Aprooka: remélem hamar elmúlik a zsibbadásod!!! Nekem is elkezdett fájni a csuklóm a terhességem vége felé, de nem zsibbadás, hanem bizonyos mozdulatoknál belenyilallt... Azt mondta a dokim, hogy semmi gáz, ahogy nyúlnak a szalagok meg lazulnak az ízületek, azt nem csak a medencében teszik, ez is az, szülés után elmúlik... Háát, néha most is úgy belenyillal, hogy kicsi híján eldobom, ami a kezemben van... Ami főleg akkor necces, mikor épp Annácskát emelem ki a kiságyból. Szóval nem tudom nálam ez micsoda, de esze ágában sincs elmúlni
Tünde, jó utat, kellemes nyaralást!! Irigy-irigy

Mi idén sehova...
Kriszta, jó a pocifotó!!! És Panka is tündéri
Cukipofa, tündériek a gyerekek!!!

De jó, hogy Dani elindult!!! Tudom, innentől nics egy szabad perce az embernek, de én akkor is várom
Pampers kupon: mi azt használjuk, szóval ha nincs szükséged a kuponokra én szívesen átveszem...
Veronikusz: jobb éjszakákat!!! Nem is értem hogy bírod két ilyen örökmozgó mellett ilyen kevés alvással...
Emano, sajálom, hogy ilyen rossz hírek vannak...

Írd ki magadból, mert az segít, és drukkolunk továbbra is anyukádnak, meg most már unokatesódnak is! Örülök, hogy Balu jól van
Vica, azért még maradhatna picit bent a picur... Vagy már szeretnéd,ha kibújna?? Írd meg és aszerint drukkolok

Valahogy lemaradtam - vagy az agyam lyukas megint

- de mi is lesz a neve??
Rólunk: Most már nem csodálkozom hogy hiába drukkolt a doki a frontoknál... Anna olyan érzékeny a frontokra, hogy esze ágában sem volt kibújni

Tegnap is nyűgös napunk volt, még jó, hogy apa is itthon volt, egyedül megbolondultam volna... Most már rendben van, csak anyás kicsit, most is a karomban alszik... Tudom, hogy nem kéne hozzászoktatni, de olyan tündér ilyenkor
Anyós: pénteken volt egy olyan húzása, hogy a párom közölte, hogy egy darabig nem akarja látni. Úgyhogy most tényleg el lesz tiltva az unokájától

De aki ennyire ... hogy csakazértse képes odafigyelni arra, amire párom már vagy 20x megkérte...
Ja melesleg szívességből csinálom a könyvelését (merthogy egyéni vállalkozó, de egy banki utalást nem tud egyedül megcsinálni...), és mint Veronikusz már megvilágította, ma áfa-határidő van... Hadd ne mondjam, hogy egy darab számlát nem kaptam tőle már 3 hónapja... Szerintetek hogy csináljam meg a bevallását??? Persze megint én leszek a hülye, holott már egy hete könyörgöm a számlákért...

Bocs, de muszáj volt kiírnom magamból... Szóljatok, ha unjátok már...