmászik a székre, dohányzó asztalra 8)

Regi hogy sikerült a buli?
Szeli mit szólt, hogy anyukádnál aludt?
Látom Szelina is mindenevő :lol:

Heni részvétem a nagypapa miatt
Petike nagyon ügyes :lol:

Meryke jó, hogy jelenteztél :lol:
Lépcsőzős Máté :lol: :lol:
a kis sprinter :lol: :lol:

Dettyk Pannka nagyon tündér.
Édesek ahogy kinyúltak mind a ketten :lol:

A strand nagyon jól sikerült. Gréti hangosan sikongatott a medencében.
egy picit sem félt a víztől.
Magától tette bele a fejét a vízbe merüléskor, ha valamelyikünk kb 2 méter távolságra volt tőle nem esett kétségbe. Elrugaszkodott és odasiklott :lol: :lol:
Az apja dobálta a vízbe hangosan nevetve követelte a repetát.
Büszkén sétált a saját lábán, alig engedte, hogy mi vigyük.
Ki is dőlt iszonyatosan :lol: :lol:

Tali én is nagyon várom de lehet, hogy nem leszünk ott :cry:
Anyósom az a HP nagyon kavar :twisted:
Azért még reménykedem, hátha......................

Lányok úgy tűnik hatnak a vuduk :lol:
De még nem szeretném elkiabálni :lol:
Ha minden jól megy csütörtök után mesélek :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Most csak egy gyors életjel erejéig jövök (pedig annyi mesélnivalóm lenne, és jó volna visszaolvasni is).

Máté vasárnap hajnalra belázasodott :( , jelenleg taknya-nyála egybefolyik, és szerintem a torkával is lehet valami. Biztos elkapta Apától (jelzem nekem is be van dagadva a torkom, úgyhogy tuti). Mondjuk tegnap délben kapott utoljára lázcsillapítót, azóta nem volt vészes, de most kivi leszek, mi lesz, ha felébred. És hát elég nyöszi Szegényke.
Az a legrosszabb, hogy egyedül nem tudom kiszívni az orrát, mert 4 végtagot lefogni + fejet rögzíteni + szívni már nem tudok. Nem vagyok polip... úgyhogy ha Apa nincs itthon, folyton birkózunk, többnyire hiába.
Délután megyünk dokihoz (sajátunk persze még mindig szabin).
Nem tudom, mi lesz így a szombati talival. :( Szeretnénk meggyógyulni, úgyhogy küldjetek gyógypuszikat!

Azért ma reggel voltunk mázsáláson: 9240 g és 75 cm. :) Megint majdnem fél kilót (45 dkg-t) hízott egy hónap alatt és 2 cm-t nőtt, hasonlóan a múltkorihoz. Már bőven triplázott születés óta.

Megyek, kúrálom magam, amíg alszik, utána úgyse jut eszembe magamat putyulgatni.

PUSZI MINDENKINEK!

Detti
KépKép
kiskolbi

Még egy valami: MEYLIK VUDUK HATNAK, MÓNI? Ház-vuduk, vagy Kistesó-vuduk? :lol: Vagy rágjuk a körmünket csütörtökig? :evil: :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Jo reggelt Lanyok!

Eloszor is boldog hofordulot a babuciknak, Zsozsonk, Lillanak es Bercinek! :D

Csak gyorsan jovok, mert ezer dolgom van, amit csak akkor tudok csinalni, ha Rania alszik, mivel ma egesz nap a lepcson akar felmaszni... :) egy percre sem tudom egyedul hagyni.

A pot-talival kapcsolatban:

Anitja! Szerintem a hetkoznap is jo, sot gondolom meg jobb is mindenkinek...(na ezt jol megaszontam! :D ) melyik napra tudnad biztositani a helyet?

Ugy latom, hogy sokan nem tudnak a nagy-talira menni, ugyhogy meg a vegen egy nagyszabasu tali osszejonne? Irjatok, hogy kit erdekel a pot-tali!! :)

Nekem apat is vinnem kell, mert Magyarorszagon nelkulem el van veszve! :D Annyit beszel magyarul, hogy: vagodeszka, hogy vagy?, aztan amiota Rania megszuletett ilyenek ragadtak ra, hogy: kicsi dragam, miabaj? hol a lampa? Ennyi. Ja es meg ketto: popsi es p..ci :oops: :lol: :lol:

Szep napot!!!!! :D

Niki, Rania
Vendég

Zsófinak, Betyár Bercinek és Lillának boldog hófordulót :D !!
Kép

Bence táborozik, naponta 9-től 4-ig, csütörötkön pedig egész napos kirándulásra mennek a Dunakanyarba, vuduzzatok légyszi', hogy jó idő legyen rájuk :roll: !!

Fleur, Tazi tündéri kis bohóc, és nagyon csinik voltatok, már az iwiw-en is láttam ezt a képet, és már akkor megállapítottam :D !!

Panndi, nagyon szép méretek :D !! Ne is várd már, hogy sokat fognak hízni, innentől kezdve lelassul :wink: .

Regi, de jó buli lehetett :D !! Ezek a pasik :roll: , de gondolom a barátnőddel is jól érezted magad (sőt :wink: ?)...nagyon ügyi vagy, én egyszer már elcsábultam, de fúúúj, nagyon sz..r volt, többé nem teszem :oops: ...

Pilisen voltunk, "hegyeknek" hívják, de valójában a Gödöllői dombság az, és egyik legmagasabb pilisi pontja, amit -a háttérben látható névadókról- Ikerfenyőnek hívnak. Panka elaludt a babakocsiban, én pedig talán már írtam, hogy nem tudok ellenállni, amíg lehet felfelé menni, én megyek... 8) ...a lefelén már nem gondolkodtam, két keréken tartottam a babakocsit, oldalazva tolattam lefelé...túl meredek volt, és a tetejében miniszoknyában voltam :oops: ...szóval jó buli volt :lol: ...Bence sírt a röhögéstől...

Panka is szuper kiscsaj szokott lenni a mamával, csak ha én ott vagyok, akkor van hiszti :twisted: :lol: !!

Kiskolbi, gyógyuljatok meg gyorsan, hess, bacik :evil: :evil: :D !!
dettyk

Vindolanda, most sikerült megnéznem a szemszín-kalkulátort :D . Köszi, én még nem láttam. Pankának is hasonló meghatározhatatlan színű a szeme, mint Rugónak (annyira gyönyörű kis pasi, ha idén még megyünk Db-be, talizhatnánk veletek és Maggiékkel is, micsoda pasik vennék körül Pankát :wink: :lol: ), én inkább zöldnek látom, de barna szemű apa és zöld szemű én mellett csak 23 % ennek esélye...hátha :roll: 8) ...
dettyk

niki: Apa szókincse igencsak vicces így leírva :lol:

detty: csak fura, kilós, félkilós hízásokhoz vagyok hozzászokva, aztán most meg egész nap eszik, és tessék :D Persze nem hízhat mindig annyit, meg lényegesen többet is mozog, értem én :)

kiskolbi: jobbulást Nektek!
Vendég

Dettyk: egy Brendon-katalógusban láttam egyszer egy reklámot, ahol az anyuka a hegyen miniszoknyában tolta a babkocsit. Én azt hittem, ilyen a valóságban nincs is :D

Hegyek: ne is mondd. Én igazi hegyvidéki lány voltam, az udvarunkból látni lehetett a kékesi tornyokat. Kellett vagy öt év, mire az Alföldet megszoktam, és most már látom benne a szépséget is. Ebben sokat segített kb. nyolc évvel ezelőtt egy nagyon belvizes év, amikor a 33-as út olyan volt a vízben, mint egy ösvény. És amikor lement a nap, az valami gyönyörű volt :P
Ha jöttök Db-be, majd szóljatok!

Niki: vágódeszka????

Kiskolbi: jobbulást. Az egy szem orrszívós periódusunkat nálunk az könnyítette meg (mikor egyedül voltam), ha az autós ülésbe bekötöttem, és a szoba közepén megközelítettem a porszívóval. Igaz, akkor még kisebb volt.

Tényleg megyek, mert elnetezem a tanulási időmet. :wink:
V.

Kép
vindolanda

Kiskolbi! Gyógyulást az egész családnak!

Niki! Szétröhögtem az agyam azon a pár mondaton, amit apátok mond! :lol:

Dettyk! Apával is jó lett volna, de a barátnőmmel is szuper volt!!! Bár azért kicsit bántott, hogy Apa nem jött... :( Mi nem igazán járunk el együtt szórakozni sajnos, ez most olyan alkalom volt, ami mindkettőnket érdekelt. De sebaj! Majd legközelebb! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! ez a vágódeszka-dolog engem is érdekel, hogy honnan jött?????? :)

Dettyk! Szerintem én is simán feltoltam volna a babakocsit, vannak ilyen őrült ötleteim nekem is! :lol: És voltam már kirándulni pl az "Ősember barlangjában" miniszoknyában! :lol: Nekem kényelmes volt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Beatricenek utólag is sok boldog születésnapot

Zsófinak és Zétinek boldog 11. hónapot
Pannának, Szelinának, Ádinak, Betyár Bercinek és Lillának boldog 10. hónapot
Mátéinknak boldog névnapot

Mi már nagyon készülünk. a 2 raklapnyi cuccot, amiket jól kiválógattunk el is vitték pénteken, össz 500kg, mi lett volna ha mindent viszünk. bútort nem is viszünk csak Emma ágyát.

mostmár csak a 2 bőröndöt kell megpakolni és indulás.
Szerdán este megy a gépünk. mostmár izgulunk!!! Vagyis én mert én még nem is láttam se a várost, se a házat, a férjem legalább tudja hova tartunk. De biztos jó lesz!!! Muszály!!!!

Emma sokat beszél, rengeteget megy, semmit nem hízik( megy egész nap ) egyedül neki indul bármikor bárhova, rettentő okos, annyi mindent megért és megcsinál. ..és dumál egész nap.
büszke, büszke, büszke

na majd még jövök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vagodeszka: elso randinkon le akart venni a labamrol, es fozott....megkerdezte, hogy mi az magyarul, mondtam vagodeszka, azota is emlekszik erre a szora... :D
Vendég

Mátéinknak nagyon boldog névnapot!

Kiskolbi! Mi éppen kimászóban vagyunk a betegségből...
Küldöm a gyógyenergiákat! Tessék meggyógyulni, nem hiányozhattok a taliról!!!! +++++++++++++++

Niki! A "punci"-t már meg sem kérdezem. 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki és a többiek akiket érdekel a pót-tali: hétfő délelőtthöz mit szólnátok?
július 28. vagy augusztus 4?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese! :lol: :lol: azt hiszem, az a szo is az elso randik egyikehez kotheto.... :D

Anitja! 28-an delelott meg a repulon ulunk, 29, vagy 30 delelott tokeletes lenne. De az aug 4. is jo, csak akkor vissza kell mennunk Pecsrol Pestre, ugyhogy valahogy 11 koruli kezdes szupi lenne. 28, 28 30 amugy is Pesten vagyunk. Az lenne a legjobb nap, amikor a legtobben tudnatok jonni! Olyan izgatott vagyok, ez a mi elso TALINK
Vendég

vagyis 28 29 30 vagyunk pesten
Vendég

Kiskolbi :lol: :lol: :lol: a házvuduk :lol: :lol: :lol:
tesóprojekt költözésig kevésbé van nyaggatva, de ha jönni akar had jöjjön :lol: :lol: :lol:
Mennek a gyógypuszik, szombatra tessék rendbe jönni.

Niki micsoda szókincse van a párodnak :lol: :lol: :lol:

Kaqk tuti jól lesz minden.
Elkezdődik egy új és jobb élet mindhármótoknak :lol:
A házvásárlás így fel lett függesztve?

Mennem kell.
Cica ébredt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni: köszi reméljük, házvásárlás..igen szerencsére nem köteleztük el magunkat pénzt sem adtunk, így nincs gond..aztán meg ha ott jó akkor kint maradunk...majd ott veszünk házat. meglátjuk!

Pont most pakoltam, hát nemtudom hogy fogunk beférni a bőröndökben. Mérges is vagyok a gyerek után is kell fizetni és nem lehet neki bőröndöt számolni??? 2 börönddel és 2 kézitáskával mehetünk+ babakocsi. lehet a babkocsiért kérik a sok pénzt. mindegy majd itthon hagyjuk ami nem fér ja és 2X15 kg...az semmi, még jó hogy könnyü a börönd magában.

na jó nem nyüglődök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Lmóni: milyen wudu-t küldjünk??? ház, baby?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk ház :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép estét :)

olyan jó kedvenm van :) majd a végén leírom :)

Bercónak,Zsófinak,Lilának boldogságosat :)

Dettyk!
akkorát röhögtem :) te sem vagy komplett :wink: de ezért jó ez a topik :) PankiPanna cukorpofa :) olyan jó a sérója :)

Niki!
nekem mind1,viszem, lányom,legalább megtudod mi vár rád :) uis egy napon születtek Mírával 3 év különbséggel :lol: 8)

Regi!
de tuti jót buliztál :) alig várom már h. én is kicsit kikapcsolhassak :) szerintem ez jövő héten vmelyik du. meglesz mert megyek gyerekek nélkül fodrászhoz :) :) szegény apjuk :)
Míra csinálta uezt...Nagybátyáméknaál nyaraltunk,ott minden éjszakát végigaludt,ahogy hazajöttünk nem :shock: erőteljesen gondolkodtam rajta h. visszamegyek Bábolnára :)

Kaqk!
de izgi :) biztos minden jó lesz és Emma is élvezni fogja :) Milyen időközönként jöttök majd haza?

LMÓni!
mennek a ++++++++++++++++++ S miért csak arra nézelődtök?Közel lesz mhelyhez?

Állatkertbe szombaton nem mentünk,mivel rekordideig aludtunk :) 8kor ébresztett Míra és még Bálint is aludt :lol: naon jó volt :) lementünk inkább a dunapartra a játszótérre :)
Aztán vasárnap mentünk a ZOOba :) Bálint kb. 1/2 óra múlva elaludt,Míra élvezte,apja is én meg sétáltam utánuk :) képet szerintem csak holnap teszek,mert Míra már fekvéshez készen áll :)

Amiért örülök(szemét dög vok) szóval MÍra ma veszett dinka volt és egyik pillanatban normális aztán dilinyós volt...s én kitaláltam megfuttatom :) a kert hossza 49 m :) a ház 19elől+7+garázs és ház közt +3 és a focimrezőt is körbe kellett futnia :) oda-vissza :) ez kb. 40*2 azaz 80m.De ezta atávot 20* kellett lefutnia büntetésből :) élvezet még stopperoltuk is a távokat :) ez jó bünti volt :) holnap ha dinka lesz az ugrálólabdával kell megtennie :) aztán hallgathatom h. fáj a lába :)

no mék mert már türelmetlenek apa és Míra
szép estét :)

KépKép
viranka

Viranka! Legalább Míra sportos lesz! :lol:
Hát én nem bánom, hogy Anyunál jót alszik, így legalább többször vállalja be éjszakára! :) Bár nem mintha bulizni akarnék menni, itt semmi jó hely nincsen... :roll:

Kaqk! Hát ez tényleg bosszantó! Azért szinte egy egész életet kéne bepakolnotok...
Jó lesz ott Nektek, az ezer %!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Akkor a szerda (30.-án) jó lenne? Viszont az csakis délelőtt, mert du.-n foglalkozás van.
Másnak is jó így?

(nekem kedden 10-12-ig jógám van Budán, így csak a szerda jó, vagy másik helyszín, vagy másik nap...) :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Viranka: haza jönni kb 1,5 - 2 havonta tervezzük jönni. most megyünk, szept 1-10 leszünk itthon. a házasságévforduló, Emma szülinap...meg lehet keresztelő..ezt mind 10 nap alatt!!:-)

Csajok!!!
Köszi a bíztatást!!!

Lmóni: VODO +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ a házhoz! Biztos csak ahhoz :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyorsan a tali-kerdesre:

Anitja! A szerda delelott a legtokeletesebb!!

Jo ejt! Holnap jovok..
Vendég

Sziasztok :)

Babanetes talira mi nem tudunk menni, de póttalira nagyon szívesen elmennénk, ha nem zavarunk, és jó az időpont :D
Vendég

Kép

KépKép
viranka

Jo reggelt Lanyok!

Gyorsan irok, amig angyalkam Teletubbies-t nez :? (imadja :) )

Viranka! Nagyon kiraly a tabla!! :D

En: "Pot-tali"

Beirsz? :D
Vendég

Jó reggel, lányok!

Utólag is Isten éltesse nagyon sokáig Zsófikát, Bercót, Lillát és a Mátékat!

Póttali: nekünk sajnos a 28. és 30. biztos nem jó, mert nyaralunk. Aug. 4. jó lett volna. De a szombati talin, ha minden oké, ott leszünk.

Anitja: nagyon örülök, hogy Nolka mászik, feláll!!! ;-)

Kép
Kép
irina

Tali 26.júl 30.júl
Gremese i ?
Sense i ?
Lmóni ? ?
Fleur ? ?
Ágica1126 i ?
[Maggie i ?
Bongyi n ?
Heni n ?
Irina i ?
Kiskolbi ? ?
Niki n i
Anitja n i
Panndi n ?
Mmarica i ?
Kékvirág ? ?
Meryke ? ?
Granda ? ?
Ktimi ? ?
Hörcsög ? ?
Dettyk ? ?
Nektarin i ?
Hajni n ?
Timi26 n ?
Regcsiken n ?
Hné Éva ? ?
U.Era ? ?
Nyekrit

Viranka i i ?

KépKép
viranka

nem akar sikerülni :cry: :cry:

KépKép
viranka

Viranka! Kivehető a tábla! Ne keseredj!
30-án megyünk nyaralni! (Egyszer majd csak tudunk menni valamelyik talira... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

A 30-i tali helyileg hol lesz amúgy?
Vendég

S kihagytam,Silkát,Jubát,Kispoccot :oops: de gáz :oops:
Ti jöttök?????

KépKép
viranka

Kiskolbi: remélem, Máté már sokkal jobban van!!!

Kép
Kép
irina

Szép jó reggelt!

Viranka: Úgy néz ki, hogy mi mindkettőre tudunk menni :)

Kiskolbi: Máténak sok gyógypuszi! +++++++++++

Regi: De kár, hogy nem tudtok egyikre sem jönni :( De lesz még tali :wink:

Silka???

KépKépKépKép
meryke

KépKépKépKép
meryke

meryke: köszi :D
viranka: Ti vonattal mentek?
Vendég

Jó reggelt!

Vrianka!Mi nem tudunk menne egyik talira se :cry:

Zsófikát,Lillát,Mátét és Bercót isten éltesse sokáig!!!(kicsit megkésve :oops: ) Kép

Móni!Szuper volt a buli!Bertus táncolt ezerrel,persze csak a kezembe,nagyon élvezte,később teszek fel pár képet is.
Megy a Vudu!!!!

Na most tépek,később próbálok bővebben is jönni.

KépKép
juba

Viranka, én is csatlakoznék a nem-talizók táborába.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hátha :)
Kép

Panndi!
igen vonattal megyünk,mert az a leggyorsabb Nyugatitól a Jászaiig kell menni villamossal,onnan meg kb. 5-8 perc séta :) megyünk együtt ?

KépKép
viranka

viranka: igeeeeen :lol: Apa elviszi az autót, meg a Nyugati környéke amúgyis jobb vonattal, szóval csatlakoznánk Zsófival :) Mindkét gyerkőc jön? :)
Vendég

Panndi!
Igen hozom mind2 :)

Heni!
nem lesztek Sahy-ba jövő hétvégén?Koronaünnepség lesz és Robi kitalálta menjünk át :)

Kolbi!
gyógyuljatok :) ŐMátéségától is sokat tanulnának :)

S a képek :)
összebújva
Kép
nem tetszett neki a fgép :)
Kép
Kacagó elefánt :)
Kép
Bálint kidőlt :) amúgy elefántoknál a toronyból készült :)
Kép
Zsiráf érdeklődik :)
Kép
kismajmom :)
Kép
Kép
kicsi lányom minden kecskét végigsimizett :)
Kép
Bálint is ment volna simizni :)
Kép
permet alatt :) kölykök jó vizesek lettek :)
Kép
ette a dinnyét :) én meg írigyeltem 8)
Kép
s mi :)
Kép
pusza :)

KépKép
viranka

Megjöttünk a mérésről, Szeli 9410 g és 76 centi.
Érdekes, hogy most kevesebbet hízott egy hónap alatt (kb. 200 g), mint legutóbb, viszont sokkal többet nőtt (4,5 cm). :shock: Előző hónapban meg semmit nem is nőtt! :)

Viranka! Nagyon jók a képek! És tuti jól nézel ki!!! Hány kiló vagy most???
Én nagyon stagnálok, nem bírok mostanában nem vacsorázni... :( Meg megyünk nyaralni is, ott meg tuti nem fogok tudni fogyózni, mert estéként grillezünk meg hasonlók... :?

De miért nem ehetsz dinnyét? Még mindig csinálod a 90 naposat???

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket!!!!! :D :D :D

Kaqk! Igen, azt olvastam, hogy pici babának is felszámítják a felnőtt repjegy 10-30%-át.
Meg még azt is, hogy a babát itatni kell felszállás közben a nyomáskülönbség miatt. Gondolom ne duguljon be a füle.

Tali: Nekünk jó a 30-a!

Viranka! Nagyon profik a képek - mint mindig. :D
Szegény Mira! Milyen szadista anyukája van! :wink: :lol:
Nagyon csinos vagy, ez jól látszik az uccsó képen! :)

Anitja! A 30-i talira lesz valami belépő amit vinnünk kell?

Tegnap sűrű napunk volt, du. IKEA-ztunk. Láttam egy játszóházat is - és én naív - már előre örültem, hogy Zsozsót bedobom a színes labdák közé. Erre csak 3 évtől lehetett bemenni. :?
Du 2x aludt egy kicsit az autóban. Este megint pörgött, 10 körül aludt el, viszont reggel 8.30-kor keltünk. 8)

Kiskolbi! Gyógyultok?????

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?